עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyalben,

טוב, יש כל כך הרבה מחשבים ניידים בשוק ואני פשוט לא מצליח להחליט מה לקחת. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, לא הדבר הכי חזק בכדור הארץ, אבל משהו סביר. ראיתי את זה שנראה טוב: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה עוד אתם מכירים שמומלץ? עדיף כמובן Core 2 Duo או Core Duo, כרטיס מסך נורמלי, הארד דיסק במהירות סבירה, משהו סביר לחלוטין שיחזיק איזה כמה שנים (לצבא). מה אתם יכולים להציע? אני אבוד לגמרי.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model ספק: Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz (4.5Ghz OC) 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה קירור למעבד : Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution כרטיס מסך : יחסית ישן 8800GT 512MB מארז : Silverstone Raven 2 black בקר בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s, SAS, 4-port דיסקים קשיחים : 3X300GB SAS 15K RPM 1X146GB SAS 15K RPM 10K Velocity raptor 150GB חייב למכור כדי לשדרג למחשב חדש או לקניית מק פרו או איימק.... ד"א כרגע מותק…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by i004i80,

* מטרות המחשב? מעבר לשימושים רגילים ישמש גם לעריכה בפלאש פוטושופ ופרימייר, אבל לא מדובר בפרוויקטים גדולים ועמוסים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר גדול מ15.6, עדיפות ל14. לא יודע להגיד לגבי מבריק או מאט, אשמח לשמוע דעות בנושא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לא קריטי. 1366X768 אמור להספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאד אוהב את הנאמפד, אבל אחיה בשלום בלי. * משקל רצוי? 2-2.5, אבל פחות השיקול כרגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by omershiloh,

אשמח לחוות דעת למחשב..... מפרט המחשב: גודל מסך (כולל מצלמה מובנית): in High Definition (1366X768) WLED 15.6 מעבד Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון: MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel4096 נפח איחסון: GB Serial ATA (5400RPM)750 כניסות ויציאות HDMI, 2.0 USB, USB 3.0, USB/eSATA, Video VGA, RJ-45, ,מיקרופון AUDIO, תקשורת Europe Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card משקל: כ- 2.65 ק"ג צבע: אדום / כחול / שחור כרטיס מסך גרפי Intel HD Graphics כונן: X DVD+/-RW Drive8 קורא כרטיסי זיכרון: -in-1 Media Card Reader8 מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboard סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng,…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by The Ball,

היי חבר'ה, תאמת, אין לי מושג במוצר הזה. חשוב לי רק לציין שאני משחק במחשב כך שהחיבור צריך להיות מהיר. הבנתי שב- 600 שקלים אפשר להשיג מוצר טוב? אני מחגכ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב נייד בעל הנתונים הבאים: 1. משקל נמוך מ-2 קילוגרם. 2. זמן סוללה 4.5 שעות ומעלה. 3. מעבד חזק יחסית (עדיפות ל core 2 duo ULV) 4. מסך LED 13.3 טוב גם באור שמש. 5. עדיפות למחשב עם GEFORCE על פני כרטיס מסך מובנה (גם אופציה היבריטית עדיפה). סך כל השקעה עד 5500 שקלים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by orei,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5400 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא כשהעיקר זה פיפא cod bf -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p על שני מסכים אחד 24 ואחד 50 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  10. רציתי לדעת , כשאני מעוניין במחשב נייד למטרות עריכה ושימוש בתוכנות כגון פוטושופ , C4D , סוני וואגס.. בעיקר דברים של עריכה גרפית ועריכת סרטים מה צריכות להיות הדרישות מהמחשב כדי שהוא יענה על הצורך ושהוא לא יתקע ( דילאי כשאני מבצע פעולות כלשהן ) לי או יקרוס במידה ואני אעבוד עם פרויקטים גדולים? יותר RAM , כרטיס מסך יותר טוב ? באמת שאין לי מושג.. תודה !

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  11. שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה חזק כך שיחזיק מעמד מס' שנים. מצד שני שיהיה שקט כיוון שהוא נמצא בחדר שינה. 1. תקציב מקסימלי 3000ש"ח (כמובן שתמיד אפשר לחסוך ) 2. ישמש לתכני HD, לעבודה גרפית מדי פעם Sony vegas, לתכנות. 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. 4. המחשב לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך בכרטיס מסך. 5. שקט מאוד חשוב (8-10) 6. לא מתכנן overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין העדפה לחנות ספציפית, רצוי באזור השרון. 9. אם ניתן שללוח אם תהיה יציאה של display port זה יהיה נחמד מאוד (יש לי מסך דל עם יציאה כזאת). ראיתי שיש לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H שעולה בסביבות 800 ש"ח. כדאי? 10. יהיה נחמד אם ניתן יהיה להגדיל ל8G זיכרון בעתיד. תודה מראש לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. שלום, אני מחפשב מחשב נייד עד האיזור של 3.5 אלף. המחשב מיועד ל MULTI TASKING אך לא למשחקים. תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. מחשב לבית להכול ( לא גרפיקה ) 1. מעונין גיבוי כרטיס מסך במעבד עצמו - איזה כרטיס מובנה הכי חזק כיום ? 2. לוח אם עם 5 חיבורי SATA לפחות + 4 חיבורי M2 לפחות בלי פגיעה אחד בשני 3. לא מבין כלל מה נותן לי AI במעבד או כרטיסי מסך במחשב ? אך זה בא ליידי ביטוי ביום יום ? למה צריך את זה ? 4. זכרונות 8000 שווה משהו ? 5. האם יש ל- 10GbE LAN chips איזה שימוש ? במה זה מועיל ? 6. לכל הבית יש סלולר אנדרואיד 25 סמסונג ( אם זה מועיל לדעת וקשור למחשב ) 7. לא מובן למה אני צריך במחשב WI FI 7 +אנטנות במחשב - אם הכול מגיע דרך ראוטר ? תודה למסבירים באריכות שאני יבין

