עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YoTaMi,

1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by Danikk8,

שלום אני צריך חוות דעת על מחשב שהציעו לי, מה אפשר לשפר בו, התקציב הוא עד 2700 ש"ח, לא כולל מסך וציוד הקפי, תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מפרט בתקציב לוחץ למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. התקציב הינו 3-4K עדיפות לכמה שפחות מצלצלים.. המחשב ללא ציוד הקיפי ומסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Cr4ck,

שלום , קניתי לפני כ 3 שנים מחשב amd 3200 עם לוח abit kn8 ultra להלן המפרט של הלוח ... http://www.baremetalbits.com/article-24.html עכשיו.... איזה מעבד יתאים לי לקנות ? זה תומך dual core ? ואיפה אני יכול לקנות כזה בכלל ? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. 1. מה התקציב?- עד 7K כולל מסך 22' לפחות דק איכותי. 2. מטרות המחשב? משחקים בעיקר וגם סרטים ושאר ירקות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מה שמצויין במפרט למטה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן אני מעדיף מותגים של חברות מוכרות כפר שרשמתי במפרט למטה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?-הקירור חשוב לי במקרה וארצה לעשות OC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך שהמחשב יגיע מורכב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by direwolf,

שלום, יש לי מחשב נייד של חברת דל דגם סטודיו 1537, יש לי כמה שאלות לגבי המחשב, בזמן מאמץ ומשחקים במחשב הצד השמאלי התחתון איפה ששמים את כף היד האזור הוא די מתחמם. האם זה תקין במחשב הזה? ושאלה נוספת היא כאשר המחשב דלוק ומחובר לשנאי אז השנאי מוציא רעש של זימזום. זה תקין? תודה,

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. היי חברים זה המחשב כפי שכתבתי, מה שקורה זה שהמסך פתאום כאילו נכבה אבל רואים עדיין תמונה רק בלי אור כלל, לא נראה כבעיית חשמל/מגעים/מסך לא תקין, לא ברור מדוע זה קורה, למשל שהפעלתי עליו GHOST הוא עבד ברצץ ולא הייתה שום תקלה, מכאן שאני חושב שיש בעייה בדריבר של המחשב, יש למישהו מושג? מישהו נתקל בתופעה התקלה לא מופיעה לאחר איזו פעולה ששמתי לב אלייה, באופן אקראי זה קורה..הפעלה מחדש פותרת את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by danielzy,

היי, צריך מפרט לשרת משחקים. הנה הדרישות של המשווקת : System Requirements Recommended: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: 3 Ghz. For AMD Athlon 64 CPU: 3500+ (2.2 Ghz) RAM: 2 Gb per physical CPU Optimal spec: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: AMD Athlon 64 4800+ or 3.66GHz Xeon RAM: 2Gb per physical CPU אם יש אפשרות בתקציב שהשרת יריץ שני שרתים 32 שחקנים או אפילו 32 שחקנים עם עוד אחד קטן של 16 זה יהיה מעולה. רצוי לכיוון ה 1500

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. צרכים. אינטרנט, אופיס, מוסיקה ולראות סרטים. (לא ישמש למשחקים או תלת ממד) תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by ro-man,

זה המפרט שהציעו לי בחנות מחשבים ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב... מעבד: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX (אני לא בטוח אם זה BOX או TRAY) http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1589 כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ (לא רשם איזה חברה) דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב: DVD-RW LG ספק כוח: ThermalTake 500W הוא לא רשם איזה דגם ספציפי אבל אני חושב שזה הגרסא הזאת ThermalTake LitePower 500W מאר…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, בעיקר למשחקים עד 2500 שח... 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, , צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV, FEAR, והסגנון הזה... וכל מיני משחקים ישנים ... * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. היי מחפש הצעות למחשב עיסקי 3000 עד 4000 או דומה. רצוי שמחשב יהייה מוקשח פיזית. אפליקציות אופיס רגילות + גלישה + סרטים מסך מט חברות: מעדיף לנובו או דל לא חייב טכנולוגיה אחרונה אבל מעדיף מהיר ביותר והרבה זכרון. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום לקהילה מכובדת :-) הציעו לי מפרט הבא ואני מתעניין מה כדאי לשנות לשפר שימושים שלי במחשב בעיקר גלישה, תכנות בMATLAB (עיבוד תמונה) , תוכנות אופיס פחות סרטים ומשחקי אסטרטגיה ישנים אני רוצה מחשב שקט, יציב שעובד חלק גם עם אני עובד במקביל בכמה משימות שהזכרתי. במחשב החדש אני רוצה להתקין WINDOWS 7 , MATLAB 2010, OFFICE 2010 המפרט הבא הוצע לי במחיר של 2500 (חדש) מארז EZCOOL ספק כוח Ci-Power CWT FAN12 500 W לוח אם AMD GIGABYTE GA MA785GM US2H AM2 מעבד ATHLON II 445 T.C. AM3 AMD זיכרון CEON 2GB DDR2 800 MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 430GT 1G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח GB500 SATA2 ועכשיו סעיפים לפי תקנון הפורום . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים- שיתוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו-תוכנות שיתוף ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה -כל דבר בצורה בינונית אבל שמשחקים יהיו במראה בינוני גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי -רק מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?- אני צריך רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)-לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות-לא צריך מערכת הפעלה אבל שיורכב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעד…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות כגון MATLAB ושות', סרטים ב-HD. לא מתכוון לשחק על המחשב בכלל. משקל רצוי - אין הגבלה. זמן סוללה - לא הכי רלוונטי, כל מה שיאפשר עבודה מעל 4 שעות יהיה טוב. גודל מסך - 14 אינץ' ומעלה אני מניח. יציאות מיוחדות - HDMI. אעדיף כונן קשיח גדול 250GB+ (לאור התוכן ב-HD). אין צורך בצורב. תקציב - כ-3000 שקלים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by dindon,

אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by handball,

HP - Pavilion Laptop / AMD Phenom™ II Processor / 15.6" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive - Brushed Aluminum או Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slate השני עולה 930 והראשון 830 דולר. אז איזה עדיף? תודה!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by emedic,

שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. יש מחשב מדגם EasyNote TK של packard bell. לאחרונה התחילו להופיע רעשים מוזרים ולצאת דבר שנראה כמו ענני אבק (זה לא עשן, הרחתי את זה) מהפתח אוורור שבצד המחשב, קרוב לחיבור הטענה שלו. לאחר כמה ימים המחשב התחיל לקרוס לי בכול מיני מצבים, בלי שום קשר לכמות העומס עליו. החשד שלי שהמאוורר נדפק והוא מתחמם יותר מידי. העליתי כאן את הטמפרטורה שלו בזמן מנוחה ואת המפרט. אני לא מצליח לשים פה את הקישורים לתמונה, הפורום מצנזר לי אותם. אז הטמפרטורות הם: במעבד בcore 1 64c core 2 66c PCH - 59C GMCH -18C Hard disk - 36C המחשב רץ על windows 7 home premium, מעבד i3-350m, זיכרון פנימי 3GB, דיסק קשיח של WDC 320GB. טמפרטורה ומפרט

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. אני גר באיזור חיפה, ולא נותרו כאן חנויות "איכותיות" לכן אני אצטרך להישאר עם אייבורי(לא מעוניין להזמין דרך חנות שלא נמצאת בחיפה בגלל אחריות). שימושים: רוב הזמן שימושים רגילים אך מידי פעם קצת גיימינג לא כבד. תקציב: 3000-3500 ש"ח לא יבוצע OC. אין צורך בציוד היקפי. מפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא המפרט הבא: מארז: thermaltake v4 ספק: SS 520W +80 לוח אם: ga-h77-ds3h Gigabyte מעבד: intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 דיסק קשיח: WD 1TB זכרון: Kingston 4GB צורב: LG SATA DVD כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6850 סה"כ מחיר: 3470 ש"ח האם Seasonic 430W A.PFC יוכל להתמודד עם המפרט? (הוא עולה 95 ש"ח פחות)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. שלום , אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי לכמה שנים טובות קדימה . השימושים העיקריים של המחשב יהיו לטובת עבודה משרדית(אופיס) לצפייה בסרטים(באיכות הכי גבוה שקיימת היום!) ומדי פעם לתכנות. המחשבים שהיו לי עד היום היו מבוססי אינטל(מעבד ולוח אם) ושרדו אצלי המון שנים, לכן יש לי איזה נטייה ללכת על "בטוח" לכיוון אינטל אבל אני לא פוסל אפשרויות אחרות. תודה על העזרה שלכם

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. היי לכולם, מבקש לדעת את דעתכם. מה המחיר של שרת בעל המפרט הבא: platform: hp,dell or ibm rack mount cpu:1.4Ghz 64 bit hard drive:146G sataX2 RAID:raid1 NIC:port 2X 10/100/1000 copper DUAL powe supply תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סרטים וסדרות בעיקר, מוזיקה, אינטרנט ועבודה משרדית * גודל המסך? - 15" לפחות * משקל רצוי? - כמה שיותר שאפשר למצוא בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אני צריך כ: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - חובה VGA, אם יש אפשרות ל-HDMI אז יבורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אבל שהדרייברים יבואו עם המחשב (כאילו הדיסקים). * האם יש ל…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. גמר חתימה טובה לפטופ DELL (כמעט בן שנתיים )...לוקח לו 2 דקות לעלות. החלק העיקרי מהזמן הוא מסך שחור לפני מסך WELCOME . בדקתי OS BOOT INFORMATION וראיתי רשימה ענקית של דרייברים שחלקם לא עולה. איך אפשר לבדוק אם הרשימה לא כוללת תוכנות שכבר הוסרו ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.