עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by izak,

אני מחפש לרכוש צורב למחשב נייד HP omne book EX3 האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. כלומר להגיע למצב שניתוק כבל החשמל יכבה את המחשב . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר את המחשב ויכול לרשום את דעתו עליו? גרסאת הi5. תודה! תמיר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. תקציב: אין תקציב מוגדר בדיוק. סביבות 1000-2000 שקל (אבל באמת רק אם זה שווה ביחס לצרכים). מהם השימושים במחשב? לימודים מתי מתוכננת הרכישה: השבוע האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן, אני אתקין לבד ווינדוס 8.1 גודל קשיח מינימלי: אני חושב שSSD 256 יספיק, אלא אם אתם ממליצים על HDD של 500. האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, מחשב לנשיאה יום יומית. האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, רצוי שיעבוד סביבות 6-9 שעות ללא צורך בטעינה גודל צג רצוי: פחות קריטי, רצוי גדול יותר (רק אם יש אפשרות בלי להוסיף כסף מיותר) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: נצרת עילית האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן[ ראיתי …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by mitlabet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. מחפש מפרט למחשב נייד 2000 שח לצורך משרדי ושיתאים גם לצפיית סרטים עדיפות למסך 13 אינץ'

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by elis02,

שלום, רציתי לשאול מה הצפי להורדת מחירי הניידים? יש את המעבדים החדשים שהוכנסו לשוק אז מישהו יודע מתי תהיה הירידה המשמעותית של המחשבים? אני מחכה לזמן הזה פשוט בשביל לרכוש מחשב נייד לא יקר

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. גיסי מתכנן לקנות לאשתו, אחותי, מתנה ליום הנישואין: נטבוק (זו הפתעה, אל תספרו לה ;D). היא צריכה מחשב שיאפשר לה לגלוש, לראות סרטים בעת נסיעות ארוכות ועם מצלמת רשת כדי לשמור על קשר עם הילדים כשהיא באותן נסיעות ארוכות. התקציב הוא בסביבות 2,000 ש"ח וכחברים בכוחות הבטחון, יש להם הנחות על חלק מהדגמים שאחרת לא היו נכנסים. שלחתי אותו לחנות לראות אותם בפעולה, המפרטים של כל הנטבוקים כמעט זהים אבל חייבים להניח את הידיים על המקלדת ולראות את המסך. הוא חזר עם המסקנות הבאות: Asus EEEPC 1005HA/HE - זמן סוללה ארוך מאוד (9.5 שעות לפי נתוני היצרן, בצפיה בסרטים זה בטח חצי מזה) שיאפשר לה לצפות בכמה סרטים בנסיעות הנ"ל. לא ברור האם המעבד הוא N270 או N280 - עד כמה ההבדל משמעותי? Acer Aspire D150/…

9. Started by mistro,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP מסדרה dv6500 ולאחר תקופה של גסיסה נפטרה לי הסוללה עליה השלום אני מחפש באי ביי סוללה חדשה ונתקלתי בדגם של 12 תאים 9600 MAH ורשום שזה מתאים לסדרה של המחשב שלי אבל הבעיה היא שגם רשום שזה מספק v11.1 לעומת ה 10.8 שהסוללה הישנה סיפקה .... השאלה אם זה יכול לפגוע לי במחשב או שאני יכול לקנות את הסוללה הזאת . כמו כן ראיתי גם סוללה של 12 תאים אבל 8800 MAH שמספקת את 10.8 אבל מן הסתם ה9600 תחזיק יותר זמן ... הפכתי את הרשת ואני באמת אובד עצות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. P1-JACKE Pro P1-JPROE Pro M1-J999E ההבדלים העקרוניים ביניהם הם: X1400 Mobility בשני הראשונים (שלפי בנצ'ים עדיף על ה-GeForce Go 7400 שיש באחרון) מסך WXGA 15.4 בשני הראשונים ומסך 15 אינץ' באחרון Win XP Home בראשון ו-Pro בשני האחרונים

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  11. שלום. לצורך עבודה עם מצלמה בתקשורת Gb Ethernet ומערכת הפעלה windows אני צריך טבלט 8-10 אינטש עדיף קטן שמיועד לעבודה בחוץ (שמש) אפשר כמובן תקשורת usb3 או usbc שמחוברת למודול התקשורת של המחשב ולא רק משמשת להטענה. אשמח להמלצות תודה למי שיכל לסייע .

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. לרוב הוא יהיה בבית אבל אני צריך איתו לפעמים לצאת בגל זה אני צריך נייד... שיתמוך בגירסה הגרפית הכי טובה לויסטה .. עם החריגה תהיה שווה אז שיעלה מעל 10000 .... תודה מראשש... טעות שלי תעבירו אותי לפורום ניידים .. תודההה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by zaki verner,

שלום, ראיתי שני מחשבים עם אותם נתונים i5 דור 10 FHD 8 ג'יגה רם 256ssd רק שאחד הוא asus והשני hp מי שיש לו ידע בענין, אשמח מאד שיכתוב את דעתו. מצורף הקישורים: asus : https://tinyurl.com/yaebdr76 hp: https://tinyurl.com/yc5tn4f8 :

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  14. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב עם כמה שיותר זיכרון, עדיף 32-48 ג'יגה למטרות SQL-Server. מעבד צריך להיות חזק ועם כמה שיותר ליבות אבל כבר ברור לי שזה לא מה שיעלה הרבה כסף במחשב הזה. כרטיס מסך לא רלוונטי וכנ"ל שאר הרכיבים. יש משהו יותר טוב מ-1366 עם 6x4GB=24GB? האם כדאי לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים של אינטל/AMD? אלטרנטיבית, וכי אני נואש, מישהו יודע איפה קונים שרת קטן במחיר סביר? אולי יד שנייה, אבל איפה בכלל מחפשים כזה דבר? למה בNEWEGG הכל כל כך זול!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. מחשב Lenovo V50t-13IMB עם 8GB נשקל לרכישה יחד עם הרחבה ל 16GB ע"י תוספת 8GB של DDR4-2666 בסלוט שני. א. איך מוודאים מראש שהזיכרון הנוסף אכן יעבוד ב Dual Channel על לוח אם כזה מבוסס B460 כולל ה BIOS ? ב. האם יש יצרנים שאפשר לדעת מראש שלא תהיה בעיה ? מי מייצר ללנובו את הזכרונות תחת המותג שלהם ? לחלופין - המלצות על מחשבי מותג בקטגוריה שלו, מחשב עסקי נמוך שקט במארז דומה עם סלוט לכונן 3.5" נוסף ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אני צריך מפרט לשימוש כללי לחבר. הוא לא ממש משחק במשחקי מחשב, אבל כדאי שיהיה לו איזה כרטיס מסך בסיסי. הוא לא משתמש מקצועי, ולא מבין כמעט כלום, אז אני יעלה דרישות בשמו: זיכרון:4GB לא פחות. HD: עדיפות ל1TB שלא יחסר לו מקום לעולם. מארז לא צריך משהו מפוצץ, כמה שיותר בסיסי. כנ"ל לגבי הספק אין כאן כרטיס מסך שדורש אנרגיה, הוא לא יבצע OC או יתקין עוד HD. משהו טוב ולא יקר מדי. לגבי הציוד ההיקפי: מסך לא צריך משהו עם פאנל IPS סופר איכותי בגודל 24 אינצ', כול מסך סביר בגודל 20 אינצ' ומעלה יספיק. רמקולים: כאן אני דווקא רוצה להשקיע קצת בסט 2.1 נחמד באזור ה300 שקל גג. זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 אם לדעתכם צריך לחרוג בגלל הרמקולים או משהו כזה אפשרי, להשתדל לא להתקר…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. מדובר בדגם dell inspiron n3010. המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך שעבדתי עליו, וכלום לא עוזר, חייב לכבות ולהדליק. לא בעיית חום - הרצתי תוכנה למדידת טמפרטורה, וברגע הקפיאה המעבד היה בסביבות 45 מעלות. יכול להיות שזה מערכת הפעלה? למרות שזה לא נשמע ככה..

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by petagoras,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7K, 7 זה ממש רף עליון 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש לתכנות, בעיקרון זה להתחברות למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה בנוי טוב(כמובן ביחס למחשבים ניידים, למשקל אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 11 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חשיבות, גם אילת אופציה 9. מתי מתוכננת…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז כן אבל אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ו שימוש מקיף.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי למיניהן.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך סטנדרטי 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by אליה00,

היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by MatiP,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 שווה את הכסף? איך הספק שלו? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by assaff,

המחשב מתחמם מאוד ועובד לאט ממש. הורדתי תוכנה לבדיקה והיא רושמת בכל הקטגוריות חום גבוה . כנראה שהמאורר הפסיק לפעול . כמה אמור לעלות תיקון כזה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.