עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד- Q6600 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'-Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie" מקלדת ועכבר אלחוטיים אם יש לכם משהו להוסיף או לשנות אתם מומנים..ואני כנראה אקנה בזיג זג לפי המלצותיכם. שאלה שיש לי זה האם מחירי המעבד והכרטיס מסך ירדו עוד בזמן הקרוב ששוה לחכות? וההתלבטות היחידה שלי האם לשנות ללוח אם אחר וגם האם לשנות את הכרטיסי זכרון לחברה אחרת... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21732 מה אתם אומרים על הנייד הזה? שווה את המחיר? משחקים יעבדו עליו טוב? ובכללי איך הוא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by AdamS,

היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מבין ארבעת הדגמים שלמטה לשימושי אופיס כבדים מאוד ואיזה סרט פה ושם. ** אני יודע שיש מחשבים במחירים זולים יותר וטובים יותר, אבל אני צריך לבחור אחד מהארבע. דגם #1 (תתעלמו מהמכירה): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=9149519&type=1&brand=lenovo דגם #2 (תתעלמו מהמכירה): http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2569 דגם #3 (תתעלמו מהמכירה): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11014 דגם #4 (תתעלמו מהמכירה): http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2694 ** אני צריך לדעת למי מהם יש מצלמה ולמי לא, כי זה גם דיי חשוב. צריך גם Bluetooth. אני מאוד בכיוון של הדגם הראשון מביניהם, הוא הכי מו…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. הייייי אני מחפש מחשב נייד לאחותי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 14.1'' * משקל רצוי? לא 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)320 GB * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב ירכש בארה"ב, התקציב 700$ עם חריגה ל800$ אם ההבדל תהומי חשוב שהמחשב יר…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by ac1240,

צריך מפרט לHTPC ב 2500-3000 שלום אני צריך מפרט ב 2500-3000 שקל למטרות סרטים HD אני מתכוון לחבר את המכשיר לטלויזייה 42 אינט'צ (לא יודע אם זה משנה הגודל אבל שיהיה) אני רוצה מפרט בטווח הזה ורציתי לדעת על מה שאתם ממליצים והאם זה מגיע עם שלט ? האם אפשר לחבר מקלדת ועכבר?(בטוח שכן אבל רציתי להיות עוד יותר בטוח) איך אני אמור להעביר קבצים מהמחשב שבחדר למחשב שבסלון(זה הרבה כבלים שצריך לנתק או שפשוט לשים כרטיס רשת אלחוטי ולהעביר את זה ברשת )? או שיש דרך מהירה יותר תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום, אני צריך עזרה במפרט רק של לוח אם, מעבד, וזכרונות (בלי ספק, דיסק קשיח, מארז וכו) תקציב: עדיף עד 2000 שקל מקסימום אבל אם יש שיפור רציני בחריגה קטנה אז אפשר הכרטיס מסך שלי הוא Gainward Geforce GTX 260 896MB DDR3 ומערכת הפעלה 7 של 64 ביט אם זה משנה מיועד למשחקים בעיקר תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מרכיב לאחותי מחשב שאמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש קל בphotoshop (התוכנה לוקחת משאבים אבל אחותי לא מבצעת פעולות מתקדמות/מורכבות בתוכנה...) שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. בניתי מפרט שמתבסס על מפרט מומלץ: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133168&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D זה מה שיצא: ₪367 מעבד AMD Athlon II X2 260 Box ₪425 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪197 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪227 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 …

8. Started by play2,

לאחר שהבנתי שעובדים עלי (ראה נושא קודם שלי) אני מבקש עזרה בבניית מפרט. על המחשב לכלול מסך 17 רגיל (לא שטוח), כונן 1.44, רמקולים פשוטים (לא צריך מקלדת ועכבר) שהייה צורבdvd טוב וזהו. המחשב הוא בעיקר למשחקים שיפעלו טוב וחלק(אני לא גיימר) , לא ל-oc. תודה רבה לעוזרים.!!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by ze,

היי חבר'ה אני מעוניין לרכוש מפרט חדש למחשב לעבודה +פנאי(הורדות סרטים , משחקים....) לא מחפש את הכי הכי מקצועי אבל עדיין שיהיה ברמה טובה ושיהיה נוח לעבוד/לשחק מבחינת מהירות , זיכרון..... אני עובד עם תוכנות שירטוט כמובן ארצה גם צורב dvd התקציב הוא 2500-3000 ש"ח ואין צורך באבזרים נלווים(מסך,עכבר....) תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, אבקש לבנות הצעה לפי מחירון KSP, להלן בסיס המפרט שהרכבתי CORE 2 DUO E8400 ASUS P5Q CORSAIR TWINX 2X2GB 800MHZ SEAGATE 500GB SAPPHIRE HD4870 אשמח לכל הערה בנושא המפרט, וצריך המלצה למארז וספק תודה גיא

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by shahar0592,

אני צריך מפרט ב-2400 ש"ח שירוץ טוב עם gra IV, mafia 2, gta sa, need for speed mw ברזולוציה 1280-1024 עם עתיד לשידרוג מעבד לבולדוזר (אם ניתן אפשרות לשני כרטיסי מסך) בלי קשר לזה ב-tms אין שום ליבה של and (מהזולים) חוץ מה-800 ומשהו מפרט לביקורות שקיבלתי מאתר אחר: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪492 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪408 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by MoMo-P,

