ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד החריגה שווה את זה אז בסביבות ה700-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2/Diablo 3/Starcraft 2 כל משחקים שיצאו בשנה הקרובה פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 יש לי 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב ישמש את אבא שלי בעבודה ואותי אני בעיקר מוריד שירים וסרטים ומשחק קצת CS חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני מחליף מחשב למחשב שמיועד לעריכת וידאו ותמונות. תכנות עיקריות בשימוש: לייטרום, פוטושופ, פרימייר, דווינצי ריזולב ואפטר אפקטס. אני אשמח לעזרה בבניית מפרט. הבסיס שאני מעביר מהמחשב הישן: כונן וראם (8 גיגה) יחסית חדשים. המחשב שלי כיום הוא AMD, וקיבלתי המלצה חמה להישאר איתם, וכדי לחסוך את עלויות השדרוג (תקציב- 2000-3000 שקל) הוצע לי לקנות מעבד AMD עם כרטיס גרפי מובנה ולא לקנות גם כרטיס גרפי רגיל. הפחד שלי שזה לא יספיק וכמו שהיה כתוב במדריך לבניית מפרט, אני אסתבך עם 2 כרטיסים ישנים יחסית במקום אחד חדש יותר. נקודות נוספות: במארז אני אשמח לאופציה לכמה כוננים מכיוון שאני כנראה אוסיף בעתיד. אני עובד עם 2 מסכים, לכן אני צריך יציאת dvi אחת חובה וhdmi אחת חובה, אם י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל: וכן אשמח על המלצות למחשבים עם נתונים דומים.. http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=17048&mark=3560 יצרן Dell Vostro VM-RD33-6136 דגם Silver צבע Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET מעבד 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד זיכרון 6144MB (2 Dimm, 1x2048 + 1x4096) 1600MHz DDR3 נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB Serial ATA (7.200 RPM) + 32GB SSDR mSATA Full Card גודל דיסק כוננים 8X Tray Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)DVD Multi Burner חריצי הרחבה 8-in-1 Memory Card Reader Secure Digital מסך 15.6" Full High Definition (1080p) LED Display with AntiGlare סוג Integrated…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם נשבר לחבר שלי מסך מחשב נייד Lenovo G550 2958-RDG. החברה רוצה בערך 1200 שקל על חדש פלוס הרכבה לחבר שלי זה דיי יקר והוא רוצה לדעת על מחירים יותר זולים חדש או יד שנייה במצב טוב
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ביקורת על הנייד הנ"ל? מעוניין לרכוש אותו בחו"ל, על מנת לשלבו במערכת בית חכם. המחיר עומד על 800$ בחו"ל. המלצות / דעות / טיפים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מבקש 3 המלצות ל- 3 מחשבים ניידים הטובים ביותר שעונים על הדרישות הבאות: * שימושים: אינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את המחשב הזה לפי המלצתכם ויש לי שאלה קטנה. ניסיתי להתקין עליו PES 2010 ולא הצלחתי להפעיל אותו כי לכרטיס מסך פה (מובנה של INTEL) יש רק 64MB ורשום בהגדרות של המשחק שזה לא מספיק - מינימום 128MB. אני יודע שיש לו גם זיכרון משותף של אם אני לא טועה 768MB משהו כזה. רציתי לשאול אם יש איזושהי דרך להפעיל את המשחק? תודה רבה =]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בין שני הדגמים הללו, איזה עדיף? כמו כן, במידה וישנה אופציה עדיפה באותו סדר גודל של מחיר - אשמח לשמוע. איני מתייחס לחומרה הפנימית, היות ושם הדברים ברורים וכמובן שישנן קופיגורציות שונות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 4000 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 19 אינץ סמסונג 931C * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד הדומה במפרט (בעיקר במשקל) דמוי MACBOOKAIR כמה נקודות חשובות: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: 1.4 או פחות (פחות זה טוב). בעידן של WIN 8 נחמד אם המסך יהיה מגע ועדיפות לנשלף (אבל רק עדיפות ! אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון גודל המסך כמו במקרים של אסוס שזה אומנם נשלף אבל המסך 11). זמן סוללה סביר של לפחות 8 שעות. מה יעשה במחשב? המון אינטרנט אלחוטי (חשוב שרכיב ה-WIRELESS יהיה איכותי, במחשב הלא מתקדם יחסית שלי HP620 אני מצליח לקלוט בכל זמן ובכל מקום, לעומת חברי עם מחשבי ACER\ASUS כל הזמן בוכים שהם קולטים בקושי) . מידי…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי אז מפרט OC רציני שבארץ יצא באזור ה7-8 אלף שקל לא כולל מסך (עם מסך 9.5+) בNEWEGG יעלה לי 6.8K כולל משלוח עד הבית דרך חברה שנותנת לי כתובת בארה"ב וקונה אותו בשבילי.. המפרט הוא: Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) CORSAIR Hydro Series H80 High Performance Liquid CPU Cooler ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 CORSAIR Vengeance LP 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600MHZ (PC3 12800) GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 Windforce X3 Intel 330 Series 120GB SATA III SSD (500MB/s Read 450MB/s Write) Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Internal Hard Drive Rosewill CHALLENGER Black Gaming ATX Mid Tower Computer Case CORSAIR Professional Series HX65…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המלצתם לי על לנובו G530. ראיתי את הדגם הבא: Lenovo 3000 G530 NSH24IV CPU Intel® Pentium Dual-Core Processor T3400(2.16GHz) 667MHz FSB ,1MB L2cache Memory 3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA Glossy LED (1280x800) GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max מה דעתכם עליו? אשתמש בו לצפיית סרטים, מוסיקה ואינטרנט ואופיס. האם הדגם אמין, חזק, מאריך חיים ומתאים לצרכים שאני מבקשת? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
גודל 15" צרכים: גלישה סרטים שירים אופיס חברות: עדיפות ל- DELL HP LENOVO אלא אם תמליצו לי על משהו אמין אפשרי שיהיה ללא מע' הפעלה ואני אתקין לו. תקציב בערך 2000 אבל אני יודע שקשה למצוא חדש אז 2300 זה המקסימום, תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן. ואשמח אם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן מיימדים. שישמש אותי בעיקר ל: 1. לצורך הרצת תוכנת ניוט שטח בג'יפ. תוכנה לא כבד במיוחד שדורשת חיבור GPS למחשב - עדיף מסך טוב לתנאי ראות גרועים, עדיפות ברורה גם למסך מגע. 2. אינטרנט וכו' בעת נסיעות מחוץ לבית - לא משהו כבד או בעייתי. 3. הקרנת סרטים בחיבור למסך גדול. איני מכיר את השוק של המחשבים הניידים, לכן חיפשתי באינטרנט. ראיתי שהנטבוקים למניהם עשויים להתאים מאוד לשימושים שלי. שני דגמים צדו את עיניי, במחירים די דומים: Dell Latitude 2100 GIGABYTE מדגם M912. אני נוטל לDELL כי המסך טיפה יותר גדול מסוג LED. ונראה לי שהמחשבים שלהם טיפה יותר טובים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות: 1. האם מישהו ה…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל ובנוסף להנדסאי אדריכלות לעיצוב פנים. אני גם צלם חובב בנוסף. כך שאני מחפש מחשב נייד בגודל 15'' העדפה למקלדת מלאה אך לא מחייב שיוכל להריץ תוכנות לא קלות בלשון המעטה כמו אוטוקאד, סקאצ׳אפ, מולטיסים ופוטושופ כמובן.. אשמח להמלצות למחשב שיוכל להיות גם נייד(קל ובכל סוללה שתחזיק יום עבודה עדיפות) וגם יהיה בתקציב של עד 3500 (ניתן להוסיף קצתאםבאמת ישנה משמעותית את איכות המחשב) - ניתן לקנות גם בחו''ל אך כמובן שעדיף מהארץ. תודה וסליחה על החפירה 😅
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ורציתי לדעת עד כמה באמת משתמשם במחשב בלימודים עצמם ואיזה מחשב כדי לי לכנות
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-Hauwei Matebook X Pro בגרסת ה-i7 ורציתי לדעת אם יש דברים קריטיים שצריך לדעת כשקונים לפטופ מארצות הברית, או אולי אם מישהו מכיר בעיות שיכולות לצוץ במכשיר הזה? הדבר היחיד שאני מכיר זה שיש לו רק 2 PCIe Lanes ל-Thunderbolt 3 וגרסא איטית יותר של ה-MX150 (דגם 1D12) כמה קריטי העניין שלא מוכרים אותו בארץ לעניינים של תיקונים או בעיות שיצוצו? תהיה לי בעיה לחרוט על המקלדת שלו עברית בגלל זה? יש בכלל חברות שנותנות אחריות בארץ אם קניתי בארצות הברית? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-