עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by amit887,

בעיקרון אני לא מחפש מסך יותר מדי גדול ככה שבסביבות 15 אינץ' יהיה בסדר נפח הארד דיסק לא כזה משנה רק חשוב שיהיה 72K RPM חובה יציאת HDMI המחשב בעיקר לעבודות אופיס ותכנות ( שפת C,C# ג'אווה), סרטים , ומשחקים קלים (בעיקר מנג'ר) וכמובן עדיף זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומשקל נורמלי

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by yohai,

מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום אנשים, אני קונה השבוע מחשב רציתי חוות דעת אחרונה מה כדאי לשנות אז ככה זה המפרט: ( 4500 שקל למשחקים)CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] מה טוב, מה לא טוב מה כדאי להחליף?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by R_G,

אהלן! שאלה זריזה - בבזק יש מבצע של שדרוג האינטרנט ל-5 מגה במחיר 99 לחודש ואז מקבלים מחשב נייד במחיר 1993 ש"ח ב-6 תשלום. אין לי את הדגם של המחשב אך יש לי את המפרט: מעבד - intel pentium core DUO T2390 1.86GHz כונן קשיח - 160GB זיכרון - 2DB DDR2 (ניתן לשדרג עד 4) מע' הפעלה ויסטה הום בייסיק מסך 15.4 כ. מסך X3100 סוללה 6 תאים אחריות של שנה ומשקל מוערך של 2.75. אחרי הצבת הנתונים בזאפ גיליתי שככל הנראה מדובר ב- Acer Aspire AS5715Z-4A1G16MI 1.86GHz 160GB. כמה שאלות: 1. איך המחשב הזה? 2. האם המחשב מומלץ במחיר זה? מה דעתכם על המחיר? 3. מה ההבדל בין מחשב זה לבין Acer 5730Z שעולה 1K יותר ממנו, והאם ההבדלים באמת מצדיקים הפרש של 1K? תודה רבה! עריכה - כשאני שואל איך המחשב, המטרה היא …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K עם חריגה אפשרית ל4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מולטי-טסקינג, משחקים פה ושם, שימושיים בייתים למינהם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים בכלל צריך להוריד אותו מהשאלה הנ"ל :-\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התא…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by ofirn2,

צריך המלצה למפרט טוב ואיכותי למשחקים כבדים ב-5750 ש"ח מחברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by asafsh24,

שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד שיהיה קודם כל אמין. עד עכשיו הייתי עם מחשב ישן נושן של IBM ולמרות שהוא לא זז, יאמר לזכותו שהייתה לו רק תקלת תוכנה אחת במשך שנתיים ותו לא. אני צריך מחשב עם זמן סוללה ארוך, משקל סביר של עד 2.8 ק"ג (רצוי כמה שפחות), מסך 15.6 אינטש. מעבד, זיכרון פנימי - הביצועים פחות קריטיים לי - אבל אני מעדיף שיהיו מספקים ברמה כזו שתוכנות עתידיות יפעלו כראוי בטווח זמן של שלוש שנים. דיסק קשיח - לא ממש משנה הגודל, כל עוד יש צורב - 250 GB זה די והותר. תקשורת אלחוטית - חשוב שיהיה טווח ראוי וקליטה טובה. כרטיס מסך - ברמה של לראות סרטים - מעבר לכך אין משחקים אז זה לא ממש משנה... רמקולים - שוב, בגלל הסרטים, עדיף סטריאופוני - לא פרט חשוב במיוחד. בגלל…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתונים רשמיים בלבד.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by solari0,

http://www.memory4less.co.il/pl_product~A7K05UT~54~0.htm?x=1 http://www.memory4less.co.il/pl_product~LJ518UT2~54~0.htm?x=1 אני חושב ששני המחשבים זהים אחד לאחד בנתונים אז מה ההבדל ביניהם? והאם הסמסונג הזהhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8448 עדיף עליהם? תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום לכולם, מכיוון שמדור המפרטים לא ממש מעודכן אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: מדובר במחשב ביתי שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש ביתי אבל אמור להתמודד גם עם משחקים בכבוד... (אני לא גיימר מטורף) כמו כן המחשב ישמש לעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C ככה שרכיבים שמיועדים לזה פחות מעניינים אותי... המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים בלי שידרוג במהלכם (עוד 3 שנים נקנה כבר משהו חדש), אבל אני רוצה שתהייה לפחות אופציה כזו. דרישות ספציפיות: מעבד אינטל? Core2 Duo - נראה לי שהוא יתמודד הכי טוב עם תוכנות Adobe וידרוש פחות שידרוג בעתיד לוח אם - תומך Sata 2 + Core2 + יציאת IEEE1394b headers? - Fire…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by omriza,

הי חברים, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ למחשב משרדי חזק מאוד שיכול להריץ כל מיני כלים כמו אקסל,וורד, פאוורפוינט, מספר דפדנים שונים, תוכנות כמו camtasia, teamviewer ועוד במקביל בצורה חלקה. חשוב להדגיש שהמטרה היא שהמחשב יוכל להתמודד גם עם קבצי אקסל גדולים של כ150-200 מגה עם מאות אלפי רשומות והרבה נוסחאות בצורה יחסית חלקה מבלי להיתקע. המחשב לא ישמש לצרכי גיימינג אבל כן ישמש מדי פעם לעבודות בסיסיות מאוד בפוטושופ. התקציב הוא בערך של 2000-2500 ש"ח. אשמח לשמוע לגבי מפרטים מומלצים עבור מחשב שיענה על הצרכים האלו. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by victory,

אני צריך את המחשב לסרטים שיתמוך בHD מוזיקה וקצת OC בקליל חשוב שבלוח האם יהיה כרטיס קול טוב יציאה אופטית לוח אם : מעבד : זכרונות: כרטיס מסך: זהו את כל שאר הדברים יש לי .....

