עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. על פניו המחשב יחסית לא רע, מסוגל להריץ משחקים כמו World Of Warcraft ו-COD:MW2 בהגדרות בינוניות ומטה על 1050*1680. מבחינת גלישה, אופיס, צפייה בסרטים באיכות גבוהה הוא מעולה ויותר ממספיק. הקטע איתו, שיש לי תקלה מתמשכת כבר כמה שנים! אפשר לקרוא עליה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431906.0 היום, התקלה הזו מתרחשת רק בזמן משחקי מחשב, וגם אז בצורה רנדומלית! פעם זה חודשים ללא שום בעיה, ופעם אחרת זה מגיע כל שעה! בקצרה: כל המחשב נתקע, במקרה הטוב לדקה ואז מופיעה הודעת שגיאה על קריסת הכרטיס הגרפי שאתחל את עצמו ואני ממשיך רגיל במה שעשיתי, או שזה נתקע עם מסך כחול ונהיה ריסטרט. עד כמה זה מוריד את הערך הכללי של המחשב ואיזה מחיר הייתם שמים עליו?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by zvilivni,

hii, Which processor is better: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor N930 (2.0GHz, 2MB L2 Cache the main use will be music, movies, office, 1-2 games thank you

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , תכני HD , תכנות כמו AFTEREFFECTS,PHOTOSHOP, תכנות לצרכי VISUAL EFFECTS ,תלת מימד , עריכת וידאו וכו, לצרכי פרנסה באנימציה ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה 1920X1080 מסך 23" -…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by universe100,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ולכן אני רוצה המלצות. אני הולך לקנות את המחשב ב1 באוגוסט אבל אני שואל עכשיו כי לא תהיה לי גישה למחשב עד אז. כמו כן אני רוצה שתתחשבו בירידת מחירי המעבדים(המחיר שידוע בערך) ותחשיבו אותו בתקציב נגיד אם מעבד עולה 200$ וידוע שהוא יעלה 140$ אחרי ה-24 ביולי תחשיבו את ה-140$ בתקציב. המחשב יהיה בקנדה ולכן אני רוצה לקנות גם מחנות בסביבה אז אבקש שתרכיבו מפרט מהאתר http://www.ncix.com. התקציב שלי הוא כ-1400$ ויש לי כמה בקשות: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD, המארז לא צריך להיות יקר מדי בגלל קירור שכן המעלות במקום שהמחשב יהיה לא עולות על 25, אהבתי את הזכרונות של SAMSUNG, אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ושיהיה מסך(17 אינץ' מספיק), אגב אני צריך ג…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by NewStudent,

שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. CPU: intel i3 6100 (tray) + Arctic Freezer i11 GPU: GTX960 4GB (msi GTX 960 4GD5T OC | GTX 960 4GD5T OCV2) MOBO: B150M (msi B150M PRO-VD | B150M BAZOOKA | B150M MORTAR) RAM: 2xDDR4 4GB (Crucial Ballistix, 2400) SSD: intel SSD 535 120GB HDD: WD BLACK 1TB CASE: Antec ISK600M-400/500 (PSU Antec VP) אני לא יודע איזה לוח לבחור, כלומר עברתי כל יצרן, אני רוצה משהו טוב בלי להגזים במחיר, התחלתי את בניית המפרט על H110, אבל הוא מעוד מוגבל מכל בחינה. כרטיס מסך בכלל רציתי לקחת GTX950, אבל ההבל במחיר לא שווה את זה, בכללי הGTX950 יקר מידי בארץ, המפרט עצמו, הוא פחות למשחקים בכלל, אבל עדין מעדיף שיוכל לשחק מידי פעם במשהו, אז ה960 זה הכי זול שאני יכול לקנות כיום. בקשר …

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by Nanook,

היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיק.תמשרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  9. המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by asi1998,

