ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,392 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משדרג את המפרט הקיים שלי כך לא אצטרך: -צורב - ואני משחק ברזולוצית HD בטלויזיה כך שאתם תחליטו אם צריך לשדרך את הכרטיס מסך לגבי קשיח אשמח לדיסק 2TB X 2 אני רוצה שהם יגבו אחד את השני..האם יש אפשרות לבקש מהחנות שיעשו לי רייד בהרכבה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, אז הוא לקח הצעה למפרט (אני מעדיף לא להזכיר את שם החנות ) שהיה די גרוע יחסית לתקציב לדעתי. התקציב הוא 12000 והמפרט צריך לכלול מחשב בלי כרטיס מסך(הוא יביא את זה בנפרד), עם מקלדת, עכבר ומסך דק 21 אינץ. השימושים הם בעיקר משחקים והתוכנה Gmax (תוכנה לגרפיקה של משחקים אני חושב... ואין לי מושג אם AMD יותר טובה בה או אינטל)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, Crysis 2 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900(מחובר בנוסף לLCD 32 INCH לצפיה בסרטים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב חזק לעריכה גראפית (6 מעברים וצפונה..) בקשר למעבד - עברתי על בנצ'מארקים בנוגע למעבד - אני חושב שאני דיי מקובע על AMD 6000 אבל אם אתם חושבים שיש מעבדים אחרים שאם משווים אותם לAMD ביחס של עלות מול תועלת והם יותר יעילים - אשמח לשמוע הצעות אחרות ומגוונות (גם מהמשוגעים למיניהם) זכרונות - כיוונתי על ה4GB וצפונה - או שיש משהו אחר שמומלץ כרטיס קול/מסך - כל עוד הם יפעילו MINES SWEEPER זה מספיק לי לוח - אם אפשר במסגרת התקציב תמיכה בDDR3 - זה יכול לעזור, אבל אם לא - גם DDR2 יפנק אותי הארדיסק - אין לי ממש מושג, העיקר שיחזיק הרבה (הפסקות חשמל ובכלל יחזיק את ה3-4 שנים שלו בשקט) אני לא צריך מסך וציוד הקפי, גם לא מערכת הפעלה, המחשב מיועד להרצת WINXP SP1 (במידה ונלך על A…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקרון לאחותי ככה שהיא לא תשחק במשחקים רציינים כמו CRYSIS ודברים כאלה אלה יותר דברים בסיגנון כמו SIMS עכשיו כמה נקודות חשובות: *המחשב לא יעבור OC * לא יהיו תוכנות כבדות אלא דברים יותר בנאליים כמו ICQ MESSENGER EMULE.... *סביר להניח שגם אני ישחק בו מדי פעם אז שיוכל לסחוב משחקים כמו CS PES NFS... *הקאצ' הוא שאני חייב את המפרט מהחנות הזאת : www.logicpc.co.il מסיבות שלי. תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לציין כי רוב הזמן אני בצבא, המחשב כמעט תמיד יעבוד וישמש אותי בהפעלת אופליקציות רבות. אין לי צורך במחשב למשחקים רק שהכרטיס מסך לא יעקב עיבוד של המעבד או שאר המערכת במקרים שונים. כמו כן המחשב הוא לשלוש שנים, אז כבר אקנה מחשב חזק. כמה שאלות: 1. על המעבד והלוח אם אני כמעט סגור אלא אם כן לשדרג ל- S3/DS3-P35, אבל אני לא רואה כל סיבה. (ההבדל ביניהם הוא הצ'יפ שלא יועיל לי בהרבה ועוד כמה תמיכות לSATA שאני לא אשתמש בהם) 2. כרטיס מסך יש לי התלבטות בין ה-8600GT לHD2600XT או אפילו פחות כי אין לי טעם במשחקים. אני אפילו שוקל משהו בסגנון של 7300GT 3. בקשר להארדיסק, יש גרסאת YS או ABYS, אני לא יודע אם ההבדל ביניהם הוא קריטי, כי רוב הזמן המחשב שלי דלוק. 4. האם הזכרון הזה גרוע…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא סביב 7700K. אפשר לנצל הכל. ללא חריגה. 2. המחשב מיועד לגיימינג כבד - משחקים לדוגמא - COD, Assassin's Creed,. BATTLEFIELD וגם לעבודות בתוכנות כמו סוליד וורק ואוטוקד האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה BATTLEFIELD 4 . הייתי רוצה לשחק במשחקים עם הגדרות גרפיות גבוהות . חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4.עדיף שיהיה במפרט SSD וקונן אופטי 4. חשוב שהמארז יהיה די שקט נגיד 7 6. לא מתוכנן OC. 7.לא צריך לכלול שום תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא יש לי ווינדאוס 8 בבית 8.עדיפות לקנות מחשב מ KSP או אייבורי 9. יכול להיות שאני יעשה SLI או CrossFireX ב…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהפורום הזה מקצועי מאוד אז החלטתי לשאול האם הקניה שלי בסדר... אני צריך את המחשב למשחקים, אינטרנט,אנימציה בפלאש(לא שזה חשוב כי פלאש יכול לעולת גם על מחשב פנטיום 2) וקצת בפוטושופ. אז ככה : מפרט 1): מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) box 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 820 1 820 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 160 1 160 מארזים? Price Units Total HEC Co…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד למטרות גלישה, אופיס, אולי קצת צפיה בסרטי HD. לא למשחקים/עיבוד תמונה/חיזוי מזג אויר. נקודות חשובות: 1. מיועד למשתמשת מק לשעבר, היא דורשת טאץ' פד שיאפשר לה לעבוד עם שתי אצבעות, או איך שהם לא עובדים על המק. יענו להגדיל/להקטין תמונות עם הטאץ' פד וכל ה-gestures האלה. אני לא בטוח אם יש כזה דבר על מחשב שאינו של מק, ראיתי שלניידים של אייסר של משהו דומה. 2. גודל רצוי באזור ה-13". 14" זה המקסימום. 3. אורך חיי סוללה רצוי כמה שיותר, אבל לא קריטי. 4. משקל - כמה שפחות כמובן אזור 2 קילו. תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא ניראה לי שתצליחו לחסוך בגלל כל מיני נתונים שאני אפרט עליהם בהמשך אבל אם זה אפשרי תבורכו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי Samsung T260HD הרזולוציה שלו היא 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Call OF Duty 4/6 UT3 TF2 Bioshock Crysis * לאילו הגדרות גרפיות ה…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את ההודעה תקציב 5500ש"ח א) לנצל את הכל. ב) ניתן לחרוג ב:500 ₪ שימושי המחשב עבודה משרדית (תוכנות כמו ArcGis), עריכת וידאו (לא יודע באיזה תוכנה), HD, חיבור עתידי לTV, לא משחקים. צריך מסך u2311 בעל רזולוציה 1920/1080 (איך ישפיע חיבור עתידי ל LCD?). אין צורך בציוד הקיפי מלבד מסך. שקט 8+ OC לא מתוכנן צריך מערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור ראשון לציון ומעט צפונה, ודרומה עד ליבנה. חיבורים מיוחדים: USB3, חיבור עתידי ל LCD, צריך שיתאים לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 רצוי מארז שחור בעל קווים חלקים (רגוע בלי פיתוחים). אין צורך בשמירה על יכולת שידרוג מלבד אולי כרטיס TV.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מיועד למשחקים, OC, אינטרנט וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤445 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Sapphire HD 4670 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤471 סה"כ: ¤2076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2035 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/g2x9h4us איך ז…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא... מה דעתך? יש הצעות לשיפור/מחיר/וכו'... דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני חולם/חושב על מחשב חדש כבר חודשים רבים, ובסופו של דבר בגלל שזה היוםהולדת שלי עוד שבוע החלטתי להפסיק לחשוב ולפנק את עצמי אשמח לעזרתכם. השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה שידור וידאו (או יותר נכון הקידוד שלו בזמן אמת..) בעזרת תוכנת xsplit שמשתמשת ב x264. למירב ידיעתי כמות ת'רדים גדולה לא עוזרת כמו מהירות שעון וזה ההתלבטות העיקרית שלי - בחירת המעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך (התקציב גבוה מהצורך בכוונה כדי לתת לכם את האפשרות להתפרע ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שידורי וידאו בזמן אמת …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
2.8 ghz 512mb fx 5600 p4p800 delux יש קטעים שהמחשב איטי מאוד.... אני לא גיימר כבד מאוד...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב נייד ultrabook לשימושים בסיסיים יחסית - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וזהו בערך . חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ובעל סוללה שתשרוד יחסית הרבה שעות (סטודנט). בדקתי ומצאתי 2 מחשבים של dell עם דגם שונה אבל מפרט כמעט זהה מישהו יודע להצביע על ההבדלים ביניהם? ואולי מכיר מחשב אחר שיכול להתאים לי? המחשב הראשון: Dell Inspiron 5423 14z UltraBook IN-RD33-6199 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825802 המחשב השני: Dell Inspiron 13z 5323-23674G54IS http://ksp.co.il/?select=.268..271..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16736&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=4052 תודה !
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-