ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אתמול ללא אזהרה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין, הרמקולים בנייד שלי הפסיקו להשמיע צלילים. דרך אוזניות הכל מנגן. האם זו בעיית תוכנה או חומרה ואיך מאבחנים? עשיתי שיחזור מערכת ליומיים אחורה ללא הועיל. מה דעתכם??
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעוניין לבנות מחשב למשחקי מחשב ולצפייה בסרטים המחשב יחובר לטלוויזיה 1080 *1920. אשר ימוקם בסלון התקציב הוא 6000 שקל לנצל את כל התקציב חריגה עד 200 שקל ללא ציוד הקפי המשחקים שישוחקו משחקי מכוניות need for speed. Gta. ומשחקי שוטינג כגון. Battlefield. James bond medal of honer. מעוניין לעבוד ברזולוציה גבוה שיהיה לי נחת ממנו ושקט למשחקים למספר שנים לפחות שנ תיים ןחצי אחרת מבחנתי המחשב לא שווה כלום כמו כן אני רוצה לדעת אם הבקר האלחוטי של האקס בוקס עובד ונוח כאשר משחקים מול הטלויזיה - - - תגובה אוחדה: - - - בנוסף המחשב צריך להיות שקט המחיר ללא תוכנות וציוד הקפי
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום היקרים, ראשית ברצוני לתת שאפו רציני ליעוץ אשר נתתם לי לפני חודשים לגבי רכישת מחשב חדש. על פי ההמלצות אשר קיבלתי בפורום רכשתי בביקורי בארהב מעבד, כרטיס מסך, זכרון וקירור מים לטובת מחשב גיימינג לבן שלי.הרכישה היתה מאוד משתלמת - רכשתי מעבד i5 8700, Ti1070, memory 16GB', water cooler. יצא מאוד זול ! עכשיו מגיע החלק השני - של ההשלמות בארץ ! אני צריך לקנות לוח אם, דיסק קשיח, מארז, ספק, מאווררים, מקלדת ועכבר. ופה אני צריך את שוב את ההעזרה שלכם איפה המקום הממולץ שיעזור לי לקנות (ולהרכיב) את הציוד למערכת אחת עובדת? האם יש לכם המלצות באזור השרון ? או באיזור המרכז? אני מתגורר בתל מונד - בין נתניה לרעננה (לב השרון). אני…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. תקציב הוא עד 2500 שח עם יכולת חריגה אבל המטרה להגיע לאיזון ביצועים מחיר ולא לשלמות. ראשית כל המפרט שלי הינו קשיח ואינו נתון לשינוי פרט לכרטיס מסך. מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מ…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מחשב בתקציב מירבתי של 2500 ש"ח ללא חריגה 2. שימושי המחשב לילדים משחקים פורנייט דיסני אדוונצ'ר , עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך יש כונן SSD שכבר קיים ויש מארזי MIDTOWER אנטק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור מגורים המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב - בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך משהו אחד - מחשב נייד לעריכת ווידאו, איזה ווידאו? אני לומד במגמת קולנוע, אנחנו עושים סרטים "ביתיים", כרגע באיכות SD אבל שנה הבאה עוברים ל - HD. תוכנת העריכה שאנחנו משתמשים בה היא Premier CS6/ תהיתי, האם המחשב הזה מתאים לדרישות - ASUS X550CC-XX109H ואם לא, אני אשמח שתמליצו לי על מחשב נייד אחר בטווח מחירים של 3,000 - 3,600 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח קצת לעזרה. התקציב שלי בסביבות 3000 ש"ח מטרות המחשב: בעיקר תכנות, אינטרנט וכל הנובע מזה... בנוסף גם משחקים אבל לא ברמה בכבדה (לא צריך שהגדרות הגרפיקה של כל משחק יהיו על מקסימום). בנוסף המחשב ישאר בעיקר בבית עם מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים חיצוניים לכן כל אלה לא ממש משנים גודל מסך: לא כזה חשוב, לפי הבנתי הסטנדרט זה 15.6 ולכן זה גם הכי זול רזולוציית מסך: גם כן לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: לא חשוב יהיה בבית רוב הזמן האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אני מאמין ש500 ג'יגה מספיקים לי אך יותר התקבל בברכה. כונן HDD מספיק לי, אין צורך בSSD אם הוא מייקר את המחשב כונן א…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! תקציב - עד 3500 ש"ח מטרה - מחשב רב-תכליתי :תכנון(autocad, solidworks), תכנות( java,.net), משקים קלים, סרטים hd, גלישה באינטרנט. דרוש מארז שקט ככל האפשר בעל מראה חיצוני מינימליסטי, מידיטאור. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) Antec Three Hundred TWO Mi…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אנשים! אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב HTPC ללא מסך וללא כרטיס טלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקיי, אז לא ממש גיימינג, יותר נכון sims 4 (אל תצחקו עליי - אני אישה בוגרת עם חיים מלאים וחוטאת ב-sims4 בלילות כשאף אחד לא רואה). המחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה מתקדמים (hp omen) וצריכה לבחור אחד חדש במחיר סביר שיתאים גם למשחק וגם לפוטושופ ואילוסטרייטור. על מה חשוב להסתכל כשאני בוחרת מחשב נייד חדש? יש המלצות? מחיר עד 5,000 עדיף פחות :). תודה!