14. Started by Bypass,

שלום, האם מישהו מיכם רכש את הנייד הזה שעל פניו נראה נחמד, ויוכל לחלוק התרשמויות? האמת היא שלא ממש מצאתי סקירות על הדגם הזה. שאלה נילוות, עד כמה שהבנתי אם רוכשים ניידים אחרי ה15 במארץ אי אפשר יותר לשדרג חינם ל VISTA ונשארים תקועים עם XP ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by djass,

יש לי כמה שאלות אליכם למחשב נייד. יש מחשב נייד ב 3600 שקל באייבורי של חברת MSI אינה קישור http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 למישהו יש ניסיון איתו העם הוא טוב? ראיתי שבמחשב הזה יש כרטיס מסך מובנה העם אני יוכל להוסיף לא כרטיס נגיד של NVIDIA?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by australia,

Hi I try to choose the best system for today ( without screen ) based on 965 intel chipset and Mobo Asus Commando Comp will be used for OC /games/ internet / photoshop / home work I was thinking about 680i SLI mobo but it looks like a lot of bugs in this chipset ... Commando looks like much stable as for today Thanks for any help ) INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1700 sh BFG 8800GTS 2392 sh OCZ CL5 1066MHz 2048 HPC DDR2 1560 sh Asus Commando 1190 sh Asus DVDRW-1814BLT 220 sh ASUS DVD-E616A3T 130 sh MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 sh ANTEC 900 GAMING NO PS 846 sh Antec TP3 650 720 sh …

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחלוטין, כולל כל הציוד ההקפי, בזמן הקרוב. אשמח להמלצות על מפרטים - הנה המפרט שאני חשבתי עליו כרגע (בהנחה שלא יצאו עדיין מעבדי 45nm וכרטיסי מסך 9XXX - למרות שאילו משתמשים באותו ליבה גרפית G92 של קודמיו): מעבד - Q6600, אולי Q9400 אם הוא יצא בזמן. קרור למעבד - אני נוטה כרגע ל- SCYTHE NINJA PLUS REV B. לוח אם - כל לוח P35, כרגע אחד מאילו של GIGABYTE נראה סביר - P35-DS3R. זכרון - 4GB DDR2 800mhz - חברות כמו MUSHKIN, OCZ וכו'. כרטיס מסך - 8800GTS 512 G92 אם יש כאלה במחיר סביר, או 8800GT. דיסק קשיח - כל HDD שהוא SATA2, 7200RPM, 16mb cache, 500GB - עדיפות ל-SEAGATE. DVDRW - הכי מהיר של LG שיש כרגע, SATA. מארז - פה…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by Adam Bardugo,

שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Gorge25,

יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by feffer,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by zvilivni,

hiii, i am going to buy an hp laptop and i really dont know much about computers i am thinking about one of this models of HP I will order it from the hp website, where i can customize it like i want http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&landing=notebooks&a1=See%20all&v1=series&jumpID=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/lateralnav_all_customizable_laptop_mini_netbook_series if someone can please help me with browsing it. I need it mainly for university, music, movies, pictures and maybe 1-2 games The dv6z is with amd and the dm4t is with intel thank you!! Zvi p.s i need a very quick answer because i got untill tomorrow to…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. חבר המליץ לי עליכם אז הנה אני פה נעזר בכם. אני עכשיו עולה ל-יג' יד' בהנדסת תוכנה. אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של 2000-2400 שקל כל מה שאני צריך זה שיריץ אינטרנט ואופיס. מסך לא פחות מ12 אינצ' דיסק קשיח של 250 GB לפחות שהמחשב לא יהיה כבד, חשבתי על קילו וחצי ופחות. אני צריך סוללה טובה, לא חובה הרבה זמן אך ראיתי שיש גם סוללות לשעתיים, לא תודה שעתיים. סוללה שמחזיקה טוב אני לא צריך כונן דיסקים, אפשרי אך לא נדרש יש לי את שתי אלה שמצאתי : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JXFE017F2 אמרו לי לא לקנות כי זאת חברה לא מוכרת. ויש את זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747061 תודה לעוזרים. אני רוצה כבר מחר לעשות הזמנה, אשמח לכל מי שיעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by julbo,

היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by poisen306,

הי, מחפש מחשב נייד קל משקל, עד 1700 ש"ח, מסך 10", שיכול להריץ בצורה טובה סרטי HD 720 ואולי גם 1080. כמובן גם בעל Bluetooth, WIFI. האם יש המלצות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.