ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מזמין לפטופ של ג'יגהבייט santarosa 566n t7300 2.0ghz 800mhz 2gb 667mhz 8400 mgs מכיוון שכנראה יהיה קשה מאוד להיפטר משני הצ'יפים של הזיכרון בעתיד חשבתי על לשדרג היום כבר את הזיכרון ל-4 ג'יגה האם יש צידוק לעשות זאת? אני בינתיים עובד על XP ואם יש צורך יעבור ל server 2003 אני מתעסק בסאונד מקצועי וגם משתעשע בעריכה תלת מימדית.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
למה אני לפעמים קורא שיש כאלה שמסתייגים ממחשב ארבע ליבות? אומרים שעדיף שתי ליבות ווינדוס אקס פי מכיר ב4 ליבות?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר כבד.. מיועד למשחקים OC לא מתוכנן. ללא מסך או ציוד הקפי. מחנות Iqpc-יש לי שם הנחה באחוזים שאני צריך לברר בדיוק כמה.. ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים כבדים כמו לדוגמא biosock crysis חלק בהגדרות הכי גבוהות.. תודה רבה מאוווד לעוזרים,המחשב ירכש בתחילת ספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני סטודנט וצריך לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות, לימודים באוניברסיטה (פתיחת/ראיית מצגות) האם המחשב הבא יתאים לצרכים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&auctionid=7722238&cubeid=1286 המחשב הנ"ל כולל שדרוג זיכרון ל-4g ב- 3060 ש"ח ב36 תשלומים. 1.האם משתלם או שאפשר להשיג דיל טוב יותר? 2.האם המעבד חזק מספיק גם כדי לשמש כמחשב מולטימדיה (צפייה בסרטי Hd) ועבודה עם הרבה תוכנות שפתוחות ברקע במקביל? היום לדוגמא המחשב הנייח שלי עם 2g זיכרון ומעבד 3.2 וברגע שהחלונות עולים ויש נפתחות האנטי-וירוס, אנטי-ספייוור, אווטלוק, ואקספלורר הוא כבר נחנק וה-cpu עומד על 50-60% (המחשב אחרי פירמוט אגב). האם…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב שלי הן: - סוללה חזקה (5-6 שעות , אם אפשר , יהיה מצויין) - מעבד שיריץ פיירפוקס ותוכניות כמו Eclipse במהירות בלי תקיעות - זיכרון 4GB יהיה נחמד , למרות שנראה לי שגם 2GB יספיקו - מסך 14 - קשיח 250GB ~ 350GB (למרות שכמה שיותר , יותר טוב) הערה 1: לא חשוב לי מראה , למרות שמראה סולידי יהיה פלוס הערה 2: המחשב כנראה הולך להריץ dualboot עם לינוקס ווינדוס (הכנראה מתייחס לוינדוס ולא ללינוקס), ככה שתאימות מוכחת ללינוקס יהיה נחמד. הערה 3: המחשב לא הולך להריץ משחקים יותר מקלילים , ככה שאם כרטיס מסך מובנה יתרום לחיי סוללה ארוכים יותר ומחיר נמוך יותר , זה בסדר (למרות שאני לא בטוח אם זה מסתדר עם הדרישה שאני יוכל גם לראות בו מדי פעם סרטים) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אופיס, מעט פוטושופ, ותיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך (קיים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש כבר הרבה זמן חלקים לנייד הנ"ל ולא מוצא חיפשתי אצל מור לוי אבל הם אמרו שהם מוכרים רק לבתי עסק חיפשתי בעוד כמה מקומות דרך האינטרנט וגם לא מצאתי אני צריך מקלדת , צורב DVD , וציריות למסך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני מעוניין לרכוש מחשב חזק שיוכל לענות על הצרכים שלי. שלוש תוכנות שחשוב לי שיעבדו עליו בצורה חלקה ללא גמגומים ורינדורים הם: פרימייר אוויד אפטר אפקטס לצערי אני לא מומחה גדול ברכיבים ומפרטים, יש לי ידע בסיסי אבל אני לא מכיר גירסאות של כל רכיב או מה עדיף ומה יותר טוב בין חברה כזו או אחרת. המטרה שלי היא לעבוד על מספר פרוייקטים שונים בו זמנית, מה שאומר שאני אצטרך המון מקום, אני צריך שהמחשב יעבוד חזק וטוב ולכן אצטרך זכרון פנימי גבוהה (8 מספיק או שצריך 16?) רוצה כמה שפחות להתעסק עם זמן רינדור, צריך כרטיס מסך חזק שיתמודד טוב עם HD (קוואדרו או ג'י פורס?) אצטרך כנראה ממיר אנאלוגי - דיגיטלי (כגון מטרוקס) וגם אני מתלבט האם לרכוש כרטיס firewire או שכבר פחות צריך א…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב בשביל העבודה שלי, אני מתכנת אתרים, ועובד עם מס' תוכנות בו זמנית כגון PHOTOSHOP ותוכנות EDITOR לשפות תיכנות, כמו כן אני גם עובד עם מס' דפדפנים פתוחים כגון OPERA,CHROME,IE6,IE7 ו FIREFOX עם מס' טאבים פתוחים, לכן אני צריך מפרט שיחזיק את כל זה וירוץ דיי מהר.. גרסאת ה Photoshop שאני משתמש הינה CS4. האם אני צריך כרטיס מסך או שכרטיס מסך מובנה יספיק? אשמח להצעות מפרט עד 2000 ש"ח (אם אפשר אז גם פחות!!) נ.