עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חיפשתי וחיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי משהו קונקרטי, רציתי לשאול אם מישהו יודע. גם נייד עם כניסת express יתאים למרות שאני לא רואה הרבה כאלה, אבל עדיף עם צ'יפ של Texas Instruments, אונבורד. אם מישהו מכיר\יודע אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אבקש המלצתכם לנט-בוק לרכב שימושים עיקריים: ניווט מולטימדיה גלישה באינטרנט מסך טוב לאור יום HDMI אין בעיה של תקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מקווה שאני בתחום סביר לקניה, בעבודה אני מתכוון לתכנות ולגבי גיימינג ברור לי שהמחשב לא יריץ את המשחקים החדשים ביותר אני מניח שאילת + מזומן יכולים לשפר את העמדה שלי תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הביצועים הטובים ביותר ועם איכות הבניה והאמינות הטובה ביותר. צריך לעבודה עם BIGDATA , עיבוד תמונה, ותכנות. תקציב עד 17K, עדיף כמובן בפחות. נחוץ, מעבד מהיר מאוד, ראם 32-64 GB, רזולוציה גבוהה של 4K, כרטיס מסך עם לפחות 4GB, ו1T SSD. מתלבט בין Lenovo ThinkPad P50 לבין Dell Precision 7710. חשוב לי האמינות, והשירות. אשמח לקבל הצעות או המלצות נוספות. תודה,

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. כותרת.. רק אבקש לתת כמה המלצות בתקציבים שונים סביב התקציב הנקוב. תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by CatchTheChech,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + תכנות + וירטואליזציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחד…

7. ??? אני מחפש מחשב נייד חזק וטוב לשימוש במהלך יום עבודה הכולל נסיעות רבות - המחשב יהיה רוב היום באוטו ובתזוזה ועל כן חשוב משקל נמוך ובטרייה חזקה, וכן עמידות בטלטולים, אם יש דבר כזה. אשמח לקבל גם המלצות על עמדת טעינה למחשב נייד המתאימה לרכב. המחשב יישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, מעט קבצי מדיה ברמת שימוש ביתית, דרוש חיבור למצלמה דיגיטלית וצורב. בנוסף ישמש בזמנו הפנוי כמחשב ביתי למשתמשים יחסית בסיסיים- בלי תוכנות עתירות גריפיקה ובלי המון סרטים. מעדיף פירמה מוכרת ואחריות ארוכת טווח. אשמח לקבל המלצות למחשבים בטווחי מחיר שונים- עד 9000 או מעט יותר והחל מהרבה הרבה פחות... טווח מחיר רצוי באזור ה- 6000. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by ran_sion,

Hi I'm looking for a 13-14 inch laptop preferly of core i5 Budget till 1100$ assuming I'm getting it from the us. I've read about these two laptop, it seems that the envy has a battery problem Can you share your recommendation? Even for other models. My main use include light use office internet and alittle movie watching

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by Yehonatan_,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  10. לחברי הפורום שנה טובה, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש אשר ישמש לי בעיקרו להכנת שקופיות להרצאות , הכנת הרצאות , גלישה באינטרנט אל חוטי. ברשותי מספר מפרטים אשר עלי לבחור את הרצוי מהם: 1. מחשב נישא IBM [מחיר 6,916.15] R50e(UR09J9lM) Dothan 1.7GHZ 15"60gb 512MB/333DVD VGA RW intel wireless b/g modem+lan XP 2. מחשב נישא IBM [מחיר 4,403.47] R503(UR0BYlM) Celeron M 1.4GHZ 15"30gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 3. מחשב נישא IBM [מחיר 4,950.14] R50e(UR0PTlM) Dothan 1.5GHZ 15"40gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 4. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5746630 5. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5414426 6. http://p1000.co.i…

11. Started by brum,

שלום, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד asus F5RL שהתקנתי עליו וינדוז 7 אולטימייט. מסתבר שהמצלמה שבו לא הותקנה אוטומטית ומנהל ההתקנים רק מראה "התקן USB" עם סימן קריאה עליו. באתר של ASUS אין בכלל דרייברים לנייד הזה לוינדוז 7. אשמח אם תייעצו לי איך להתקין את המצלמה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו מכיר נייד לא משנה באיזה מחיר עם מעבד 64 ביט (Merom??) ו-2 סלוטים של PCMCIA ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. איפה יותר זול?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. טוב אני ממש מצטערת שזה כבר הודעה שלישית שלי בפורום בערך, אבל כל פעם אינ מקבלת מפרטים אחרים והדבר הזה, בתור אחת שלא התנסתה עדיין בעבודה עם החלקים האלה מבלבל מאוד אז ככה מי שלא ראה את הודעותי הקודמות, אני התחלתי לעסוק במאיה ותוכנות עריכה של פרימייר ותלת מימד ואנימציה, ואני מנסה להרכיב את המחשב הכי חזק ומקצועי שאפשר בתקציב של עד 10 אלף שקל, כדי שאני אצליח לעבוד עליו בצורה טובה ולהוציא ממנו אחלה פרוייקטים. אני לא זקוקה לציוד היקפי, יש לי 2 מסכים, סט של מקלדת ועכבר, ואני לא חושבת לעשות בינתיים OC, אולי בעתיד אם אני אראה שאני זקוקה לכך והמחשב לא מספק אותי המחשב הזה נועד לעבודה גרפית נטו, כי יש לי מחשב ביתי אחר לפנאי לידו אז ככה, קיבלתי מידיד טוב שלי שמבין בתחום מפרט ואני אשמח א…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by LR,

שלום לכולם, מבקש חוות דעת (מניסיונכם האישי או מהידע שלכם) על המחשבים הניידים של LG. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

המפרט הוא לא לקניה בארץ עד 1500$ רצוי שלכרטיס מסך יהיה כמה שיותר RAM כי זה בעיקר לעבודה על אוטוקאד וכאלא... מסך נראה לי 14 אינץ' וחשוב שיהיה לו יציאה למסך נוסף... תודה...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by asafbd1,

מה קורה חברים ? קניתי מחשב יד 2 וקצת נדפקתי אפשר להגיד את זה ככה , אז אלה החלקים הקיימים שלדעתי הם כן עובדים . אני צריך המלצה להשלמה , במינימום כסף ולהוציא מקסימום יכולת . אז מה שיש לי שפעיל , זה כרטיס מסך r9 280x 3gb , ספק כח 750w , קירור freezer13 , וכונן SSD 120 גיגה .

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. * מטרות המחשב? - לימודים אקדמאיים בפתוחה (ז"א הרצאות באינטרנט),כתיבה וקריאה (אופיס), גלישה באינטרנט וקצת מדיה של תמונות וסרטים. * גודל המסך? - 13.3 עד 14 אינץ',מט!!.(כמובן שאני צריך שיהיה כמה שיותר נוח לקרא ולכתוב) וגם שיפתח לזוית רחבה. * משקל רצוי? - בשום פנים ואופן לא יותר מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - vga,usb,wifi 802.11g or 802.1n,RJ-45 HDMI - אופציונלי. * בלוטות? - אין צורך מיוחד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB יספיק, הייתי מעדיף כמובן 7,200RPM. * צורב DVD? - אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אין צורך באחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לח…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by MB,

שלום, אני מעוניין במפרט מחשב סביב תקציב של 3000-2500 ש"ח. המטרות הן מגוונות וכוללות פיתוח תוכנה, עבודה עם לינוקס וקומפילציית תוכנות מקוד מקור, משחקים, עבודה משרדית, מעט עבודה עם Database ומוזיקה. בקשר לפיתוח תוכנה, אני מתכוון הן לפיתוח אפליקציות רגילות (בד"כ C++,Python, Java, C#) וכן תלת מימד (כיום ב-DirectX10). בעתיד גם פיתוח שרץ על כרטיסי מסך (עוד לא החלטתי אם DirectCompute, OpenCL או CUDA) [CUDA פשוטה יותר, אך השניים האחרים תקניים יותר]. משחקים רצים ברזולוציית 1600x1050 (מסך 22" כרגע), אני לא רואה את עצמי קונה מסך חדש בשנים הקרובות. אין צורך בציוד היקפי, ולדעתי הספק של המחשב הקיים שלי, Enermax 425W יוכל להספיק למפרט כזה. חשובה לי גם איכות הסאונד, כך שאני מעדיף צ'יפ קול…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Aner,

אהלן רב המחשבים שנתקלתי בהם הם N455 עם 1 ג'יגה ראם וWINDOWS 7 STARTER יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ובלי STARTER? או שיש כאלו שיכולים להריץ טוב את הULTIMATE? צריך להריץ אופיס, סרטים (לא HD), ואינטרנט עם טאבים עוד דרישה - סוללה (שמעתי שהאסוסים מצטיינים בזה?) בלי תקיעות תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by Alik Possek,

שלום חברים, אשמח אם תאכלו לתת הערכה ל: באיזה מחיר ניתן למכור את המחשב) - מחשב עובד ללא בעייות, הוחלף בכלל לחץ של הילד. מחשב נקנה לפני כ-4 שנים מקי אס פי.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by shloogy,

הי, אני זקוק למחשב חזק לפרודקשן, קונה מתישהו בימים הקרובים.רציתי לשאול מס' שאלות: מפרט המחשב באופן כללי: מעבד: מרובע ליבות Q9XXX זכרון: 4GB כרטיס מסך: לא רלוונטי הרד דיסק: 2 דיסקים בעלי 1 טרה 32מגה באפר 1.כמה מכונות וירטואליות יוכל להריץ המחשב הזה כאשר מערכת ההפעלה שלו היא XP, וכל אחד מהמכונות הוירטואליות יהיו גם כן בעלי XP ? 2.איך אפשר להתגבר על מחסום ה3GB של XP? 3.מהי הדרך המומלצת להרצת מס' מכונות בו זמנית? עם WORKSTATION ? עם תוכנה אחרת? אני יודע שיש דבר כזה ESX SERVER אבל לא הבנתי אם צריך להתקין אותו על הווינדוס והוא עובד עליו, או שהוא מערכת הפעלה עצמאית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת האם ב-3-4 חודשים הקרובים יהיו מגמות טכנולוגיות בשוק המחשבים הניידים - מעבדים חדשים, פלטפורמות חדשות וכו'. בסופו של דבר - האם יש טעם לחכות למשהו טוב שמגיע. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. שלום רב, תגובות בגוף הטקסט : 1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה . 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

25. Started by ThE-WIz,

שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את כל המדריכים שפורסמו וזה עזר לי להתמצא בכל הנושא של המחשבים הנישאים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שימושים: מוזיקה, מולטימדיה (לא משחקים), אינטרנט, סרטים. טווח מחיר: עד 800 דולר דרישות: צורב DVD, דיסק קשיח גדול מינימום 320GB, מסך טוב, שהסוללה תסחוב. חשוב: כמה שיותר יציאות USB התסכלתי על IdeaPad Y550 עם המפרט הבא: Processor Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.20GHz 800MHz 2MBL2) Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 32 Bit Operating system language Genuine Windows Windows 7 Home Premium 32bit with Service Pack1 US English, excludes Recover Media Bluetooth Bluetooth System Graphics nVidia Geforce GT 240M graphi…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.