אני שנה הבאה מתחיל ללמוד וצריך לקנות נייד כבר מעכשיו מכיוון שאין לי מחשב. אני אמור להתחיל ללמוד או מערכות מידע או הנדסת תעשייה וניהול. האם זה קריטי להשתמש במחשב במקצועות הללו במכללה עצמה? אם כן אז לפי מה שהבנתי ברפרופים פה זה שעדיף 13 אינץ'. אם אני לא יצטרך לקחת אותו איתי אז אקנה 15 אינץ'. ומה הטעם בלקנות 14? זה או שקונים מסך קטן שיהיה נייד או שכבר עדיף מסך גדול לא? תודה רבה וסליחה על החפירה, מקווה שתעשו לי קצת סדר. אני רוצה להזמין מחשב עוד השבוע!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. שלום לכולם !!! אבקש את עזרתכם האדיבה בחוות דעת עבור המחשב עם המפרט הבא הוא במבצע באלקטרה תמורת 800 ש"ח האם הוא כדאי לעומת היכולות שלו ?? מהם היכולות האמיתיות שלו?? מחשב אולטרה נייד 10.2HASEE דגם: MJ122 מעבד Intel Atom N270 1.60GHz - בעל צריכת חשמל נמוכה. מסך 10.1'' WXGA 1024x600 בטכנולוגיית LED בעל תצוגה חדה וברורה מאי פעם. דיסק קשיח בנפח 120GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 1GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 3 כניסות USB + קורא כרטיסי זיכרון בלעדי!!! רישיון לתוכנת Office 2007 Home & Student Edition לשנה, הכוללתWord, Excel, PowerPoint, One Note (One year pre-Paid Edition for Netbooks)

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא אתנגד להריץ אותו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי חבר שרוצה לרכוש מחשב למשחקים תקציב: 6000+- כולל מסך לא רחב! זה המפרט שהרכבתי לו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤587 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 1GB GDDR3 SONIC OC HDMI - RETAIL ¤826 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤372 דיסק קשיח 2: WD RAPTOR 74GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD740ADFD ¤758 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR8002GK ¤347 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤747 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤479 קרור למעבד: THERMALRIGHT UL…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by Milad Mattar,

שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד, i7, זיכרון 8G\6G, דיסק קשיח 1T, עם כרטיס מסך הכי טוב. גודל מסך 14 או 15.6 אינץ (עדיף 15.6) אני צריכה את הנייד ללימודים שלי + לעבודה. אני רוצה נייד חזק שאוכל להתקין עליו כמה תוכניות תכנות (מטלאב, C++ ..) + שכמה תוכניות ירוצו עליו ברקע במקביל. אחריות עד 3 שנים ! התקציב 5000 - 4000 שח. (* מה דעתכם על מחשב fujitsu? ועל השירות שהחברה נותנת?) אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by -MosHe-,

יש אותו באופיס דיפו ב2600, אני מתכוון לקנות באילת מה שאומר שזה עולה שם בערך 2200 המפרט דומה לפה, חוץ מזה שזה 320GB, 2GB DDR ן15.4'' http://www.mynewlaptop.co.za/ProductInfo.aspx?productid=NX558EA אני צריך מחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט....שווה את הכסף?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by stanislav,

מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח לצרכים ביתיים בסיסיים, עם יציאת HDMI. תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by מירו,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי NAS אבל שתהיה את האופציה להשתמש בו גם כ-HTPC. הכי חשוב לי במחשב הזה זה המארז שיהיה שקט וקריר ככל האפשר ויכלול כמה שיותר מקום להרדיסקים מצידי על חשבון הכוננים האופטיים ויהיה בעל צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר. מבחינת הלוח אם שיהיו לו מספיק חיבורי SATA להרדיסקים ויציאה אופטית 5.1 לפחות למערכת חיצונית. יש לי כבר: הרד דיסקים, כונן אופטי, מסך, מקלדת, עכבר כך שאין צורך לכלול את זה במפרט. אם אפשר הייתי מעוניין לקבל המלצות ל-2 מפרטים שונים: 1) מפרט בסיסי ביותר בתקציב מינימאלי שיכלול כנראה את ה-G2030 של אינטל 2) מפרט מתקדם יותר עם אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך איכותי כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק עתידי (בטח מעבד I5) תודה רבה ל…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by 1stcowgirl,

מה ערכו של המפרט הבא: מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח-אם - Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרון - 4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כרטיס מסך 2 - ASUS GTX680-DC2O-2GD5 DirectCU II OC ספק כח - ANTEC 550W תקן ברונזה 80+ מארז פאנל אלומיניום - Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case Mid Tower 2 מאוורים למארז Noctua דגם NF-S12B FLX PWM גודל 12 ס"מ מאוורר למעבד Noctua דגם NH-C12P SE14 ואם אשנה את כרטיס המסך ל ASUS GTX460 DC2, כמה הוא יעלה ?

21. Started by shachar138,

אוקי קצת רקע , אני משתמש במחשב שלי 90% לצורכי עיצוב InDesign Photoshop ו-illustraitor וזה המטרה העיקרית (אם יעבדו משחקים בצורה סבבה לא צריך יותר מזה אם בכלל) . אני רוצה להחליף כרטיס גרפי אחרי איזה 7 שנים וספק כוח(שזה דיי חייב כבר) ומסך חדש קטן (לא מעל 24")מה שאומר שהכרטיס צריך לתמוך בשני מסכים בHD ושיהיה חזק לעיצוב. אז אני לא מבין בזה בכלל אם תוכלו להציע מפרטים בטווח מחיר סביר זה נורא יעזור הנה המפרט שלי : SPECS.JPG

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by yuuu,

שלום לכולם אני צריך עזרה להרכיב המשך למפרט לחלקים שכבר יש לי: מעבד I5 4670K זיכרון Crucial sport 16gb 1600mhz דיסק קשיח SSD 128GB של קינגסטון 300V אני צריך מארז, ספק כח ולוח מומלצים. בנוסף חושב גם על קירור איכותי יותר מהסטוק. מעוניין באחד שיספק שקט ומנגד שיוכל להחזיק גם אוברקלוק עד איזה 4.2 (הבנתי שהמעבד צריך לתמוך בקלות עד 4.2?, או יותר??) על טמפרטורה נורמלית בלי לקבל כאב ראש מהרעש. כרטיס המסך המובנה מספיק (לא משחק מי יודע ומה, ולבסיסי הבנתי שזה מספיק). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. שלום, לאחר קריאת המאמר ההבא: http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ החלטתי, שאני רוצה. אני הולך על E5200 + Asus p5Q pro + 4GB OCZ Reaper HPC edition + Enermax MODU82+ 525W + Seagate 500GB 32mb מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי לי ללכת על הלוח הנ"ל מבחינת האקסטרים אוברקלוק?אני יודע שלוח זול יותר יספיק, היות והמעבד מגיע למקס של 320~FSB, אבל אני רוצה את הHDAUDIO ואת הCF שיש בלוח, ומוכן לשלם עליו מעט יותר, היות ויש לי ניסיון איתו. 2. הזכרונות הנ"ל עולים בKSP 540 שקל, ומצא חן בעיני הקירור שעליהם, האם יש זכרונות מומלצים אחרים? 3. איזה קירור אקנה למעבד?!?! 4. דעות כלליות? אני מוכן לפצל קניה לשתי חנויות למען פריט מיוחד ו/או מחיר טוב (בהתחשב שצריך משלוח לכל החנויות מלבד KSP ירושלים).

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by yousux,

הדגם של הנייד הוא SONY VAIO PCG-1TRA, אני לא יודע איזה גודל / סוג חיבור הוא צריך (זה לא בשבילי), אם אפשר עזרה במציאת דגם שנמכר (גודל שיהיה לפחות 40 גיגה) ונמצא במלאי באיזה מקום בארץ. תודה. כנראה שהדגם הוא PCG-TR1A ..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב עד 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-750GB *מערכת 64 ביט *סוללה עדיפות לחזקה *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה - - - תגובה אוחדה: - - - נכון לעכשיו אני מצאתי רק את המפרט הזה בתור אופציה אבל הסוללה שם די חלשה לטעמי. מה דעתכם? …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.