עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה שחשוב לי זה בעיקר כוח עיבוד. לכן בשלב הזה אני מתרכז בלהבין איזה משולש להביא. כרטיס מסך זה גם משהו שאזדקק להמלצה בלי ועם קשר למפרט... התוכנות זה מאיה ואפטר פרימייר וכו.. אני רוצה יכולת להמהיר בעתיד לכן אני לוקח K במפרטים ניסיתי ללכת ל2 הכיוונים הבאים: הראשון: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 460... כמות: - 1 - 1663/1630 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-Z87M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 489/479 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX318C10FK2_16…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by ofir1515,

שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא יותר מ 3.5 זה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במידה מיוחדת(3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 350 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד: i5 לפחות זיכרון: לפחות 6GB

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by ms1ms1ms2,

יש לי מחשב נייד מדגם LG Zebra Cynote NZ2 עכשיו הבעיה איתו היא כזאת....קיבלתי אותו מחבר עם מערכת הפעלה מותקנת (xp)....עבד טוב והכל ולא היו בעיות שניסיתי לפרמט אותו הוא תמיד נכבה לי באמצע הפירמוט בלבד (באחוזים שרצים...). אם אני מפעיל אותו בלי להתחיל את הפירמוט הוא יכול להישאר דלוק יום שלם מבלי להכבות. עד שאני יתחיל את הפירמוט והוא יכבה שוב ולוקח לו אחרי זה חצי שעה בערך להידלק.... אגב...הוא מחובר למטען בחשמל בכל הזמן הזה של הפירמוט והכל....משום מה אני לא יכול להדליק אותו בלי המטען גם אם היה מכובה ומחובר לחשמל לילה שלם למרות שהנורה של הסוללה דלוקה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 15:30:23 ועוד דבר ששמתי לב אליו עכשיו....הוא ממש ממ…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי. מסך 15-16, לא חייב להיות מאוד קל, חזק יחסית(שיחזיק לאורך זמן למרות שהיא רק רואה סרטים, גולשת וכותבת מסמכים). תקציב 4-5 אלף.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by idann,

שלום אשמח לעזרה. אשמח למפרט מחשב PC עבור גרפיקאי שעובד עם תוכנות גרפיקה השונות כדוגמת Adobe, ומעט עריכת וידאו. מענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, בבקשה לא לחרוג - עבור מחשב + מסך 23-24''. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD. עריכת גרפית באמצעות תוכנות Adobe השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. כן, רק מסך גודל 23-24''. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ב"ש,…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Mr Melada,

אהלן. שמתי עיני על המחשב הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736371&came=177&bid=true בהנחה שאציע עליו את המינימום, כלומר התקציב הוא 2500 ש"ח: האם יש איזה פגם במפרט שאני לא מוצא? משהו שסטנדרטי בלפטופים של ימנו שאין שם? האם Toshiba מומלצים בכללי? יש למישהו את הדגם הזה ויש לו פרטים להוסיף, לרעה או לטובה? וחשוב מכל- האם יש לכם המלצה על מחשב יותר טוב בטווח המחירים הזה? (עד 2550 מקסימום..) תו-דה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, לא חובה להגיע לסכום המקסימלי, מה שכן חובה זה: HDMI הארד-דיסק בנפח 500GB כמו כן חשוב גם עניין האחריות והשירות בארץ... אני זוכר שלפני שנה שנתיים השירות של ASUS היה מאד גרוע בארץ. לגבי מערכת הפעלה ורישיונות, אין צורך בזה כך שאפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים. המחשב אמור לשרת סטודנטית (ידידה) וגם הוא ישמש סוג של סטרימר (אתקין לה קודי) לטלוויזיה. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. חשוב לי שהוא הייה כמה שיותר קל , יריץ פיפא , NFS GTA דברים כאלה , המטרה שלו זה לעבודה כללית וסרטים וזמן בטריה סבבה שיהיה .... עד 4000 , אולי 4300 ( אני מקבל החזר מע"מ ) תודה אנשים .

