עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבאAsus 15.6" A52J i5 http://tms.co.il/product/8071 השימושים יהיו ללימודים ומשחקים לא כבדים. מה דעתכם עליו ואיך הכרטיס מסך שלו ומה דעתכם על המעבד?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by kotevnir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by אבי פרקש,

[ יש לי בעיה במחשב נייד עשו לי פורמט והידכינו לו כרטיס קול והוא עושה לי בעיות ומאיט לי את המחשב מתי שמתנגן משהוא הוא מאיט את הזמר עושה כמו רמיקס כזה יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN FS980 אים מי שהוא יכול לתת לי פיתרון ומה חעשות אני ישמח מאוד וסליחה על שגיות כתיב ממני:אבי - פרקש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by jacob300,

שלום רציתי לשאול לגבי מחשב מיני נייד של HP מפרט מצורף לגבי מערכת ההפעלה Windows 7 Starter כמה אפליקציות ניתן להריץ במידה והזיכרון RAM הוא 1024MB אנטי וירוס, מערכת ההפעלה עצמה, ואולי עוד אפליקציה, והמחשב איטי ? מה המלצתכם לגבי מחשבים מיני נייד, תכונות שאני מחפש: סוללה 6 תאים, זיכרון שניתן לשדרג ל 2GB לגבי מערכת ההפעלה, מה עדיף Windows 7 Starter או Windows xp Home ? מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנה, מקלדת נוחה. תודה ג'יקוב. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. מעבד T7100 כרטיס מסך X3100 מעבד T3200 כרטיס מסך 8200G לצרכים רגילים וגם קצת עריכה בסוני ווגאס ופוטושופ. בנוסף גם לשני יש רזולוציה הרבה יותר נוחה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב נייד לצפייה בסרטי HD עד גודל מסך 14" ללא מערכת הפעלה. התקציב הוא עד 2.5k תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. יבואן???? מישהו??????

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. מתלבט מאוד בין שני דגמי מחשבים: Lenovo Ideapad 500S Dell Vostro 5468 הם ישמשו לתכנות (Visual studio בעיקר) וקצת VMים (או דואל בוט) של לינוקס. על הראשון מצאתי ביקורות נחמדות ועל השני לא מצאתי ביקורות בכלל, אבל מדובר בדל במחיר די זול. מפרטים: 1. Dell Vostro 5468 Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן קשיח בנפח 500GB משולב SSD בנפח 8GB ללא צורב וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 920M 2GB מחיר: ₪3,410 http://ksp.co.il/?uin=35594 2. Lenovo Ideapad 500S מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 13.3 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by card,

שלום אני מעוניין במחשב נייד שיהיה בשימוש בעיקר בבית, אבל שיהיה אפשר גם להוציא אותו מהבית מידי פעם, בלי לשבור את הגב. אני צריך שהנייד יכלול כונן DVD (ויהיה מסוגל לעשות גם Boot מה-DVD), ואני צריך שהמסך של המחשב הנייד יהיה מסך מאט. שני הדברים האחרונים הם סופר קריטיים: צורב DVD, ומסך מאט. אחרי שיחה עם חברים, המליצו לי על ה-3460. ה-3360 לא יהיה רלוונטי כיוון שאין לו כונן DVD.. (בניגוד ל-3350 שהיה לו.. אבל ב-60 הורידו את הכונן DVD כי המחשב בעצ נהיה Ultrabook) השאלה שלי, האם באיזור המחיר הזה - סביב 3K, יש עוד מחשב נייד ששווה לי לבדוק לפני שאני מחליט וקונה? השימושים שלי הם מגלישה, ועד פיתוח תוכנה בעזרת Visual Studio. לא ממש אשחק במשחקים, לכן זה לא משפיע בכלל. אודה לאנשים שהיו בהת…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לצרכי עבודה, שימוש כבד, גרפיקה (פוטושופ), ריבוי חלונות פתוחים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אני מחפש נייד שישמש בעיקר לאינטרנט כבד, 20-30 חלונות וקצת אופיס, הוא יהיה מחשב לעבודה. מסך 13-14 ויהיה נחמד אם הוא יהיה עמיד וקל. ואם יהיה לו גם עכבר גולה קטן במקלדת כמו בלנובו (שהיה לי והייתי מרוצה בסך הכל). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. היי, מחשב כבר יש, אך אני מחפש המלצות לרכיבים הבאים: 1. לוח אם - אפשר ללא כרטיס מסך מובנה, העיקר שיהיה בעל יציאת AGP. בעל כרטיס קול מובנה. 2. זכרון - רצוי 1G DDR2, אך אם יתקבלו ביצועים טובים יותר עם 512 אין בעיה. 3. מעבד - לא משנה AMD או פנטיום 4. 64bit זו אופציה אבל לא משנה לי. 4. אופציונלי - הארד דיסק בנפח גדול ככל האפשר מבלי שיהווה "צוואר בקבוק" (הארד דיסק כתוספת לתקציב הנ"ל [1500] במחיר של 250-300 שקל). חברות - מעוניין בחברות טובות ומוכרות, אין עדיפות לחברה זו או אחרת. מטרה - מחשב חזק ככל הניתן. לשימושים- משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, גלישה ומעט מאוד עיבוד תמונות. תקציב - עד 1,500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. יש לי אפשרות במקום המעבד אורלינס 3500 והלוח ECS AM2 RS485 ATI לקחת לוח ASUS P5GZMX ב 79$ ומעבד 2.66 DUAL CORE BOX של אינטל ... או שרק להחליף את הלוח המעפן הזה ASUS M2V-TVM AM2 חייב לתת תשובה לחנות שקניתי ממנה HELP !!! , תודה }{

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  16. היי מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה באינטרנט, אופיס אינטרנט שיעבוד במהירות נורמלית בתקציב נמוך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1100-1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  17. פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב ! צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב . מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים. רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה. ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניי…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tomerof,

יש לי תקציב של 3,000 + - שקל, ואני רוצה לקנות מחשב UMPC איזה כדאי לי?... של ASUS, MSI, או GIGABYTE? ממש אהבתי את הGIGABYTE בכללי המחשבים שלהם טובים... אבל מה עם ה UMPC שלהם? הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Saar Barel,

טוב, אז לאחר המון חיפושים וסינונים של מחשב, הגעתי להתלבטות בין 2 מחשבים: Dell vs HP מפרטים: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cx3WoLFFkwCiWALe1C3uuVB1IzOKejruc0dOKl78la0/edit#gid=0 ההבדל הגדול בניהם, המסך של Dell יותר טוב (300Hz VS 144Hz) אבל הHP מגיע עם יותר זיכרון (32RAM VS 16RAM) יכול להיות שיש עוד הבדלים, אם תוכלו להעיף מבט על המפרט אני אשמח! אודה לעצתכם!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by mnivit,

לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות) * גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1 * משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל". * זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה * .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש) * בלוטות - בהחלט. * כונן קשיח - 500GB * כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני) * העדפה לDELL מסע הח…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. מדובר על 3000 ש"ח או את זה TOSHIBA L500-1FW אין לי דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by טל משעלי,

שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.

24. Started by wooper,

הי העלימו לי את המטען לנייד איפה אפשר לרכוש מטען כזה בזול? גם מאתרים מחו"ל אפשרות

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. שלום, אני בכיתה י', ואני מתכנן לקנות נטבוק שאקח לבית הספר. אני במגמת מחשבים, לכן המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכנות visual, office וכמו כן מעט גלישה באינטרנט. זמן סוללה של יותר מחמש שעות, וקל משקל. חשבתי על שני ניידים: Asus eee 1215N, לעומת ה- Asus eee 1215B. ההבדל בין המכשירים הוא לא גדול. ב- N, המעבד הוא של atom במהירות עיבוד של 1.8 Gh/s, ב- B, המעבד הוא של AMD במהירות של 1.6 Gh/s. ב- 1215B, יש 4GB RAM, לעומת ה- N שבו יש 2GB RAM. אחת הבעיות, היא שאת הנייד 1215B, לא ניתן להשיג בארץ, ואני לא בטוח מה מחירו. אני אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ לגבי המחשב העדיף מהמומחים שביניכם. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.