עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט מוזיקה סרטים * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כי המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא משהו מיוחד * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 80 יספיק * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא וזה מחשב שהציעו לי בפורום אחר: ‏HP G62-B50SJ‎ בבקשה תגידו איך הוא אם הוא שווה קניה או לא?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by jack77,

שלום, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים,פוטושופ ו-lightroom ותכנות, בעיקר לימודים.... * גודל המסך? 14 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB *זיכרון: לפחות 6 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, lenovno * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם קנייה באילת אם יותר זול זו אופציה טובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Y.S,

הי, ברצוני לרכוש מסך חדש.חשבתי לרכוש את המסך Gigabyte G32QC . האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אחר? הנתונים החשובים לי: - מסך גדול (לפחות 31.5 אינץ) - תדר רענות של לפחות 144 הרץ. - זמן תגוובה של 1mSec - מחיר: עד 2000 ש"ח - אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. שלום, אני מחפש אחר מחשב נייד עבור סטודונטית לאמנות, שמיועד בעיקר לעריכה בפוטושופ. גודל המסך, זמן סוללה ומשקל לא קריטים- אני מחפש אחר הביצועים הגבוהים ביותר בפוטושופ שניתן לקבל בתקציב זה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Surever,

ברשותי לטופ חזק מבחינת חומרה, גדול מסך וכבד, אני מעוניין לשבת ולעבוד על כורסא נפתחת מרופדת, בסרטים אני רואה לפעמים מתקן שניתן להרכיב על הכיסא שניתן להזיז הצידה, או למשוך לעבר החזה, כאשר הלפטופ מונח עליו, כך שנוח לשבת על הכורסא הנפתחת ולעבוד, האם יש דבר כזה בנמצא?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by kfirshuki,

https://www.aliexpress.com/item/4000764751978.html?spm=0.productlist.0.0.5c9d2ac7Drejgl&algo_pvid=f272af3e-a384-42c8-82b9-10052665243d&algo_expid=f272af3e-a384-42c8-82b9-10052665243d-4&btsid=2100bdd816118283074247944e9ca2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ מה דעתכם על המוצר הנ"ל . מבחינת מיפרט הןא מתאים , השאלה לגבי אמינות ?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  8. Started by daniel89,

אהלן, בהנחה שמדובר באותו מפרט (I7,16GB ram, 512 SSD) בין המחשבים Dell Latitude 7400 וגם Lenovo P14, איזה מחשב הייתם לוקחים ולמה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by apelzig,

זה לא אמור להיות מפרט מלא, נסו להיצמד לדרישה שלי: 1. אין לי צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר, ללא כרטיס מסך 2. מעבד 2 Intel Core 3. לוח אם תומך Sata2, PCI-e 2 (אם יש כזה), שיתמוך כרטיס מסך עתידי DX10 4. מחשב תומך ויסטה באופן מלא 5. 1GB זיכרון DC 6. מארז שקט יחסית, ספק שצריך לתמוך את כול התכנונים העתידיים (כרטיס מסך חדיש) 7. ללא כוונה לOC 8. המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, וגם למשחקים (אסטרטגיה ו- RPG ולא משחקי פעולה)

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. שלום, לפני כמה שבועות המחשב נפל ומערכת ההפעלה לא עולה אז שמתי לינוקס אונבנטו על דיסק וזה הדרך שהיחידה שהמחשב עולה שאני נכנס לקבצים רק חלק מהם עובדים וחלק נהרסו חשבתי אולי פירמוט יעזור אך לפני שאני עושה את זה אני מנסה לעשות RECOVERY לנתונים על הדיסק כשהוצאתי את הדיסק ראיתי שהחיבור הוא כמו SATA של מחשב נייח למרות שכתוב עליו SATA באיזה מתאם אני צריך להשתמש בשביל לחבר את הדיסק למחשב? תמונות(סליחה על האיכות צולם במצלמת אינטרנט)

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by AviB77,

אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by liatshef,

שלום! אני מחפשת נטבוק שיהווה תוספת ללפטופ קיים (וכבד). יידרש בעיקר להקלדות, לאופיס בקטנה ואינטרנט. חשוב מאוד מבחינתי- מסך מט, שיהיה קל, בעל מקלדת נוחה, זמן סוללה סביר ולא מתחמם. מבחינת גודל- חשבתי על 10.1, אבל גם 11.6 הולך מבחינת התקציב 2000 זה גבול עליון, בעדיפות יותר לכיוון 1500 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by Kevodo,

שלום לכולם, הגעתי לפורום זה מהמלצה של חבר, אשמח לקבל את עזרתכם בבנית מפרט מחשב לפני רכישה. המחשב מיודע לכתיבת קוד, הרצה של בילדים וגיימינג כשהתקציב נע בין 12-13K אין צורך בציוד היקפי. *דרישות מינימום* - מעבד 8/16 מינימום - 64 גיגה ראם - Nvidia GeForce RTX 4080 תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, הצרכים הם אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח (אם יש משהו יותר זול שיענה על הצרכים שלי אשמח לשמוע) שיהיה סטנדרט ולא מיני. הסתכלתי על הדגמים של DELL INSPIRON אבל יש כמה וכמה, אשמח להמלצה מסויימת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג עד 4200 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), לאחיינים בגיל 9. גלישה, מעט תכנות (scratch) אולי יתחיל בעתיד תכנות בסיסי, יוטיוב, אולי קצת משחקים (כמו מיינקראפט אבל יש לו איקסבוקס ופליישטייטן אז לא קריטי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. לקחת בחשבון שהם בגיל שקצת קשה להם לשמור על דברים עדיין. רצוי דברים שיעמדו באבק ונוזלים או דברים לא מאוד יקרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), הייתי שמח שהמחשב יהיה מוכוון ליכולת שדרוג עתידי. למשל אם בעתיד ירצו לשחק במ…

16. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by furyanaor,

נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by barsese,

אני רוצה לעשות אתחול של המערכת שלי (כמו פרמוט) בעזרת מחיצמת רקוברי שהגיעה עם המחשב. איך משתמשים בה?עלי לצרוב אותה? האם זהו באמת השימוש שלה? יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מדליק את המחשב (או אחרי system restore) יש לי כמה גי'גה פחות בכונן הקשיח, בויסטה ביזנס, הבעיה מוכרת?) על המחשב לא מותקן כמעט כלום!! והוא מראה 60 גיגה תפוסים, כשאם מסמנים את הכל יש 10

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. היי בכמה אפשר למכור את הדיסקים הבאים: * סמסונג נפח: 500G מהירות 7200RPM 16MB זיכרון ממשק: SATA קניתי אותו באוקטובר 2010 * WD Caviar blue נפח: 320GB 16MB זיכרון ממשק: SATA * WD Caviar SE נפח: 80GB מהירות: 7200RPM ממשק: SATA תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

דרישות? זמן סוללה ארוך יחסית (7-12 שעות), מקלדת איכותית. איזה מהנטבוקים יהיה הכי משתלם עבורי ?

21. שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לעריכת וידאו HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח לשם ולשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid, Adobe Premiere. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by vsTOwn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. שלום לכולם, בקרוב אני הולך לקבל מחשב חדש שאני לא ממש רוצה אותו. המחשב הוא שלDell Optiplex 780 עם מעבד Q9400 2GB DD3 1066mhz אפשר להרחיב עד 8. כרטיס מסך REDEON 4650 500GB הארד דיסק 16X DVD RW יציאת רשת, מקלדת ועכבר USB + מסך 20אינצ' MAG TP2053W אודה לתגובתכם, מוש.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. נטבוק של lg מדגם X110 זקוק לפירמוט והתקנה מחדש של המערכת. הוא אינו מגיע עם דיסק שחזור ולכן אני מניח שהשחזור נעשה ע"י מחיצה נסתרת? לא מצאתי מידע ברשת בנוגע לזה (אולי לא השתמשתי בסטרינג הנכון) אשמח להכוונה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.