עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב גיימינג איכותי שיריץ לי משחקים באופן חלק וללא תקיעות התקציב הוא 6000 שח כולל מערכת הפעלה מקורית של windows10 home אני צריך המלצות על מפרטים.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by danielpro1,

** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. אוקיי אז עד עכשיו חיפשתי מחשב נייד שיענה לי לצרכים ושיהיה בין המחירים 3500-4500 גג אבל הבעיה שרק עכשיו אני מבין שמה שחשבתי שטוב הוא לגמרי לא נכון! עד עכשיו הייתי בדילמה גדולה עם לקנות את הנייד של HP דגם pavilion DV5 1120 עד שהבנתי שהוא ממש ממש לא עונה על הדרישות שלי! בסך הכל אני רוצה לקנות נייד שיוציא אותי מהשיגרה שיאפשר לי לצאת שבת בבוקר לגינה ולגלוש באיטרנט כמובן שלא ררק זה עלה לי בראש תמיד שאני ישב וישחק קאונטר סטרייק ו-SA:MP פה ושם וגם ידעתי שלא באיכות הכי טובה אבל הייתי בטוח שיעבוד טוב יחסית למחשב שהמחיר שלו עומד על 4400 ש"ח חחח כמובן שחשבתי כמו ילד קטן שחושב שתמיד שכמה שעולה יותר כסף אז כמובן שאיכות יותר טובה אבל כל זה היתברר לי שהתחלתי לגלוש בפורמים להיסתכל ע…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by JezpeRR,

אוקיי בתקציב של בעארך 7-7.5 אלף שקל מה אתם אומרים על זה CPU: AMD Athlon64 3200+ 939 Venice 90nm Motherboard: DFI LanParty nForce 4 Ultra-D Memory: Mushkin RedLine 2x512MB DDR 500Mhz Video Card: X900XT/Pro 512MB DDR3 256-bit Hard Disk: WesternDigital 120GB SATA II Case: Antec Super LanBoy Aluminium Case Power Supply: OCZ MosStream 520W CPU Cooler: XP-120 + 120mm Fan אם יש לכם שינויים שכדאיים תפרטו... נ.ב אני יודע שהכרטיס מסך עוד לא יצא...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. המחשב הוא בעיקר לצפייה בסרטים , מוזיקה , ומשחקים חדשים אני לא עושה OC זה המפרט תגידו מה אתם חושבים : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5QL-E זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב: LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ספק כח: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU מסך: Samsung 22" T220P (1920X1200) מקלדת: LogiTech Wave Keyboard עכבר: Logitech G5 New Version רמקולים: ALTEC-LANSING 2.1 VS2421 ולפני שתגידו משו על הכרטיס מסך , אז אני צ…

6. Started by Garf89,

זקוק לחוות דעת על המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler Gigabyte GA-H67MA-D2H H67 CHIPSET G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 Cooler Master Extreme Power 650 Watt מחיר: 3200 שח תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by ItayBm,

אהלן אני מתחיל ללמוד אוטוטו, וחשבתי לקנות מחשב. השימושים בעיקר וורד, מוזיקה, אינטרנט, עם פזילה למשחקים קלים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטונדט, אינטרנט אופיס סרטים, ופזילה למשחקים קלים * גודל המסך? באמצע, קטן מ15, אך גדול מ12 * משקל רצוי? הממ שיהיה נייד, אז 2 ק"ג גג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, עדיפות ל7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב, אם אין …

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by kola,

אני מעוניין בנייד שיכיל את התכונות הבאות: fireware = טוב ואיכותי [אני הולך להשתמש בזה הרבה] usb- לפחות 2-3 יציאות משטח לעכבר מסך בסביבות ה15.4 אינץ יכול להיות מצויין משך חיי סוללה מירביים [עדיפות] חשובה לי האחריות שתהיה למינימום שנה שיכול לסחוב פוטושופ ופלאש כמו גדול ללא כל סיבוכים. התקציב 4,500 ש"ח אני חושב שזה תקציב יחסית מכובד למחשב שאני מחפש תודה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עבור: + Office + internet + matlab + emule + תמונות דיגיטליות (עם עיבוד) + Mp3 מצד אחד אני לא מעוניין במשחקים וגרפיקה, אך מצד שני אני מעוניין במחשב שיהיה טוב לכמה שנים (לפחות 3-4) ויוכל לתמוך בתכנות עתידיות (כמו VISTA) כמה לדעתכם אני צריך להוציא? אשמח לקבל מפרטים. תודה

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  11. שלום הנה המפרט : intel core 2 duo e6300 conro gigabyte 945 s-3 512 כפול שתיים ddr2 667 x1900gtd x-turbo fan power gamer wd 250 gb 16mb sata 2 מארז אני צריך המלצה ואני רוצה שיהיה עם ספק ביחד asus-rw dual מסך דק nu ql-721v 8ms dvi מקלדת ועכבר אני יחליט כבר לגבי הזיכרון הוא אמר לי שזה חברה אמריקאית לא יודע מה בדיוק ואם נגיד הזיכרון מתקלקל אז הם נותנים חדש בלי בעיות הוא אמר שהם המתחרים של קינגסטון באמריקה החברה של הכרטיס מסך אני כמעט בטוח שזה gecube המחשב עולה 5900 ואפשר להוריד לו עוד למה הוא גמיש ואני משלם מזומן אז אפשר לרדת הרבה השאלה אם המחשב טוב או שהוא חירטט אותי יש לי מושג בחלקים אבל לא כל כך תודה על העזרההההה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  12. לא ממש סגורה על עצמה מבחינת התקציב אבל אלו הנתונים: 99% אינטרנט (סביר להניח Yנט ולוח המשדרים של הוט) 1% מצגות תמונות של הנכדים. אבל מה שבאמת חשוב זה המסך. כמה שיותר גדול, לא מבריק ושהפונטים בנייטיב יהיו גדולים (רזולוציה נמוכה). אוי ואבוי לי אם תהיה תקלה והאחריות לא משהו אז מאוד כדאי שהאכות תהיה סבירה +++. תודה לכולכם.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. Started by חן חן,

