עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מקווה שהחלטתי כראוי לפתוח דיון זה כאן, ולא 2 דיונים נפרדים משום ששני הדיונים יהיו קשורים אחד לשני.. אני רוצה המלצה לדוד שלי כרגע יש ברשותו לוח אם של אינטל תומך AGP 4X וכרטיס מסך GF4, בנוסף לסטיק אחד של 512 זכרון הוא מעוניין לשדרג קצת ללוח אם תומך AGP 8X וכרטיס מסך סביר, ואם יישאר כסף אז עוד 512 זכרון הוא משחק בעיקר במשחקי ספורט, Fifa, PES6, סדרת NFS וכדומה התקציב הוא בין 1500 ל 1700 ללוח אם AGP8X ולכרטיס מסך סביר, אך אם יישאר קצת כסף עוד סטיק של זכרון אני לא בטוח בדגם אך אבדוק ואראה כמה סטיק כזה נוסף עולה, בטח לא יקר המעבד שברשותו הוא אינטל 2.4GHZ תודה על ההצעות.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by stardust,

יש טעות במפרט למחשב לקולנוע ביתי עד 4500: במארז של NMEDIA נכנס רק MATX כאשר לוח האם של DFI הוא קצת יותר גדול 9.6 על 10.4 כאשר MATX חייב להיות 9.6 על 9.6 אני הייתי הולך על הלוח של אסוס M2NPV-VM שהוא מתאים בגודל ויש לו את כל התכונות של הDFI

3. שלום, אני מועניין לקנות מחשב חדש לעבוד איתו ובמפרטים אני לא הכי מבין אז הפנו אותי לפה [=. יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח ואני צריך לבנות מחשב (כולל מסך לגרפיקה מיוחד הבנתי שיש כאלה ) בעיקר לעבודה בפוטושופ אילוסטרייטור ותוכנות עיצוב בכללי (ללא הרבה עיצוב ב3D אבל גם ) . עדיפות לחסיכה בתקציב ואין אפשר לחרוג ממנו לצורכי גרפיקה חיבור לשני מסכים בHD בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטרו לעבודות גדולות לדפוס ועבודות לאינטרנט אני מעוניין לרכוש מסך בנוסף למסך הטלוויזיה 32 " שאני מחבר אליו שהוא בHDready צריך מסך וכרטיס גרפי עם קלבריציה גבוה של צבעים ויכולת עיבוד גבוהה חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל שאפשר לא מתכונן אוברקלוק אין צורך לכלול תוכנות צריך לתמוך במסכים מרובים קליברציה גבוהה של צבעים …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום חברים, נתבקשתי לבנות מפרט לחבר גרפיקאי. אופי העבודה הוא עריכה כבדה של מדיה על כל סוגיה (בין אם תמונות , או סאונד או ווידאו). יש כמה דגשים שעליהם אי אפשר להתפשר: מעבד 4 ליבתי (עדיפות לQ9400) זכרון 8 ג'יגה (לפני שקמים וצועקים למה צריך את זה, אז מתעסקים ביישומים שיאהבו את המיץ ש8 ג'יגה נותנים) כרטיס מסך - עדיפות לNVIDIA היות והבנתי שלאחרונה תוכנות יותר תומכות בטכנולוגיות כאלו ואחרות בו לקידודים.(אני מניח ש9800GT יעשה את העבודה, אם יש תובנות שונות אשמח אם תתקנו אותי) כונן קשיח 500GB SATAII המחשב כרגע לא מיועד לOC, לכן לא קריטי להכניס קרורים אקזוטים. אם משהו סטנדרטי נכנס סבבה, אם לא-אז לא על חשבון הדגשים. מארז וספק- שיחזיקו את המערכת בכבוד. אך לא משהו יקר מדי , כלומר שלא …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אני מסתכל באתר זאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=250926&db1302178=1522153&orderby=price ורואה שיש יותר מ 6 תתי דגמים, ואני לא ממש מבין, רובם עם אותו מעבד ואותה מהירות מעבד, אך חלק עם מע' הפעלה ווינדוס 7, חלק עם 8, וחלק בלי מערכת בכלל, אבל אין הבדלים הגיוניים במחיר, לפעמים המחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה נמכר במחיר יותר גבוה מאלו שכן... מישהו יכול להסביר את העניין? כמו האם אפשר לקבל חוו"ד על המחשב הזה? אני שוקל לקנות אותו, חשבתי באותו מחיר (אזור ה 2900) גם על הטושיבה TOSHIBA Satellite L830-131 , אבל היא כבדה בכ 200 גרם, וגם יש לה מסך מבריק, ונראה לי שמסך מט יותר בריא לעיניים... מחשבים אחרים קצת יותר זולים ששקלתי בגודל…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by crik,

חבר שלי ביקש מחשב בישביל שיוכל לשחק משחקים אבל יש לו תקציב נמוך אשמח לייעוץ (ללא OC כמובן) תודה, משה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by r2m,

הייתה לי בעיה לפני כשבוע ב WIND, בעלייה הייתה הודעה שקובץ CONFIG חסר, כשניסיתי להפעיל את ה RECOVERY DVD של MSI (כנראה שהמחשבים שמגיעים לארץ לא מגיעים עם מחיצת שיחזור) הייתה לי רק האופציה לחזור ל FACTORY DEFAULT (ומחיקת כל מה שיש על הדיסק...) ללא האפשרות ל 'R' כמו שיש בהתקנה רגילה של XP, שבעצם רק מתקן את מערכת ההפעלה הקיימת. עשיתי משהו לא נכון או שזו האופציה היחידה שמגיעה עם הדיסק של MSI?...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש יומיומי (לימודים, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים) בשביל אדם מבוגר. חשוב שתהיה אפשרות להריץ דברים בחיבור למסך LCD, שהמסך המובנה של המחשב יהיה כמה שיותר גדול ואם אפשר שתהיה אפשרות לXP. כמובן שגם אפשרות לחיבור אינטרנט אלחוטי חובה. המחיר בסביבות ה4000-4500 ש"ח, לא צריך כרטיס מסך מפוצץ, חשוב שיריץ את הדברים הפשוטים מהר ולא שיריץ דברים מסובכים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלום, אני זקוק למחשב חדש לטובת גיימינג. הכנתי שני מפרטים אחד ddr3 ואחד ddr4, אני נוטה טיפה ל-ddr4 מהפחד שddr3 לא יהיה רלוונטי בזמן הקרוב, עד כמה זה נכון? Ddr3: מעבד: i5 4460 3.2ghz s1150 לוח אם: asus h97m plus s1150 ראם: 1600mhz 8gb kingston ddr3 דיסק קשיח: seagate 1T 3.5 sata lll דיסק קשיח: SSD crucial 240G M500 MLC sata lll כרטיס מסך: gigabyte gtx 970 4gb ix ddr5 ספק: seasonic 600w ss 600et 80+ bronze מארז: ippon bullet (3x120mm קירור אוויר למעבד: zalman ultra quiet CNPS80f Ddr4: מעבד: quad core i5 6500 skylake 3.2ghz s1151 לוח אם: asus B 150M plus s1151 ראם: kingston 8gb ddr4. Cl15 2133mhz דיסק קשיח: s…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש נייד לצרכים הבאים: אינטרנט, אופיס, סרטים. כמו כן אני רוצה לעבוד עליו עם visual studio ו-eclipse. חשוב לי שהיבואן שלו בארץ יספק את השירות המהיר והטוב ביותר ושהמחשב עצמו יהיה אמין. אשמח לתגובות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  12. מחשב נייד בשביל צרכים ביתיים. שיתאים לפעולות אופיס 2007, אינטרנט וכו'... הדגשה על מסך גדול. [15.4 אינץ' זה הכי גדול שיש?] אין צורך במערכת הפעלה. אני צריך שהוא יתחבר לרשת אלחוטית שיש לנו בבית (תקן G) תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by menacex,

לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל ברשותי המערכת AMD XP 2500@3200 764 DDR 400 GF6800GT ABIT-NF7-SL ברשותי כרגע כ 900 ש"ח. מה הייתם ממליצים לשדרג ? תודה .

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

15. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ויציב (התלבטות בספק כח ומארז בהמשך) Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1420¤ Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 548¤ Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120¤ Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 434¤ Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail 1594¤ לגבי הזכרונות יש לי התלבטות בין שניים: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 401¤ OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 407¤ לגבי הספק חשבתי על Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU 446¤ יש ספק שעדיף עליו מבחינת שקט וביצועים? לגבי המארז אני מעדיף כמה שיותר שקט וחשבתי על אחד משני אלה: Coolermaster CM…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by yoahe,

קיבלתי הצעת מחיר ורציתי לשאול מה דעתכם מעבד אינטל 1M 775 2.66 64BIT P4 זכרון 2.5 CL 400MHZ DDR 512MB HD 80G 7200 לוח אם MSI PM8M2/3-V S775 מסך LCD MAG S776 17-PS SLIM BMS קרטיס קול 5.1 צורב 16+ DVD+DUALLAYER כרטיס רשת 1.44 אוזניות מקרופון מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי 5 לחצנים רמקולים עגולים עם מגבר 3D במחיר של 3650.00 שח אחרי מע:מ חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לאינטרנט + לימודי מחשבים ולא הרבה מעבר מה אתם אומרים ? מה לשנות ? איך המחיר ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Yuvmas,

קניית מחשב לגיימרים. עבודה ברזולוציה גבוהה למשחקי מכוניות ולשוטינג. עד 5500 לא יותר מ6000. מחשב מאוורר מאוד ושקט שיתחבר לטלוויזיה. והאם השלט של אקס בוקס מתאים ונוח למשחקים שירוצו על גבי הטלוויזיה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. ראיתי שהמפרט המומלץ הוא לפני חודש בערך, האם הוא עדיין רלוונטי? המפרט צריך להיות בסיסי ואין צורך ביכולות שידרוג או OC עתידיות. בגדול מה שאני מבקש זה מחשב זול שקונים היום, מחברים לחשמל, משתמשים במשך 4-5 השנים הקרובות ה"שדרוג" הבא יהיה ככל הנראה מחשב חדש, כמו שקורה היום עם המחשב הישן. תודה, אורן

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב ורציתי לדעת כמה דברים בנושא האחריות על החלקים . ראיתי עכשיו באתר של אייבורי שהאחריות על המעבד היא לכל החיים (AMD) . ובכתבה שקראתי כאן , טק דטה הם היבואנים של AMD ונותנים 3 שנים אחריות במידה ןהמארז הוא BOX ואם זה TRAY אז רק שנה . אז איך אייבורי נותנים לכל החיים ? אגב , אם אני קונה מחשב מוכן , חייבים לתת לי את הקופסא עם ההולוגרמה כדי שאוכל לזהות אם המוצר (כפי שצויין בכתבה) ??\ ומה עם שאר החלקים , אני אמור לקבל תעודת אחריות של היבואן ? חבר שלי קנה מחשב ואמרו לו שדף הקנייה עם המחיר והמפרט שמצויין עליו , זה האחריות שלו... האם כך הדבר ? אנא עזרתכם ותודה מראש .

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום לכולם הנה מידע על כמה ניידים של DELL עם המעבדים החדשים - https://www.gadgety.co.il/187126/dell-kaby-lake-2017/ מה שטוב בקישור היא העובדה שיש גם מחירים שלהם. לידיעתכם !

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב חדש ב4.5K, יש בתיכנון OC על אויר. מטרת המחשב העיקרית היא משחקים מה דעתכם על זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by adirgali,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪352 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A כמות: 1 - מחיר: ₪296 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪219 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪282 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail - מחיר מיוחד בקניית מחשב בלבד. היו בשימוש שבוע בלבד - אחריות…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום מחפש נייד לאחותי חשבתי על Dell Vostro 1310 T5870 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm אבל לא ברור לי כמה המישקל עם סוללה 6 תאים כיוון שהמשקל המפורט הוא לסוללה 4 תאים אם הבנתי נכון . מה דעתכם ? האם יש אופצייה טובה יותר באיזור המחיר הזה והאם יש הבדל משמעותי בעבודה עם מסך 12 לעומת 13.3 בשימושי טקסט תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by igig19,

שלום לכולם חבר ביקש ממני מפרט למחשב משחקים שיתאים למסך lg w2353v עד 4000 שקל ואני קצת מבולבל כי לא התעסקתי בזה הרבה זמן כמו שאמרתי התקציב הוא 4k מקסימום בלי חריגות כלל, למשחקים ולסרטי hd ללא ציוד היקפי מעבד אינטל בלבד ללא oc כולל הרכבה חנות באזור חיפה או אשדוד השקט חשוב אבל לא במיוחד תודה לכולם מראש על העזרה אשמח לתשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by gbox,

בס"ד שלום רב אני מחפש מפרט בטווח המחירים של 3000-3300 שקל לעבודה משרדית כגון: אופיס אינטרנט ומשחקים קלים כגון : פיפא 2005 אין צורך שהמחשב יריץ את זה ברמה גבוהה מספיק איכות בינונית וסבירה 1. אני זקוק רק למפרט לא משנה מאיפה רק שלא יעבור את התקציב 2. אני זקוק גם למסך 17 אינץ משהו זול וטוב 3. צי'וד הקפי פשוט וזול רמקולים מקלדת ועכבר התלבות היא בין מעבד CELERON D ל semprton אם אני לא טועה של AMD תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים