עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב ראשון לבן 10 שאוהב גיימינג ויוטיוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים , משחקים כבדים , עריכת וידאו ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכה כמו " פריימר ואפטר אפקט" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, סליים ריינג'ר פלאנט קואוסטר 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mrbeen,

שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב חזק המיועד לצרכי תכנות ולהפעלת תוכנות כבדות וטוחנות עבודה. הטווח המבוקש הינו 5000-6000 ש"ח אפשרי גם להצעה ללא מסך מחשב. הדרישות שלי הם : מעבד של אינטל ולא AMD , רצוי DualCore זיכרון 2 GB כרטיס מסך בסיסי, המחשב לא מיועד להרצת משחקים כבדים ולכ כרטיס מסך טוב אבל לא ברמה גבוהה מדי יספק אותי גם כן. כנ"ל לגבי כרטיס קול. ללא צורב או כונן דיסקים. (יש לי חדש). בקיצור מחשב סוס עבודה שלא יראה סימני התעייפות מעבודה. אם אפשר להתייחס להצעות מחיר מחברות אשר יש להם סניפים בצפון כמו מרדנית, KSP ועוד.. תודה, TAZ

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  3. Started by Starsky,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מרכיבים במחשב הנייד. כל המחשב זהה (WIN7, כרטיס מסך זהה מובנה, 320GB הארד דיסק וכו וכו..) מלבד שני אפשרויות שאני יכול לשנות, הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף. מעבד P6200 3M cache 2 GHz עם זכרון של 2GB DDR3 1066Mhz או האפשרות השניה T4500 1M Cache 2.30GHz 800 MHz FSB עם זכרון של 4GB DDR3 1066 MHz איזה מחשב לדעתכם יתן מהירות עבודה גבוה יותר? המחשב הוא לשימוש ביתי למישהו שנטו גולש באינטרנט ורואה סרטים וכד'... המחיר הוא אותו מחיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tal Mizrahi,

היי, אנא עזרתכם בבניה של מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מחשב שיתאים לפחות ל 5 שנים הבאות. לא מוגבל תקציבית אבל גם לא מחפש להשתגע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג HARDCORE סביר שישוחקו ב 1080 אבל אופציה ל 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? קירור ועבודה שקטה של המחשב באופן סביר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב הנייד שלי ששירת אותי נאמנה במשך כמעט עשור שלם. (LG R380) התקציב יהיה בערך 2500-3000 המחשב יהיה בעיקר לשימוש יום יומי: עבודה משרדית, לימודים, אולי פה ושם קצת נטפליקס. חשוב לי גם שהמחשב יהיה בעל חיי מדף ארוכים.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  6. פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דרישות : שיתאים להרצת קומפיילרים (מייקרוסופוט וכו'), MATLAB, וכמובן משחקים כמו FIFA , ומפה הרמה עולה: COD, ASSASINS CREED וכו'. שימו לב שהמסך קטן כי זאת דרישת ניידות שלי. קיבלתי שתי הצעות, אפשר (לשדרג\לשנות את המפרטים בגדול, אז אשמח לייעוץ מה יותר מתאים ומה כדאי לשנות, וכמובן האם הכרטיסי מסך האלה מספקים (לא מכיר כל כך), ו4 ג'יגה זיכרון זה בסדר(?): 1 DELL Vostro 3350 VM נייד מחשב NB-DELL 1 1 Mobile Intel® HM67 Express Chipset - 2 1 Intel Core i7-2620M (2.70GHz) - 3 1 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel - 4 1 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) - 5 1 8X DVD+/-RW Drive - 6 1 8-in-1 Memory Card Reader - 7 1 34mm ExpressCard - 8 1 13.3in High Definition (1366X768) LED AntiGlare…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by nivzion,

היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. היי, הלפטופ שלי ז"ל, ואני מחפשת לפטופ חדש שיענה לי על הצרכים. עיקר העבודה שלי על המחשב היא לצרכי גרפיקה, עובדת על אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין. מעבר לזה כמובן על האופיס. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, ושקבצים יעלו בלי בעייה ושטח זכרון רחב מספיק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 - 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בעיקר (אדובי) 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה בינונית 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by joker2511,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט מוזיקה סרטים * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כי המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא משהו מיוחד * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 80 יספיק * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא וזה מחשב שהציעו לי בפורום אחר: ‏HP G62-B50SJ‎ בבקשה תגידו איך הוא אם הוא שווה קניה או לא?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by jack77,

שלום, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים,פוטושופ ו-lightroom ותכנות, בעיקר לימודים.... * גודל המסך? 14 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB *זיכרון: לפחות 6 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, lenovno * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם קנייה באילת אם יותר זול זו אופציה טובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Y.S,

