עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ruman,

* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by Marcoman,

בטעות הודעה כפולה, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 276 צפיות
  3. Started by rafib65,

היי, אני מתלבט לגבי קניית מחשב של דל בעל מסך 15.6 ורזולוציה 1920X1080. נראה לי שהרזולוציה גבוהה מאד לעבודה עם טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' והטקסטים נורא קטנים... חיפשתי בחנויות אבל לצערי לא ניתן לראות מחשבים בעלי מסך כזה בתצוגה. האם אני צודק? למישהו יש ניסיון?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. שלום לכל גולשי הפורום וברוכים הבאים לפורום "כמה המחשב שלי שווה?". בפורום זה, תוכלו לבדוק כמה החומרה שלכם שווה (בערך), על מנת שתדעו באיזה מחיר למכור אותה. המחירים שיוצעו לכם כאן אינם מוחלטים, אלא רק חוות הדעת של גולשי ומומחי הפורום. לכן, בסופו של דבר זה השיקול והבחירה שלכם, פותחי הדיונים, באיזה מחיר למכור את החומרה שבידכם. על מנת לייעל את התהליך ולהמנע מדיונים ארוכים, יש לקרוא את החוקים שבדף זה כדי למנוע אי-נעימויות. בנוסף, להלן 2 דברים חשובים שיש להדגיש: - מבקשי המחירים (פותחי הדיונים)- מומלץ שהדיון הראשי שלכם יכלול את הנתונים הבאים: שם הרכיב+ דגם מדוייק אם אפשר, תקופת אחריות אשר נותרה (אם בכלל). כמו כן, מומלץ לרשום גם האם הרכיב כולל את באנדל שלו (אריז…

• 0 תגובות
    • 16.8k צפיות
  5. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Shak83,

-ניתן לחרוג ב-300 ש"ח -מיועד למשחקים וגלישה בעיקר ( משחקים כמו call of duty modern warfare 2 ) -לכלול מסך/עכבר/מקלדת -מערכת הפעלה ווינדוס 7 בעברית והרכבה בחנות. -רצוי מ-KSP (ב"ש)

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אהלן, האם אפשר למצוא נייד נחמד בעד 2K לסטודנט, בעיקר אינטרנט, פה ושם פיתוח תוכנה, אבל לא משהו רציני וכבד מידי. אין דרישות מיוחדות מלבד הרבה מאוד RAM ושיהיה מסך טוב שאפשר לשבת מולו הרבה מאוד זמן ושיהיה אמין כי אין לי כוח להטרטר איתו כדי לקבל תיקונים ואחריות. כמו כן, אשמח להמלצה על חנות אמינה לקנות ממנה. בנוסף, המאוורר של הנייד הישן שלי התחיל לעשות רעש נוראי. אני לא מצליח למצוא מאורר מתאים. האם מישהו מצליח למצוא באינטרנט מאוור לנייד lg r400? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. מבקש מפרט/המלצה לנייד לסטודנטית, עבודה על מסמכים גם קצת משחקים אבל לא כבדים או תלת מימד. נייד חזק ומהיר, קל משקל כמה שמתאפשר, נראה לי 13" זה סביר שגם לא ישקל הרבה וגם לא קטן מדי. זכרון 8GB לפחות. מעבד חזק אבל עם יחס עלות/תועלת סביר. יש לי נסיון טוב עם ASUS וגם עם LENOVO אבל כל חברה מוכרת תתאים. 3 שנות אחריות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ronran,

שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hbhr2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב באזור ה4k לשימוש בלימודים וצפייה בסרטים. חשבתי על 430 hp probook 430http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=886897 שאני מוסיף לו ssd 240g ומרחיב את הram ל8 קיבלתי הצעת מחיר של 3800 האם יש לכם הצעות יותר טובות מהמכשיר שהצעתי? והאם שווה לי להוסיף עוד סכום לא מבוטל ולקנות את הelitebook http://m.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239061&db1302178=1489461 שהוא מחשב יותר חזק שגם בו אני מוסיף ssd והרחבת זיכרון ל8 ram וההצעת מחיר שקיבלתי עליו עם השידרוגים היא 5390 שקלים.. השאלה אם זה שווה את המחיר ואם יש הצדקה מבחינתי. לא מעוניין בasus אבל אם יש לכם רעיון למחשב עם אותו מפרט פחות או יותר ויותר זול אשמח שתגיבו לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4K המיועד לזוג מבוגרים שישתמשו בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מייל לעיתים רחוקות מאוד עריכת תמונות. המחשב יהיה כמעט אך ורק בבית וב90% מהמקרים באותו המקום כך שהמשקל ממש לא משנה. הסיבה שמעוניינים בנייד-מיעוט בחיווט וגישה מינימליסטית עונה על השאלון, תודה מראש על העזרה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לעיתים רחוקות מאוד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים ק…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  13. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל. בהתחלה הייתי די נחוש לקנות מחשב נייד ממש טוב אבל עם הזמן זה ירד לי אחרי ששאלתי חברים שלומדים הנדסה עד כמה הם משתמשים במחשב.. יש לי מחשב די טוב בבית, אז אני צריך מחשב תכלס לאינטרנט ואופיס, ושיהיה קל משקל. מצאתי את המחשבים של VIZIO http://www.vizio.com/thin-light/specs בהתחלה רציתי ללכת על הדגם שעולה 1100 דולר אבל אני חושב ללכת על ה 600 דולר בסופו של דבר.. 2400 שקל, קל ואני חושב ש i3 יספיק. קראתי את הביקורות, אני יודע שהמקלדת סבירה וגם הטאצ'פד, והסוללה מספיקה ל5 וחצי שעות. אבל עדיין אני חושב שזה שווה את הכסף (או שאני טועה?). אין לי באמת נסיון עם i3 ועוד במחשב נייד ולכן אני שואל כאן. עד כמה זה מגביל אותי העניין עם ה i3? אנ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by shg,

היי אני צריך מחשב שיכול לתמוך בתוכנות של עיצוב פנים כמו AutoCad, 3D Max, Arch Plus, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop התקציב שלי הוא כ-4000 ש"ח תודה שחר

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. שלום לכולם, הנה שני המפרטים שמצאתי בטווח המחיר שלי עד 3500 אשמח להמלצות אם יש כאלו במיוחד לגבי כרטיס מסך ולוח אם.. נראה שבטווח מחיר שלי נמצא כנראה רק GTX550 והמעבד המשתלם ביותר ביחס למחיר הוא I7 3770 לפי אתרי מדידת ביצועי מעבדים.. 1. מה התקציב - 3500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: מיועד בעיקר לאנימציה תלת מימד\ מקס\ זיבראש \ פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח(לוקח מהמחשב הישן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? חלונות 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אי…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, הרכבתי בעזרת הפורום מפרט למחשב שאני סגור עליו. התחלתי לברר רכיב רכיב איפה כדי לי לקנות.... אותו מפרט בדיוק עולה כמעט 1500 ש"ח פחות ב .KSP... אני שונא את החנות הזאת אבל בכזה הבדל משמעותי והעובדה שאני קונה חלקים ומרכיב לבד..... הפחד הכי גדול שלי זה לקבל חומרה לא תקינה ואז שבאים להחליף הם אומרים שאני הרסתי את החומרה כי אני לא יודע להתקין או משהו בסגנון. מה שלא נראה לי... האם כדי? :-\

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. שלום, אני סטודנטית וצריכה עזרה למציאת מחשב נייד ללימודים. אני לא מבינה בזה הרבה ואשמח אם תעזרו לי. מטרות המחשב? לימודים ( מקלדת נוחה), גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: בסביבות 1.7 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : ממוצע 500GB כונן CD/DVD צורב: כן כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל יש צורך ל-3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף מערכת הפעלה כלולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Asus/Dell אני לא יודעת אם הדרישות תואמות …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. * מטרות המחשב? שיתאים להפקת מוזיקה, סרטים ואינטרנט. (שיריץ את התוכנה קיובייס עם הרבה כלים ואפקטים) * גודל המסך? רק שלא יהיה קטן מדי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ שיהיה זמן סוללה ארוך, לדעתי 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמות נורמאלית של כניסות USB * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, עדיפות ל500 ומעלה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ישראלית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, יש לי חיצוני.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. שלום רב. מבקש חוות דעת על המחשב הנ"ל "15.6 Asus S56CA-XX117H http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9473 הצרכים הם לצורכי עבודה, אופיס, וורד ואינטרנט. האחריות היא לשלוש שנים בבית הלקוח אם יש משהו באותה סביבת מחירים שמומלץ אשמח לשמוע. מה שחשוב לי במחשב זה המשקל, האמינות של המחשב והגודל של המסך שלא יהיה קטן מ13 אינץ'. תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by doder,

שלום אני מעוניין במיפרט למחשב לשימושים ביתיים (אינטרנט, אופיס וקצת משחקים...) בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל מסך ) אשמח לעזרה. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by dafa,

לפני כ-4 שנים קניתי מחשב חדש בעזרת הפורום המעולה הזה, והגיע הזמן לשדרג. הבעיה העיקרית שלי היא כרטיס המסך, שעשה בעיות די מההתחלה ועכשיו פשוט מת. בגדול התכנון שלי הוא להחליף כרטיס מסך, לשדרג את הזיכרון, ואם יש רעיון נוסף לשדרוג אני פתוחה להצעות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב 300-800 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית + צפייה בסטרימינג. תכנות קל וגיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA vice city, WoW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך mag ai937adjw, כנראה רזולוציה טבעית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני בונה אתרים, ואני מחפש מחשב נייד חזק, מהיר ואמין (מאוד חשוב) גם לעבודה וגם לשימוש פרטי, שאני יוכל להריץ בו: תוכנות לעיצוב גרפי, פוטושופ ו3DSMAX/MAYA שאני מתכנן ללמוד. עורכים של שפות תיכנות, אבל הם לא צורכים מי יודע מה משאבים.. אגב אני צריך להריץ IIS על המחשב (שזה יהיה אפשרי במערכת הפעלה, אגב אפשר להתקין על המחשב הנייד [ואם זה מומלץ] XP PRO? אם כן, אני לא צריך מערכת הפעלה כלולה..) שאני יוכל להריץ בו משחקים אבל אני לא גיימר מי יודע מה... סתם מדי פעם להעביר את הזמן. וגם שאני יוכל לחבר אותו לטלויזייה בבית ולראות סרטים מהמחשב בטלויזיה. לגבי מסך, אני לא כל כך מתמצא בסטנדרט אבל העדפה שלי היא שיהיה גדול מהסטנדרט... אני לא יודע מהסטנדרט של אורך זמן הסוללה אבל אני מניח שאנ…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. אשמח עם תביאו חוות דעת על מחשב נייד לסטודנט לצורכי גלישה ועבודות עם אופיס בלבד במטרה שיחזיק מעמד שנתיים או יותר. HP Compaq Presario CQ61-140EJ NP832EA T4200 2.16GHz 3072MB 250GB 15.6 מחיר 2,990 ש"ח מעבד: Intel® Pentium® dual core processor T4200 מעבד 2.16GHz מהירות 1 MB רמה 2 זכרון מטמון זיכרון: 3072MB (1X2048 + 1X1024) נפח 667MHZ מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 3GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון: 250GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים: YES DVD Multi Burner מסך: Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת: YES מודם 56K 100/100 LAN משולב אתרנט כרטיס רשת 802.1…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.