עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by god0nline,

* מטרות המחשב? אנימציה תלת מימדית * גודל המסך? עדיפות גדולה ל-17 אינצ', אבל אפשר גם 15.6 * משקל רצוי? המשקל פחות משנה - המחשב מחובר לעמדת עבודה והוא לא מאוד נייד. אם יש מחשב טוב שהוא במקרה גם קל, אז כמובן שזה עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא עובד עם הסוללה כמעט בכלל, כמו שאמרתי - עמדת עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI יהיה נחמד. * בלוטות? אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני צריך מינימום 120 ג'יגה בשביל התקנות, ומעדיף שזה יהיה של SSD. אין לי צורך בגודל אקסטרה, למרות שזה כן יהיה נחמד. * כונן CD/DVD? צורב? צו…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by amobi,

7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by jcena,

שלום לכם חבריםאחותי הביאה לי את המחשב הנייד שלה הישן(fujitso simmens)למחשב שלה הלך ההארד דיסק. הבאתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו למחשב(sata)אבל ההארד דיסק לא מזוהה בביוס.הבנתי שצריך התקנה או משהו כזה לביוס.גם כשאני מנסה להתקין windows חדש הוא מראה שאין הארד דיסק מחובר.ואכן וידאתי שכל המגעים מחוברים כמו שצריךמה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. יש המון רעש מהתקלה שנתגלתה בציפסט P67/H67 החדישים של אינטל (לא פשלה ראשונה שלהם), שפותחו עבור דור המעבדים החדש Sandy Bridge. האם יש מידע איך זה ישפיע על תחום המחשבים הניידים? מה, לא ישווקו ניידים עם המעבדים החדשים? הרי התיקון ע"פ אינטל יקח עד אפריל, או אף יותר..

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by yuvi1312,

שלום כולם, מחפש מחשב גיימינג וזה קצת חור שחור בשבילי. אשמח לקבל מידע/הצעות למחשב נייח שמתאים למשחקי אונליין כגון FORTNIGHT , FOTBALL MANAGER וכד. מחיר יעד כ-5000 ש"ח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Daniel Malul,

אהלן 1. תקציב מירבי עד 3000 ש"ח, ללא חריגות 2. שימוש המחשב- עבודה משרדית בלבד, לימודים 3. יש צורך בציוד היקיפי-עכבר 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. השקט במחשב חשוב, אך לא קריטי 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. יש צורך במערכת הפעלה windows 10 ואופיס עדכני של השנים האחרונות 8. מעדיף לרכוש בIvory 9. קניית המחשב מתוכננת במהלך שבוע הבא 10. אין בקשות מיוחדות בנוגע לחיבורים מסויימים 11. לא חשוב לשמור על שדרוג המחשב, אך רצוי שיחזיק שנים טובות 12. הערות נוספות- אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב הזה- https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26677 תודה רבה

7. Started by nimrodl,

מחשב לעבודה ,לשימוש בתוכנות מסחר בבורסה ואקסלים , מה עדיף ? Dell Vostro 3750 i7-2630QM 8GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8667 Dell XPS 17 i7-2720QM GT 555M http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6903

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  9. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by orlyw,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell Vistro 1310 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M GS. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לחבר אותו למקרן / מסך חיצוני רגיל ! חיבור סנדרטי בעזרת כבל מסך אנלוגי, הנייד מזהה שקיים חיבור למקרן או למסך חיצוני אחר - אבל לא מוציא תמונה למקרן / מסך כן שיחקתי עם כל האופציות של הכרטיס מסך - עבור מוד עבודה clone \ double, שיניתי רזולוציה כמובן שאפשרתי את האופציה להציג את התמונה במסך הנייד וגם ביציאה חיצונית או להציג את התמונה רק דרך היציאה החיצונית ( כפתור ה-function +F8 על הנייד) בדקתי גם שהכבל תקין, המקרן והמסך החיצוני תקינים. מה עוד אפשר לעשות כדי לפני שמכריזים שיש איזה תקלה במחשב? האם יש אופציות נוספות שצריך לאפשר / להתקין איזה דרייבר נוסף ספציפי למחשב כזה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by hagayben,

יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by יוחנן,

מחשב חדש T440P מעבד : i7 4900 QM 2.8 GHZ זיכרון : GB 8 מסך: 14" FHD lPS כרטיס מסך: GeForce GT 730 כונן קשיח טרה וחצי + SSD 120 GB כונן DVD אחריות: 3 שנים אתר לקוח כמה שווה ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום ! חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 1500 ש"ח כולל צורב ולא כולל מסך ולמחשב יועבר 7600GS ובעתיד הוא יקנה כרטיס מסך חדש את המסך קונים בנפרד ב1100 ש"ח אז אם יש לכם המלצות למסך 22 אינטץ תביאו לי בבקשה, בנתיים הוא הולך על 2253BW SAMSUNG תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודות בי"ס, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. גודל המחשב הקיים גובה 50, עומק 55, רוחב21, המחשב החדש צריך להיות קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי נייד COMPAQ 2500 פירמטתי אותו ואני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי.הורדתי קובץ בשם WLAN מDRIVERGUIDE וזה לא זיהה לי. . Harris/Intersil PRISM 2.5 Wireless 802.11b Controller זה הכרטיס רשת לפי תוכנת אוורסט דגם מדוייק של המחשב Hewlett-Packard Presario 2500 (DP873E)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. רק רכיבים עם שם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by The_ Ghost,

היי אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 8000 שח רכיבים ספציפיים: The Intel Core i7-12700Kformidable 12 cores (8 Performance + 4 Efficiency) כרטיס גרפי MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Ventus 3X שחור OC (NVIDIA RTX 4070 Ti Super, 256-Bit, שעון אקסטרים: 2655 MHz, 16GB GDRR6X 21Gbps, HDMI/DP, Ada Lovelace Architecture) אני צריך עזרה למצוא: -ספק כוח -לוח אם מארז מתאים (שאפשר להתקין בו קירור נוזלי בנוי / custom made -זיכרון 32 גיגה אמין ומותאם -כונן sdd לפחות 1 TB -אם צריך טיפה יותר זה בסדר העיקר שזה יהיה בסביבות ה8000 שח

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. אני מעוניין לברר לגבי אפשרות של ייבוא DELL INSPIRON 1645 i5 מאתר דל באנגליה האם למישהו יש ניסיון עם קנייה שכזו אשמח להנחיות. קראתי את ההתיחסות לגבי רכישה מארה"ב לא ברור לי עם רכישה מאנגליה זה הליך זהה והייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי זה. תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by danez,

אני כבר חודש מתכנן לקנות מחשב נייד dell vostro 1510 t5870 כי הוא מתאים לצרכים שלי בדיוק וקיבלתי המלצות חמות על החברה ועל הדגם הספציפי הזה בפרט. עכשיו גיליתי שאחי טס לטיוואן בעוד שבועיים ונראה לי שהוא יכול לקנות לי את המחשב במחיר ממש זול, אך אני לא יודע האם גם שם הוא ייקרא באותו שם ומאותה חברה (אמרו לי שהחברות המקומיות מייצרות את המחשבים לדל ולשאר החברות). האם מישהו קנה בטיוואן מחשב נייד בזמן האחרון ויש לו מושג בעניין ? אני פתוח גם למחשבים אחרים כי נראה לי שאפשר לקנות שם במחירי מציאה מחשבים ממש ממש טובים ...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. יותר ת'אמת בשביל משחק אחד שעליו אני ארשום בסוף. הערה : לגבי המחיר, כמובן אם יש במחיר יותר נמוך מחשב שעונה על הדרישות אז מצויין. * מטרות המחשב : לימודים, אופיס, סרטים HD, משחקים דיי קלים יחסית. * גודל המסך : לא כל כך מכיר בעין את הגדלים, שיהיה סביר אני מניח ?! * משקל רצוי : לא הכי מעניין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא קריטי, רוב הזמן מחובר לטעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : מן הסתם שיריץ סרטי HD אז כמובן שצריך HDMI * בלוטות : לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB * כונן CD/DVD? צורב ? : צורב * כונן Bluray : לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא ? לא כל כך מבין מה זה אומר. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : בלי מערכת…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by crak100,

שלום רב. אני מחפש מחשב נייד שישמש למשחקים ומולטימדיה בכללי (סרטים ,מוסיקה וכו') כרגע ההתלבטות שלי היא בין השניים הללו א.http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4116104.html ב.http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4099774.html אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by galz,

מה שהיא עושה עם המחשב זה אינטרנט, מייל וווארד. בקיצור, המינימום שבמינימום, ומחיר בהתאם. מה לקנות? מאיפה? תודה. נ.ב איך אלה ביחס לדרישות? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8135 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8120

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by tal_m9,

ללא מסך כמובן. מעוניין במחשב בסביבות ה- 1500 ש"ח עד 2000 ש"ח (2000 תקציב גג.) המחשב מיועד למשחקים. יש ברשותי כ.מסך GF FX5600 או משהו כזה... אם לבנות עליו את המחשב או לא, זה להחלטתכם. עדיפות למעדי אינטל, משאיר את זה לכם.... בתודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:06:23 במידה ו זה לא היה מובהר דיו...ללא צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר וכל הנלווים. [כ.קול ורשת OB.]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by nonamenonamenonamenoname,

t

25. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי מחשב ניד של ACER והוא ניכבה בגלל בעיות חום. רציתי לדעת אם קירור חיצוני למחשב ניד הוא עוזר או לא. אם הוא עוזר אפשר לקבל המלצה/מה לבדוק בגופי קירור חיצוניים כאלה... המחשב הוא מחשב 15" תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.