עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם יש אפשרות להציג את תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל גם בעברית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. אני לא נמצא בישראל ולכן לא יכול לבדוק בעצמי, ו-HP לא עובדים עד יום ראשון ולכן אי אפשר לפנות גם אליהם לצורך תשובה. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by eliyaex,

אתם יכולים לתת לי תאתר הכי זול לרכיבי מחשב?כי אני צריך לחסוך במחיר כמה שיותר

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכנות (כולל visual סטודיו) ומשחקים קלים * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, * כונן אופטי? צורב דיוידי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell או Asus עם עדיפות לDell אני מחפש מחשב שישמש בעיקרו לתכנות, חשוב שריץ Visual Studio בצורה חלקה ושיתמוך בצורה טובה בוירטואליזציה (VMware ודומותיה…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by MaidBoxie,

CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Sabertooth X79 ATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic X Series 850W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply Monitor: LG 27EA63V-P 60Hz 27.0" Monitor ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. שלום אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי,תודה. AMD Ryzen 9 5900X Noctua NH-U12S SE-AM4 MSI MEG X570 UNIFY G.SKILL Ripjaws V Series 64GB (2 x 32GB) 3600 CL16 Seagate FireCuda 520 M.2 2280 2TB PCIe Gen4 Seagate FireCuda 520 M.2 2280 1TB PCIe Gen4 Intel 665p Series M.2 2280 1TB PCIe NVMe 3.0 Toshiba HDD 4.0TB 7200 128MB SATA3 3.5 Toshiba HDD 4.0TB 7200 128MB SATA3 3.5 RTX 3070 / 3080 Corsair HX850 850W Fractal Design Define 7

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by Gal&Gal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שרת ביתי לסרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אירוח שרת משחק , ושרת של PLEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מינימלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אפסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by 2aviv20,

יש לי umpc של msi יש לי את הwind דפקתי את המחשב ועכשיו אין עליו ווינדוס הוא רושם לי missing operating system ואני רוצה לפרמט מהדיסק און קי ואני לא מצליח הורדתי xp נייד ולא הצלחתי לפרמט תעזרו לי בבקשה (Msi האלה מטומטמים הביאו לי דיסק עם אקספי למחשב שאין לו כונן דיסקים )

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by Ruman,

* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by Marcoman,

בטעות הודעה כפולה, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 294 צפיות
  14. Started by rafib65,

היי, אני מתלבט לגבי קניית מחשב של דל בעל מסך 15.6 ורזולוציה 1920X1080. נראה לי שהרזולוציה גבוהה מאד לעבודה עם טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' והטקסטים נורא קטנים... חיפשתי בחנויות אבל לצערי לא ניתן לראות מחשבים בעלי מסך כזה בתצוגה. האם אני צודק? למישהו יש ניסיון?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. שלום לכל גולשי הפורום וברוכים הבאים לפורום "כמה המחשב שלי שווה?". בפורום זה, תוכלו לבדוק כמה החומרה שלכם שווה (בערך), על מנת שתדעו באיזה מחיר למכור אותה. המחירים שיוצעו לכם כאן אינם מוחלטים, אלא רק חוות הדעת של גולשי ומומחי הפורום. לכן, בסופו של דבר זה השיקול והבחירה שלכם, פותחי הדיונים, באיזה מחיר למכור את החומרה שבידכם. על מנת לייעל את התהליך ולהמנע מדיונים ארוכים, יש לקרוא את החוקים שבדף זה כדי למנוע אי-נעימויות. בנוסף, להלן 2 דברים חשובים שיש להדגיש: - מבקשי המחירים (פותחי הדיונים)- מומלץ שהדיון הראשי שלכם יכלול את הנתונים הבאים: שם הרכיב+ דגם מדוייק אם אפשר, תקופת אחריות אשר נותרה (אם בכלל). כמו כן, מומלץ לרשום גם האם הרכיב כולל את באנדל שלו (אריז…

• 0 תגובות
    • 16.9k צפיות
  16. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Shak83,

-ניתן לחרוג ב-300 ש"ח -מיועד למשחקים וגלישה בעיקר ( משחקים כמו call of duty modern warfare 2 ) -לכלול מסך/עכבר/מקלדת -מערכת הפעלה ווינדוס 7 בעברית והרכבה בחנות. -רצוי מ-KSP (ב"ש)

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. אהלן, האם אפשר למצוא נייד נחמד בעד 2K לסטודנט, בעיקר אינטרנט, פה ושם פיתוח תוכנה, אבל לא משהו רציני וכבד מידי. אין דרישות מיוחדות מלבד הרבה מאוד RAM ושיהיה מסך טוב שאפשר לשבת מולו הרבה מאוד זמן ושיהיה אמין כי אין לי כוח להטרטר איתו כדי לקבל תיקונים ואחריות. כמו כן, אשמח להמלצה על חנות אמינה לקנות ממנה. בנוסף, המאוורר של הנייד הישן שלי התחיל לעשות רעש נוראי. אני לא מצליח למצוא מאורר מתאים. האם מישהו מצליח למצוא באינטרנט מאוור לנייד lg r400? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. מבקש מפרט/המלצה לנייד לסטודנטית, עבודה על מסמכים גם קצת משחקים אבל לא כבדים או תלת מימד. נייד חזק ומהיר, קל משקל כמה שמתאפשר, נראה לי 13" זה סביר שגם לא ישקל הרבה וגם לא קטן מדי. זכרון 8GB לפחות. מעבד חזק אבל עם יחס עלות/תועלת סביר. יש לי נסיון טוב עם ASUS וגם עם LENOVO אבל כל חברה מוכרת תתאים. 3 שנות אחריות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronran,

שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hbhr2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב באזור ה4k לשימוש בלימודים וצפייה בסרטים. חשבתי על 430 hp probook 430http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=886897 שאני מוסיף לו ssd 240g ומרחיב את הram ל8 קיבלתי הצעת מחיר של 3800 האם יש לכם הצעות יותר טובות מהמכשיר שהצעתי? והאם שווה לי להוסיף עוד סכום לא מבוטל ולקנות את הelitebook http://m.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239061&db1302178=1489461 שהוא מחשב יותר חזק שגם בו אני מוסיף ssd והרחבת זיכרון ל8 ram וההצעת מחיר שקיבלתי עליו עם השידרוגים היא 5390 שקלים.. השאלה אם זה שווה את המחיר ואם יש הצדקה מבחינתי. לא מעוניין בasus אבל אם יש לכם רעיון למחשב עם אותו מפרט פחות או יותר ויותר זול אשמח שתגיבו לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4K המיועד לזוג מבוגרים שישתמשו בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מייל לעיתים רחוקות מאוד עריכת תמונות. המחשב יהיה כמעט אך ורק בבית וב90% מהמקרים באותו המקום כך שהמשקל ממש לא משנה. הסיבה שמעוניינים בנייד-מיעוט בחיווט וגישה מינימליסטית עונה על השאלון, תודה מראש על העזרה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לעיתים רחוקות מאוד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים ק…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל. בהתחלה הייתי די נחוש לקנות מחשב נייד ממש טוב אבל עם הזמן זה ירד לי אחרי ששאלתי חברים שלומדים הנדסה עד כמה הם משתמשים במחשב.. יש לי מחשב די טוב בבית, אז אני צריך מחשב תכלס לאינטרנט ואופיס, ושיהיה קל משקל. מצאתי את המחשבים של VIZIO http://www.vizio.com/thin-light/specs בהתחלה רציתי ללכת על הדגם שעולה 1100 דולר אבל אני חושב ללכת על ה 600 דולר בסופו של דבר.. 2400 שקל, קל ואני חושב ש i3 יספיק. קראתי את הביקורות, אני יודע שהמקלדת סבירה וגם הטאצ'פד, והסוללה מספיקה ל5 וחצי שעות. אבל עדיין אני חושב שזה שווה את הכסף (או שאני טועה?). אין לי באמת נסיון עם i3 ועוד במחשב נייד ולכן אני שואל כאן. עד כמה זה מגביל אותי העניין עם ה i3? אנ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by shg,

היי אני צריך מחשב שיכול לתמוך בתוכנות של עיצוב פנים כמו AutoCad, 3D Max, Arch Plus, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop התקציב שלי הוא כ-4000 ש"ח תודה שחר

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.