ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימלי?:5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?18.5 אבל אני קונה חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לטעמי הנייד האולטימטיבי לסטודנט הוא נייד שמאופיין במספר תכונות בסיסיות: 1. מסך מתכוונן ----באנגלית Swivable SCREEN-- כפי שיש במספר דגמים כמו T101 של אסוס וגם ב-M912M של גיגהבייט. http://www.umpcportal.com/products/Gigabyte/M912M/M912M http://www.gottabemobile.com/2009/01/06/asus-eee-pc-tablet-more-pics-of-the-t101-h/ מסכים כאלו מאפשרים למשתמש את הגמישות באופן האחיזה ובצורת העבודה עם הנייד, מפני שניתן לנצל אותם בתצורת TABLET כמו ה-IPAD למשל וגם את הנוחות של תצורת SEASHELL (צדפה )מסורתית שהיא אידיאלית כאשר עובדים עם הנייד על שולחן אפשר לראות בתמונות הבאות את היתרונות של מסך שכזה : http://tinyurl.com/375mju8 http://tinyurl.com/37uqtp6 תמונות נוספות: http…
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל לפני שאני קונה אותו. המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים כמו Need for Speed Shift 2, Test drive Unlimited 2, Dirt 3, Sims 3, GTA IV ועוד.. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Blackכמות: 1 - מחיר: ₪369 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-Eכמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪263 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה זמן שאני קודח לעצמי לגבי מפרט מחשב. זה נראה לי הסופי שלי. מה דעתכם עליו? שינויים? שדרוגים? אמור להריץ FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה וחלקה עם המון תוספות גרפיות כבדות. ללא OC . אופציה לשדרוג כ.מסך בעתיד (הרחוק!) המפרט הזה כבר הגיע למחיר גג שלי 5500 שקלים. אבל אני מוכן להקשיב קצת למישהו שמבין. מק"ט מוצרים כמות מחיר Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪1391 Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan 1 ₪190 Gigabyte X58A-UD5 1 ₪1314 CoolerMaster Storm Scout 1 ₪350 Raidmax 120mm Retail Quiet Fan 2 ₪44 Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC 1 ₪327 Corsair 6GB Kit 2GBX3 DDR3-1600 CL8 1 ₪610 WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB 1 ₪279 G…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן, שוב זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם זה נותן שינוי קריטי בביצוע, אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם להיות אופטימיים וללכת על המשחקים היותר חדשים\שיצאו, (למרות שגם משחקים מ2005 בקושי עבדו לי עד עכשיו); Diablo 3, TES Skyrim, Mass Effect 2-3,DOTA 2, AC revelation, Batman Arkham City וכו' וכו' …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה עם אותו המחשב הוא שבק חיים. בניסיוני לחפש לו תחליף נגשתי ל- KSP, אבל הבחור שם לא נראה לי מקצועי ואמין. חבר ששרתתי איתו בצבא הוא אחראי פורום באתר והוא אמר לי בזמנו שכאן בטוח יוכלו לעזור לי. זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי כל עוד במסגרת התקציב ועונה על הצרכים של המפרט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD ולעיתים רחוקות (מאוד) משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לסלון, שזה אומר מארז שוכב ולא עומד שהמטרה שלו היא בעיקר סרטים ומעט אינטרנט. כמובן סרטים ב-1080P לא סרטים להזיז לו יותר מידי. התקציב הוא 2500, אבל אם אפשר פחות - מה טוב. מה שאני צריך זה: מארז שוכב, לוח אם, מעבד, כ.מסך, זיכרון, כונן BR, ספק והרד-דיסק (500 גיגה מספיק), ושלט כזה ששולט על המחשב. חשוב גם שיהיה שקט. אם יש לכם עוד רעיון מה אני צריך למחשב לסלון אל תתביישו תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה vostro 3550 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2410m.htm או ה Inspiron n5110 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm השימוש הוא די ביתי חיבור המחשב לטלויזיה וצפיה בתכני hd וקצת משחקים, ממה שאני רואה הם זהים וה vostro הרבה יותר דק ומעוצב אז למה שיקנו את ה Inspiron? מה בכל זאת שונה בהם?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנו לי פה מפרט לפני כמה זמן אבל הסכום קצת חרג מהתקציב... האם אפשר להוזיל את המערכת בהתבססות על AMD ולהישאר עם ביצויים דומים? רצוי שהתקציב ינוע בין 3500 - 4000 ש"ח. הינה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב נייד דגם: toshiba satellite a300-1lt http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== יש לי נייח עם מארז עם אופצייה מעניינת להכניס כונני 2.5 ממש כמו USB. http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjEyMQ==&lan=us אני רוצה להעביר לאחי סרטים גדולים של FHD וב- USB זה לא זז. קיצר חשבתי לפרק את הכונן שלו מהנייד ולהכניס אותו לנייח שלי בחיבור הייעודי הזה לכונני 2.5. החיבור הזה מחובר ללוח אם כמובן ב- SATA2 והוא מוזן בחשמל מהספק. העניין הוא שאני קצת לא בטוח מה ייקרה לנייד אם אני אוציא את הקשיח שלו עליו נמצאת מערכת ההפעלה? זה לא מסוכן קצת והאם בכלל יש לי גישה אליו בנייד? ראיתי בחלק האחורי של הנייד כמה אזורים שניתן לפרק עם ברגים אחד זיכרון ולא יודע מה השנ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נהרס לי המחשב, פשוט הלך יום אחד הפסיק לעבוד כי התחשק לו.. אחרי ששלחנו אותו למעבדה וגילינו שלא שווה להשקיע עליו תיקיון (לוח אם חדש ולקנות זיכרונות DDR3 שזה 550 שקל בערך) הגענו למסקנה שכדאי לשדרג את המחשב ופשוט (בערך) לקנות מחשב חדש.. אז מה אני צריך? נכתוב פשוט מה אני לא צריך.. יש לי ספר כוח HEC WIN+ 600W ככה שספק לא צריך.. יש לי כונן אופטי של LG ככה שגם כונן לא צריך.. מעבד? צריך. לוח אם? צריך. זיכרונות? צריך (מינימום 4, העדפה ל8). הארדיסק? יש אבל אני מעוניין בנוסף, העדפה לכונן של סמסונג 1 טרה שכולם ממליצים עליו. מארז? כן, לא משהו יקר.. גג 350 שקל, חשבתי משהו בכיוון של ANTEC 300 ועוד מודינג שאני אעשה לו לבד. קירור למעבד? צריך, רצוי ! נמאס לי מהרעש של הק…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג + צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין במחשב ביתי שיתאים לכלל בני הבית 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K-5K במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 0.5K 2. מה שימושי המחשב: אופיס, צפייה בקבצי ווידאו (גם HD), משחקים (FIFA, SIMS) וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך איכותי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 9 (שקט מאוד) 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: WIN 7 , התקנה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רחובות (אפשר KSP ,IVORY או אחרת), שירות טוב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אינני מתמצא מספיק, התקנים רגילים שיתאימו לשנים הקרובות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1323 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-UD3 AMD 990FX + SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: GIGABYTE SUMO 4112 Tower Case Aluminium 3x 120mm BLUE LED FAN BLACK WINDOW 2.5 HDD ENCLOSURE - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪415 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪211 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz. s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 865 ש"ח לוח-אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI מחיר: 530 ש"ח זכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר: 245 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E מחיר: 835 ש"ח דיסק קשיח: 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI מחיר: 415 ש"ח צורב די-וי-די: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 115 ש"ח ספק כח: 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) מחיר: 350 ש"ח מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1x80MM FAN (Arctic Cooling) (No PSU) מחיר: 130 ש"ח מאוורר/גוף קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler מחיר: 55 ש"ח מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-