עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moran12,

היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Tamar Goldin,

היי אשמח להמלצה למחשב אמין וטוב הדרישות הן בסיסות לא משהו יוצא דופן שיהיה טוב תודה !

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  3. Started by arieltan,

אני צריך עזרה בבחירת לוח, מעבד, זכרונות, כ. מסך, מארז ללא ספק, קרור למעבד, וכונן קשיח. הכיוונים שלי הם כדלהלן: אני צריך מארז איכותי עם תצוגה של טמפ' מכיוון שהמחשב יעבוד שעות נוספות בהמרות וכו' ולקבל חוות דעת חיצונית על הטמפ' זה חובה (חשבתי על thermaltake svinking va4000bws ) מעבד כפול ליבה נראה לי ה3800 amd יענה על הצרכים (בכל זאת מדובר על הפרשים משמעותיים בינו ל4200) זכרונות 2*512 corsair עם העדפה לcl2 למשחקי oc קלים וביצועים טובים. 250GB 16M 8B BUFFER וכרטיס מסך עד 600 ש"ח תעזרו לי לבחור( אולי 6600) רשמתי לעיל את הכיוונים שלי , לגבי לוח אם האם asus a8n-e מצדיק קניה זהו אשמח לקבל הצעות אציין ואוסיף אני לא אוברקלוקר מטורף אני מעדיף מחשב יציב ומהיר ואמין בסטוק ואולי להו…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by ril2,

מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  5. הי, איך נראה מבחינת המפרט? האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=523&scat=339&tcat= תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by oz12,

מחפש מחשב נייד קטן קומפקטי שיריץ סרטים וסדרות בזמן שאני בצבא.. לא משו חזק מידי ואולי אם יוכל לסחוב איזה משחק אחד שניים סגנון fifa תודה לעוזרים תקציב עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yoav Bitton,

מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by iDrA,

לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by spin,

מה לדעתכם השילוש הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה למשחקים ואוברקלוק! ומשהו שאני לא אצטרך להחליף אחרי חודש תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום ! שמי ריקו, ואני למעשה כבר תקופה ארוכה מפנטז על מחשב נייד טוב, שיוכל להעביר איתי תקופה =) אני חייל משוחרר, ככה שלהרשות לעצמי מחירים גבוההים קצת קשה לי, אבל גם הדרישות שלי, לא גבוהות במיוחד! *אני מעוניין לרכוש את המחשב בישראל, והתקציב שאני הייתי רוצה להשקיע נע בין 2,500-3,500. מוכן להתפשר קצת למעלה אם זה יעשה הבדל כל כך משמעותי בתקופת ה"חיים" של המחשב, או בביצועים. לא ארצה להגיד למצב שאני חורג ביותר מ500-700 מעל טווח המחירים שהצגתי. מה שאני רוצה מהמחשב, זה בעיקר הפעלת משחקים. *המשחקים שהייתי רוצה להפעיל, לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים. המשחק העיקרי שאני משחק בו שאני מניח שחלקחם מכירים הוא World of warcraft, אני אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ גם את StarCraft-II. אין צורך…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by zahi122,

שלום אפשר מפרט למחשב עד 1.6K בלי כרטיס מסך יש לי 4850 שיריץ חלק דיאבלו 3 על רזולוציה 1280X1024

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by eyal177,

היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבי HP החדשים מסדרה DV-5 בעלי כפתורי המגע העליוניים לפעמים כשמנסים להגביר או להנמיך אין תגובה או לחילופין זה נתקע על הקליקים המרגיזים של ההגברה/ההנמכה ומסרב לצאת מהמצב הזה. ה-TouchPad המדובר: כמו כן יש איבודי סאונד פתאומיים, לא בוקע סאונד מהמחשב בכלל, כל נסיון לשחק בהגדרות הסאונד ובהגדרות כרטיס הקול עולות בתוהו ורק איתחול המחשב מחדש מסייע זמנית בפתרון הבעיה. זו תופעה שנתקלתי בה בסמפר מחשבי HP מהסוג הנ"ל, האם מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by roeco199,

שלום!! מחפש נייד לשימוש ביתי פשוט(שימוש עיקרי:אינטרנט אופיס ומוזיקה) עדיפות למעבד intel i3/i5, אין חובה ssd,הארד דיסק 500gb יספיק, עדיפות למסך גדול(15.6) אין חשיבות למשקל,אין חשיבות למסך מט,אין חובה למערכת הפעלה, מה שכן חשוב שיעבוד זריז עד כמה שאפשר. כמה שיותר שנות אחריות... תקציב:1500-2000 מק'....עדיפות לכיוון 1500. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פרטים נוספים: חובה חיבור HDMI רצוי גם עכבר פיטמה וגם משטח מגע. ישמש הרבה בחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטי HD. מעבר לזה עדיף שלא יהיה גדול במיוחד. נתונים נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. דודה שלי מעוניינת לקנות ניד לשימושים של אינטרנט והדפסות מה מומלץ? ובבקשה תנו לינקים לדגמים שאתם כותבים(בחנויות)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. ברשותי מחשב נייד G505 ועד לפני חודש הוא עבד תקין. ובזמן האחרון באופן מאוד תדיר ישנה בעייה עם המסך או חומרה. התמונה מתעוותת לגמרי ולפעמים מרצדת ומטשטשת.גם כשאני עושה ריסטרסט או שחזור. אתחול מערכת זה לא משתנה אגב והבעיה נפתרת לעיתים. ואז חוזרת על עצמה אם אני מכבה את המחשב או שם אותו במצב שינה. צילמתי את המסך כשהבעיה מתרחשת. תמונות מצורפות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לקנות נייד חדש. אני עושה עבודת מחקר עם המחשב שלי, כך שאני מריץ נומריקות שדורשות הרבה מעבד וזכרון. בנוסף, אני מעדיף כרטיס מסך של ניווידיה בשביל התמיכה ב CUDA. התקציב הוא בערך 1100$. המחשב יקנה בארה"ב. כרגע אני מחפש באמזון, אבל אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. הכיוון הכללי שלי הוא i7 6700HQ עם 16GB זכרון. דיסק SSD m.2, של 256GB. אם אפשר גם מקום לעוד כונן אני אשמח. הדגם שהכי נראה לי כרגע הוא ה ROG של אסוס. הדגם הזה. עולה 970$ ומגיע בלי SSD אבל עם חריץ m.2. חשבתי להוסיף לו SSD, כמו זה למשל. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב/הדיסק/מקום הקנייה או כל דבר אחר! תודה, אדם.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Discreet,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1059 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪243 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪331 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪241 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪432 קשיח למחשב שולחני: OCZ Agility 3 120 GB Async Nand, Sandforc…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by neuromotor,

שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי להינעל על דגם טוב של מחשב נייד לפי המפרט הבא: מעבד: I7 Quad Core זכרונות: 8GB DDR4 דיסק קשיח: SSD 256GB כרטיס מסך: אני לא גיימר, לכן אני לא צריך כרטיס מסך חזק. מספיק לי לדעתי כל כרטיס מסך חדש מסדרת Geforce. לפי הבנתי לרוב הם באים כברירת מחדל אם אני קונה מחשב נייד בסביבות ה 4K-5K(שזה בטווח התקציב שלי). גודל מסך: אני עדיין לא סגור על הגודל, אני לא גרפיקאי או גיימר, לכן כנראה אבחר במסך שהוא יחסית קטן(גם כי זה יותר נוח לסחיבה). יציאות: HDMI, USB 3.0 יצרנים מועדפים: Dell, Lenovo, Asus שימוש עיקרי: תוכנות(WireShark, Photoshop, Office, Media Capture Tools, Media Player וכו'..), אינטרנט, ואולי בהמשך אני אתקין…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  23. אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2000 שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, כפי שמצוין בכותרת, אני חושב לרכוש מחשב נייד חדש ותהיתי האם איזו הצעה מבין אלו שישנן ברשתות השיווק הגדולות למחשבים לרגל Black Friday תתאים לי. כיום יש בשרותי מחשב נייד מבוסס Intel Atom שמוציא אותי מדעתי עם ביצועיו העלובים. לא יהיה קשה להשביע את רצוני מבחינה זו, אלא שהאטום הוא מתחת לכל ביקורת. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד מאחר והוא תמיד בתנועה. מצד שני, מאחר ומחשב כזה סופו להינזק בשל רשלנותם של עוברי אורח זרים, הייתי מעדיף להוציא כמה שפחות כסף. אם הסכום אינו מספק (איני בקי במחירי מחשבים ניידים של ימינו), אמרו מה מחיר הסף הנדרש על מנת לענות על רוב הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד היום הסתדרתי עם 12.1" ב…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by David Ell,

ביקשתי כאן לפני חודשיים מפרט חלקי ךמחשב, החלקים עדיין רלוונטים? רק עכשיו התארגנתי על כסף ושילמץי מקדמה מפרט מלפני חודשיים עדיין טוב מבחינת ביצועים ומחיר להיום רו שמחירים ירדו ויש דברים יותר משתלמים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.