ב: המחשב בדרך כלל דלוק לפעמים ימים שלמים ואף שבוע/ות, לכן אני צריך גם מחשב שלא יתחמם וגם יהיה שקט ככל הניתן. לא לשכוח שהמחשב לא יהיה כמעט למשחקים.. אלא רק לעבודה הנ"ל. עריכה: ראיתי את המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=1…
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C חשבתי לקנות אותו שם. התקציב שלי הוא בערך 7000. המחשב הוא ללימודים, אינטרנט סרטים וגם משחקים. אני לא גיימר משוגע אבל לפעמים אני רוצה לשחק ושיסחוב משחקים טובים. משך של 15" בנייד נראה לי בסדר גמור, ה17" נראה לי גדול מידי. אני מעוניין בעתיד הקרוב גם לחבר אותו למשך 26" אז חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בזה. *במפרט באתר של BUG רשום HD במהירות 4200. אני מעריך שזו טעות ואם לא אז זה נראה לי די מגביל.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים אבל לא רק. כשאני לא משחק במחשב (לצערי, רוב הזמן) אני עובד בבית עם המחשב בעיקר בתוכנות OFFICE פשוטות. חשוב לי מאד מהירות התגובה של המחשב (שונא לחכות לתוכנות שיעלו). אני תמיד עובד עם הרבה ישומים פתוחים במקביל (מסמכים, תמונות, תוכנות שיתוף, תוכנות מסרים מידיים, עיבוד סרטים וכו'). בקיצור, אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים חדשים בלי בעיות (שלא כמו כרטיס המסך הנוכחי שלי - RADEON 9700 PRO). אבל לא על חשבון ביצועי מחשב לשימוש משרדי. אני לא מבין גדול במחשבים כך שאני מעדיף לא לבצע המהרות (מפחד להרוס). אהה, כמעט שכחתי, אני ממש אשמח אם הוא יהיה גם שקט. ככתוב, התקציב עומד על כ-7000 ש"ח (מעדיף לא גבוה מזה בעיקר בשל הרצון לא להה…
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הי אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת אינטרנט. מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4738069 999 ש"ח זה מחיר מצחיק מאוד, והשאלה היא אם המעבד הזה חזק מספיק ואם הלוח אם הוא נורמלי? פשוט הלוח אם הוא של חברה בשם FOXCONN ואף פעם לא שמעתי עליה. אשמח אם תייעצו לי בנושא...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אשמח להתייחסותכם למפרט שבניתי למחשב נייח לילד בן 10. נועד לגיימינג קל (בעתיד הקרוב) ובינתיים מעט פורטנייט, ומשחקים קלים. כרטיס מסך אוסיף (אם הילד לא יעצבן) בעוד כחודשיים כאשר יתחלף דור, הכוונה לקנות את הדור הקודם במחיר מוזל. תקציב גמיש - בסביבות 3000 (ללא כרטיס מסך) . דרושים גם התקנים פריפריאליים. אין חשיבות מיוחדת לשקט והילד בטח ישמח לצבעוניות וכו' (אני די התעלמתי מזה במפרט) מעדיף חנות באיזור המרכז ויש לי נסיון טוב עם פלונטר אז בניתי את המפרט בה: לוחות אם - AMD Socket AM4 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B550M-S2H][b]B550M-S2H[/b] - [b]Gigabyte[/b] - [b]AMD B550 Ultra Durable Motherboard with Pure Digital VRM Solution, G…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן חברים, אם אפשר הייתי רוצה שתעזרו לי עם מפרט למחשב שהמטרה שלו זה DVR ל 8 מצלמות לעסק... עד 10K... (יש אפשרות לחריגה אבל רק מדובר על הבדל משמעותי ב ביצועים/אמינות)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רוצה להציג מפרט שבניתי מ-TMS, איך אפשר לעשות את זה באופן מעוצב כמו שרבים עושים את זה בפורום??
