עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by alergic,

CPU AMD Price Units Total Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1045 1 1045 M.BOARDS for AMD GIGABYTE Price Units Total M55Plus-S3G AM2, 6100, DDRII 800, PCI-E 455 1 455 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 320 2 640 VGA CARDS Sapphire (ATI) Price Units Total X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 1205 1 1205 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 330 1 330 FLOPPY/CD/DVD DVD Price Units Total Sony DVD x16 Black 80 1 80 DVD Recorders LG Price Units Total DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 170 1 170 CASES Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 1 460 POWER SUPPLY Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0093 500W Sil…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. אם אני מנתק את הקישור אני לא מצליח להתחבר לרשת מחדש. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) שמפעיל הווינדוס. הייתכן? פרטי המחשב: Gigabyte 5550 עם ווינדוס XP 2002 מתאם הרשת של המחשב נקרא Gigabyte super wireless LAN card utility אשמח לעזרה ועצות תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. אני צריך המלצה למפרט למחשב לשימוש ביתי מגוון (גלישה-אופיס-משחקים ברמה(cod4 לדוגמה) התקציב הוא 2500 שקל ללא שום ציוד היקפי, וגם ללא כונן דיסקים. הכוונה היא ליצור מערכת ביחס של עלות-תועלת-אמינות מקסימלים. אם חריגה תשדרג את המערכת בצורה ששווה את החריגה אז אין שום בעיה עם זה. המחשב אמור להיות בשימוש יומיומי די אינטנסיבי אך המארז לא צריך להיות שקט במיוחד או מעוצב במיוחד, העיקר שיהיה לו USB קדמי ואולי גם חיבור אוזניות וזהו. על הסעיף הזה ניתן לחסוך בסבבה. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי ולא צריך לקנות תוכנות עם המחשב. הוא יהיה מחובר למסך 22 אינצ' שעדיין לא נקנה. חשוב לי שלמרות התקציב המוגבל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים בהגדרות סבירות. אני מתכ…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ומחפש מקום עם תצוגה גדולה של מחשבים כדי לנסות אותם, להרגיש את המקלדת ולשחק איתם לפני הקנייה. מכירים חנויות כאלה?

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amit.w1986,

שלום, אני צריך ללימודים מחשב נייד בעל מסך של 10-12 אינץ'. תקציב הוא בערך כ 2000 שקל מה שחשוב שיהיה לפחות 2 GB RAM ו 250 HD תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by z999,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג בן לא מעט שנים והגיע הזמן לעשות אוברול רציני, כיום יש בפנים מעבד QX9650 וכ"מ Radeon 6850. אני רוצה להוציא בערך 4000 שקל (הסכום גמיש למעלה ולמטה) המספר מגיע פשוט כי זה הסכום שנראה שצריך. הייתי מעדיף להוציא פחות אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה הדרושה בפחות. אני רוצה לחזור למצב שהיה ב2008 שפשוט יכולתי להריץ כל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ב1080 בלי להתעסק יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אני לא עשוי מכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 500, אבל עדיף לרדת מתחת לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omri2050,

שלום לכולם!! אני מתלבט בין הנייד הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a460m.htm עם תוספת ל - 6 ג'יגה זיכרון לבין זה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html המחיר לא משנה....ל HP אני כמובן אוסיף ל 3 שנים אחריות. בכל אופן הנטייה שלי היא ל DELL, ואני רוצה בבקשה לשמוע חוות דעת שלכם, מאד חשוב לי. אני סטודנט גיימר (לא כבד...), ולמיטב הבנתי המעבד ב DELL חזק יותר כי יש לו תדירות גבוהה יותר, עם אופציה לטורבו (הלואי והיה לי מושג מה זה אומר..) בין הכרטיסי מסך הבנתי שאין הבדל משמעותי. אשמח לשמוע מה אתם אומרים המון תודה!!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battelfiled 3 , far cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד (בעיקר לצורך לימודים, פחות בשביל הורדת סרטים/מוסיקה/וכו'), יש לי עד 6,500 ש''ח להקדיש לעיניין, ואשמח אם תייעצו לי ותוכלו להאיר את עיני. עד כה, מצאתי 3 מועמדים עיקריים: 1.Dell 2000MHz 2. Dell- Inspiron 2000 3.Compaq Presario 2535 הערות,הארות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by desertowl,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם תוספת קטנה במחיר מביאה שדרוג משמעותי, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - סימולטורים, תיב"מ, עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB / SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DCS SIM, ARMAIII וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - RIFT / VIVE, מסך 1920X1200…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD קיובייס ותוכנות לעריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר שימוש בקיובייס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קצת גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15 אינץ חשוב 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח המושייע
    Started by אורח המושייע,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בתור SEO Online marketing. פתיחת רבה של לשוניות באינטרנט, אם זה לענייני עבודה ואם זה למוזיקה וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by genia,

למישהו יש נסיון\המלצה על סוללה חיצונית ללפטופ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. הי, הרצתי את תוכנת ה"ייעוץ שדרוג" של ויסטה (או איך שלא קוראים לה) והיא אמרה לי שהכל מנגו פסיפלורה ושאני יכול לשדרג בכיף. זה אומר שהתוכנה גם בדקה את הדרייברים, או שזה מסובך מדי בשביל מיקרוסופט, דברים כאלה? הסיבה שאני שואל זה שקיבלתי את המחשב עם XP home לפני כשנתיים, וניסיתי בזמנו להתקין במקום xp pro, אבל היו לי בעיות עם דרייברים שלא הצלחתי לפתור (גם לא ע"י הורדת דרייברים ל-XP מהאתר של HP, אחרי שבדקתי מיליון פעם שכל הגרסאות מתאימות). אז אני מפחד שעכשיו הסיפור הזה יחזור על עצמו. מישהו יודע משהו שעלול לעזור? תודה

19. היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. שלום. אינני מבין יותר מדי בניידים אבל אני צריך אחד בדחיפות. מה דעתכם על הדגם הבא? http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm האם המחיר טוב? והאם הדגם הזה טוב גם לתוכנות גרפיות כמו פוטושוט ואולי פרימייר? האם עלי לקנות כרטיס מסך אחר לצורך כך? או שבלפטופים הכרטיסים הם BUILD IN ולא ניתנים להחלפה. אשמח לקבל המלצה על מחשב אחר בין 3500-4000 תודה מראש :s05:[br]פורסם בתאריך: 25.11.2009 בשעה 15:34:25 סליחה GIGBYTE

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by amru,

מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? תודה, אמרו

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Noder,

שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  23. שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי . היא צריכה בכללי רק בשביל אינטרנט ואולי עבודות גרפיקה בעתיד (פוטושופ וכאלו..) יש איזה משהוא ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום אני משדרג את המחשב, התקציב שלי זה עד 6000 ללא מסך, ללא כרטיס מסך וללא ציוד נלווה. הוא ישמש אותי בעיקר לעבודה ומשחקים. מבחינת משחקים אני משחק Squad, Insurgency וכו'. מבחינת עבודה אני צריך להריץ שני מכונות לינוקס ווירטואליות עם מגוון שירותים, סביבות פיתוח והמון טאבים של כרום. כמו כן, יתכן שאעשה מעט מאוד עריכת ווידאו בסיסית, ופוטושופ. המכונות הווירטואליות יהיו צריכות להיות פתוחות ברקע במקביל לנ"ל (הייתי שמח להיות יכול גם לשחק במקביל) חשוב לי שיהיו כמה שיותר יציאות USB 3.2 GEN1/2 ולפחות יציאת USBC אחת קדימה ואחת אחורה. מה דעתכם על המפרט הבא: Intel Core i7-13700K 3.4 GHz 16-Core Processor Noctua NH-D15 82.5 CFM CP…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by Sting,

שלום, בהתחלה חשבתי על 13 אינצ' אבל בעקבות מספר שינויים בדרישות אני עובר ל 15 אינצ' סטנדרטי הדרישות לא גבוהות, אלה אופיס\אינטרנט וסרטי HD, קצת משחקים בקטנה... כמו כן חשוב לי שיהיה ארד-דיסק גדול 320~ יציאת HDMI כרטיס מסך נורמאלי מעבד טוב 4 ג'יגה זיכרון. רצוי אולי מחשב בעיצוב יפה וצבעוני (המחשב מיועד לאחותי) אך כפי שהבנתי ההמלצות כאן נעול לכיוון הלנבו G550 שהוא דיי סטייל ביזנס. אם אין ברירה נלך עליו לבסוף. אחרי הכול צבע זה זו עדיפות משנית. תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.