הי, ברצוני לרכוש מסך חדש.חשבתי לרכוש את המסך Gigabyte G32QC . האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אחר? הנתונים החשובים לי: - מסך גדול (לפחות 31.5 אינץ) - תדר רענות של לפחות 144 הרץ. - זמן תגוובה של 1mSec - מחיר: עד 2000 ש"ח - אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום, אני מחפש אחר מחשב נייד עבור סטודונטית לאמנות, שמיועד בעיקר לעריכה בפוטושופ. גודל המסך, זמן סוללה ומשקל לא קריטים- אני מחפש אחר הביצועים הגבוהים ביותר בפוטושופ שניתן לקבל בתקציב זה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by Surever,

ברשותי לטופ חזק מבחינת חומרה, גדול מסך וכבד, אני מעוניין לשבת ולעבוד על כורסא נפתחת מרופדת, בסרטים אני רואה לפעמים מתקן שניתן להרכיב על הכיסא שניתן להזיז הצידה, או למשוך לעבר החזה, כאשר הלפטופ מונח עליו, כך שנוח לשבת על הכורסא הנפתחת ולעבוד, האם יש דבר כזה בנמצא?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by kfirshuki,

https://www.aliexpress.com/item/4000764751978.html?spm=0.productlist.0.0.5c9d2ac7Drejgl&algo_pvid=f272af3e-a384-42c8-82b9-10052665243d&algo_expid=f272af3e-a384-42c8-82b9-10052665243d-4&btsid=2100bdd816118283074247944e9ca2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ מה דעתכם על המוצר הנ"ל . מבחינת מיפרט הןא מתאים , השאלה לגבי אמינות ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by daniel89,

אהלן, בהנחה שמדובר באותו מפרט (I7,16GB ram, 512 SSD) בין המחשבים Dell Latitude 7400 וגם Lenovo P14, איזה מחשב הייתם לוקחים ולמה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by apelzig,

זה לא אמור להיות מפרט מלא, נסו להיצמד לדרישה שלי: 1. אין לי צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר, ללא כרטיס מסך 2. מעבד 2 Intel Core 3. לוח אם תומך Sata2, PCI-e 2 (אם יש כזה), שיתמוך כרטיס מסך עתידי DX10 4. מחשב תומך ויסטה באופן מלא 5. 1GB זיכרון DC 6. מארז שקט יחסית, ספק שצריך לתמוך את כול התכנונים העתידיים (כרטיס מסך חדיש) 7. ללא כוונה לOC 8. המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, וגם למשחקים (אסטרטגיה ו- RPG ולא משחקי פעולה)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום, לפני כמה שבועות המחשב נפל ומערכת ההפעלה לא עולה אז שמתי לינוקס אונבנטו על דיסק וזה הדרך שהיחידה שהמחשב עולה שאני נכנס לקבצים רק חלק מהם עובדים וחלק נהרסו חשבתי אולי פירמוט יעזור אך לפני שאני עושה את זה אני מנסה לעשות RECOVERY לנתונים על הדיסק כשהוצאתי את הדיסק ראיתי שהחיבור הוא כמו SATA של מחשב נייח למרות שכתוב עליו SATA באיזה מתאם אני צריך להשתמש בשביל לחבר את הדיסק למחשב? תמונות(סליחה על האיכות צולם במצלמת אינטרנט)

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by AviB77,

אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by liatshef,

שלום! אני מחפשת נטבוק שיהווה תוספת ללפטופ קיים (וכבד). יידרש בעיקר להקלדות, לאופיס בקטנה ואינטרנט. חשוב מאוד מבחינתי- מסך מט, שיהיה קל, בעל מקלדת נוחה, זמן סוללה סביר ולא מתחמם. מבחינת גודל- חשבתי על 10.1, אבל גם 11.6 הולך מבחינת התקציב 2000 זה גבול עליון, בעדיפות יותר לכיוון 1500 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by Kevodo,

שלום לכולם, הגעתי לפורום זה מהמלצה של חבר, אשמח לקבל את עזרתכם בבנית מפרט מחשב לפני רכישה. המחשב מיודע לכתיבת קוד, הרצה של בילדים וגיימינג כשהתקציב נע בין 12-13K אין צורך בציוד היקפי. *דרישות מינימום* - מעבד 8/16 מינימום - 64 גיגה ראם - Nvidia GeForce RTX 4080 תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, הצרכים הם אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח (אם יש משהו יותר זול שיענה על הצרכים שלי אשמח לשמוע) שיהיה סטנדרט ולא מיני. הסתכלתי על הדגמים של DELL INSPIRON אבל יש כמה וכמה, אשמח להמלצה מסויימת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.