עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gonikman0,

1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2500 ש"ח אפשר לנצל את כולו אפשר לחרוג מקסימום ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה השימושים העיקריים הם שימושי אופיס,צפייה בתכני HD , וגם שימושים בתוכנות כמו SOLID WORKS ו PHOTOSHOP בנוסף מדי פעם למשחקים אבל מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות אין צורך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמו כן המחשב יתחבר למסךDELL 2209WA ברזולוציה 1680X1050 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא צריך צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?השקט חשוב לי …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים קלים ושיעורי בית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא פחות מ- 15.6 אינץ' - לגבי מאט או מבריק אני לא יודע את ההבדל, לרב המחשב יהיה בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - עכבר אלחוטי * משקל רצוי? - קל ככל האפשר - המחשב מיועד לילדה בת 10. * האם נדרש זמן ס…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ShOw-Time,

אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. אני רוצה לרכוש נייד שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס. כמובן שאני רוצה גם קצת משחקים עד כמה שאפשר אבל זה לא השימוש העיקרי בו Intel® Core 2 Duo Processor T5800, 2MB L2 Cache, 2.0GHz, 800MHz FSB 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory 15.4 WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology Mobile Intel® GMA 4500MHD 320GB (SATA) 5400rpm SATA DVD SuperMulti Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g) אלחוטית 56kbps Modem מודם Gigabit Ethernet רשת 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by roeesnir,

יש לי X130 שבא, כידוע, עם 1GB זיכרון (קמצנים...) ו-Win XP Home. שייך להתקין Win7? זה ישפר קצת את הביצועים? אם כן - איזה גירסה? אני מעדיף אולטימייט, אבל חושש שאולי היא תהיה כבדה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. מעוניין במחשב ביתי אך עם יכולת טובה למשחקים, בתקציב של עד 3000 שח אם אפשרות לגלישה ל3500 מתלבט בין מפרט המבוסס על מעבד AMD X2 5200 ולוח ASUSM2A-VM HDMI לבין מחשב המבוסס על מעבד אינטל ולוח GIGABYTE GA-P35-DS. מה המלצתכם ואם מדובר באינטל איזה מעבד נותן תמורה הכי טובה לכסף. תודה ???

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by Nirurshon,

טוב אז הגעתי ל2 מועמדים סופיים בבחירת מחשב נייד. מצד אחד חשוב לי שיהיו קלים ודקים ככל האפשר וגם ללא כונן DVD. התקציב שלי די נמוך עד ה5000 גג. עכשיו השאלה איזה משניהם עדיף. חשוב לי מאוד מסך IPS, כרטיס מסך 960M גם ככה, כמובן שיתחמם כמה שפחות, שהרמקולים יחסית יהיו טובים, ומאוד חשוב שלא ירעיש בזמן עבודה. באתר http://www.notebookcheck.net/ שמתי לב שACER קיבלו ציון גבוה יותר, אך אני לא יודע אם לסמוך על החברה הזו. מה אומרים ? יש למישהו ניסיון עם אחד או שניים מהדגמים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני רוצה חוות דעת על שני המחשבים האלו,ואם לא חוות דעת אז איזה כדי לקחת?? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8583 . http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14957&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= מבחינת המפרט הם דומים מאוד,השאלה איזה עיצוב וחברה עדיף.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. שלום ברשותי מחשב מלפני כ 4שנים. המפרט amd3500+ 1giga ram 160 gb 2600xt מסך 19" הספק הג'נרי שלי מתחיל לזייף וברוב המשחקים החדשים המחשב נכבה. (הבעיה לא בכרטיס מסך ובמעבד..) הייתי שמח לקנות מחשב ב4K אבל כרגע התקציב לא בדיוק מאפשר לי חשבתי אולי לשדרג את המעבד ולשים 4 ג'יגה זיכרוןוכמובן לוח שיאפשר לי שדרוגים בעתיד. הכ.מסך וההארד מספק אותי כרגע מקסימום בעתיד אני אוכל להוסיף/להחליף. אודה לכם אם תייעצו לי את החלקים שיהיו הכי משתלמים בתקציב של 1000-1500 תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. אהלן. אני השוק של המחשבי 11.6 לפחות בארץ הוא לא רחב אז הדרישות שלי הם כאלה. סביבות 2000 ש"ח אבל תציעו משהוא יקר טיפה אבל לא מידי מעבד שהוא לא מסידרת הZ ראיתי כמה דגמים מעניינים Acer Aspire one 752-מישהוא מוכן לומר לי היכן הוא נמכר בארץ כיום? ואני מדבר על הגירסה שלו שעולה 2000ש"ח עם HDMI. Samsung n510-הגירסה שעולה 2000ש"ח באה משום מה עם N270. lenovo s12-גודל אידיאלי אבל טיפה גדול וזה מה שמונע ממנו להיות נגיש. גם עם N270 לפחות בגרסה בלי HDMI עכשיו סוגיה שמטרידה אותי. n270-מעבד שככל הידוע לי עובד רק בx86 והמערכות הפעלה הבאות של MS היום X64 בלבד. עכשיו לשאלה הזאת האם ניראלה לכם שX86 העתיק עוד ישרוד או עדיף את את האיסר עם מעבד סלרון ULV?. ודרך אגב אני ראיתי סקירה של האיסר ובא…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. היי חברים אני הרכבתי מפרט נחמד מ KSP של 3800 X 2 ו 7600 GT ועוד זיכרון כמובן 1024 MB וכו... אבל אני מעדיף שתבנו גם ונשווה... לדעתי המחיר הטוב ביותר הוא של ה 3800 כלומר הוא הכי משתלם.. עשו טובה שיהיה מ KSP או מחנות אשדודית...! :xyxthumbs: תודה מראש... והצרכים הם כמו שכתוב בכותרת משחקים בעיקר... ושוטפת...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by god0nline,

* מטרות המחשב? אנימציה תלת מימדית * גודל המסך? עדיפות גדולה ל-17 אינצ', אבל אפשר גם 15.6 * משקל רצוי? המשקל פחות משנה - המחשב מחובר לעמדת עבודה והוא לא מאוד נייד. אם יש מחשב טוב שהוא במקרה גם קל, אז כמובן שזה עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא עובד עם הסוללה כמעט בכלל, כמו שאמרתי - עמדת עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI יהיה נחמד. * בלוטות? אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני צריך מינימום 120 ג'יגה בשביל התקנות, ומעדיף שזה יהיה של SSD. אין לי צורך בגודל אקסטרה, למרות שזה כן יהיה נחמד. * כונן CD/DVD? צורב? צו…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by amobi,

7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by jcena,

שלום לכם חבריםאחותי הביאה לי את המחשב הנייד שלה הישן(fujitso simmens)למחשב שלה הלך ההארד דיסק. הבאתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו למחשב(sata)אבל ההארד דיסק לא מזוהה בביוס.הבנתי שצריך התקנה או משהו כזה לביוס.גם כשאני מנסה להתקין windows חדש הוא מראה שאין הארד דיסק מחובר.ואכן וידאתי שכל המגעים מחוברים כמו שצריךמה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. יש המון רעש מהתקלה שנתגלתה בציפסט P67/H67 החדישים של אינטל (לא פשלה ראשונה שלהם), שפותחו עבור דור המעבדים החדש Sandy Bridge. האם יש מידע איך זה ישפיע על תחום המחשבים הניידים? מה, לא ישווקו ניידים עם המעבדים החדשים? הרי התיקון ע"פ אינטל יקח עד אפריל, או אף יותר..

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by yuvi1312,

שלום כולם, מחפש מחשב גיימינג וזה קצת חור שחור בשבילי. אשמח לקבל מידע/הצעות למחשב נייח שמתאים למשחקי אונליין כגון FORTNIGHT , FOTBALL MANAGER וכד. מחיר יעד כ-5000 ש"ח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Daniel Malul,

אהלן 1. תקציב מירבי עד 3000 ש"ח, ללא חריגות 2. שימוש המחשב- עבודה משרדית בלבד, לימודים 3. יש צורך בציוד היקיפי-עכבר 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. השקט במחשב חשוב, אך לא קריטי 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. יש צורך במערכת הפעלה windows 10 ואופיס עדכני של השנים האחרונות 8. מעדיף לרכוש בIvory 9. קניית המחשב מתוכננת במהלך שבוע הבא 10. אין בקשות מיוחדות בנוגע לחיבורים מסויימים 11. לא חשוב לשמור על שדרוג המחשב, אך רצוי שיחזיק שנים טובות 12. הערות נוספות- אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב הזה- https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26677 תודה רבה

18. Started by nimrodl,

מחשב לעבודה ,לשימוש בתוכנות מסחר בבורסה ואקסלים , מה עדיף ? Dell Vostro 3750 i7-2630QM 8GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8667 Dell XPS 17 i7-2720QM GT 555M http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6903

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by orlyw,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell Vistro 1310 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M GS. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לחבר אותו למקרן / מסך חיצוני רגיל ! חיבור סנדרטי בעזרת כבל מסך אנלוגי, הנייד מזהה שקיים חיבור למקרן או למסך חיצוני אחר - אבל לא מוציא תמונה למקרן / מסך כן שיחקתי עם כל האופציות של הכרטיס מסך - עבור מוד עבודה clone \ double, שיניתי רזולוציה כמובן שאפשרתי את האופציה להציג את התמונה במסך הנייד וגם ביציאה חיצונית או להציג את התמונה רק דרך היציאה החיצונית ( כפתור ה-function +F8 על הנייד) בדקתי גם שהכבל תקין, המקרן והמסך החיצוני תקינים. מה עוד אפשר לעשות כדי לפני שמכריזים שיש איזה תקלה במחשב? האם יש אופציות נוספות שצריך לאפשר / להתקין איזה דרייבר נוסף ספציפי למחשב כזה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by hagayben,

יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by יוחנן,

מחשב חדש T440P מעבד : i7 4900 QM 2.8 GHZ זיכרון : GB 8 מסך: 14" FHD lPS כרטיס מסך: GeForce GT 730 כונן קשיח טרה וחצי + SSD 120 GB כונן DVD אחריות: 3 שנים אתר לקוח כמה שווה ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום ! חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 1500 ש"ח כולל צורב ולא כולל מסך ולמחשב יועבר 7600GS ובעתיד הוא יקנה כרטיס מסך חדש את המסך קונים בנפרד ב1100 ש"ח אז אם יש לכם המלצות למסך 22 אינטץ תביאו לי בבקשה, בנתיים הוא הולך על 2253BW SAMSUNG תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by Cynicoren,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודות בי"ס, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. גודל המחשב הקיים גובה 50, עומק 55, רוחב21, המחשב החדש צריך להיות קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.