עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rockstatement10,

יש נייד DELL XPS 15Z שהיו בו מלא וירוסים אז פירמטתי אותו והוא די ישן אבל עם חומרה חזקה. בקיצור אחרי הפרמוט המחשב מאוד איטי, וניסיתי לפרמט פעמיים וגם להתקין את כל הדרייברים והוא זוחל. מה גם שהמחשב משמיע צפצופים ותקתוקים שאני חושב שמגיעים מהקשיח אבל אני לא בטוח כי עשיתי בדיקות והקשיח תקין.. יש לכם רעיונות?

2. לאחי הקטן שייתן תמורה טובה לכסף. תודה!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Moo,

אני צריך מחשב בינוני פלוס. אמין וזול! מצאתי ב PH מחשב נייד שנראה ברמה... מה אתם אומרים ? CPU Pentium 4 2.4 Monitor 15'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive DVD-ROM Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card ATI 9000 64MB Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+Web Camera Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg מישהו התנסה בחברה הזו ZEUS? יש לכם המלצות טובות יותר בין המכירים 5000 - 7000? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מגבר ק"ב עם חיבור HDMI על מנת לחברו למחשב לנובו G550. הבנתי מהמוכר שכדאי לי לברר שהחיבור הזה בנייד תומך גם סאונד בנוסף לתמונה. לפי המוכר, חיבור HDMI נועד בעיקר לתמונה ולא לסאונד. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום מה יכולה להיות הבעיה כשאני עושה רשת AD HOC במחשב נייד ככה http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm או פשוט ע"י הוספת רשת חדשה>רשת AD HOC (למטה) אני פשוט לא מצליח לראות את הרשת במכשיר אנדרויד (טאבלט)? אני עושה את הרשת ע"י כך שאני מחבר בחוט של המחשב את המכשיר סלולרי שלי (GALAXY NEXUS) למחשב ויוצר שיתוף אינטרנט איתו ואת השיתוף הזה שהמחשב גולש עליו אני רוצה לעשות רשת AD HOC וזה פשוט לא עובד.. איך פותרים את זה? וכן...שיש לי סטיק של חברה סלולרית בחו"ל וניסיתי לעשות איתו את אותו הדבר וזה גם לא עובד ,שם הWINDOWS כתב שהמנהל לא נתן לעשות זאת..לא ברור אני עם חשבון מנהל המחשב מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שלום חברים ותודה מראש. המחשב הנייח שלי בבית נקנה לפני כמה שנים עבור צפיה בוידאו, אינטרנט ושימוש בתכנות פשוטות. מאז הפכתי למתכנת והמחשב שלי כבר לא מגיב בצורה חברית כשיש עליו 3 סביבות פיתוח, מחשב וירטואלי אחד של UNIX ושרת DB‏. אז אני מניח שהגיע הזמן לשדרג אותו, אבל אני מממש לא מבין בחומרה ואין לי שמץ מה אני צריך. בקצרה מה שאני כן יודע שאני צריך זה כך: [*=right]מעבד i7 (כי הפער במחיר מi5 לא כל כך גדול וכנראה שככל שיעבור הזמן, הוא פחות יתמודד עם צרכי) [*=right]8 ג'יגה RAM לפחות. לא יודע אם ללכת על 16... [*=right]אני רוצה SSD על איזה 128 ג'יגה כדי שאוכל לשים בו כל תוכנה קצת כבדה שיש לי בשימוש יומיומי. (128 יספיק, נכון?) …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\אינטרנט\אופיס\מוסיקה\צפייה בשידורי ספורט באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) סמסונג 971P , 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (לא מבין את השאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by NisAz,

אשמח לקבל ביקורות על המחשב שקניתי המחשב בעיקר לשימוש יומיומי וטיפה משחקים. מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1009 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR4 8GB 2133Mhz כמות: 2 - מחיר: ₪240 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Ca…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 אפשר לחרוג במעט. 2. השימוש: אופיס גלישה ומוזיקה. 3. ציוד היקפי: אם אפשר להכניס מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לעבודה מרובה יחסית. 4. שקט שיהיה די שקט . נמצא בחדר שינה. 5. אוברקלוק ? לא 6. מערכת הפעלה ואופיס? כן. רצוי ווינדוס 8 ואופיס כמובן. 9. חשוב לי מבחינה עיצובית. שיראה נורמלי. לכן אני בכיוון של מסך של aoc ולא בחרתי במסכים המומלצים כאן של דל. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8303 הערות נוספות : שיריץ חלק ווינדוס 8 . דיסק קשיח איכותי ובעל נפח של טרה לפחות. למרות שנרשם שמיועד למוזיקה אין צורך ברמקולים. קיימים כבר רמקולים איכותיים שישודכו למחשב. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. חבר שלי עובד וגר בארה"ב ובחודשים הקרובים יחזור לארץ, וראיתי שיש פה הרבה ח'ברה עם ניסיון בתחום. הוא מחפש מחשב עם מסך '15.4 בסביבות 800$ עם אחריות פה בארץ, הוא היה ב- best bay אבל הבנתי שיש להם אחריות של החנות עצמה וגם נראה לי שאין את הדגמים (תת דגמים)פה בארץ וזה בעיה עם האחריות. הדגם: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150483&type=product&id=1218036667529 המחשב ישמש בעיקר לאינרנט ואופיס וחוץ מזה לקצת משחקים. הוא מחפש מחשב חזק יחסית ובאיכות טובה הוא חושב בעיקר על DELL . הבנתי מהצעות שלכם שממליצים על דגמים E6500/E6400 ושבדרך כלל אין איתם בעיות אחריות בארץ. אשמח לשמוע על דגמים דומים שמתאימים לו, הכי טוב אם תתנו לי קישור לחנות ספציפית שמוכרת דגם שמתאים. תוד…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by yedan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב ? הדמיות תלת מימד ללא אנימציה (הדמיות ארכיטקטוניות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX עם VRAY ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. אורח GuyLv
    Started by אורח GuyLv,