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן! דרישות: משפחת C/C2- רצוי ניידות גבוהה- 15" מסך דחוף למדי, אם אפשר תשובה עוד היום... תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מפרט מחשב ב 2400 שח. הצרכים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים אולי. אז אשמח לשמוע המלצות מעבד: intel E8400 לוח: intel DG35 EC זכרון: Kingston 2GB (2x1GB) 800 MHz ד.קשיח WD 160GB 8MB Sata II כרטיס קול ומסך מובנים בלוח צורב DVD sony/Nec 20+ dual layer - Sata מארז מאושר אינטל עם ספק (אך לא יפה) - אשמח לדעת מה ההבדל בין מאושר אינטל ללא מאושר אמרו לי לא לקחת לוח חוץ מאינטל כי אם תהיה בעיה הם לא עושים בעיות עם האחריות כמו gigabyte! זהו בגדול! אשמח לקבל משהו מבוסס אינטל יותר זול אך גם טוב
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIeוGigabyte ורציתי לדעת דבר ראשון חוות דעת על הכרטיס ודבר שני יש לי מחשב בן שנתיים עם מעבד פנטיום 4 3GHZ של אינטל, לוח אם 915P\G Neo2 Platinum של MSI, כרגע 1 ג'יגה זיכרון (2 של 512) אבל אני מתכנן להוסיף עוד 2 של ג'יגה כל אחד (3 ג'יגה בסה"כ). רציתי לדעת האם המחשב שלי כרגע יכל להוציא את מיטב הביצועים מכרטיס המסך או שיש לשדרג גם את המעבד ו\או את לוח האם... תודה מראש בן
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, ערכתי את ההודעה כפי שהסברתם.. תודה מראש. בניתי לי מפרט.. והגעתי לסכום של כ-7000 ש"ח.. ולא אכפת לי שסכום זה ישתנה אם זה מה שיתאים את המחשב לצרכיי (עדיף שהמחיר ירד כמובן ).. שימושים: מערכת הפעלה XP וככל הנראה VISTA בעתיד הקרוב (אולי גם שתיהן ב- DUAL BOOT), אנטיווירוס והגנה "כבדים", אינטרנט (גלישה והורדה), אופיס, צפייה בסרטים, בנוסף לתוכנות אחרות שלפי הצורך.. אני מרבה לעבוד עם כמה דברים במקביל וכן חשוב לי שגם פה המחשב יגיב ממש טוב !! תוכנות ליצירה\עריכה מוסיקלית כשהשאיפה היא "להעמיס" ככל האפשר בתוכנת "קיובייס".. נראה לי שהמפרט יהיה מסוגל להריץ משחקים למרות שזה לא הייעוד שלו. המהרה: היות ואין לי ניסיון בתחום, ולמרות שהמפרט מאפשר, אני לא חושב שאעשה "אוברקלוקי…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה כבר שבוע אני קורא הודעות אחת אחרי שנייה בפורום הזה ומנסה להבין מי נגד מי. הרבה דברים למדתי ומכולם השכלתי. אני מרכיב מחשב לגיימר כבד כי הגיע הזמן לשחק. הרכבתי את המפרט הנ"ל ב- KSP לפי ההצעות שעלו פה. אני מתכוון לטפל בעניין ה- OC בבוא העת. ניסיתי להגיע ל- 6500 עם מסך אך לצערי עברתי 7k ללא מסך. מספר נקודות לפני ה- ENTER הסופי: 1. האם שווה להשקיע בכרטיס מסך הזה או לחזור ל- x1900xt 256 של נועה? 2. האם היום למשחקים כבדים מספיק 1 גיגה או לא? 3. האם במארז הזה יש USB ויציאת אודיאו מלפנים? אם לא, איזה מארז מומלץ עם כניסות האלה. 4. איזה מסך כרגע מומלץ לחיה הזאת? זהו, אודה לכם על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
גרסא קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם. מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין. דרישות: קניה מחנות אחת, מסך 19", בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים. בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור. אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן , בוקר טוב וחג שמח מתכנן בקרוב מאד לקנות מחשב חדש סופסוף המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט , מוסיקה , סרטי HD ) ובנוסף גם לעריכת מוסיקה (ABLETON LIVE) קיבלתי את ההצעה הזאת: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-