עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריכה מחשב נייד לפוטושופ ו D3 עמית הציע לי vision מכירים ? יש המלצות ? היכן אוכל להתרשם ממפרט זה ? חן חן

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עם מסך גדול (17" לפחות), שיוכל להריץ יישומי אופיס מרובים בקלות, עם אפשרות לצפייה בסרטים ועם אפשרות להרצת משחקים (או לחילופין ללא אפשרות כזו אך עם אפשרות לשדרוג כ.גרפי שתעניק למחשב יכולת הרצת משחקים). המשקל אינו פקטור, מצידי שישקול 5 קילו : בתודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום. בעקבות שרשור אחר שפתחתי כאן לפני כמה שבועות ניסיתי את כוחי ובניתי לידידה מפרט בפנדה (אנחנו סטודנטים בבאר שבע ואנחנו חייבים חנות קרובה - אשדוד זה לא מספיק קרוב למי שחושב על IQPC). כמובן שלזה נצטרך להוסיף רמקולים, מקלדת ועכבר - אבל אותם היא תקנה בנפרד. כמובן שאני לא מעז לקנות לפני שאני מראה אותו כאן. אשמח לחוות דעתכם, תודה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 395 ש"ח 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 365 ש"ח 1 Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU 285 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 385 ש"ח 1 Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK…

5. שלום לכולם. הצורך הבסיסי היחיד - יכולת להקליט בנוחות אודיו [דיבור] ממיקרופון audio technixa atr2100 זה יהיה באמצעות תוכנת audacity הייתי יכול להקליט מהנייח, אך יש הרבה הדהוד ובעיות אקוסטיקה וחשבתי על פיתרון שיאפשר גמישות במיקום ההקלטה. המשקל לא משנה. העיקר סיפוק הצורך הבסיסי במינימום תקציב [פחות מ3k יתקבל בברכה] אם הייתי צריך להוסיף דרישה נוספת, כדי למקד: הרצת camtasia עם תכונת הקלטת המסך שלה. אין צורך במערכת הפעלה, אם זה מוזיל. תודה מראש למשיבים. ליאור.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by ozezer,

שלום לכולם. אני מעוניין אם אפשר בבקשה מפרט למחשב שיעודו בעיקר למשחקים. עד 2500 ש"ח. לא כולל מסך, מקלדת עכבר רמקולים וכו'.. מחשב נטו. עדיפות ל 2G זיכרון לפחות. עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לפחות. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by SuBeX,

לשימוש כתחליף לדסקטופ בבית. שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, אולי מעט מוזיקה וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. כרגע אני מסתכל על HP 4580S כאלטרנטיבה טובה. בא עם הרבה פיצ'רים (HD 7200RPM, מעבד i3-2310M ויציאת HDMI, כולל WIN7, זיכרון 4GB), עם תג מחיר של 2400+-, אך לצערי רק עם שנה אחריות. הלפטופ הוא בשביל אימי, לכן ניתן להבין שלא צריך להיסחף לשום מקום ;D בנוגע לחומרה טובה יותר. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? קראתי חוות דעת באתרי השוואה, וסה"כ נכתב עליו שהוא סביר++ ובמחיר הזה הוא ממש מציאה. הדאגה היחידה היא מסיפורי עבר על איכות של HP ולכן חשובה לי דעה מנסיון אישי, אם מישהו יכול לתת. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. מעבד Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוח אם GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E לא כולל הרכבה לא כולל מארז 3080 ש"ח

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by oded.orbach,

ברצוני לקנות מחשב חדש לקראת סוף אוקטובר (כשווינדוס 7 אמור לצאת). אני רוצה שהוא יהיה "מפלצת" שתשרת אותי למספר שנים הקרובות לתואר וגם למשחקים ככה שעוד שנתיים הוא עדיין יהיה חזק מספיק ולא אצטרך לשדרג חצי מהמחשב. נכנסתי למספר אתרים שונים שמוכרים מפרטים שלמים ומצאתי את האתר של ZED. אתר מאוד נחמד ודי נוח. ראיתי שם שני מפרטים די מטורפים (6 ג'יגה זיכרון, מעבד I7, כרטיס מסך Gforce 250gtx........) והכל במחיר של לא יותר מ4600. לעומת זאת באתרים אחרים להרכיב מחשב כזה עולה משהו בסביבות ה6-7 אלף. אני לא מבין מספיק ברכיבים של המחשב כדי לדעת אם משהו פה דפוק או שהם באמת מוכרים מחשבים במחירים מתחת לברכיים. too good to be true? אשמח לעצות ועזרה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. אבקש את המלצת הפורום למיפרט המתואר בכותרת- (עדיפות למחשב מורכב) כמו כן אבקש היתיחסותכם למיפרט הבא:מיפרט שמצאתי באחד מהאתרים לוח-אם - ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G מעבד- AMD Athelon 64x2 5000 2600 1M cache (סליחה על הבורות -האם הדגם הזה טוב-אני לא ראיתי שהוא מופיע במפרטים באתר) זיכרון - 800M 2G (האם יש לקבל פרטים נוספים שנוגעים לזיכרון מעבר לסוג היצרן?) מארז JSP TECH M-100A דיסק קשיח 320G SATA-2 צורב DVD

11. אחרי שקראתי לא מעט בפורום המעולה הזה בניתי לי שני מפרטים באתר של TMS אחד מבוסס על אינטל I3 והשני על AMD אתלון X3 ועולה כמעט 300 ש"ח פחות. הצרכים שלי הם : מחשב חזק ומהיר - לא למשחקים רק לגלישה כבדה באינטרנט, וצפייה בסרטים על ידי חיבור המחשב לטלוויזיה. אשמח לדעתכם מהו המפרט העדיף ואם יש המלצות לשיפור דברים ספציפים |(אני בעיקר לא בטוח לגבי מארז וקירור למאורר), אני אשמח. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪584 קירור למעבד: ZALMAN 7000C AlCu System Integration EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪68 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪509 מארז: Mutsiff M102 (CA…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. מחפש מפרט עד 4,500 ש"ח למשחקים,גרפיקה (בעיקר) ואינטרנט, אני לא יכול לחרוג מהמחיר (אפשרי בכמה שקלים), כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, הכל..).

13. Started by Admondi,

שלום, החלטתי לחכות עם רכישת מחשב נייד להגעת מחשבים חדשים לארץ עם מעבדי אינטל החדשים. ספצפיפית כיוונתי לדל אינספירון 7,000. אבל עכשיו אני רואה שהמחשבים לא מגיעים לארץ. מישהו יודע משהו לגבי זה? האם יש צפי מתי יגיעו מחשבים? האם זה בגלל הקורונה? או שיש תאריך שבדכ מגיעים הדגמים החדשים? האם יצא כבר בחול? אשמח לכל מידע כדי להבין האם לחכות או לנסות למצוא מחשב חלופי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. מחשב עד 4K רצוי פחות למטרות אינטרנט סרטים ומעט משחקים אני מאזור ב"ש וזה שתי ההצעות הכי טובות שקיבלתי: 1. KSP מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB - ש"ח 1110 לוחות אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E - ש"ח 635 זכרונות‏ DDR II 667Mhz1GB TransCend 210 2 - ש"ח 420 כרטיסי מסך‏ eVGA8500GT 256MB GDDR2, HDTV,DVI,PCI-E 520 - ש"ח 520 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - ש"ח 370 צורבים‏ Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata - 180 ש"ח מאווררים‏‏ Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) - ש"ח 140 מארזים‏ HEC HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) - ש"ח 245 ספקי כוח‏ HEC450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin …

15. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by nuctornal wisdom,

לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט, ואז הגיעה ההודעה על קיצוץ המחירים המתוכנן של אינטל, עכשיו כשההורדה (בשעה טובה) הגיעה, אני צריך מפרט חדש המפרט למשחקים, אינטרנט וסרטים מתוכנן OC (קל-בינוני, לא מנסה לשבור שיאים) מחשב בלבד (לא צריך ציוד הקפי) צריך המלצה למשחה טרמית אין צורך בצורב DVD חשבתי על משהו בסיגנון של (המחירים מנועה, למה דווקא נועה? כי הם קרובים אלי): E 6320 - 1070 GIGABYTE GA-945P-S3 - 950 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB - 710 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION - 2190 (לצערי יש רק את הOC 2) SunBeam Tuniq Tower - 260 Antec P 150 - 1000 WD 320 GB 16 MB 530 = 6710 משאיר אותנו עם בסביבות ה1.3K פנויים בקשר לכרטיס מסך, יש לי כרגע 17 CRT (שלא ימצא את הכרטיס) אבל א…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. אהלן, התקציב שלי הוא באזור ה-5,000 ש"ח. המחשב ישמש אותי כסטודנט, בשימוש כללי באינטרנט / מסמכים / סרטי HD, ואולי משחקים בסיסיים. את המפרט הנ"ל הרכבתי באתר של זיג-זג: Intel Core I3 530 2.93GHz 4MB LGA1156 - Tray - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 657 ש"ח 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 269 ש"ח INTEL 80GB 2.5 SSD X25-M MLC 9.5mm 1,045 ש"ח WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA II 460 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 129 ש"ח COMPUCASE 63RA CASE 120MM FAN - NO PSU - הוספת מאווור 120 מ Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake - PWM 200 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כולל מאורר 12 ס"מ - RETAIL 218 ש"ח התקנת רכיבים…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver הצעות לשיפור יתקבלו בקשר למארז אני יחליף אותו כשאני ימצא מארז יפה אחר תקציב המפרט 5600 המפרט לגלישה וטיפה משחקים כמו GTA ובמיוחד להרצת ויסטה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום, לפני איזה חודש וקצת פרסמתי פה תקציב למחשב חדש, היו כל מיני הצעות וכפי שניתן לראות לא מעט דברים השתנו בשבועות האחרונים... בעקרון ישבתי קצת וחשבתי מה אני רוצה וניסיתי לבנות את המחשב הזה שמבוסס על הרעיון של OC בשלב זה או אחר, וOC רציני יחסית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1529 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤581 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤530 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by yassa,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות נייד לעבודה. הדרישות הן: זמן סוללה ארוך (צריך להחזיק עבודה רצופה ואינטנסיבית בנסיעות רכבת של ~3 שעות לפחות) מסך - רצוי 15/14 רחב עוצמתי יחסית - מריצים אפליקציות תובעניות שרוכבות חזק על מערכת ההפעלה, Visual Studio וכו'. זיכרון - מינימום 2GB רצוי רכישת Bundle עם מערכת הפעלה XP (גם אם יגרור עליה במחיר) יכולות גראפיות - בסיסיות ביותר אם בכלל (כלומר, סרטים מזדמנים). יציאת וידאו יכולה להיות נחמדה, אבל אם זה בא בדגם עם סוללה חלשה יותר / מחיר גבוה בהרבה, רצוי לוותר. משקל - לאור העובדה שידרוש הטלטלות יומיומית ברכבת + הליכה, רצוי משקל נמוך לגודל המסך (2.5 יהיה אופטימאלי, אבל כמובן יכול להיות שאין). כשעשיתי את הבירור לפני כחצי שנה, היחיד שענה באופן מספ…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by alergic,

