עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניינת שתרכיבו לי מפרט ב1500 ש"ח מחנות מהמרכז. שיתאים לויסטה,למשחקים ועם אפשרות לשדרוג בעתיד.

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by moti.s,

שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ כי שלי כבר לא מתפקד, תקציבי הוא סביב ה 3000 שקל ואיני יכול לעבור את ה 3500. יש אפשרות לקנות מאילת. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה שפות תוכנה יותר כבדות כמו MATLAB ו VHDL של קווארטוס ופייטון עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (כמו פוטושופ) גודל מסך מינימלי הוא 14 אבל עדיפות 15.6 חשוב לי מסך איכותי, בשל הנוחות ל numpad. מעדיף כמובן מחשב שקל יותר לדוגמה הטושיבה שנעה סביב 2.2 קילו, ועדיף כמובן זמן סוללה ארוך חחחח יודע שזה המון דרישות. אין צורך ברישיון לווינדוס ראיתי את המחשב הנ"ל "15.6 Toshiba Satellite L50-B-2C8 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום לכולם... אני עוד לא סיימתי את הקניה של המחשב החדש שעליו דיברתי ודנתי פה לפני כשבוע, אבל אני כבר רוצה להכין את המחשב הבא - HTPC לסלון. אז מה שאני בעקרון רוצה זה ככה: מעבד חזק וחלק (האם Intel Core2 מתאים פה?), כרטיס סאונד\קול חזק וטוב, כרטיס גרפיקה\מסך חזק וטוב מאוד, אם אפשר כולל כניסה ויציאה, מכיוון שאני רוצה גם להקליט וגם לראות. וזכרון חזק שיחזיק לי מעמד... וכל השאר שיהיו מספיק חזקים חובה: מארז יפה ואיכותי לסלון. צבע אחיד לכל היחידה. הארד דיסק מהיר, חזק וגדול מאוד! כונן של דיוידי - אם אפשר שהוא גם יהיה צורב זה יהיה מעולה. כרטיס רשת מהיר - הרבה העברות. והכי חשוב, זה שהוא יהיה שקט מאוד! ואם אפשר גם קר מאוד! אני מוכן להשקיע עד 300 ש"ח בקירור למעבד, אבל שיהיה שקט! ב…

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Dutchy,

היי יש ברשותי מחשב נייד gigabyte w536m. נאבד לי הכבל מתח, אני רוצה לקנות אחד חדש, אני רק לא יודע לפי מה לחשב כי כבל ספציפי לא מצאתי. רשום מאחורי המחשב שהוא מקבל 19V.. תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by dirk1,

מעבד: ‏Core i7 920 לוח אם: GIGABYTE ‏EX58-EXTREME כרטיס מסך:ASUS HD 5858 זכרון: OCZ RPR2000LV6GK 3X2GB 2000MHz CL9 מארז:ANTEC TWALVE HUNDRED ספק כח:CORSAIR ‏TX 750W Active PFC 12cm Fan‎ מסך:SAMSUNG 26"HD ואולי גם גוף קרור נוסף למעבד עדיין לא החלטתי... אשמח לקבל חוות דעת על המפרט כמו כן בעניין הזיכרון: האם עדיף ללכת על ה-OCZ 12G 1333 ? תודה

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  6. מבקש מפרט למחשב הנ"ל. אותה סטודנטית צריכה את המחשב לשימושים כלליים, אינטרנט וסרטים וכאלה, וגם מאטלב. עכשיו, היא לא מריצה דברים מסובכים מדי, היא יכולה לחכות כמה דקות עד שהמחשב יסיים סימולציה, זה בסדר גמור אם ייקח לו 3 דקות במקום 1, אבל בכל זאת, עדיף מעבד חזק בתחום התקציב, ועדיף 4 ג'יגה זכרון כדי להפעיל עוד דברים בזמן שמטלב רץ תודה! עריכה: הורדתי את המטלב מהנושא של ההודעה כי זה באמת לא החלק החשוב

