עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SuBeX,

לשימוש כתחליף לדסקטופ בבית. שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, אולי מעט מוזיקה וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. כרגע אני מסתכל על HP 4580S כאלטרנטיבה טובה. בא עם הרבה פיצ'רים (HD 7200RPM, מעבד i3-2310M ויציאת HDMI, כולל WIN7, זיכרון 4GB), עם תג מחיר של 2400+-, אך לצערי רק עם שנה אחריות. הלפטופ הוא בשביל אימי, לכן ניתן להבין שלא צריך להיסחף לשום מקום ;D בנוגע לחומרה טובה יותר. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? קראתי חוות דעת באתרי השוואה, וסה"כ נכתב עליו שהוא סביר++ ובמחיר הזה הוא ממש מציאה. הדאגה היחידה היא מסיפורי עבר על איכות של HP ולכן חשובה לי דעה מנסיון אישי, אם מישהו יכול לתת. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/rdet.jsp?poid=383144 כשאני עובד עליו כל פרק זמן מסוים של בערך 10 דק' עד 20 דק' המסך נכבה והמחשב לא מגיב. רציתי לדעת מה עלול להיות הגורם לבעיה וכיצד אוכל לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by spc,

מפרט שהרכבתי בזיגזג לעיונכם ותגובותיכם לשיפור: DFI BI P45-T2S Elite Intel P45 - (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10620 כמות: 1 מחיר: 539ש"ח ZOTAC GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 + DVI 64BIT http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11827 כמות: 1 מחיר: 173ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 119ש"ח WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5459 כמות: 1 מחיר: 249ש"ח JSP-TECH M-100A Black MICRO ATX CASE EZCool 400W PSU http://www.zigzag2000.co.il/catal…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by yosyosb,

שלום וברכה מעוניין לשדרג את המעבד,לוח,זכרון,קירור למטרת גיימינג למשחק Call of Duty Warzone חשבתי על המפרט הבא ב 4700 https://rotter.name/User_files/nor/60c5d6da2e69e72d.jpg אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש משהו יותר משתלם לחלקים האלה בתקציב הנ"ל

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. אני מתעתד לרכוש מחשב ב-9,500 ש"ח הכולל מסך DELL2007. ללא קשר למפרט (כרגע אני די סגור על מפרט לאחר התייעצויות בפורומים). ולשלב השאלה: האם יש צפי שבחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים (מעבר ל-100 ש"ח בכרטיס מסך 8800GTS)? האם צפוייה להיכנס טכנולוגיה חדשה שתוזיל בהרבה את המחירים בטווח החודש חודשיים הקרובים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא ק…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. יש לי נייד ASUS Eee pc 1101 ha יש לי בעייה עם השן הכחולה במחשב פתאום היא הפסיקה לעבוד ואני לא יודע מה לעשות איך אני יכול להפעיל אותה !! בנוסף יש לי עוד שאלה המחשב הנייד שלי מחובר לחיבור אינטרנט קווי האם יש אפשרות שאני אוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי דרך הנייד זאת אומרת אם יש לי אייפוד טאץ' ואני רוצה להחבר לרשת אלחוטית אני יכול להפוך את המחשב הנייד לסוג של נקודת גישה ולהתחבר ממנו לרשת האינטרנט ??

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba l735-10f ופתאום ה-WIFI הפסיק לעבוד והוא כותב שהוא כבוי מהכפתור, הבעיה שבמחשב הזה אין כפתור כיבוי לWIFI יש רק את האפשרות ללחוץ על FN ביחד עם F8.הבעיה שכשאני לוחץ זה לא משנה כלום. ניסיתי להחליף דרייברים, להתקין WIN מחדש ושום דבר לא עוזר

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by ido135,

אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by vladk,

מישהו יודע האם אפשר לקנות את הנטבוק הזה בארץ? האם צפוי להגיע בקרוב? Toshiba Mini NB305-N410 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358392,00.asp תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לא ברמה גבוהה. * גודל המסך 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * כונן אופטי? רצוי * חברה מועדפת dell/asus אבל רק מרשמים טובים * עדיפות לאחריות 3 שנים אם זה ריאלי במסגרת התקציב תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - *ללא מגע

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. דבר ראשון השאלון: מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (eclipse,Visual studio), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר מולטי קליינט של משחקי רשת מבוססי פלאש), צפייה בסרטים: כן ברזולוציה גבוהה, עריכה גרפית (בעיקר תמונות, ) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא פרמטר חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי 3-4 שעות בשימוש לא מאומץ,יהיה לרוב בשימוש ביתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) HDMI, USB3, רצוי גם CARD READER * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? הגודל לא פרמטר חשוב, 500 GB זה מעל ומעבר. מעדיף מהירות 7200 RPM או אפילו SSD של 120GB ולהעביר את הכונן שמגיע עם המחשב למארז חיצוני. * כונן CD/DVD? צורב? צור…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by nitayc1,

מטרות המחשב: מחשב נייד ביתי - אינטרנט אופיס מולטימדיה סרטים * גודל המסך: 15.4-15.6 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: סטנדרטי - לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: מומלץ * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * כרטיס רשת אלחוטי: שיתמוך גם בתקן N * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות לחברה טובה שמתי עיין על דגם של COMPAQ , יש שני דגמים ממש דומים אשמח לדעת מה בדיוק ההבדלים ביניהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5085&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9809 אם יש עוד משהו מומלץ אשמח לשמוע תודה 8)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by eity,

שלום!אני צריך מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה תוכנות בשם "autocad" ועוד אחת סקאצ' אפ צריך ציוד היקפי עכבר מקלדת רמקולים מסך גדול ווינדוס. עכשיו אני לא יודע אם התקציב בעייתי (3000)למחשב שאני יצטרך,אבל הבן אדם מסכים להשקיע ב imac, השאלה אם המחשב של אפל שווה את המחיר שלו וכדאי להשקיע בו? או שבאותו סכום אני יכול להרכיב מחשב יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהדיוטיפרי בחנות אל"מ כך שתיהיה לי אחריות על המחשב בארץ תקציב: 3.5אלף עם חריגה של 300 שקל * מטרות המחשב: לימודים,גלישה,סרטים, ומשחקים בעיקר Dota 2 * גודל המסך: 15.6 * מעבד: i7 *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים שיוצאים היום ובעיקר Dota 2 *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שלא יהיה קצר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: , Dell,Asus * כל דריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by izik15,

לכל מי שיודע ברצוני לחליף את הזכרון הקיים 512 ב2gb אך אני עושה את זה האם יש למישהו קובץ דוגמה תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by yirmio,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב פיתוח. השימוש הוא אך ורק פיתוח (VS,Android Studio וכדו') יש לי HD של 2 טרה, כך שאני לא צריך נוסף על מה שבמפרט. [TABLE=width: 600, align: center] [TR=bgcolor: white] [TD=class: wh12cartb]שם מוצר[/TD] [TD=class: wh12cartb]מחיר[/TD] [TD=class: wh12cartb]כמות[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]inti54460T[/TD] [TD=class: wh12cartb]Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: wh12cartb]880[/TD] [TD=class: wh12cartb]1[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]ACfreezer7ProR2[/TD] [TD=clas…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by an303042,

שלום לכולם, אני עורך וידאו במקצועי (Avid) ועומד בימים אלו בפני צורך עז בשידרוג המערכת הביתית שלי (כרגע אני עובד על פנטיום 4 ישן אבל נאמן). אני בדיוק בפוזיציה המתלבטת - Quadro Vs Geforce. חוץ מ Avid, השימושים כוללים קצת After Effects, ולא מעט Photoshop. הנה רכיבי הבסיס של המערכת המסתמנת להיבנות: Intel Core i7-930 Bloomfield 2.8GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard 2x CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model TR3X6G1600C8 G Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ו או PNY VCQFX1800-PCI…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט מחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים עד 2200 ש"ח 1. נראה לי נכון להשתמש בצ'יפסט המוצלח AMD 780G. זה יתן אופציה גם למשחקים קלים. 2. אני עומד לחבר עוד 3 או 4 דיסקים ולכן הספק צריך להיות די חזק. 3. יש לי כבר מסך ורמקולים. התלבטויות בקשר למעבד: 1. האם המעבד Athlon 64Bit AM2 4400 שווה עוד 50 ש"ח? 2. האם לחכות למעבד 4850e שאמור לצאת בקרוב ויתן צריכת אנרגיה טובה יותר? אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤295 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-MA780GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤464 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. המחשב מיועד לעבודה משרדית, כמו כן לצפיה בסרטי DVD באיכות טובה, עדיף מעבד אינטל.... תודה לכל הממליצים ...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by teapot,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים אני חייב שיהיה בו צורב וכונן דיסקטים התקציב שלי במכסימום של המכסימום הוא 1500 ש"ח אני לא צריך ציוד היקפי/מסך... ואני אשמח להוריד את העלות מתחת ל1000 ש"ח אם התקציב מאפשר אני גם אשמח שתהיה לי אופציית שדרוג לעתיד אני רוצה לפחות 512 זיכרון נ.ב אני לא הולך לקנות סלרון או משהו דומה! תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  25. שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.