ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אשמח לייעוץ לגבי רכישת מחשב (עדיף נייד) לסטודיו ליוגה שמשמש גם המשרד של עמותה. הצרכים הבסיסיים זה להכיל ולהרים חלק מערכת של רישום ומעכב אחרי מורים ולתלמידים, מערכת תשלום וגבייה, מעקב אחרי הוצאות והכנסות, נפח זיכרון גדול מספיק כדי להכיל קבצי doc ותמונות, וצרכי גרפיקה בסיסית. תכלס הכי חשוב שהוא יעבוד חלק, נקי, מהיר ונח וישארו לכמה שיותר זמן. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, (בהנחה שמדפסת טובה תעלה לנו 1000, אבל הטוטאל הוא 4) אגב, זה המקום לשאול בו גם על מדפסות? המון תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך בן אדם שיבנה לי מפרט מחשב גיימינג אבל שיהיה בצבע ירוק מכיוון שהסטאפ שלי יהיה בצבע ירוק אז אני רוצה שהמחשב יתאים לסטאפ אז אם יש בן אדם שיודע ומבין בזה ויכול לבנות לי מפרט למחשב גיימינג ירוק עם תקציב של 6500 ₪ אז בבקשה שיעזור
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין למכור את המחשב שלי אשמח לדעת כמה שווה בשוק יד 2 מעבד : Q6700 intel quad core קירור מעבד : h80 corsair מים לוח אם : MSI P7N dimond זיכרונות : Corsair XMS2 DHX 2048MB X 2 כרטיס מסך : EVGA GTX 295 CO-OP edition דיסק קשיח: WD 750GB 64M 72000RPM ספק כח : ANTEC TruePower Quattro 850W מארז : SilverStone SST-KL03S-W Kublai Tower Chassis ATX כרטיס קול: Creative X-Fi Titanium * צורב DVD *קורא כל סוגי כרטיסי הזיכרון תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
הי לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ביום הולדת שלי ואני לא מבין כול כך במפרטים הא מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד או לבנות ? יש מחשב אחד שראיתי ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב לגיימינג או לא
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד אשר ישמש לעיצוב גרפי לדיגיטל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, ניתן לחרוג ב 1000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה עם התוכנות הגרפיות הבאות: Photoshop Illustrator Adobe XD Invision Axure After effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד אנימציה בקרוב ממש וכמו שאתם בטח יודעים זה מצריך עבודה עם תכנות גרפיות כבדות... השאלה היא אם למישהו יש המלצה על משהו טוב... הגג שאני מוכן להוציא הוא 5000 שקל... מה שגם שקיבלתי המלצה על מחשב של חברת GIGABYTE.. הנה המפרט שלו(לא שמעתי על החברה הזאת בחיים אז אולי תדעו להגיד לי אם היא טובה): GIGABYTE מותג העל בעולם המחשבים, סידרת הניידים המובילה בעולם, מחשב ניידבעל מפרט מפלצתי ומעבד על, חיבור HDMI ויכולת שידור FULL HD מעבד שתי ליבות כפולות המתקדם בשוק P9500, כרטיס מסך מקצועי GEFORCE 9600 512MB, דיסק קשיח 500GB, זיכרון מטורף של 4096MB, עיצוב מודרני מדהים,שחור מבריק . מעבד שתי ליבות כפולות חדיש ומהיר INTEL CORE 2 DUO P9500 2.53Ghz 6MB כרטיס מסך חזק…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לחכות עם רכישת מחשב נייד להגעת מחשבים חדשים לארץ עם מעבדי אינטל החדשים. ספצפיפית כיוונתי לדל אינספירון 7,000. אבל עכשיו אני רואה שהמחשבים לא מגיעים לארץ. מישהו יודע משהו לגבי זה? האם יש צפי מתי יגיעו מחשבים? האם זה בגלל הקורונה? או שיש תאריך שבדכ מגיעים הדגמים החדשים? האם יצא כבר בחול? אשמח לכל מידע כדי להבין האם לחכות או לנסות למצוא מחשב חלופי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