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by avishai66,

רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין במפרט לצורך עבודה משרדית ועריכת סרטים בצורה חובבנית בתוכנה PD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ו-powerdirector 13 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- תדיר , הייתי מעוניין שהרינדור יהיה מהיר (עריכת סרטי 1080) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM של דל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by shlooks,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אם אפשר בפחות כמובן עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות במקביל, פיתוח תוכנה (בעיקר Web, DB, Python). לא משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה על עכבר / מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, SSD של 512 GB שייצטרף לאחד נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בסיסי של מוזיקה, אינטרנט וסרטים באיכות FullHD שיעבוד חלק. בנוסף אני גם צריך מסך בגודל 22-24" ויש לי לכל זה רק 3000 שקל. זקוק להמלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  11. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. אני צריך מפרט למחשב למשחקים ולצפיה בסרטים ב-br1080p בין-3000 ל-3500 שקל, ועדיף למצל את כול התקציב. מחשב שיוכל להפעיל משחקים כמו crysis 2 בצורה טובה מאוד ויוכל להציג סרטים ב-HD באיכות הגבוהה ביותר. אין צורך בציוד היקפי, השקט של המפרט לא קריטי במיוחד-5, אין לי מושג מה זה אוברקלוק אבל אני מניח שאני לא צריך את זה... לא משנה לי מאיזה חנות, אבל עדין שזה יהיה באזור השרון. ואני צריך 1TB free space ושזה יהיה מחולק חצי חצי בשני כוננים. תודה על כול עזרה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by NirNirNirNir,

המחיר צריך לכלול Vista עם media center תודה..

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by asi206,

אני מעוניין לבנות HTPC שישמש אותי גם בתור מחשב (גלישה, מוזיקה , סרטים ) וגם שיהיה לו כרטיס לכידת וידאו שאני יוכל להקליט תוכניות. (PVR 150?) יש לי כבר מחשב אישי ככה שמשחקים לא צריכים לרוץ על הHTPC. מאד חשוב שיהיה שקט ומקורר כמו שצריך ושיהיה הרבה מקום איכסון. אני מתכנן להתקין עליו VISTA 32 . כמו כן הייתי מעוניין במארז יפה ... תודה =]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. המפרט מיועד למשחקים סרטים , הורדות ,לא oc מה דעתכם? מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 770 זכרונות? DDR II 667 כמות 512MB Kingston 1 340 כרטיסי מסך? eVGA כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 890 כרטיסי קול? כמות מחיר סה"כ C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) 1 40 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 160GB SATA II 1 325 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52x32x52 (Kit) 1 110 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 …

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  19. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים Antec P193 V3 ATX Advanced Super Midi Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Antec High …

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  20. טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. מעבד : Q6600 stepping G0 לוח אם : ASUS Maximus Formula זיכרון : אני לא יודע איזה, אני רוצה 2GB ועדיף במהירות 800, בגבול ה500 שקל +\- כ.קשיח : 500GB של WD או סיגייט כ.מסך : 8800GT צורב : X18 או X20 בחיבור SATA ספק כח : CORSAIR 520HX אוקיי, אז ככה: 1. אני לא מתכוון לעשות OC (טוב, אולי קטן בעתיד). 2. אני לא צריך מארז, יש לי, כנ"ל לגבי קירור 3. יש לי כבר HDD של 200 ואני רוצה עוד אחד של 500, למה כל-כך קשה לך לקבל את זה שבנאדם רוצה HDD גדול?! 4. אני מרכיב לבד את המחשב. 5. קירור למעבד אני לוקח את הBIG TYPHOON VX 6. אני מתכון לקנות ספק 500W, זה כבר החלטה שלי. אני לא מבקש שתרכיבו לי מפרט בחנות, יש לי את המקור שלי ממנו אני קונה. סה"כ ביקשתי המלצות לזכרונות 800MHZ טובים, לצורב SATA …

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by vered1,

הי, אני מחשפת מחשב נייד בסכום של עד 4000 ש"ח, לצרכים די בסיסיים (אופיס וכאלה). ממש אשמח אם יש למישהו עצה. המליצו לי על TOSHIBA L30-134 ואין לי מושג אם זה טוב.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by (G),

ברצוני להזמין סוללה למכשיר ACER ASPIRE 5520, הסוללה הקיימת היא AS07B31 11.1V 4000mAh נתקלתי ברשת במספר סוללות הרשומות כמתאימות למכשיר 6- 8 תאים, אך הנתונים שונים: Capacity: 4800mah Voltage: 14.8V http://www.usa-battery.com/cell-battery-acer-aspire-5520-5520g-5920-7720-5710-p-1666.html Voltage : 14.8V Capacity : 4400mAh http://www.adapterlist.com/acer/aspire-5520.htm כמו שניתן לראות הנתונים שונים בין הסוללה הקיימת שלי לבין הסוללות שציינתי. השאלה שלי האם אני יכול לרכוש את אחת מהסוללות הנ"ל למכשיר גם אם נתוני הסוללה שונים.

24. שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by חן חן,

1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד. 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.