עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amit887,

בעיקרון אני לא מחפש מסך יותר מדי גדול ככה שבסביבות 15 אינץ' יהיה בסדר נפח הארד דיסק לא כזה משנה רק חשוב שיהיה 72K RPM חובה יציאת HDMI המחשב בעיקר לעבודות אופיס ותכנות ( שפת C,C# ג'אווה), סרטים , ומשחקים קלים (בעיקר מנג'ר) וכמובן עדיף זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומשקל נורמלי

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  3. Started by V00d00,

חבר מתייאש מה-Pentium 4 1.5GHz אז הוא החליט לשים קצת כסף בשביל לקנות מחשב חדש. 1. 3000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה. 2. משחקים כבדים, למשוך את הביצועים שלו עד המקסימום. 3. ללא ציוד היקפי בכלל. 4. שיהיה צורב DVD מצויין. 5. שיהיו חלקים מוכרים, שלא יעשה בעיות אחרי כמה זמן. 6. שלא יהיו בעיות בעניין הקירור, מארז איכותי ולאו דווקא יפה. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין צורך בצרכים מיוחדים. 9. לא חשוב אם הוא יהיה שקט או לא. 10. לא מתוכנן OC 11. משחקים כבדים, בשאיפה למשחקים האחרונים - לא דווקא על הגדרות גבוהות אלא יותר על ביצועים מאשר איכות. אם אפשר, שיהיה מהחנות הבאה: www.logicpc.co.il תודה רבה לכל העוזרים מראש. 8)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by ATAT,

שלום, אני בחיפושים אחרי מחשב עם מסך *לא* מבריק. לשימושים משרדיים+עבודה מרובת טאבים. התקציב גמיש (פלוס מינוס 1000 ש"ח). מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח - אפשר לעלות עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, מצגות, עבודה מרובת טאבים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  5. היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום רב! "המליצו" לי בחנות מסוימת על הדגם הזה DELL Vostro A860 T5670 X3100. אני צריך מחשב לאופיס, אינטרנט, ו Visual C++ שיריץ WIN7 בלי בעיות. התקציב מתאים מאד ל DELL VOSTRO הנ"ל, רק ראיתי בזאפ שיש הבדל של כ 300 שח בין דגמים עם 3GB RAM ל 2GB RAM, השאלה היא האם זה ישפיע בכלל על עבודה רגילה. אני אישית עובד על מחשב נייח בן 3-4 שנים עם 2GB עם WIN7 ורק כשאני עובד עם פרמייר בפרויקטים כבדים אני מרגיש את המגבלה של 2 GB. עוד שאלה, לדגם הזה יש דרייברים רשמיים של דל ל Win7? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by bellboy,

שלום אני מחפש סוללת 8 תאים למחשב שלי ולא מצאתי בשום מקום בארץ את הסוללה, בשום אתר לא שולחים לארץ הדגם של הסוללה הוא - AT902AA אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש, אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by edoson,

הדרישות: 1. מבחינת ביצועי מערכת צריך להתמודד עם תוכנות כמו מתמטיקה, MATLAB, SPICE וכו'. לא למשחקים. 2. אני רוצה להיות מסוגל לחבר אותו לטלוויזיה, כמו כן להיות מסוגל לחבר אותו לרסיבר כדי לשמוע סרטים עם AC3(סראונד) זה אפשרי בכלל? 3. צריך שיהיה לו כרטיס רשת שיוכל להתחבר לרשת האלחוטית. 4. ציוד היקפי צורב DVD, מקלדת ועכבר אלחוטיים, HD לפחות 160G, וזהו בגדול. ישנם פרמטרים שצריך לשקול בנוסף? (לפטופ ראשון שלי, אני ממש בור ועם הארץ בנושא) כמה יעלה לי מחשב טוב העונה לדרישותיי? ואיזה חברה עדיף? תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by haim6130,

אהלן! המון זמן לא נברתי בשוק רכיבי החומרה, אשמח לעצה מהמומחים איזה מפרט לגיימינג ב6K~ יעשה לי הכי טוב על הלב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, חייל אחרי הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 6500 ש"ח... גיימר אפילו אחרי חייל >< 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PS CS5, Flash CS4 IL CS5, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, DiRT3, Crysis, The W…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. https://www.asus.com/us/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-s-14-ux5406/?utm_source=hwc&utm_medium=kol&utm_campaign=24q3_ifa_hq כדאי לשים בראדאר שלכם.

12. שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא

13. בלי משחקים, רק לעבודות , אפילו עד 3500 אם אפשר, ואיפה אני יכול לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AlexFuks,

שלום לכולם! התקנתי סולידוורקס על הלפטופ החדש שלי של TOSHIBA עם מערכת הפעלה ויסטה 32ביט וכרטיס מסך ATI Mobility HD3650. כל פעם שאני מפעיל אותו, מסך הצפייה בחלק שחור לגמרי. רק כשאני מסובב את נקודת המבט (למי שמכיר ע"י לחיצה על הגלגלת) המסך חוזר למצבו הנורמלי, אבל כשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר להיות שחור. מישהו יכול להמליץ על משהו, האם זה משהו בהגדרות או פשוט סולידוורקס לא יעבוד עם כרטיס המסך הזה? המון תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gasl,

היי אני מחפש מחשב נייד עד 4200 שקל משהו שיתאים לעריכת סרטים (בעיקר סוני ווגאס) ולמשחקים קלים (כמו קאונטר סטרייק, מנג'ר, Skyrim לא באיכות גבוהה ועוד כאלה פשוטים) רצוי שהמשקל לא יעלה על 15.6 שיהיה מבחינת דיסק קשיח מעל 500 גיגה.. ובעיקרון זהו.. הכרטיס מסך חשוב כמובן והזכרון אז חיפשתי לעצמי ומצאתי כמה מחשבים.. רציתי המלצה שלכם אם המחשבים האלה מספיק טובים ואם לא אם יש לכם הצעות אחרות.. או דברים יותר טובים במחירים האלה... http://www.electrokubi.co.il/productPage.asp?id=31790 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19571 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5078 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1967 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=2273 http://ksp.co.…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by se7en,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. ואם אפשר גם להנות מיתרונות כפולי הליבה. אני צריך ביצועים מספקים, לא במשחקים בכלל (אפילו לא סוליטייר ). אם כי חשוב שתהיה לו יכולת בסיסית לעבודה בתלת מימד. חשוב לי יותר קידוד של קבצי MP3 ועבודה כמה שיותר חלקה. המעבר ל-VISTA לא מטריד אותי, היות ואני משתמש לינוקס (KUBUNTU). המחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת וקידוד MP3. המפרט ללא מסך וללא מארז וספק.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by miz,

בבאג מוכרים סידרה 7, זה חדש בארץ, קראתי ביקורות על סידרה 7 באמזון וכן באתר של סמסונג שחלק מהקונים מתלוננים על זה שהמחשב עלול להכאיב בשורש כף היד בזמן הקלדה ממושכת, יש למישהו מידע מפורט על הנושא הזה? אשמח לשמוע ממישהו שקנה מחשב מסידרה 7

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  19. הכרטיסים של NVIDIA http://www.slashgear.com/nvidia-geforce-9500m-gs-and-9300m-g-specs-unveiled-1210212.php כמו שאפשר לראות 8400GS זהה ל9300M G ואילו ה8600GT זהה ל8600GT כמו כן כבר יצא נייד אם 9500GS קישור http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220277 http://www.excaliberpc.com/Asus_M51Sn-A1_Notebook/90N-SFEA143228ECQL0Y/partinfo-id-585036.html אבל המעבד חלש כאמור, אמור לצאת דגם קצת יותר מתקדם עם מעבד T8300\T8100 (משהו יודע אולי מתי הדגם הנ"ל יגיע ארצה?)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עם מסך גדול (17" לפחות), שיוכל להריץ יישומי אופיס מרובים בקלות, עם אפשרות לצפייה בסרטים ועם אפשרות להרצת משחקים (או לחילופין ללא אפשרות כזו אך עם אפשרות לשדרוג כ.גרפי שתעניק למחשב יכולת הרצת משחקים). המשקל אינו פקטור, מצידי שישקול 5 קילו : בתודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by noam31,

המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  22. היי אני צריך מספר מחשבים, ברמות מפרטים שונות: שניהם אינם משמשים למשחקים, יהיה נחמד אם כן אבל לא יותר מזה. הראשון: ישמש לסביבות פיתוח, כמו כן לעיבוד גרפי קל (עריכת תמונות פרטיות ויצירת ווידאו קל). המחיר הוא עד 4K: מפרט חלקי לדוגמה שהכנתי (גם בעקבות מעבר פה בפורום): מעבד: Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח: GIGABYTE 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E דיסק:‏ WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כמו שאתם רואים אני צריך השלמה למארז, ספק, זיכרון (2GB) וצורב. כמו כן, האם יש לוח אם מקביל ללוח הזה עם כרטיס מסך ONBOARD? וכמו כן הייתי שמח לקבל לינק לאתר שמשווה בטבלא בסיסית בין לוחות אם שונים, אם יש. מצאתי שזה קצת מסובך להשוות בין כל הלוחות אם, האם יש מקום…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש נייד לשימושים רגילים במסגרת ה 4 אלף שקל. גמיש, אם כי אני לא רואה את ההכרח לעבור את הסכום הנ"ל הדרישות הן למסך 15.4", שנתיים-שלוש אחרית, ושיגיע עם מע' הפעלה ( היום כולם מביאים כבר על כונן נסתר? ) ראיתי דגמים של דל, שבדר"כ מעבד 2ג"ה, 2-3ג'יגה ראם ואחרית רחבה. למשל, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3126&products_id=24514 מחירו 4 אלף, ועונה לדרישותיי. האם קיימים מוצרים עם מעבד מתקדם יותר במסגרת התקציב? אשמח להמלצות שלכם, וכן המלצות למקומות אמינים שמומלץ לרכוש משם את הנייד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by eblr,

בסה"כ הצרכים שלנו די בסיסיים. אופיס, קצת תכנות (C, מתל"ב), ואינטרנט. לא קריטי לנו DVD כן חשוב צורב, ואפשרות לכמה משחקים "קלים". אנחנו צריכים ה-כ-ל (מסך, רמקולים, מדפסת), כנראה שבתור מערכת הפעלה נלך על ויסטה. התקציב די גמיש אבל אנחנו לא רוצים להוציא כסף סתם על דברים שלא יוסיפו לנו. נשמח לשמוע המלצות על מקום אמין לצורך הרכישה הזו באיזור ירושלים. ואחרון חביב- האם אתם מכירים במארז אפשרות נעילה של כונני הדיסקים וכפתורי ההפעלה כהגנה מפני ילדים?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by m.n,

שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.