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג. עכשיו אני מבקש שתעזרו לי להבין בחלקים שאני קונה ומרכיב, כי יש דברים שאני לא כל כך מבין. ראיתי פה באתר, את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו, הוא משתלם? התקציב שלי הוא 5.5K. ויש לי כמה שאלות: במפרט יש מעבד i5 3570K אם המטרה שלי היא רק גיימינג ולא גראפיקה וכו' לתקציב שלי המעבד הזה עדיף על ה- i7 3770K? ובכלל לתקציב שלי המעבד הזה הכי טוב? במפרט הזה הביאו מעבד- Tray בלי קירור, וקירור בנוסף. אם אני אקנה מעבד Box אז אני לא אצטרך את הקירור הנוסף הזה? איך אני אמור לבחור את ה- לוח אם, פתרונות קירור, כונן קשיח, זכרונות, מארז וספק כח, כל שאר הדברים חוץ מכרטיס המסך והמעבד?? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להדריך אותי בהבנה של הדברים! תודה רבה רבה רבה…

17. היי.. השימושים העיקריים - אייסיקיו, אינטרנט ומוזיקה ( בלי דגש על כרטיס קול אייכותי עקב חיבורו לרסיבר ) ללא ציוד נלווה ( מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר.. ) המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by dood50,

תשאירו דעות על המפרט בבקשה או שילחו מפרט טוב יותר (intel) מה דעתכם על המפרט הבא? מאוזן?? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by snizel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה, אפשר להגיע עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית - אינטרנט, סרטים וכו', משחקי דפדפן. עבודה כבדה במסמכים וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

20. Started by Evyatar,

שלום לכולם, רציתי לבנות לאחי מפרט אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן אבקש את עזרתכם. מה הכי משתלם כיום לקנות בקשר ללוחות ולסוקט. הוא נעול על INTEL, ניסיתי להגיד לו שיותר משתלם זה AMD אבל הוא נעול. התקציב הוא 6000 כולל מסך. המסך חשבתי להשים הוא LG17 FLATRON. בתודה מראש אביתר.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by DarkLloth,

מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?

22. Started by Salwaby,

הייתי רוצה לקנות נייד בבתקציב עד 2500 ש"ח. חשוב מאוד שהחנויות יהיו חנויות מורשות כמו אופיס דפו, טרקלין חשמל, שקם אלקטריק ... כי יש תלושים מהעבודה. סה"כ הייתי רוצה מסך בסביבות ה 15", כאשר השימושים של המחשב יהיו אינטרנט בעיקר, משחקים ממש בקטנה (סגנון ANGRY BIRDS) ותוכנות קלות, ככה שאין משהו מיוחד. תודה רבה לכל המסייעים. ** איך שני אלו, סתם לדוגמא http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357091&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357059&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by dudiko,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים הבאים: התקנת תוכנות כגון : visual studio, eclipse, VMWare ועוד מגוון שונה של תוכנות המהוות סביבות עבודה לשפות תכנות... המחשב צריך להיות חזק ושלא יקרטֵעַ לי ברגע שאני אפתח מכונה וירטואלית ביחד עם ויזואל סטודיו. יחד עם זאת, כרטיס מסך שיאפשר לי הרצת סרטי HD. כרטיס קול מספיק טוב. דיסק קשיח של 1TB. וזהו בגדול. האמת, אני לא כ"כ מבין בשוק הרכיבים היום ואיזה חברות הולך יותר ואילו פחות. אני גם לא סגור כ"כ על טווח המחירים בשביל מחשב עם יכולות כאלו אז הבמה שלכם מה שכן, אעדיף לשמוע מחיר בין 2000 ל-3000. תודה מראש, דודי

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by DannyArctic,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד, המטרה היא למשחקים, אני צריך את החומרה הכי טובה שאני יכול לקנות ב3500 ש"ח כדי שאני אוכל להפעיל משחקים בצבא כמה שיותר טוב (אין פה עניין של זמן סוללה כי אני אשאיר אותו מוטען רוב הזמן ולא אשחק בדרכים) דבר אחד חשוב, אני רוצה להמנע מלקנות מחשב עם כרטיס גרפי של ATI משום שיש לי נסיון לא טוב איתם. (היה לי לפטופ עם כרטיס גרפי של ATI אך הם לא הוציאו עדכונים לדרייבר ולכן המחשב יצא מבוזבז). תודה מראש לכל העוזרים!

25. בגלל מגבלות מקום המארז שבחרתי יכול להכיל ספק של 250W בלבד, מעוניין לדעת אם המפרט הקליל שבניתי מתאים לספק הנ"ל-מעוניין במחשבון הרכיבים מעבד-5200 אינטל לוח גיגה בייט G45 2g זכרון צורב 500G HD סיגייט מארז של HEC עם XPE 250SRT-FLEX תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים