עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liram21,

שלום לכולם!, ברשותי מחשב נייד מדגם COMPAQ 2230S של HP .. עלתה בעיה במחשב. כשאני מכבה אותו ומנסה להדליק שוב הוא לא נדלק. בשביל להדליק אותו אני צריך לאפס את הביוס .. כלומר להוציא את הסוללה .. איך אני יכל לתקן את זה ? נ.ב.- בהתחלה זה התחיל עם לפעמים עולה לפעמים לא ..

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום פניתי לTMS לצורך קבלת הצעת מחיר למפרט הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 רצ"ב המפרט המוצע http://www.tms.co.il/preview/spec/lnf1dra9 הם המליצו להחליף את הלוח אם Asus PRIME B350-PLUS AM4 ב Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 ואת הכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 ב Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GD - בנוסף אני רואה שהם לא שמו ספק כח. האם המארז Antec GX500 + HP500S בא אם ספק כח? …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by NetSpider,

היי , אני צריך המלצה למחשב All in one כולל מסך מגע (מינימום Core i3) כולל אפשרות התקנה על זרוע שתתן מענה לאדם מרותק למיטה ( דומה למערכות בבתי חולים) המחשב יריץ PhotoShop , ועריכת וידאו בסיסית . עדיפות ל SSD + מכני לאחסון מידע . גם מה הגודל מסך שניראה לכם מומלץ למערכת כזאת ? תודה

4. עניתי פה על ההשאלות על מנת לעזור לכם לעזור לי ושאני אעזזור לחברה שלי... תודה רבה(: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדתית ומדי פעם צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. שימושים רגילים אופיס גלישה סרטים NETFLIX לא מעבר אבל שיעבוד חלק עד 3K עדיף לחסוך מספיק כונן SSD לא צריך אחסון בתכלס

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by אור ויסמן,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש באנדל (משולש) , לוח אם , זכרונות , ומעבד. -- מדובר על מחשב למשחקים -- הכרטיס מסך שיש לי כיום הוא R290 4GB GDDR5 -- לא משנה לי אם אלו רכיבים יד2 **תקציב של עד 1750 ש"ח. הקנייה מתבצעת בארה"ב, לכן ניתן להרכיב באנדל מאתר אמריקאי ולשלוח לי.

7. Started by Mr.Pepo,

* תקציב: 1100 דולר בערך. * מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. מאט. * רזולוציית המסך? מינימום Full HD. רצוי כמובן פאנל IPS. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. תאורה אחורית יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? כמה שפחות, בלי קפיצות לא פרופורציונאליות במחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. מינימום יום עבודה, פלוס מינוס 7-9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: יש…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by avshalom81,

שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…

9. היי אנשים, אני מחפש נייד 11-12 אינץ ללימודים. מצאתי באתר וואלה את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116WIN7 לעומת ה1005, המחשב הזה כמעט באותו מחיר, עם מסך גדול יותר, סוללה 6 תאים ,וכתוב שהוא מגיע גם עם 2 גיגה זכרון והרד דיסק 250. זה היה נשמע לי קצת מוזר, במיוחד אחרי שראיתי בפרטים בקטן למטה שהוא בכלל מפורסם עם 1 גיגה זכרון ו 160 הרד דיסק. מה לדעתם הנתונים האמיתיים שלו? ואם זה באמת 2 גיגה \ 250 , כדאי ללכת עליו? מחירו ההתחלתי הוא 2000 שקל, חשבתי להציע באזור ה 2400 +\-. בכל אופן, שלחתי מייל לוואלה שיגידו לי על הנתונים המדוייקים של המחשב הזה..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by chaimn,

שלום אני מעוניין במחשב נייד שימוש עיקרי - כתיבה בתוכנת Word ואני צריך את זה גם לצפיה בסרטים ולהורדת והעלאת קבצי וידאו גדולים לשם כך אני צריך מסך בעל בהירות גבוהה ותקן - WiFi 6 יש לי כאן מחשב נייד של אסוס במבצע Praim day https://www.amazon.com/ASUS-Ultra-Slim-i5-1035G1-Processor-UX325JA-AB51/dp/B0892WH42D?ref_=Oct_DLandingS_D_bf449031_121&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 או בכלל ללכת על Galaxy Book S LTE + WiFi הפלוס שלו שיש לו בהירות מסך גבוהה מאד של 600 ניטים, ואופציה לאינטרנט סלולרי, השאלה שלי לגביו היא - האם מעבד ה - Qualcomm Snapdragon 8cx בשביל השימוש שפירטת…

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  11. שלום קהילה יקרה. אני מכיר המון חברות גיימינג להם מסכי גיימינג, אסוס, לנובו וכדומה. האם חברה איכותית באזור המסכים אך לא מוכרת באזור הגיימינג מומלצת לרכישה? אני מדבר על מסך הגיימינג שלהם אודיסיי 5 https://www.pcgalaxy.co.il/samsung-odyssey-g5-gaming-monitor-review/ אשמח להתייעץ עם המבינים כאן, שווה את הכסף? יש לי מחשב עם כרטיס מסך 2080 ואני רוצה להפיק ממנו את המירב טווח המחירים עד 2000 שקל יש לי רמקולים בנפרד מהמסך. רגע עם מסך AOC ישן! מעפן עם 60 הרץ

12. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ אפטר אפקטס ווי אר כנראה אוקולוס קווסט 2) לעבודות אנימציה, מעדיף להוציא גג 7 אך יכול יותר אם אין ברירה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אהלן חברים, אני מתגורר בארה"ב ומנסה לבנות מפרט, השימוש העיקרי הוא פיתוח תוכנה, ללא Gaming בכלל. כמה דגשים: 1. המחשב יחובר לשני מסכים , אחד מהם יהיה ככול הנראה dell 3014, לכן חשוב שהלוח יתמוך ברזולוציה הזאת ובשני מסכים. 2. רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. 3. לא מחשב גיימינג, לכן מעדיף ללא כ. מסך (תחת האילוץ בסעיף 1) הנה מה שאני חושב עליו בנתיים: Antec P280 Black Super Mid Tower Computer Case Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive X2 G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL10D-16GBXL Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Desktop Pr…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, הורכב לי מפרט למחשב כללי, שיריץ משחקים סבבה, נטייה לגרפיקה לא מקצועית כרגע, אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הזה. מארז APEX RAIDMAX ספק כח 3Y IPS550AQ3 550W 12CM POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHZ 8MB CORSE I5 1156 QUAD 750 מאוורר למעבד 1156\1366 VENDETTA HEAT-PIPE OCZ זכרון JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHZ פעמיים דיסק קשיח פנימי 1TERAA SATA2 7200 32MB SEAGATE צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם כרטיס רשת LAN 1G מובנה בלוח אם מסך LG W2253TQ ביחד עם מקלדת, עכבר 5 כפתורים פרו גיים משהו ורמקולים שנראים חמוד. מה דעתכם על המפרט? שווה 6100 ביחד עם חלונות 7 64BIT ואנטיוירוס נורטון…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by gonikman0,

1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2500 ש"ח אפשר לנצל את כולו אפשר לחרוג מקסימום ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה השימושים העיקריים הם שימושי אופיס,צפייה בתכני HD , וגם שימושים בתוכנות כמו SOLID WORKS ו PHOTOSHOP בנוסף מדי פעם למשחקים אבל מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות אין צורך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמו כן המחשב יתחבר למסךDELL 2209WA ברזולוציה 1680X1050 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא צריך צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?השקט חשוב לי …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים קלים ושיעורי בית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא פחות מ- 15.6 אינץ' - לגבי מאט או מבריק אני לא יודע את ההבדל, לרב המחשב יהיה בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - עכבר אלחוטי * משקל רצוי? - קל ככל האפשר - המחשב מיועד לילדה בת 10. * האם נדרש זמן ס…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ShOw-Time,

אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. אני רוצה לרכוש נייד שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס. כמובן שאני רוצה גם קצת משחקים עד כמה שאפשר אבל זה לא השימוש העיקרי בו Intel® Core 2 Duo Processor T5800, 2MB L2 Cache, 2.0GHz, 800MHz FSB 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory 15.4 WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology Mobile Intel® GMA 4500MHD 320GB (SATA) 5400rpm SATA DVD SuperMulti Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g) אלחוטית 56kbps Modem מודם Gigabit Ethernet רשת 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by roeesnir,

יש לי X130 שבא, כידוע, עם 1GB זיכרון (קמצנים...) ו-Win XP Home. שייך להתקין Win7? זה ישפר קצת את הביצועים? אם כן - איזה גירסה? אני מעדיף אולטימייט, אבל חושש שאולי היא תהיה כבדה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. מעוניין במחשב ביתי אך עם יכולת טובה למשחקים, בתקציב של עד 3000 שח אם אפשרות לגלישה ל3500 מתלבט בין מפרט המבוסס על מעבד AMD X2 5200 ולוח ASUSM2A-VM HDMI לבין מחשב המבוסס על מעבד אינטל ולוח GIGABYTE GA-P35-DS. מה המלצתכם ואם מדובר באינטל איזה מעבד נותן תמורה הכי טובה לכסף. תודה ???

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. Started by Nirurshon,

טוב אז הגעתי ל2 מועמדים סופיים בבחירת מחשב נייד. מצד אחד חשוב לי שיהיו קלים ודקים ככל האפשר וגם ללא כונן DVD. התקציב שלי די נמוך עד ה5000 גג. עכשיו השאלה איזה משניהם עדיף. חשוב לי מאוד מסך IPS, כרטיס מסך 960M גם ככה, כמובן שיתחמם כמה שפחות, שהרמקולים יחסית יהיו טובים, ומאוד חשוב שלא ירעיש בזמן עבודה. באתר http://www.notebookcheck.net/ שמתי לב שACER קיבלו ציון גבוה יותר, אך אני לא יודע אם לסמוך על החברה הזו. מה אומרים ? יש למישהו ניסיון עם אחד או שניים מהדגמים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני רוצה חוות דעת על שני המחשבים האלו,ואם לא חוות דעת אז איזה כדי לקחת?? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8583 . http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14957&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= מבחינת המפרט הם דומים מאוד,השאלה איזה עיצוב וחברה עדיף.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. שלום ברשותי מחשב מלפני כ 4שנים. המפרט amd3500+ 1giga ram 160 gb 2600xt מסך 19" הספק הג'נרי שלי מתחיל לזייף וברוב המשחקים החדשים המחשב נכבה. (הבעיה לא בכרטיס מסך ובמעבד..) הייתי שמח לקנות מחשב ב4K אבל כרגע התקציב לא בדיוק מאפשר לי חשבתי אולי לשדרג את המעבד ולשים 4 ג'יגה זיכרוןוכמובן לוח שיאפשר לי שדרוגים בעתיד. הכ.מסך וההארד מספק אותי כרגע מקסימום בעתיד אני אוכל להוסיף/להחליף. אודה לכם אם תייעצו לי את החלקים שיהיו הכי משתלמים בתקציב של 1000-1500 תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. אהלן. אני השוק של המחשבי 11.6 לפחות בארץ הוא לא רחב אז הדרישות שלי הם כאלה. סביבות 2000 ש"ח אבל תציעו משהוא יקר טיפה אבל לא מידי מעבד שהוא לא מסידרת הZ ראיתי כמה דגמים מעניינים Acer Aspire one 752-מישהוא מוכן לומר לי היכן הוא נמכר בארץ כיום? ואני מדבר על הגירסה שלו שעולה 2000ש"ח עם HDMI. Samsung n510-הגירסה שעולה 2000ש"ח באה משום מה עם N270. lenovo s12-גודל אידיאלי אבל טיפה גדול וזה מה שמונע ממנו להיות נגיש. גם עם N270 לפחות בגרסה בלי HDMI עכשיו סוגיה שמטרידה אותי. n270-מעבד שככל הידוע לי עובד רק בx86 והמערכות הפעלה הבאות של MS היום X64 בלבד. עכשיו לשאלה הזאת האם ניראלה לכם שX86 העתיק עוד ישרוד או עדיף את את האיסר עם מעבד סלרון ULV?. ודרך אגב אני ראיתי סקירה של האיסר ובא…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. היי חברים אני הרכבתי מפרט נחמד מ KSP של 3800 X 2 ו 7600 GT ועוד זיכרון כמובן 1024 MB וכו... אבל אני מעדיף שתבנו גם ונשווה... לדעתי המחיר הטוב ביותר הוא של ה 3800 כלומר הוא הכי משתלם.. עשו טובה שיהיה מ KSP או מחנות אשדודית...! :xyxthumbs: תודה מראש... והצרכים הם כמו שכתוב בכותרת משחקים בעיקר... ושוטפת...

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.