עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Hellroy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג קל פנאי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 נגיד 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15״ ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by aarrek,

שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. שלום. אמא של אשתי מחפשת מחשב נייד לצורכי אינטרנט בעיקר וקצת אופיס. בשבוע הקרוב (עד שישי הבא) אני בארה"ב אז אפשר להמליץ על מחשב כאן כדי לחסוך בעלויות. היא תחזור לארץ עוד שבועיים אז המחשב צריך להתאים לישראל (חשמל וכאלו) ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 2500 אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  4. Started by eL!RaN,

Ultra Graphics _eL!RaN_DaDoN מה אומרים? המפרט בוידאו יש פירוט

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שבוע טוב חברים, הגיע זמן שדרוג המחשב, ואיתו בקשה לסיוע למפרט למחשב PC המיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ופוטושופ בעיקר, קבצי RAW גדולים. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חזק מהיר שיוכל לשרת אותי בנאמנות ומהירות לפחות שנתיים שלוש וכמובן אם התקנים המאפשרים שדרוג או הגדלה בהמשך. בעבר קיבלתי כאן הצעה עם מפרט אבל מאז דברים השתנו דברים ומוצרים נכנסו... וכמובן- משווק או חנות ידידותיים למשתמש ולכיס תודה רבה ושבוע קר ומצויין

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום אני ממש רגע לפני קניית מחשב נייד ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטויות הרבות.. חשוב לי שהמחשב לא יהיה כבד מידי, שאני יוכל להריץ סרטים בלי בעיות ושהרמקולים יהיו איכותיים וכמו כן עיניין האחריות.. אחרי חיפושים וסקירות רבות הגעתי לכמה מחשבים שנראים לי כאופציה מתאימה: DELL Studio XPS 13 Asus A8E LG T380-RB1 HP Pavilion dv3 - 2090ej DELL VOSTRO 1320 DELL XPS M1330 אם יש למישהו אופציות אחרות מתאימות אשמח נורא אם יעלה לי אותם! תודה רבה ושבוע טוב!!!!!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by שועל האש,

יצא כפול למחוק

8. Started by Fortunes,

ברשותי מחשב של DELL כ3 חודש, בימים האחרונים הUSB פשוט לא עובד. כלומר אני מכניס את היסק און קי- הנורה עליו נדלקת לשנייה (כביכול מחובר) וישר נכבת, המצלמה והאמפי3 לא מזוהים בכלל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?.. כמו שכתבתי בכותרת הדגם הוא 1520. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. שלום , אני מעוניין לקבל המלצות לנייד שישמש בעיקר לתוכנות אופיס אך מתאים גם לעבודה עם מטלב תקציב 4K (דרך אגב , יש ניידים גם מוצלחים עם מעבד AMD ?) תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. החלטתי לרכוש מחשב נייד של חברת IBM בתקציב עד 6000 ש"ח שיעודו יהיה עבודה באופיס(מצגות,אקסל,וורד)וגלישה באינטרנט. ישנם מספר דגמים בינהם Thinkpad R50e או LENOVO 3000 C100 (דגם TBO3AIZ או 761B5G)שראיתי באינטרנט אךלצערי איני יודע מה ההבדל ביניהם. מבקש לקבל מפרט למחשב שיתאים לדרישותי. בברכה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by hardgore1,

הי, מישהו קונה מחשב מtms בקרוב? פשוט יש להם מבצע על מסך מוזל בקנית מחשב. (אני קונה מסך בלבד) אז אשמח להצטרף לקניה.. תודה : )

12. היי חברים מחפש מחשב טוב ללימודים. למה אני מתכוון בטוב? שהוא לא יגביל אותי בגלישה באינרנט בטאבים מרובים ובמקביל עבודה במס' מסמכים באופיס. בנוסף אני מעוניין לראות סרטים בצורה חלקה גם בחיבור לטלויזיה. בנושא גודל המסך יש לי דילמה שכן שיחקתי ועבדתי קצת עם מחשבים של אנשים בגודל של 15' והיה לי ממש ממש נוח. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין 15 ל14 מבחינת צריכה סוללה, כי אני רוצה שהסוללה תעבוד איזה 4-5 שעות רצוף בלי למות. אם ניתן יהיה להכניס במסגרת התקציב והדרישות כרטיס מסך שהוא לא מובנה, מבורך. * גודל המסך? לא קטן מ-14. כזה שישתה פחות סוללה. * משקל רצוי? לא רלוונטי, שיהיה נייד יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * בלוטות? מומלץ. לא חובה. *…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת MATLAB וצפיה בסרטים שאני מוריד. MKV 1080. את המחשב אני מייעד לחבר לטלויזיה. התקציב הוא עד 4000. תודה, אמיר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. * מטרות המחשב? מטרה עיקרית היא צפייה בסרטי HD על טלוויזיה 32" full hd (מחשב שיעמוד בזה אני מניח שיעמוד גם במטרות האחרות: ישומיי אופיס, גלישה, מוזיקה, עבודת פוטושופ בסיסית) * גודל המסך? מתלבט עוד בין 14-15.6 נוטה יותר ל14, בכלליות השיקול של הביצועים חשוב יותר מגודל המסך * משקל רצוי? לא רלוונטי * זמן סוללה? בסביבות ה3 שעות לישומיי אופיס וגלישת אינטרנט בלבד * צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ורצוי יציאת אודיאו 5.1 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? בסביבות ה700 (לפחות 500) * כונן CD/DVD? צורב? כן, כונן בסיסי * כונן Bluray? לא * אחריות בינלאומית ? כן, (מודע לבעייתיות שבדבר, לכן אני ארצה להתפשר על זה אם מחשב ללא אחריות עולה בביצועים על מחשב …

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. שלום, אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤133 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201K כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤1143 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX260-896D3E-XT מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤335 כמות:1 htt…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום הנכבדים אז ככה, נתחיל עם מה אני רוצה בכלל? אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בעלות הכי נמוכה שאפשר, כך שיתמודד עם גל המשחקים הקרוב בהצלחה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5-4670 3.4Ghz זכרונות: G.Skill Aegis 2X4GB CL9-9-9-24 1600Mhz (סה"כ 8 ג'יגה) לוח אם: Gigabyte H87M-HD3 (שימו לב שזה בפורמט MicroATX - אני מוגבל למיקרו או מיני) כ.מסך: MSI Geforce 750Ti 2GB OC ספק כוח: טרמלטייק 500W, לא זוכר בדיוק הדגם עכשיו, אני יחסית מבין בחומרה ועשיתי את המחקר שלי, והגעתי למסקנות הבאות: 1. אני בוודאות משדרג את הכרטיס מסך שלי, מחכה לראות מה יהיה עדיף מהדור הבא של ניווידיה\AMD. או 1070 או הפולר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש פה מאמר עם עשר ההמלצות- וזה בדיוק מה שאתם צריכים: החל מניהול עוצמת הקול, דרך ארגון האפליקציות במכשיר וכלה בהשתקה במקרי חירום – הכל כבר כאן. http://www.mysay.co.il/articles/ShowArticle.aspx?articlePI=aaaicg לי זה ממש עזר.. בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by Zmurge,

חיפשתי באינטרנט מלא ולא מצאתי שום חנות... יש בכלל אפשרות לקנות אותו בארץ? או חנות מחול שעושה משלוחים לארץ? מדובר במחשב הנייד הזה: http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/y-series/y580/

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by AmirNadav,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות (אינטרנט, אופיס וכו') , ואני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל, איזה מהם עדיף? תודה מראש, אמיר.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. איזה מעבד הכי מתאים לצרכים שלי.? אני צריך שני מעבדים שיעבדו ב-SMP כמו כן איזה כרטיס מסך כדאי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by justkanji,

ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.