של מחשב נייד לנובו sl510 פותר הבעיות לא מגיב גם באלחוטי של המחשב וגם חיצוני .אם אני מתחבר בקוי אני מצליח לגלוש תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עניתי על השאלות המצורפות, אשמח לתגובות עם הסבר למה ואיזה מחשב יהיה טוב עבור הצרכים שלי. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונ מחשב נייד שישמש אותי למספר שימושים, שהמאפיינים שלהם הם עבודה מרובת-משימות, אני עובד תמיד עם הרבה יישומים פתוחים, לפעמים יישומים שדורשים יכולות עיבוד ו\או גרפיות, כגון פוטושופ ודומות לו... גולש באינטרנט הרבה, רואה סרטים וסדרות, שומע מוזיקה וכו'. בקיצור המחשב הוא לא למשחקים כמעט, רק שיהיה מחשב חזק שיעמוד בקצב שלי, לא יאט או יתקע לי באמצע עבודה, ויהיה בעל יכולות עיבוד טובות. לכן צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות: (בכולם מדובר על מחשב עם מעבד core i5 כלשהו, 4 ג'יגה זכרון פנימי DDR3, ע 1. HP Pavilion dv6-2130ej: מחשב שמהללים אותו לפי מה שהבנתי. יש בו כל מה שאני צריך, כולל תקן 802.11n (שלפי הבנתי הוא הטוב ביותר) לאינטרנט, כולל 500 ג'יגה דיסק קשיח במהירות נורמלית …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=566&ProductID=16130&VariantID=16131〈=he http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=246&ArticleID=729&Page=1 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7715326 תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צריך מפרט לשרת קבצים סה"כ נפח אחסון בשרת 1TB לא כולל SYSTEM. השרת צריך לכלול הגנת RAID1 על מערכת ההפעלה ו RAID5 על הנתונים. זקוק גם ל UPS וטייפ גיבוי מעוניין בלוח אם שתומך ב SMP של 2 מעבדים ומעלה, אין הגבלת מחיר!!!! אך ורק אתרים או חנויות מהארץ. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחשב אמור להריץ בין היתר MSSQL, WEB SERVER, JBOSS, ECLIPSE
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה השאווה בין השנים והמלצה מה לקחת.. אני רוצה שתסתכלו פרט פרט מבין השניים ותגידו לי חסרות ויתרנות תודה.. נקודה אחרונה מה לקחת מבין השניים? מחשב א': GIGABOOK T6500-GBK722 מעבד סוג:Intel Core2 Duo מהירות המעבד:2.16 GHz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T-6500 BUS SPEED 800MHZ • זכרון נפח:4096MB מהירות:800NHz סוג זכרון:DDR2 • נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול • מסך גודל המסך:15.4HD רזולוציה: 1280x1360 כרטיס מסך:GFORCE G105 זיכרון כ.מסך:1024MB T.C מסך: Fine Bright Technology משקל:2.85קג בלבד • כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:500GB חיבור ד.קשיח: S.ATA • מערכת הפעלה דגם:לל…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, חבר מחפש מחשב במחיר הנקוב. לא משנה לו אם זה מחשב ATX או מחשב מיני, חשוב לו התקציב וכמובן הביצועים. SSD פחות חשוב לו במידה וניתן לחסוך (הוא כלל לא מכיר את המוצר). אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 ביחס ל http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19072&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12555 או כל מפרט אחר שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית בשנקר ולומדת עיצוב תעשייתי זקוקה למחשב נייד שיתמוך טוב בתוכנות מסוג: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 2. תוכנת ריינו(RHINO) 5 3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה 4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלה * מעבד quad core Intel Core i7 * הארד דיסק: 256GB – Flash לפחות * 5000-7000 ש"ח תקציב איזה מחשב מתאים לי? 0
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - תכנות בשפות השונות ובתוכנות השונות (ויז'ואל סטודין, אקליפס וכ'ו), המחשב היחידי שישמש אותי. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אז כמו שציינתי אני סטודנט למדעי המחשב בשנה השניה. כרגע עם מחשב נייד של אסוס בן שנתיים וחצי שכבר מתחיל לזייף בטח עם תוכנות כבדות...…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?