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=161 מה אתם אומרים על המחשב הזה כדי ליקנות אותו? ואם יש הצעות יותר טובות עד 4 אלף אני מחכה לישמוע ... תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5000 ש"ח. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, תכני HD (סרטים) קצת גיימינג (בקושי משחק...). האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל מסך רצוי עד 15.7 אינץ'. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן. ווינדוס 11 אך אפשר גם בלי. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבועות הקרובים. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הסוללה חייבת להיות חזקה. כמו גם המעבד חייב לתמוך בוירטואליזציה.
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, עבודות שמתאים גם למשחקים כמו פיפא, קאונטר סטרייק (לא יותר מאלה). המקסימום שאני יכול להשקיע זה 4500. יש לי הצעה מksp שהביאו את המפרט הבא ב4400, תנו חוות דעת על המפרט ואם יש לכם עוד הצעות בבקשה תרשמו לי. Gigabyte W566U-DC2TM Model W566U-DC2TM CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audi…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש מחשב הכי זול שיש (2900 גג) שישלב איכות בניה סבירה, ומקלדת נוחה. משקל לא פקטור, וגם על אחריות של 3 שנים נאלץ לוותר. מה שחשבתי כרגע G550 . יש איתו בעיות ידועות ? ברשת מדווחים שהוא מסיבי למדי (חשוב) והפלסטיקה שלו בנויה היטב, ומתמונות ברשת נראה שיש לו מקלדת נוחה מאד יחסית. מולו עומד ווסטרו 1015 או 1014 שמציעים 3 שנים אחיות בתופסת של 300 שח פלוס מינוס, אך מקלדת קצת פחות נוחה לפי דעתי. יש עוד דגמים שפיספסתי ? (של דל , HP או לנובו ?) אשמח לעצות ו/או הערות.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש סיבה טובה להוציא עוד, אני אוציא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קשה לי להאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח, ועריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלנדר, photoshop, unity, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צריך להשלים את כל AC... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד למטרות תכנות. 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה, Eclipse, Android Studio, וכו' 3. בנייה ועמידות - מחשב עמיד עדיף, אך לא מחייב. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. כונן דיסקים אינו חובה. 6. סוללה - לא קריטי, לרוב מחובר לחשמל. 7. משקל - ללא חשיבות. 8. עדיפות בלי מערכת הפעלה. 9. לא נדרשת אחריות בינלאומית, לא נדרשת תאימות למשטח עגינה, לא נדרשת רזולוציה של 1440P ומעלה, 1080P נשמע לי הגיוני. 10. מסך - באזור ה15 אינץ'. 11. אחריות של לפחות שנתיים. 12.מהירות של כונן קשיח : 7200 לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום, קניתי את THINKPAD E550 עם 4GB זיכרון. אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל-8GB, אבל מתבלבל קצת מהיצע הזיכרונות שיש. האם הזיכרון הזה למשל מתאים? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT51264BF160B〈=heb&cart=1446562953261410029 אם לא - איזה מאפיינים אני צריך שיהיו לזיכרון כדי שיהיה מתאים? המחשב משמש לאינטרנט ומשחקים בסיסיים אם זה רלוונטי.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם! משתמש חדש כאן- ראשית רציתי לומר כל הכבוד על האתר וח"ח למשתמשים בקהילה על העזרה. שימוש: עבודה ללא תקיעות מעצבנות בהפעלה מרובה של תוכניות בסיסיות במהלך הגלישה, לא משהו בשמים. חשוב מאוד יכולות גרפיות העומדות במינימום התקן הנוכחי של משחקי המחשב בשוק היום. תקציב: 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית מכיוון ואני משלם מכיסי האישי. דיסק קשיח: 160GB ויותר גודל: סטנדרטי "15.6 או "15.4 אין לי כרגע עדיפות לחברה כלשהי, אני גם ככה לא בקיא בעניין החברות בתחום הזה. אך 2 אפשרויות מעניינות מאוד שמצאו חן בעיני: Acer Aspire 5738 ZG Intel Dual Core T4400 2.2GHz 4GB DDR3 ATI Radeon HD 4570 320GB HDD 15.6" 2940 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 Len…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעו הרכבתי את המפרט הזה ועוד בחריגה קטנה (ואני לא יכול לחרוג בשקל יותר) אבל אבא שלי מוכן להוסיף לי 150 ש"ח אם צריך על קירור אז יש לי שאלה המפרט הבא דורש קירור? (בעתיד יעשה לו OC): מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1261 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤530 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-AX1CA מחיר: ¤385 ספק כוח: ENER…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-