קראתי אצלכם באתר הרבה סקירות של לוחות,מעבדים,זיכרונות ומה לא והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להציג באתר או אישית לכתוב לי כמה מפרטים "עצבניים" שיהיו כמו מחשבי נאס"א אם כל החומרה וציוד הקפי כמו פד לעכבר,עכבר,מקלדת,אוזניות וכו' טוב ו...זהו.תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי חבר בעל תקציב של 5000 שקלים, מעוניין לקנות מחשב פלוס ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב אמור לעשות הכל טוב אבל צריך להיות עם נטייה לגרפיקה ברמה טובה (להפעיל מאיה, פוטושופ וכו..), הבנאדם רוצה ללמוד גרפיקה אבל לא בשנתיים הקרובות (הוא חייל), בינתיים הוא רוצה להתעסק עם גרפיקה אבל לא ברמה של עבודה מקצועית. השאיפה היא גם לשחק במשחב ולראות סרטים. הוא רוצה מסך טוב בגודל שבין 20-23, שיהיה טוב מאוד אבל גם זול, לא חובה 23 ולא חובה הכי יקר, הכי משתלם מבחינת גודל/מחיר/איכות (כמובן full hd). העכבר והמקלדת שיהיהו טובים ולא יותר. כונן קשיח של 1 טרה, מעבד מבוסס core i5/7, ולפחות 4 ג'יגה זיכרון. מארז איכותי ושימושי יופי לא קריטי. בכלליות עדיף להשקיע על חלקים איכו…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by arcShift,

מטרות עיקריות לנייד: אינטרנט,עבודות,מוזיקה,סרטים ושאר תוכנות למיניהם. לא שולל ת'אפשרות להריץ איזה משחק (לא כבד במיוחד) - אז שלא תיהיה מגבלה חריגה בעיניין. שיהיה מובנה במחשב את כל מה שצריך לחיבור לאינטרנט אלחוטי \ או רגיל ובנוסף שיכיל את כל החיבורים השימושיים (השימושיים באמת..) חשוב לי שיהיה מעבד מהיר כמה שאפשר וזכרון פנימי כנ"ל שיאפשרו עבודה נוחה ללא תקיעות והמתנות מיותרות והארד דיסק של 60ג' +-. אני רוצה שזה יהיה מבית IBM (חח..מבית..) ממ... וזהו בגדול אני חושב, אה.. שלא יישקול יותר מידיי. תודה רבה : )

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. שלום, קוראים לי ערן, בן 18 ואני חדש פה.. קודם כל רציתי לומר שזה נראה פורום רציני ויפה מאוד.. אממ, קראתי את כללי הפורום וניסיתי להצמד אליהם כמה שיותר אז סליחה אם אני עושה משהו לא כמו שצריך.. רציתי לבקש עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים דיי כבדים ולגלישה מהנה ומהירה באינטרנט.. פניתי לכל מיני אנשים שיעזרו לי בבניית המפרט ומישהו שדיי מבין בנה לי את המפרט שאני יראה לכם.. אחרי שהוא בנה את המפרט אז שיניתי כמה דברים על פי עצות של אנשים מסויימים.. אני לא כל כך מבין בחלקים של המחשב עצמו אז רציתי לבקש עזרה ממכם.. המחיר שאני מעוניין לשלם הוא 6,000 שקל .. במפרט שאני מראה רשום גם המחירים שמצאתי לחלקים האלו אז תגידו מה דעתכם ומה הייתם משנים.. המפרט הזה לא כולל מארז\ספק כוח (אני לא י…

• 9 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים