ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
רגע לפני קנית מחשב AIO של DELL סדרה 11, האם להזמין או כדאי לחכות לעוד דגמים שיצאו? אוכל להזמין מחבר שיש לו חנות מחשבים ב 6500 ש"ח. מחשב All-in-One עם מסך מגע Dell Inspiron AiO DT 7000 7700 IN-RD33-12399 - צבע כסוף חריות 3 שנות אחריות באתר הלקוח על-ידי DELL, טלפון: 1-809-444-688 דגם IN-RD33-12399 סקירה עיצוב ראוי לשבח מחשב All-in-One שולחני בגודל 27 אינץ', שכולל מעבד אינטל מדור מתקדם, צג InfinityEdge ומצלמת אינטרנט קופצת. יצירת אמנות אצלך בבית תצוגות מלאות חיים: צג זה, בגודל 27 אינץ' ובאיכות Full HD, הכולל צג InfinityEdge באיכות FHD וגבול של 8 מ"מ, נראה …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
דרישות הן שימוש משרדי ומולטימדיה (סרטים וכו'), לא לגיימינג ובלי OC. לא צריך מסך. הדגשים החשובים הם מארז איכותי וקירור שקט. חשבתי על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD:…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) תודה[ATTACH=CONFIG]6239[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי לכולם, כיום יש ברשותי לפטופ מסוג Dell Inspiron 1520 עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי מסוג dell wireless mini card 1390 הכרטיס אינו תומך בתקן N ואני מעוניין לרכוש כרטיס אשר תואם ללפטופ שיחליף את הכרטיס הפנימי (הכוונה למוצר פנימי שלא צריך התחברות עם USB וכו') מישהו יודע אם הכרטיס תומך? Dell Wireless 1515 WiFi a/b/g/n mini-PCI-e Card או אם יש כרטיס אחר שתומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עריכה. מה התקציב המקסימאלי? 4000- לא כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שיעשה במחשב הוא לעריכת וידאו. כמו כן ברצוני להשתמש בו לצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אעשה שימוש בתוכנות עריכה כגון avid, after effects וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השק…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הלפטופ המיושן שלי סיים את חייו. מחפש מחשב שימלא את מקומו - הורדת סרטי טורנט (לכאורה) והקרנת סרטים לילדים (לכאורה) בטלווזיה בסלון פשוטה. אולי פה ושם Youtube וכאלה. https://www.amazon.com/gp/product/B0BS369VMF/?th=1 בחיפוש באמזון יצא לי זה שעולה שעולה קצת פחות מ950 שח. האם זה המוצר המומלץ לשימוש של הקרנת סרטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות באתר של HP ארצות הברית את הדגם hp touchsmart 610 quad series אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הספציפי הזה ובכלל מחשבי all in oneומסכי מגע
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני צריך את המיטב ממך למשחקים כעקרון והוא יפעל 24 שעות ביממה משמע שיהיה שקט גם כשצריך (שיושנים) אין צורך בציוד היקפי כמה דברים ספיציפיים: הארד דיסק 160 כי יש לי עוד 160 ואני אוסיף אותם צורב DVD אין צורך אני לוקח מהמחשב הישן. ללא OC כמובן, תודה רבה מראש. הנה מפרט שמישהו אחד עשה לי האם הוא כדאי ויש דרך לשפר אותו? מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤937 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤392 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER 3,GTA V,Shadow of Mordor, AC,Batman Arkham KNIGHT על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), בעיקר אינטרנט ואופיס וגם קצת צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר * משקל רצוי? כמה שיותר קל שלא יהיה כבד לקחת אותו ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גן נדרש זמן סוללה ארוך, בין 3 ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה לו יציאה ל HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני אשמח מאוד אם יהיה בוא SSD של 8 או 1. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 7000 ש"ח כולל מסך וציוד גרפי ותוכנות חשובות... תודה מראש... עומרי.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪148 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2 DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪213 מארז: Antec GX300 + NE550M כמות: 1 - מחיר: ₪486 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 (8Gx1) HyperX Fury Blu CL10 כמות: 2 - מחיר: ₪186 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Retail כמות: 1 - מחיר: ₪2369 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 120G 650 Series 2.5" SATA III! כמ…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים עם דרישות בינוניות. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz Tray ₪857/840 לוח אם GA-H270-HD3 ₪509/499 זיכרון 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - With New PC Only - 1.2V - 288Pin - KVR21N15S8/8 ₪292/286 כרטיס מסך STRIX-GTX1050TI-O4G-PC - ASUS ₪848/831 ssd ASU800NS38-128GT-C-P…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הי חברים, מה נשמע? אז המחשב הנוכחי הלך לעולמו. ועכשיו אני עם הפנים למחשב חדש. תכלס, מה שחשוב זה שיהיה שקט, ולא יתקע בPREMIERE ו-PHOTOSHOP. השימוש בעריכת וידאו יחסית בקטנה בלי הרבה אפקטים. חוץ מזה, זה מחשב של חנות שמשתמשים בו לשימוש שוטף WORD\OFFICE\וכו'... אשמח לשמוע מה דעתכם מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ב-PREMIERE ללא הרבה אפקטים, אבל HD. גם PHOTOSHOP. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש סטנדרטי לחלוטין. דפדפן, הורדה וצפייה של סרטים וסדרות, תוכנות פשוטות, גג אופיס. חשוב לי שיהיה 15.6, ssd, מעבד i5 או i3 חזק, זיכרון אשמח ל-8 אבל גם 6 או 4 סבבה נראה לי. לא קריטי על החברה, מעדיף לא לנובו. התקציב כעיקרון הוא באיזור ה-2,000 כולל מערכת הפעלה. אני יודע שזה קצת לא בהתאם למפרט, אשמח לשמוע הצעות. אם נראה לכם שזה לא מפרט נכון לדרישות שלי, אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הנ"ל: 1. מה התקציב? עד 5000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (קזו'אל), צפיה בסרטים, 3. גודל המסך? החל מ - 15.4'' 4. משקל רצוי? לא צריך להיות קל במיוחד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. סוללה סטנדרטית תספיק. 6. יציאות מיוחדות? תקשורת: BT, Wireless, Eth, USB צריך גם מצלמת אינטרנט מובנית. אני לא מעונין במצלמה חיצונית. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 160G. 9. צורב DVD כן. שיתמוך גם ב - Double layer 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא. אבל שזו תהיה חברה מוכרת ולא מותג אנונימי. 8. אחריות לפחות לשנתיים. רצוי 3. הערה: אני מתניי…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה לא הרבה אבל זה כל מה שחבר שלי הצליח לגייס והוא התחיל ללמוד אנימציה כך שהוא חייב מחשב... אז ככה התוכנות שהוא עובד איתן הן: מאיה 3Dmax photoshop ודומיהן המפרט צריך להיות כולל המסך מקלדת עכבר וכו' אשמח אם תוכלו לעזור תחשבו על זה כעל אתגר...
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 ש"ח, אני מתכנן לנסוע לארה"ב אז אפשר לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרום, שיחות וידאו, מלל בוורד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, אוורור טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך במקלדת נומרית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט גבי המחשב הזה.. אני לא ממש מבין בזה וזה מה שהציעו לי בבאג : Toshiba Satellite L500-1GH מה אתם אומרים עליו ? יש שם גם את האחריות הזאת כנגד הכל ! אני רוצה לקנות רק מבאג (סיבות אישיות שלא נפרט) אתם מציעים משהו אחר ?!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ותוכנות קלות. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא משנה. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה והרכה בחנות. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp בנתניה. תודה מראש, דובי.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
Case: NZXT H440 RED\BLACK Motherboard: ASUS MAXIMUS VII RANGER CPU: Intel i7 4790k @ 4.4GHz CPU Cooler: Corsair H105 GPU: GIGABYTE GTX 980 G1 RAM: KINGSTON HyperX 1886Mhz 16GB RED ssd: 512gb ובנפרד מסך: Monitor: ASUS ROG SWIFT PG278q 144hz gsync 1ms כמה הייתם מעריכים את השווי של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-