עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על דגמים של מחשבים ניידים עם החומרה המתקדמת ביותר שניתן לשלב במחיר עלות של 2500-2800 ש"ח מכל חנות בארץ, השאיפה היא שהוא יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן מבחינת חומרה ולכן אם יש הבדל משמעותי ומשתלם ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. חובה על המחשב לכלול: גודל מסך 15.6 אינץ' ומעלה, 3 שנות אחריות, 4GB זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 מובנית בעברית ותמיכה בתקן n. העדפות נוספות שלא בגדר חובה: מעבד Sandy Bridge, כרטיס מסך דיסקרטי, אפשרות הרחבה ל-8GB זיכרון, HDMI, רזולוציית מסך גבוהה. להלן הטופס המצורף מהנעוץ: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. * גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להג…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by The Dom,

אהלן, אני זקוק להמלצה למפרט מחשב לעריכת מוזיקה ) קיובייס (. כרטיס קול ומעבד כבר יש i7. מחשב הוא לאולפן ביתי מתחיל וחשוב שיהיה גם כרטיס מסך שיוכל משחקים עכשווים גם אם בצורה בינונית. התקציב עד 4000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Ben.,

שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן לכל תותחי הניידים!!! בעוד מספר שבועות אני קונה טלוויזיה חדשה שככל הנרא תהיה 42'-47' FULL HD והיא מייועדת רק לסרטים 720P ו 1080P. אז החלטתי לקנות נייד שיקרין אותם וכמו כן לנצל אותו לטובת לימודים. עד עכשיו ראיתי רק דגם אחד לצערי, שיש לו נתונים מרשימים במחיר טוב והוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode=315 מה שאני באמת רוצה זה חיבור HDMI וגם SPDIF ואם יש עוד מחשבים אם צורב BLU-RAY במחיר הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. בכל מקרה תודה מראש על שיתוף הפעולה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by brz,

שלום חברים יש לי בעיה ואני צריך עזרה כבר הרבה זמן : יש לי HP G7000 חדש שקיבלתי מתנה עם מעבד T2370 ואני צריך לקנות לוח חדש וגם מעבד על הדרך . השאלה היא האם המעבד T8100 יתאים ללוח שאני הולך לקנות . תודה על העזרה .

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. איך אני מפרמט מחשב נייד אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930 בלפטופים אחרים ראיתי שיש כפתור שמכניס אותך לשיחזור כלשהו שאפשר לפרמט איתו פה אני לא מוצא כלום שמכווין אותי לפירמוט תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 12" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ASUS TOSHIBA תודה רבה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד. כרגע הבעיה העיקרית שלי היא שכמעט ואין מחשבים עם צגים לא מבריקים (הצגים המבריקים משגעים אותי), וחבל כי זה מוריד מהפרק כל מיני חברות כמו LG ו-ACER. בכל מקרה, הכיוון הוא Core 2 Duo, עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך לא משולב. רצוי עם Win Vista Premium. המחיר הוא גמיש אבל בסביבות 7,500 ש"ח (אפשר קצת יותר, ועדיף פחות). אני אשמח אם תמליצו על ניידים עם צג לא מבריק. הבעיה העיקרית שלי היא למצוא חנות שתתן לי להסתכל על הצג של הנייד לפני הקניה (או מישהו שקנה נייד כזה לאחרונה ויתן לי להציץ בשלו). חשבתי על Dell Inspiron 6400, (למשל: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 עם הרחבת זיכרון, ואם אפשר שדרוג מע' ההפעלה ל-premium), אבל לא מצאתי …

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by NuXeR,

היי, יש לי מחשב שכולל בערך : AMD Athlon XP 2400+ Epox 8RDA+ 1GB RAM DDR400 WD 80GB 8MB Cache Radeon 9550 128MB ואני רוצה לשדרג אותו, יש לי כ-2500 שקל ואני מרוויח כל חודש סכום של מעל 1000 שקל על אף שאני חייל, לכן אין בעיה לחרוג קצת. חשבתי ללכת על המפרט הבא : AMD Athlon64 Dual-Core 5600+ 1MB 65W 2GB (2X1GB) Twinmos 800MHZ CL5 Hitachi 250GB 8MB 7200RPM SATA2 ועכשיו חסר לי לוח אם, וכרטיס מסך. מחיר הרכיבים האלה לבד מגיע ל-2100 בערך, לדעתי אין בעיה לחרוג עד איזור 3000. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא הרכיבים, יש לי מארז עם ספק איכותי וקירור טוב, אם אפשר אני רוצה לבצע OC. עריכה : לגבי משחקים, אני לא משחק בדר"כ אבל הייתי רוצה את האופציה הזו, לא ביצועי-על, אבל שירוצו דברים נורמ…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by dorlavy,

מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SilentD.M,

טוב אני טס לחו"ל בקרוב ויש לי עד 800$עם חריגה עד 1000$ ...אם אני לא טועה ראיתי כזאת בקשה לא מזמן אבל לא מצאתי סורי מה שאני צריך במחשב הזה זה זמן סוללה רב(חשוב) , עם BlueTooth מובנה(לא חובה) , שהיה יוכל להעלות משחקים בסיסיים ,זכרון-60Gb בהחלט מספיק. חשבתי על Dell Inspiron E1505 ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by lkjhg,

הי, אני צריכה לקנות מחשב לתכנות בתקציב של עד אלפיים (ורצוי קרוב ל1500) חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד, ורצוי גם שקט יחסית, וצריכה להריץ עליו גם מכונות וירטואליות. אני לא צריכה מערכת הפעלה, צורב או ציוד הקפי מצאתי את זה: https://www.ynetshops.co.il/Product/9241/ אבל אני לא בטוחה אם זה כדאי בגלל האיכות של המארז. אני אשמח אם למישהו יש המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. שלום! אני מעוניין לקבל המלצות למחשבים ניידים. אני חייב לומר שהדרישות שלי ממש לא גבוהות. אני יכול לומר שכיום אני משתמש במחשב נייח - פנטיום 4 3Ghz, עם ג'יגה של זיכרון ראם, ואני דיי מרוצה מאיך שהוא עובד עם ווינדוס 7. הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא הרצת משחקים, בעיקר משום שכרטיס המסך במחשב הוא GeForce 6600GT... המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח. אני רק רוצה שיוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית... למיטב הבנתי שוק הגרפיקה לא השתנה כל כך בשנים האחרונות, למשל, כרטיס מסך טוב מסדרה 9000 של נבידיה יכול להריץ משחקים חדשים על אפשרויות גבוהות ומספקות גם כיום (תקנו אותי אם אני טועה..). אני מכיר כרטיסי מסך כמו 6600GT, 8800GT, שהיו ידועים כזולים מאוד יחסית לביצועיהם הטובים מאוד שלהם לזמנ…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. הצרכים העיקריים זה עבודה ב Pro-E office, Solidworks, Autocad, ודומיהם. וגם אני אשמח שתהיה אפשרות לשחק קצת לפחות בהגדרות סבירות עכשיו נושא המשקל מאוד חשוב כי אני אהיה נייד איתו המון, וגודל מסך אני מעדיף מתחת או עד 14 אינצ' אשמח להמלצות

16. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: HP ProBook 4540s. אני לא קניתי את המחשב (קיבלתי אותו מתנה במסגרת תוכנית). על המחשב יש מדבקה של RADEON GRAPHICS אבל כל פעם שאני בודק איזה כרטיס מסך יש לי (everest, can you run it) זה מציג לי שיש לי רק intel 4000HD. למישהו יש דרך לבדוק אם הכרטיס המסך הנוסף קיים? כאשר חיפשתי את השם של המחשב שלי באינטרנט זה מצא לי את השם של הכרטיס הבא: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3) אבל יכול להיות שזה אותו שם של מחשב אם מפרט אחר ד"א מצאתי את זה באתר הנ''ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5229455.html?dnr=1 אשמח לדרך לבדוק אם הכרטיס הנוסף קיים.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. הינה מיפרט שבניתי ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 1140 ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 790 American Data DDR2 512MB 667MHZ CL4 290*2 Radeon X600 256MB PCIe Sapphire 312 Compucase 6A19 230 enermax 400 liberity 444 Viewcom VC87005L 937 mouse + keybord 40 הכל 4320 זה בנוי מחניות שונות הזיכרונות זה אלו שעושים 1000 האם הלוח הזה יתמוך ב4 ליבות? ברור שהמחשב יעבור oc לגבי קירור אני מביא FREEZER ב 75 שקל ומחליף לו מאוורר עכשיו המסך האם אפשר לקחת מסך בזול יותר אבל חובה lcd כמו שאתם רואים אני לא ישחק הרבה במחשב וגם אני ירצה קצת אני יקח את gf7600GT שלי מהמחשב הזה עכשיו אני צריך ספק טוב החשמל בבית ממש גרוע חשבתי לרדת FSP400GLN האם זה שווה את הפרש?…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by ori-silver,

אני מחפש המלצות על מחשב נייד בסכום גג של 6 K,המחשב הוא לאוניברסיטה אז חשוב שלא ישקול טון.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. אהלן, התכנון שלי לקנות מספר דברים עבור המארז הנוכחי שלי+ספק+הארדיסק SSD+כרטיס קול. המארז הנוכחי הוא אנטק sonata 2. ספק הכוח שיש ברשותי הוא של אנטק גם ANTEC NEO 430W(אני שרופה על הספק הזה) הארדיסק SSD 256 ג'יגה של סמסונג. וכרטיס קול AUDIGY של CREATIVE המתחבר בPCIE X16. עיקר השימוש הוא צפייה בסרטים 720P ו1080P אני צריכה כרטיס מסך שתומך בשלושה מסכים. מדובר בשני מסכים דל U2312HM. ומסך טלויזיה סוני לד 46". החשיבות הגבוה היא תמיכה ב3 מסכים ואיכות צפיה גבוהה ללא דיליי. לוח אם עדיפות לאסוס מעדיפה שיהיה יציאות של ESATA ,HDMI, DP כמה שיותר חיבורי USB 3 כמובן כרטיס רשת. כמו כן זיכרון 4 ג'יגה יספיק תכלס חשבתי ללכת על קינגסטון בחירת הזיכרון זה עניין שולי, כמובן תמיכה בDDR3. מעבד מעדי…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490160

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. היי, הרכבתי את המפרט הבא לפי הצרכים והתקציב שלי, https://www.tms.co.il/39324 אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות: 1.האם המארז מספיק גדול ויתאים לרכיבים במפרט? 2.האם הכרטיס מסך יספיק לגיימינג בינוני-גבוהה על מסך 27 2K כעור? בנוסף, אם אתם חושבים שיש צורך לשנות משהו במפרט, אשמח לדעת. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i7 8700 / 1151 Tray 1 ₪ 1630 קירור למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 ₪ 303 לוחות אם Asus TUF B360-PRO GAMING WIFI 1 …

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  22. חשובים לי: מחיר, ביצועים (מהירות קריאה וכתיבה), אמינות (עמידות לאורך זמן) ואחריות (תקופת האחריות ואיכות השירות של נותן האחריות). תודה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by MeniAdam,

היי כולם זה מפרט שבניתי עבור מחשב משרדי עד למחיר 1300ש"ח. השימוש הוא בחבילת האופיס בלבד. והעברת קבצים לכן הלוח אם עם USB3. ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. אם יש משהו לשפר או להחליף במחיר הזה. תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪257[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by blizzard20,

שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  25. אני חושב לקנות את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21971 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.