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by ye_3333,

למכירה מחשב נייד מושלם , מעבד מצויין SU7300 עם אוברקלוק מובנה זיכרון DDR3 4GB דיסק 320 SATA2 מסך 13.3 HD LED כרטיס מסך NVIDIA GT210 מושלם למשחקים מריץ הכל!! סוללה 6 תאים.. מחשב עובד ועובד ועובד לא נגמר מצלמה מובנת מערכת רמקולים ALTEC SRS מחיר 3200 גמיש מעט לזריזים בטוח שחכתי עוד דברים תבדוק באתר של אסוס מגיע עם WIN 7 HOME PRIEM מקורי כמובן. בהדגם השחור! יחיאל 0508333466

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by Michael Markov,

1. מה התקציב המקסימאלי-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)-משחקים,עריכת ווידאו וסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FALL OUT 4,RAINBOW SIX בעיקר כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560 x 1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד מקסימליות …

14. Started by eliyahoo,

שלום אני מחפש מחשב ביתי רגיל לעבודות משרדיות, אנטרנט (לא גיימינג - אין רלבנטיות לכרטיס מסך טוב) המחשב עתיד לשרת אותי כמה שנים טובות (5) לכן התקציב גבוה יחסית כי אני רוצה מחשב חזק שיהיה מהיר וגם יחזיק הרבה זמן (מעבד חזק, לוח אם איכותי, זכרון גדול ומהיר, ספק כוח איכותי) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by Another Guy,

שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייח לתוכנת אוטוקאד ווינדוס מקורי עד 2500 שקל חריגה 500 שקל אשמח לקבל הצעת מחיר ומפרט מעולה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שברשותי. המחשב משמש לצפייה בסרטים (ללא מחייב HD), עבודה באופיס, גלישה באינטרנט ושחקים לילדים קטנים. אני משאיר את המארז, ספק הכוח והצורב. וכן את המסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. צריך בבקשה הצעה ללוח אם, מעבד, זכרונות (נראה לי3-4 ג'יגה), הארד דיסק 1 טרהבייט, קירור מתאים. התקציב הוא כ2000 ש"ח, מבקש שההצעה תהיה מחנות אמינה באיזור המרכז. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, וצפייה בסרטים מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by רון כהן,

שלום לכולם, אשמח לקבל מכם חוות דעת על המפרט הנ"ל. אשמח לקבל הערות/שיפורים אם ניתן. (יש ברשותי דיסק קשיח של 500 GB שאני מוסיף) http://www.tms.co.il/preview/spec/sp8thnj2 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 7700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1381 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪99 לוח אם: Gigabyte GA-Z270X-ULTRA Gaming כמות: 1 - מחיר: ₪690 מארז: Corsair Carbide Series® SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case — White/Red כמות: 1 - מחיר: ₪317 ספק כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: DDR4 8GB …

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by AxeOr,

.......

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/pcmcat228600050013.c?id=pcmcat228600050013&DCMP=rdr2110&ref=91&loc=200

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שירכש בארה"ב . המחשב אמור לשמש לצרכי עבודה משרדית סטנדרטית (אינטרנט office) מצגות וכו'. גודל המסך הרצוי בין 12 ל - 13 אינטש' משקל - כמה שיותר נמוך. זמן סוללה ארוך ככל הניתן. יציאת HDMI דיסק קשיח - רצוי ssd כדי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ואח"כ דיסק רגיל או דיסק משולב. רצוי צורב DVD . אחריות בינלאומית - מחשב ירכש בארה"ב אבל אני רוצה שתהיה לו גם אחריות בארץ. כולל מערכת הפעלה. תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by s.os,

אתמול קניתי אתה ה1005 HA עכשיו יש לי בעיה קטנה במולטי טאצ' הגדלה והקטנה עובדת אבל אופציות כמו סיבוב תמונה וזכויות מגדלת שקימות ב1000 HE לא עובדות אולי לא קיימות? מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם, מחפש מחשב נייד ללימודים ולעבודות משרד (אני בעיקר משתמש בתוכנות שרטוט, עריכת תמונות, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט וכד) תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3500 ש"ח * גודל המסך -13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי - 2 - 2.5 ק"ג * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 320G-500G(אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל3G ומעלה * מעבד - I3 -I5 * בלוטות' - עדיפות (לשימוש עכבר אלחוטי) * רצוי כונן דיסקים * קורא כרטיסי זיכרון * מקלדת נוחה לכתיבה * אחריות - 3 שנים חשבתי על המחשב HP Probook 4320 -WS908EA ב - 4300 ש"ח, מה דעתכםhttp://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789447תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.