עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך לדעת את הפרש הביצואים באחוזים בערך ביין שתי אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2357&scat=320&tcat= אני יודעה שיש הבדל ניכר לטובת אינטל אבל בכמה. תודה

2. אני מבקש המלצה לשני מפרטים לאחותי. אחד בתקציב 2,000 ש"ח ללא ציוד הקפי וישמש בעיקר לאופיס, גלישה וצפייה בסרטים (לפעמים גם קצת משחקים על הגדרות נמוכות) אין שימוש ב OC. ועוד אחד בתקציב 3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי וישמש בעיקר לאופיס, גלישה וצפייה בסרטים (לפעמים גם קצת משחקים הגדרות נמוכות), אין שימוש ב OC. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן שדרוג מחשב בהמשך אבל יתכנו שדרוגים קלים ולכן כדאי שיהיה קצת אפשרויות שדרוג. לא יהיה שימוש רב למשחקים (משחקים על הגדרות נמוכות) אין חשיבות רבה לשקט מהמחשב עדיפות לחנויות באזור הצפון אבל אפשר גם במרכז. בקשתי 2 מפרטים בגלל שאני מתלבט אם כדאי להשקיע עוד 1500 ש"ח במחשב .

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Omer_2007,

מפרט למשחקים סרטים... רוצה לעשות OC (רק שלא יהיו לי בעיות עם האחריות כי אין לי כסף להחליף חלקים) מעדיף אינטל ולוח אם רק אסוס ומעדיף הרכבה עצמית(אם יש שינוי במחיר) ויש לי האד דיסק של WD 250G SATA 2 בלי מסך... תגיד ואם בכל זאת הולכים על אינטל ? תודה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום לכולם 8) אפשר בבקשה עזרה לבניית מפרט למשחקים כבדים ועבודה בפוטושופ עד 5000 לא כולל מסך ,מקלדת ,עכבר ורמקולים , הלכתי לחנות "באג" למה זה הכי קרוב לבית שלי הם נתנו לי תמפרט הזה : HP Pavilion a6140 מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ברצוני לדעת אם המפרט מתאים למה שבקשתי והאם הוא שווה את מחיר

5. Started by avshalom81,

שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…

6. Started by omricho,

תקציב של עד 5000 ללא ציוד היקפי ועדיפות למעבד Q6600 או Q9300 לגלישה באינטרנט תוכנות גרפיקה ומשחקים :COD 4 ,CRYSIS מסך 32 LG בלי עדיפות לכרטיס מסך תודה מראש ,עומרי[

7. Started by e0z0,

שלום לכולם, אני עובד כרגע עם מעבד Quad 6600 ומחפש לוח אם שיכול להתאים למעבד הנוכחי ולמעבד עתידי (I7 או המעבד שיבוא אחריו). כרגע אני לא מחפש לקנות מעבד חדש אבל כן מחפש לוח אם עם PCI 2 ו- DDR3. אני עובד במחשב עם הרבה תוכנות גרפיקה ווידאו. האם יש לוח אם מומלץ שיכול לענות על הקריטריונים הללו? מן הסתם עדיף מחיר של עד 1000 שקל (אני מחפש לוח אם יד שנייה גם כן).

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. חברה אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט מוסיקה סרטים וכו' וגם מעט למשחקים. המפרט אמור להיות עם ציוד הקפי מלא - עכבר, מקלדת, LCD 19, מדפסת, סורק ופקס (במכשיר אחד כמובן). התציב הוא 4000, אפשר לחרוג מעט (גג ל- 4500) אם זה ממש נחוץ. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אהלן, אני חייל דל אמצעים עם שאיפות. אשמח לקבל המלצה לשילוש עבור משחקים ועריכת תמונות ב Capture NX של ניקון. בנוסף, חשוב מאוד שיהיה ללוח חיבור PCI Express x1 עבור כרטיס קול Xonar Essence. התקציב: 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי: Athlon 64 3200+ S939 DFI nForce 4 Ultra-D G.Skill 2X1gb PC4000 HZ Gigabyte 8800GTS 512MB Viewonic VP930 תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. מעבד: E8400 לוח אם:GIGABYTE GA P43 DS3 ד.קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 זכרון:MUSHKIN 2GB 2X1GB 800MHZ CL-5 כ.מסך: GIGABYTE 9600GT 512MB מארז: מארז + 2 מאווררים 12 ס"מ + ידית. שרוול קירור למעבד ספק כח: EZCOOL 12CM 500W REAL מסך: LG2242W

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. קודם כל תודה למי שעזר לי להרכיב מפרט למשחקים בהודעה הקודמת שלי :-), המפרט שמצויין באותה הודעה בסוף העמוד הוא מה שאני הולך עליו (כנראה בשבוע הבא). לנושא דומה, בן דוד שלי (סטודנט תפרן עם רבע משרה ) רוצה להתחיל ולשחק WOW גם כן, רק שמסיבות מובנות אין לו אפשרות להשקיע בתקציב נורמלי אפילו. לבנתיים הוא משתמש בנייד שבקושי מריץ סרטים :-\. במזל, המשחק WOW לא דורש יותר מדי, אז חשבתי להרכיב לו מפרט בעצמי ולראות אם זה ילך או לא. זה המפרט הכי זול שהצלחתי למצוא, שכולל בתוכו רק 1GB זיכרון וכרטיס מסך שמובנה על לוח האם. אין ספק כוח כי אני מתכוון לתת לו את שלי שזרוק בצד, HEC 300W (אני משער שהוואט יספיק למפרט חלש כזה). AMD Sempron (LE-1100) 1.9GHz (45W) 256KB Cache - [AM2]- RETAIL - קי…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסיסי ביותר שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצה של XBMC (תוכנת media center) עד עכשיו שימשו אותי זוג מחשבים ישנים נושנים (שניהם היו Athlon XP) אבל נמאס לי להחליף להם ספקים / לוחות אם... יש לי בנוסף צורב די חדש + שני דיסקים קשיחים (120G + 160G) שכנראה אעביר בנוסף. חשבתי על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 265 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 250 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 2 140 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 265 מארזים‏ JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W 1 200 מחירון עבודות במעבדה‏ הרכבת מחשב חדש עד 300…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. Started by Inzagi,

בעזרת כמה ממשתמשי הפורום, שאני רוצה להגיד להם תודה, הורכב המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1385 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 ¤559 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 - HEATPIPE- RETAIL ¤1004 כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB ¤380 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤230צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - RETAIL ¤172 צורב CDRW: Sony Nec Optiarc NR-9500 X18 ¤92 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤115 כמות:1 מארז + ספק כוח JSP-TECH H-60B 400W http://www.skypc.co.il/pl_product~H-60B~6~0.htm ¤233 סה"כ 4170 ש"ח עכשיו אני מתלבט בקשר ל…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  14. מחפש מפרט עד 3-3.5K ש"ח ללא מסך. המחשב ישמש להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ולא מתוחכמים מדי. אני מתכוון לקנות מסך samsung p2250 22inch http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=m…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by david2levy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעלה לי על המחשב GTA החדש ( יותר מ IV ) , GTA IV , קרייסיס 2 וכל החדשים מה אתם אומרים על המפרט הזה : מארז + ספק כח מארז מתוצרת IN-WIN הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כחHec Win+ 500W 80+ מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q8400 2.66GHz מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev 2 לוח אם לוח MSI דגם G41M-P28 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מאיץ גרפי GPU NVIDIA GeForce GTX550 Ti מסך מחשב Samsung סמסונג 21.5 אינג' כל הפרטים :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7505&CatCode=398 טופס : מ…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים- אני לא גיימר כבד, שיתוף וסרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו-תוכנות שיתוף ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה -כל דבר בצורה בינונית אבל שמשחקים יהיו במראה בינוני גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי -רק מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)-לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות-לא צריך מערכת הפעלה אבל שיורכב בחנות 9. מאיזו…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום רב, התקציב שלי עד 4k כמו שכתוב בכותרת. הדרישות שלי מבחינת ישומים צנועות: אינטרנט , מעט אופיס , מעט פוטושופ , מוסיקה בסיסית - בקיצור לא מכונת ביצועים , לא משחקים , לא תלת מימד. המחשב יהיה נייח רב הזמן , וגם אם ינוייד זה יהיה בתוך הבית בסביבה נקיה. אבל! חשובה לי מאוד אמינות אמינות ועוד פעם אמינות , הן מבחינת המכונה והן מבחינת שירות (שלא נצטרך). משקל : לא עקרוני מסך : אני מניח 15.4 ובאופן כללי מכונה שתשדר איכות ושתשמש אותי לפחות 4 שנים (אם זה ניתן למדידה) . בתחתית סדר העדיפויות , אבל עדיין פרמטר : עיצוב סולידי כהה -מאט ונעים לעין. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by zuk666,

היי, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב דיי גבוה.. אז לפני שאני אגש, רציתי חוו"ד נוספת... ;D בעיקרון חשבתי על HP Pavilion DV5-1190‎ המטרה של המחשב היא ללימודים אבל גם משחקים פה ושם.. אשמח לשמוע את דעתכם.... הייתי מעלה את המפרט שלו אבל נראה לי שזה סתם יעמיס את ההודעה... אז: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, רכשתי מחשב לנובו מסוג Y510 שנמכר בארה"ב בלבד לנובו בארץ לא מוכנים לספק לו שירות (גם בתשלום) , כי זו חברה קיקיונית ושכונתית מסתבר לעצם הבעיה, המחשב בזמנו היה מגיע לטמפ' גבוהות לדעתי עד שיום אחד הפסיקה התצוגה על גבי המסך( אין בעית תוכנה ומערכת ההפעלה רצה) שלחתי את המחשב לבדיקה במעבדה פרטית, ונאמר לי ש"נשרף כרטיס מסך" ועלות התיקון 600 ש"ח שאלתי האם באמת זה מה שנשרף והאם הגיוני שזו עלות ההחלפה שלו בחדש, כמו כן האם ניתן לרכוש באופן פרטי? והאם יש דרך לעשות זאת בעצמי( הבנתי שהכרטיס מולחם לבורד) אז אם הוא נשרף איך זה שפשוט מחליפים אותו..?? בכל אופן אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא אשמח לתגובות תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by nimrodl,

שלום , אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד חזק (לצרכי עבודה) עם מסך 17" ומעלה ( לא מפריע לי המשקל שלו ) תקציב עד 7,000 תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by lidorg23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אני אקח את מה שיש לי מהמחשב הנוכחי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז NX800 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…

25. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים