עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : מביא משהו טוב 700 ואט ומעלה, אל תתיחסו לספק. זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT תקציב:כותרת... אני רוצה כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים על מקסימום,תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by חובב,

אשמח לקבל עצות ודגמים של מחשבים שמיועדים לעבודה עם ANSYS וSOLIDWORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD אך לא חובה * …

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by mikibo,

שלום רב! אני לא בטוח לגבי המקום שצריך להציב שאלה זו אבל בכול זאת.... ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v2030 לאחרונה המאוור רועש מאד(כדברי בתי יש שם זבוב תקןע) כול נסיונות הנקוי וכ"ו לא עזרו צריך להחיף מאוורר. שאלתי איפה אפשר לרכש מאוורר לנייד. אם אפשר ויש פתרון רצוי באיזור הצפון (כרמיאל). תודה מיקי

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by tecore,

במחשב DELL N5110 מקבל קישורת מוגבלת או חסרה בזמן הורדה בכעד 70% מרוחב הפס. בעוד שהסמטרפון ומחשבים אחרים ממשיכים לגלוש באלחוטי. מה ניתן לעשות? זו בעיה בלוחאם\כ. אלחוטי? יש אפשרות לתקנה? זה פשוט משגע, כל כמה דקות האינטרנט קורס באלחוטי ואי אפשר להוריד שום דבר. אשמח לעזרה אני ממש אובד עצות. מדובר בנתב TP-LINK 1043. תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by tootie,

Hi, sorry my post is in english only I have no hebrew. So I'm looking for a laptop/notebook I was told that I notebook is smaller than a laptop but i don't really know what I want The use will be Internet and I will need a wifi connection!!!! That's basically it, if it can run also games like nba2k11 that will great The price range I have no idea just keep it as low as possible but with good preformense I live in California so if there is any stores where I can buy a laptop in that will be great You can write in Hebrew Thanks

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by pwntigo,

CPU INTEL Price Units Total Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 M.BOARDS for INTEL GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 VGA CARDS GIGABYTE Price Units Total 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1160 1 1160 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVDᄆRW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 CASES Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 POWER SUPPLY Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by klepper,

מחפש מחשב נייד הבייתה שישמש במחשב עיקרי בסלון. ישמש בעיקר לאינטרנט, צפיה בסרטים, PICASA וכד'. חשבתי ללכת על מעבד Intel I5. I7 נקרה לי מוגזם לצרכיי. חשבתי על Lenovo Y560. אשמח לשמוע חוות דעתכם של המומחים. תודה!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות כבד, עיבוד נתונים, עריכה גרפית לא כבדה, תכני HD ועבודה משרדית, משחק פה ושם. שיהיה עם מעבד אינטל! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות כמו Visual Studio, Eclipse, IIS , IntelliJ, PYCharm MS SQL, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Empires 2 HD , Ancestors -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by nerya40,

אני צריך מחשב בעיקר לשימוש לאינטרנט, משחקים, סרטים וכו' עכשיו ראיתי את המחשב Dell Inspiron 17R ב- 4000 ש"ח, משתלם לקנות אותו ? זה המפרט שלו: מעבד: Intel® Core i7-3517U Processor, 1.9GHz - up to 3.0 GHz, 3MB Cache זיכרון: 8GB DDR3 1600Mhz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח: 1TB (5400 Rpm) תצוגה: 17.3 FHD (1080p) WLED with Truelife (1920x1080) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ HD 8730M 2GB מערכת הפעלה: Windows 8 64Bit (Heb) משקל: Starting weight of 6.02 lbs (2.73 kg) with 6-cell/65 WHr battery סוללה: 6-cell 65WHr Li-Ion Battery אחריות: 3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688 קישור למוצר: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=3&glis…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by StiffMyster,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד בשבילי אני תלמיד תיכון המחשב ישמש בעיקר לסרטים מוזיקה ולאינטרנט התקציב הוא עד 3500 שקלים חשוב לי שתהיה יותר משנה אחריות ושהמחשב יחזיק טוב את הצרכים שלי חשבתי על הדגמים הבאים מאייבורי ( אם מישהו גם יכול לתת לי ביקורת על אייבורי בכללי זה גם יהיה מעולה ) http://ivory.co.il/product.asp?productid=428&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=427&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. תקציב מקסימאלי: 4000 ש''ח ניתן לנצל את כל התקציב כמובן שלא מחייב. במידת הצורך ניתן גם לחרוג מהתקציב עד 200-300 ש''ח שימושי המחשב: בעיקר לעבודה משרדתית תוכני HD, גלישה באינטרנט. רזולוציה מומלצת 1920X1080 8GB זיכרון דיסק SSD 256GB אין צורך ביותר מכך גודל מסך 13.3'' ללא כונן אופטי אין צורך בציוד היקפי חשוב שמשקל המחשב יהיה קטן ככל האפשר החל מ1.2 ק''ג ועד 2 ק''ג רצוי גם סוללה חזקה לפחות ל3 שעות עבודה מקלדת מוארת אשמח לחוות דעת מהחברים פה בפורום

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by גד :),

אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי מפרט מלא של המיני מחשב L5100 ACER או לפחות את השם של לוח האם : או לוח אם אחר שתואם .

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by Hadas Benisty,

הי, אני מתחילה עבודה חדשה והבוס ביקש ממני להגיד לו איזו עמדת עבודה לקנות עבורי. אני עובדת במחקר, הרבה חישובים כבדים במטלב. אני מבקשת לקבל המלצה למחשב עם כוח עיבוד רציני, עדיף כמה ליבות מהירות כדי שאוכל להריץ במקביל. תודה :)

14. אהלן, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מחשב נייד לגרפקיה שלא יהיה פחות מ15" ועד 4000 ש"ח. את המחשב אני קונה מארה"ב ככה שאפשר אולי להביא משהו הרבה יותר טוב בסכום של 4000 ש"ח.. *לא משנה לי משקל וחשוב לי שיהיה עם SSD אם אפשר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by ddoolev,

חברה שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? • עריכת ווידאו • עריכת תמונות • עריכת מוזיקה • בניית אתרי אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות שבהן יעשה שימוש בתדירות גבוהה הן: • After Effects, Premiere, Photoshop, Cubase, Dreamweaver, Flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by denzel12,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול- office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט התואם את התקציב הנ"ל כולל פירוט של כל רכיב. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by kip,

שלושה מפרטים. אשמח להערות, מתלבט לגבי מעבד ולוח אם. לגיימינג קל. סליחה על החפירה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD VEGA RYZEN 7 2700 MAX FAN BOX - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 659 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 זכרונות RAM: DDR4 16G 3000 CL16 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 295 מארזים: ANTEC Gaming Case NX300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 153 ספקי כוח: Corsair PSU 550W VS550 80+ - White Certified כמות: 1 - מחיר: ₪ 203 כונני SSD: Intel® SSD 660p 512GB M.2 P…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בכמה שלבים, אני מעדיף כמובן את החלקים לרכוש ב-KSP, חנות אמינה שאני מכיר זה שנים. מחשב חזק למשחקים, לבנות את התשתית וחודש הבא להוסיף כרטיס מסך. אני צריך מעבד, לוח-אם, זכרונות, מארז, ספק, כונן קשיח. אפשר להתגמש מעט, ותנו עצות איזה כרטיס מסך עליי לרכוש בעתיד.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. אני בונה בשביל חבר מפרט למשחקים- תקציב 5000 ש"ח אם אפשר הסברים למשל למה עדיף מעבד כזה או אחר... אני כבר יצאתי מהעניינים לגמרי ואני צריך עזרה מסך לא צריך. כרטיס מסך -עדיף NVIDIA תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by yakovzi,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים (אולי גם לשחק מנג'ר, אבל אל תספרו לאשתי...), גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by *BYZ*,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13865 http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=22126 הדילמה שלי זה האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הכונן? הטושיבה 5400 השאר 7200

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אפרט את הצרכים ע"פ חשיבות: משקל: לא יותר מ 2.19 קילו מסך לא פחות מ 14 אינטש (רצוי כמה שיותר), אם יש צורך אז אפשר גם 13+ אבל שתהיה סיבה טובה... מעבד 2.3 כפול - משהו בסדר גודל הזה זיכרון 4GB RAM לפחות כרטיס מסך: אני חושב שאם שאר המפרט יהיה טוב ה HD3000 יהיה מספיק (אני לא סגור לגמרי במה הביצועים שלו תלויים) סוללה: במנוחה 8 שעות+. במאמץ שעתיים לפחות הארד דיסק 250 GB לפחות מקלדת עם תאורה אחורית WIFI N 3 (עדיף 4) יציאות USB BT, HDMI כמובן כרטיס חיצוני ואופטימוס (או טכנולוגיה מקבילה) או איזה SSD לשיפור ביצועים יהיו נחמדים אפשר בכיף בלי כונן CD השימושים הם: דבר ראשון שיהיה מחשב טוב (להריץ חלק דפדפן עם 12 לשוניות, לנגן מוזיקה ברקע, להריץ איזה תהליך ברקע כמו המרת פורמט או משהו כזה,…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.