שלום, אני מחפש את הנייד הכי זול שיש עם שני התנאים הבאים: כונן SSD - בגלל מהירות ואמינות כרטיס רשת קווי 1Gb - לבדיקות מהירות יומיומיות. המחשב נועד לעבודה הנ"ל בלבד. ידועה לי האופציה של מתאם רשת לUSB, מעדיף מובנה במחשב בכל זאת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. * מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. הולך לעשות הזמנה ביום ראשון זה המיפרט מעבד - Intel Core i5-750 box כרטיס מסך - Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב- LG GSA-GH22N X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאוורר למארז- Arctic Cooling F12 2 איך המיפרט המחיר 6000 שקל

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Drycos,

1) התקציב המשוער הוא לכל היותר 2500 שקל. התכנון לקנות את המחשב ב-Ebay אנגליה כיוון שאני טס לבקר דודים בצרפת. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וכתיבת קוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כך כל מבין בזה מעריך שגודל ממוצע בערך 15-16 אינץ. אין לי שמץ מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? גם לא כל כך מבין בזה, מעריך שרזולוציה סטנדרטית שיהיה ניתן לראות סרטים ולעבוד בצורה נורמלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי לא כבד במיוחד, ישמש ללימודים ולכן עדיפות למשקל קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, ממוצע לדעתי 8 שעות יכול להיות מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HD * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by s-h-m-u-e-l,

מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים התקציב הוא 3400 שקל בלי מסך ובלי ציוד הקיפי תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by 1ido1,

מטרות המחשב? לראות סרטים (לא HD), שירים, לגלוש ב-FACEBOOK לדבר במסנג'ר וכו' גודל המסך? 10 ומעלה משקל רצוי? לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, רק יציאות USB רגילות בלוטות? לא משנה גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB לפחות זיכרון פנימי? 1GB לפחות צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by dorratz,

שלום לכולם אני מחפש מחשב בעיקר לשימושים הבאים: עריכת וידאו בסיסית (הורדת סרטי וידאו ממצלמה ביתית של הילדה ועריכתם ל דיוידי), שיחות טלפון ווידאו עם אחותי בארה"ב ,ישומיי אופיס .הייתי גם שמח להשאיר את המוכר והנוח חלונות 98 אבל לא יודע אם יכול לעבוד במקביל לאקס פי אין לי תקציב מדוייק, אין לי בעייה של כסף אבל לא צריך לזרוק סתם כסף. על איזה מפרט הייתם ממליצים ? איזו תצורה היית קובע לחלוקת הדיסק מה הדרך הטובה להתגונן בפני קריסות - ברמת השחזור? ועוד משהו - בהנחה שאת המחשב החדש אמקם בחדר העבודה, האם כדאי ואם כן איך, לחבר את הישן (סלרון 1000) לפלזמה בסלון ברשת כך שגם יהיה אפשר לגלוש בסלון או לראות סרטים דרך המחשב בחדר אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. שלום לכולם, בשבועות האחרונים קראתי רבות פה והרכבתי מפרט מחשב מהמלצות של חברים פה בפורומים השונים. המחשב אמור לשמש אותי בשלוש ארבע שנים הקרובות. עיקר השימוש הוא ישומי אופיס, אינטרנט כמו כולם. בנוסף לזה עריכת תמונות בתוכנת גרפיקה ומשחקים. לוח אם Asus P5Q-Pro מעבד Intel® Core 2 Quad Q-9450 2.6GHz 12MB 1333MHz קירור למעבד Thermaltake V1 מארז Thermaltake M9-VI1000BNS ספק כח Thermaltake TR2 Qfan 500W W0194 כ.מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI דיסק קשיח W.D 320GB 7200rpm SATA II 16M (AAKS) מסך LG 22" Wide Screen W2252TQ זיכרון Corsair 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX עכבר Logitech MX1000 מקלדת Logitech Wave Keyboard רמקולים Logitech Z4 DVD צורב DVD…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 -300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני ומעלה ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 מסך דל 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות לגבוהות האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד היקפי . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק(OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by MrT,

שלום לכם חבר'ה. אני מחפש מחשב נייד (ומיותר לומר מחשב מצויין) אשר יספק את הצרכים הבאים: - מחשב לגרפיקה במדית הסטילס - תלת מימד (PS, LR, Illustrator, MAYA, 3DMAX) - לא קריטי בכמות הזיכרון הקשיח, אני לוקח בחשבון שאני אקנה זכרון נייד. - 6000 שקל- 7000 גג - WIFI, (לא חובה אבל מומלץ) BT * ועוד דבר, למה לא כדאי לי לקנות MACBOOK?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. במפרטים המומלצים באתר כתוב שכדאי לקנות את המפרט הבא: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - B…

24. Started by adis50,

יש לי התלבטות בין 2 המפרטים האלו דעות,הצעות,הערות וכו' יתקבלו בברכה הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, אמיול,מסנג'ר, אינטרנט ומשחק שלא יהיה חם ושקט ככל האפשר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים