עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפשב מחשב נייד עד האיזור של 3.5 אלף. המחשב מיועד ל MULTI TASKING אך לא למשחקים. תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. מחשב לבית להכול ( לא גרפיקה ) 1. מעונין גיבוי כרטיס מסך במעבד עצמו - איזה כרטיס מובנה הכי חזק כיום ? 2. לוח אם עם 5 חיבורי SATA לפחות + 4 חיבורי M2 לפחות בלי פגיעה אחד בשני 3. לא מבין כלל מה נותן לי AI במעבד או כרטיסי מסך במחשב ? אך זה בא ליידי ביטוי ביום יום ? למה צריך את זה ? 4. זכרונות 8000 שווה משהו ? 5. האם יש ל- 10GbE LAN chips איזה שימוש ? במה זה מועיל ? 6. לכל הבית יש סלולר אנדרואיד 25 סמסונג ( אם זה מועיל לדעת וקשור למחשב ) 7. לא מובן למה אני צריך במחשב WI FI 7 +אנטנות במחשב - אם הכול מגיע דרך ראוטר ? תודה למסבירים באריכות שאני יבין

3. Started by Bypass,

שלום, האם מישהו מיכם רכש את הנייד הזה שעל פניו נראה נחמד, ויוכל לחלוק התרשמויות? האמת היא שלא ממש מצאתי סקירות על הדגם הזה. שאלה נילוות, עד כמה שהבנתי אם רוכשים ניידים אחרי ה15 במארץ אי אפשר יותר לשדרג חינם ל VISTA ונשארים תקועים עם XP ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by djass,

יש לי כמה שאלות אליכם למחשב נייד. יש מחשב נייד ב 3600 שקל באייבורי של חברת MSI אינה קישור http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 למישהו יש ניסיון איתו העם הוא טוב? ראיתי שבמחשב הזה יש כרטיס מסך מובנה העם אני יוכל להוסיף לא כרטיס נגיד של NVIDIA?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by australia,

Hi I try to choose the best system for today ( without screen ) based on 965 intel chipset and Mobo Asus Commando Comp will be used for OC /games/ internet / photoshop / home work I was thinking about 680i SLI mobo but it looks like a lot of bugs in this chipset ... Commando looks like much stable as for today Thanks for any help ) INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1700 sh BFG 8800GTS 2392 sh OCZ CL5 1066MHz 2048 HPC DDR2 1560 sh Asus Commando 1190 sh Asus DVDRW-1814BLT 220 sh ASUS DVD-E616A3T 130 sh MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 sh ANTEC 900 GAMING NO PS 846 sh Antec TP3 650 720 sh …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחלוטין, כולל כל הציוד ההקפי, בזמן הקרוב. אשמח להמלצות על מפרטים - הנה המפרט שאני חשבתי עליו כרגע (בהנחה שלא יצאו עדיין מעבדי 45nm וכרטיסי מסך 9XXX - למרות שאילו משתמשים באותו ליבה גרפית G92 של קודמיו): מעבד - Q6600, אולי Q9400 אם הוא יצא בזמן. קרור למעבד - אני נוטה כרגע ל- SCYTHE NINJA PLUS REV B. לוח אם - כל לוח P35, כרגע אחד מאילו של GIGABYTE נראה סביר - P35-DS3R. זכרון - 4GB DDR2 800mhz - חברות כמו MUSHKIN, OCZ וכו'. כרטיס מסך - 8800GTS 512 G92 אם יש כאלה במחיר סביר, או 8800GT. דיסק קשיח - כל HDD שהוא SATA2, 7200RPM, 16mb cache, 500GB - עדיפות ל-SEAGATE. DVDRW - הכי מהיר של LG שיש כרגע, SATA. מארז - פה…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by Adam Bardugo,

שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Gorge25,

יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by feffer,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by zvilivni,

hiii, i am going to buy an hp laptop and i really dont know much about computers i am thinking about one of this models of HP I will order it from the hp website, where i can customize it like i want http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&landing=notebooks&a1=See%20all&v1=series&jumpID=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/lateralnav_all_customizable_laptop_mini_netbook_series if someone can please help me with browsing it. I need it mainly for university, music, movies, pictures and maybe 1-2 games The dv6z is with amd and the dm4t is with intel thank you!! Zvi p.s i need a very quick answer because i got untill tomorrow to…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. חבר המליץ לי עליכם אז הנה אני פה נעזר בכם. אני עכשיו עולה ל-יג' יד' בהנדסת תוכנה. אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של 2000-2400 שקל כל מה שאני צריך זה שיריץ אינטרנט ואופיס. מסך לא פחות מ12 אינצ' דיסק קשיח של 250 GB לפחות שהמחשב לא יהיה כבד, חשבתי על קילו וחצי ופחות. אני צריך סוללה טובה, לא חובה הרבה זמן אך ראיתי שיש גם סוללות לשעתיים, לא תודה שעתיים. סוללה שמחזיקה טוב אני לא צריך כונן דיסקים, אפשרי אך לא נדרש יש לי את שתי אלה שמצאתי : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JXFE017F2 אמרו לי לא לקנות כי זאת חברה לא מוכרת. ויש את זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747061 תודה לעוזרים. אני רוצה כבר מחר לעשות הזמנה, אשמח לכל מי שיעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by julbo,

היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by poisen306,

הי, מחפש מחשב נייד קל משקל, עד 1700 ש"ח, מסך 10", שיכול להריץ בצורה טובה סרטי HD 720 ואולי גם 1080. כמובן גם בעל Bluetooth, WIFI. האם יש המלצות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הי, אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם יש אפשרות להציג את תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל גם בעברית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. אני לא נמצא בישראל ולכן לא יכול לבדוק בעצמי, ו-HP לא עובדים עד יום ראשון ולכן אי אפשר לפנות גם אליהם לצורך תשובה. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by eliyaex,

אתם יכולים לתת לי תאתר הכי זול לרכיבי מחשב?כי אני צריך לחסוך במחיר כמה שיותר

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכנות (כולל visual סטודיו) ומשחקים קלים * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, * כונן אופטי? צורב דיוידי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell או Asus עם עדיפות לDell אני מחפש מחשב שישמש בעיקרו לתכנות, חשוב שריץ Visual Studio בצורה חלקה ושיתמוך בצורה טובה בוירטואליזציה (VMware ודומותיה…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by MaidBoxie,

CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Sabertooth X79 ATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic X Series 850W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply Monitor: LG 27EA63V-P 60Hz 27.0" Monitor ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי,תודה. AMD Ryzen 9 5900X Noctua NH-U12S SE-AM4 MSI MEG X570 UNIFY G.SKILL Ripjaws V Series 64GB (2 x 32GB) 3600 CL16 Seagate FireCuda 520 M.2 2280 2TB PCIe Gen4 Seagate FireCuda 520 M.2 2280 1TB PCIe Gen4 Intel 665p Series M.2 2280 1TB PCIe NVMe 3.0 Toshiba HDD 4.0TB 7200 128MB SATA3 3.5 Toshiba HDD 4.0TB 7200 128MB SATA3 3.5 RTX 3070 / 3080 Corsair HX850 850W Fractal Design Define 7

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by Gal&Gal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שרת ביתי לסרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אירוח שרת משחק , ושרת של PLEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מינימלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אפסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  23. בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by 2aviv20,

יש לי umpc של msi יש לי את הwind דפקתי את המחשב ועכשיו אין עליו ווינדוס הוא רושם לי missing operating system ואני רוצה לפרמט מהדיסק און קי ואני לא מצליח הורדתי xp נייד ולא הצלחתי לפרמט תעזרו לי בבקשה (Msi האלה מטומטמים הביאו לי דיסק עם אקספי למחשב שאין לו כונן דיסקים )

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.