שלום, מבקש את דעתכם בהתלבטות בין שני דגמי מחשב נייד, שניהם כוללים מעבד I5, זיכרון 8GB, ודיסק 256SSD. 1. Dell Vostro 5468 - 14 עם כרטיס מסך Geforce 4GB. 2. Lenovo Yoga 510 - 14 עם כרטיס מסך AMD 2GB. אני ער להבדלים ביניהם (רזולוציית מסך, ומסך מגע, וכן לנושא המשקל). השימוש הוא לטובת עבודות משרד (OFFICE, אינטרנט) ולעבודות שרטוט קלות (AutoCad). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, והמלצות (אם יש למישהו ניסיון באחד מהדגמים). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. אני מתלבט בין /t430 / t430s/t530 של לנובו כמובן - אודה על המלצות אם למשהו יש ניסיון לגביהם כמו כן מספר שאלות נוספות 1. מסך 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר את המסך לרזולציה הנמוכה. כמו כן האם יש קשר לכרטיס מסך שאני לוקח ( ראו סעיף 3) 2. גודל זכרון - האם אני צריך 8G ? האם לקחת 4G או 8G בתוספת של 80$ או לקנות בנפרד - מוכר בארץ אמר לי כי כדאי שאקח 8G היות ומערכת הפעלה …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אורח Crapy
    Started by אורח Crapy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Mining א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Claymore Dual Mining 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  15. מחשב ראשון לבן 10 שאוהב גיימינג ויוטיוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים , משחקים כבדים , עריכת וידאו ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכה כמו " פריימר ואפטר אפקט" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, סליים ריינג'ר פלאנט קואוסטר 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mrbeen,

שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב חזק המיועד לצרכי תכנות ולהפעלת תוכנות כבדות וטוחנות עבודה. הטווח המבוקש הינו 5000-6000 ש"ח אפשרי גם להצעה ללא מסך מחשב. הדרישות שלי הם : מעבד של אינטל ולא AMD , רצוי DualCore זיכרון 2 GB כרטיס מסך בסיסי, המחשב לא מיועד להרצת משחקים כבדים ולכ כרטיס מסך טוב אבל לא ברמה גבוהה מדי יספק אותי גם כן. כנ"ל לגבי כרטיס קול. ללא צורב או כונן דיסקים. (יש לי חדש). בקיצור מחשב סוס עבודה שלא יראה סימני התעייפות מעבודה. אם אפשר להתייחס להצעות מחיר מחברות אשר יש להם סניפים בצפון כמו מרדנית, KSP ועוד.. תודה, TAZ

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  17. Started by Starsky,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מרכיבים במחשב הנייד. כל המחשב זהה (WIN7, כרטיס מסך זהה מובנה, 320GB הארד דיסק וכו וכו..) מלבד שני אפשרויות שאני יכול לשנות, הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף. מעבד P6200 3M cache 2 GHz עם זכרון של 2GB DDR3 1066Mhz או האפשרות השניה T4500 1M Cache 2.30GHz 800 MHz FSB עם זכרון של 4GB DDR3 1066 MHz איזה מחשב לדעתכם יתן מהירות עבודה גבוה יותר? המחשב הוא לשימוש ביתי למישהו שנטו גולש באינטרנט ורואה סרטים וכד'... המחיר הוא אותו מחיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tal Mizrahi,

היי, אנא עזרתכם בבניה של מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מחשב שיתאים לפחות ל 5 שנים הבאות. לא מוגבל תקציבית אבל גם לא מחפש להשתגע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג HARDCORE סביר שישוחקו ב 1080 אבל אופציה ל 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? קירור ועבודה שקטה של המחשב באופן סביר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב הנייד שלי ששירת אותי נאמנה במשך כמעט עשור שלם. (LG R380) התקציב יהיה בערך 2500-3000 המחשב יהיה בעיקר לשימוש יום יומי: עבודה משרדית, לימודים, אולי פה ושם קצת נטפליקס. חשוב לי גם שהמחשב יהיה בעל חיי מדף ארוכים.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. דרישות : שיתאים להרצת קומפיילרים (מייקרוסופוט וכו'), MATLAB, וכמובן משחקים כמו FIFA , ומפה הרמה עולה: COD, ASSASINS CREED וכו'. שימו לב שהמסך קטן כי זאת דרישת ניידות שלי. קיבלתי שתי הצעות, אפשר (לשדרג\לשנות את המפרטים בגדול, אז אשמח לייעוץ מה יותר מתאים ומה כדאי לשנות, וכמובן האם הכרטיסי מסך האלה מספקים (לא מכיר כל כך), ו4 ג'יגה זיכרון זה בסדר(?): 1 DELL Vostro 3350 VM נייד מחשב NB-DELL 1 1 Mobile Intel® HM67 Express Chipset - 2 1 Intel Core i7-2620M (2.70GHz) - 3 1 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel - 4 1 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) - 5 1 8X DVD+/-RW Drive - 6 1 8-in-1 Memory Card Reader - 7 1 34mm ExpressCard - 8 1 13.3in High Definition (1366X768) LED AntiGlare…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by nivzion,

היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. היי, הלפטופ שלי ז"ל, ואני מחפשת לפטופ חדש שיענה לי על הצרכים. עיקר העבודה שלי על המחשב היא לצרכי גרפיקה, עובדת על אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין. מעבר לזה כמובן על האופיס. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, ושקבצים יעלו בלי בעייה ושטח זכרון רחב מספיק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 - 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בעיקר (אדובי) 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה בינונית 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by joker2511,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.