עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talia70,

משתמשת בעיקר מהבית, בעיקר באופיס ובגלישה באינטרנט. משהו שמסוגל להוריד מוזיקה וסרטים במהירות גבוהה ולצרוב אותם. אם אפשר, חיבור למסך טלוויזיה LCD ולמצלמת וידאו. התקציב - גג 4,000, רצוי פחות... תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by alonhagai,

1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן לכל האנשים הטובים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב, הוא מהנדס מכונות עובד עם התוכנה Solid Edge ST4 של חברת SIEMENS מסך כבר יש, לפחות זה נחסך (: גם ערכה מורכבת,אם אתם ממליצים, תתקבל בברכה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן ממזער לי משחקים אחרי חצי דקה בערך. לא משנה איזה משחק! ראיתי פה דיון על זה ואמרו שזה בעיה בZA ואין לי מושג מה זה ZA מישהו יכול לעזור לי בזה??????

7. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש שני מחשבים שונים אחד בגודל 15 אינץ והשני 17 . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/סטודנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yotam.m,

מחפש נייד לשימוש כללי באיזור ה-3.5K, שמתי עין על ה-Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLGWIV שמגיע בהמון דגמים שקצת מסבכים את העיניין. הדגם הספציפי הזה מגיע עם ה-i3 380M ו-4GB DDR3. יצא לי לא פעם לשמוע שהאיכות בניה שלו לא רעה בכלל וזמן הסוללה שלו עומד על איזור השעתיים וקצת. יש הצעות טובות יותר? משהו חלופי שאפשר להסתכל עליו או שזאת הבחירה הכי טובה לתקציב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. שלום, אשמח שתחוו דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני לא לחלוטין מבין בכל החלקים ולכן אשמח לייעוץ. התקציב לרכישת המחשב: 4,500 ש"ח. חריגה מקסימלית: 500 ש"ח. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו). כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: האם אוכל עם המעבד הזה לעשות אוברקלוק קל, של כ-10% (הבנתי שכיום חנויות שמרכיבות מחשב עושות את זה בשבילך). הערה: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. המפרט: (כל הרכיבים קיימים בחנו…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by kalda01,

אתמול ללא אזהרה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין, הרמקולים בנייד שלי הפסיקו להשמיע צלילים. דרך אוזניות הכל מנגן. האם זו בעיית תוכנה או חומרה ואיך מאבחנים? עשיתי שיחזור מערכת ליומיים אחורה ללא הועיל. מה דעתכם??

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by Yuvmas,

מעוניין לבנות מחשב למשחקי מחשב ולצפייה בסרטים המחשב יחובר לטלוויזיה 1080 *1920. אשר ימוקם בסלון התקציב הוא 6000 שקל לנצל את כל התקציב חריגה עד 200 שקל ללא ציוד הקפי המשחקים שישוחקו משחקי מכוניות need for speed. Gta. ומשחקי שוטינג כגון. Battlefield. James bond medal of honer. מעוניין לעבוד ברזולוציה גבוה שיהיה לי נחת ממנו ושקט למשחקים למספר שנים לפחות שנ תיים ןחצי אחרת מבחנתי המחשב לא שווה כלום כמו כן אני רוצה לדעת אם הבקר האלחוטי של האקס בוקס עובד ונוח כאשר משחקים מול הטלויזיה - - - תגובה אוחדה: - - - בנוסף המחשב צריך להיות שקט המחיר ללא תוכנות וציוד הקפי

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by Alon karpol,

בוקר טוב לחברי הפורום היקרים, ראשית ברצוני לתת שאפו רציני ליעוץ אשר נתתם לי לפני חודשים לגבי רכישת מחשב חדש. על פי ההמלצות אשר קיבלתי בפורום רכשתי בביקורי בארהב מעבד, כרטיס מסך, זכרון וקירור מים לטובת מחשב גיימינג לבן שלי.הרכישה היתה מאוד משתלמת - רכשתי מעבד i5 8700, Ti1070, memory 16GB', water cooler. יצא מאוד זול ! עכשיו מגיע החלק השני - של ההשלמות בארץ ! אני צריך לקנות לוח אם, דיסק קשיח, מארז, ספק, מאווררים, מקלדת ועכבר. ופה אני צריך את שוב את ההעזרה שלכם איפה המקום הממולץ שיעזור לי לקנות (ולהרכיב) את הציוד למערכת אחת עובדת? האם יש לכם המלצות באזור השרון ? או באיזור המרכז? אני מתגורר בתל מונד - בין נתניה לרעננה (לב השרון). אני…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. 1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…

16. שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. תקציב הוא עד 2500 שח עם יכולת חריגה אבל המטרה להגיע לאיזון ביצועים מחיר ולא לשלמות. ראשית כל המפרט שלי הינו קשיח ואינו נתון לשינוי פרט לכרטיס מסך. מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מ…

17. Started by arigo,

שלום אני מנסה לבנות מחשב בתקציב מירבתי של 2500 ש"ח ללא חריגה 2. שימושי המחשב לילדים משחקים פורנייט דיסני אדוונצ'ר , עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך יש כונן SSD שכבר קיים ויש מארזי MIDTOWER אנטק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור מגורים המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב - בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…

19. שלום לכולם, אני צריך משהו אחד - מחשב נייד לעריכת ווידאו, איזה ווידאו? אני לומד במגמת קולנוע, אנחנו עושים סרטים "ביתיים", כרגע באיכות SD אבל שנה הבאה עוברים ל - HD. תוכנת העריכה שאנחנו משתמשים בה היא Premier CS6/ תהיתי, האם המחשב הזה מתאים לדרישות - ASUS X550CC-XX109H ואם לא, אני אשמח שתמליצו לי על מחשב נייד אחר בטווח מחירים של 3,000 - 3,600 ש"ח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח קצת לעזרה. התקציב שלי בסביבות 3000 ש"ח מטרות המחשב: בעיקר תכנות, אינטרנט וכל הנובע מזה... בנוסף גם משחקים אבל לא ברמה בכבדה (לא צריך שהגדרות הגרפיקה של כל משחק יהיו על מקסימום). בנוסף המחשב ישאר בעיקר בבית עם מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים חיצוניים לכן כל אלה לא ממש משנים גודל מסך: לא כזה חשוב, לפי הבנתי הסטנדרט זה 15.6 ולכן זה גם הכי זול רזולוציית מסך: גם כן לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: לא חשוב יהיה בבית רוב הזמן האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אני מאמין ש500 ג'יגה מספיקים לי אך יותר התקבל בברכה. כונן HDD מספיק לי, אין צורך בSSD אם הוא מייקר את המחשב כונן א…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by asparagus,

שלום לכולם! תקציב - עד 3500 ש"ח מטרה - מחשב רב-תכליתי :תכנון(autocad, solidworks), תכנות( java,.net), משקים קלים, סרטים hd, גלישה באינטרנט. דרוש מארז שקט ככל האפשר בעל מראה חיצוני מינימליסטי, מידיטאור. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) Antec Three Hundred TWO Mi…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. שלום אנשים! אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב HTPC ללא מסך וללא כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. אוקיי, אז לא ממש גיימינג, יותר נכון sims 4 (אל תצחקו עליי - אני אישה בוגרת עם חיים מלאים וחוטאת ב-sims4 בלילות כשאף אחד לא רואה). המחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה מתקדמים (hp omen) וצריכה לבחור אחד חדש במחיר סביר שיתאים גם למשחק וגם לפוטושופ ואילוסטרייטור. על מה חשוב להסתכל כשאני בוחרת מחשב נייד חדש? יש המלצות? מחיר עד 5,000 עדיף פחות :). תודה!

24. Started by kissilev,

מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by bmw5,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=161 מה אתם אומרים על המחשב הזה כדי ליקנות אותו? ואם יש הצעות יותר טובות עד 4 אלף אני מחכה לישמוע ... תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.