1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד. 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. Started by dualtrax,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 5,000 ש"ח לצורך קניית מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב היא צפייה בסרטים והתעסקות עם לינוקס, המחשב החדש הולך להריץ gentoo מה שאומר שהוא הולך לקמפל, והמון. משחקים אני לא מתכוון להריץ על המחשב הזה ככה שאין צורך בכרטיס מסך לגיימרים, אך חשוב שיהיה חזק מספיק לאפקטים של beryl. אין צורך בציוד הקפי כלל, מארז ותכולתו נטו. בנוסף לדברים הנ"ל יש לי דרישה נוספת מהמפרט, על המפרט לכלול 2 HDים של WD בתצורת RAID 0, על כל הHD להיות מינימום 160 גי'גה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. יש לי ניסיון מאוד רע עם ספקים, הדבר הפך ממש לפראנואיה אז אבקש לשים את הספק במקום גבוה בסדר העדיפויות. דבר אחרון, יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב. בתודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  15. חבר שלי בקש ממני לבחור לו נייד במקום הנייח שלו אז כך הנייד לא יתנייד מחוץ לבית הצרכים זה אינטרנט גלישה שירים משחקים לא כבדים במיוחד חיבור לLCD וניגון סרטי HD אימיול להורדות התקציב שלא יעלה על ה4500-4600 ש"ח שהנייד יהיה מעוצב ויפה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. לוח אם - intel 965 מעבד - intel croe 2 duo E6420 זיכרון - crosair 1024 8000 mhz כרטיס מסך - nvidia deforce 8500 GT 256 MB דיסק קשיח - WD 250 GB SATA 2 מסך - PROVIEW 19' LCD צורב - יש לי כבר סה"כ 4,500 ש"ח כבר עדיף לשים גם מערכ' vista? ב- 590 ש"ח 64 ביט

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם ערכות הקירור\אוורור לנייד שוות משהו ובאמת תורמות להורדת הטמפ' שלו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שיש לו דבר כזה,כמו כן המלצות. חפשתי בזאפ ומצאתי את הרשימה הבאה - http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&orderby=price&DB135498=294266&pageInfo=1 יש דברים מטורפים כאן,אבל לא צריך להגזים,לא מעניין אותי כל התוספות של הHUB וקוראי כרטיסים. חשוב באמת אם זה יהיה יעיל ושזה יתאים לדגם HP DV6515EJ. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. חברה שלי קנתה מ notebookclub את ה dell vostro a840. בעיקרון קיבלנו אחריות מצורפת לחשבונית על דף רגיל שמפרט את האחריות אבל שלא אומר שהאחריות היא של דל. לכל החלקים 3 שנים (ספק וסוללה שנה). לפי מה שכתוב המעבדה שלהם נמצאת במדינת היהודים 85 בהרצליה פיתוח לפי מה שכתוב בקבלה, וצריך להתקשר למספר כשלהו כדי לפתוח פניה במידה ויש תקלה. האם זאת האחריות המקורית?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אהלן, יש לי מחשב נייד של XPS של DELL אני רוצה לחבר אותו לLCD שלי דרך חיבור HDMI, אני משחק עם הרזולוציות אך עדיין אני לא מקבל תמונה בLCD. ניסיתי לעבור על ההוראות דרך הספרון של המחשב אבל לא כל הפקודות שבספרון מופיעות במחשב, יש לי גם לוח בקרה של NAVIDA שאמורה להיות בו הדרכה לחיבור HDMI אבל לא מצאתי שם (אולי בכלל שהNAVIDA שלי בעברית). מה אני יכול לעשות? אני צריך איך שהוא להפעיל את החיבור הזה במחשב אבל איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Ding Ding Dong,

יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. המדריך הוכן ונכתב על ידי ופוסם בפורום נוסף באותו שם משתמש SHLOMIOOSTER בבקשה המדריך: אני מאמין שכל מי שקורא מדריך זה קרוב לוודאי שיש לו בבית מחשב נייד. כידוע במצב טעינה המחשב עובד על ביצועים יותר גבוהים מאשר עובד בסוללה, במדריך זה נלמד איך לנצל את צריכת המעבד עד להגדרות הכי מפורטות של ה WINDOWS, כדי לספק למחשב את כמות ה GHz המלאה של המעבד גם בזמן הוצאת כבל הטעינה מהמחשב. אז ככה כל אחד יודע שבאפשרותו לבחור לפחות שלושה אפשרויות לבעליה VISTA מדובר בבחירות אלו: מאוזן , מצב חסכון בחשמל , ביצועים גבוהים כברירת מחדל הוינדאוס מגדיר את ה"ביצועים הגבוהים" לא באמת ל" ביצועים הכי גבוהיים בזמן סוללה" זאת אומרת בחירה באפשרות ביצועים גבוהים אינה זהה כאשר אנו מחוברים לסוללה …

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by spotash,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי פשוט (אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העיקר שמהמשחקים יעבדו (אפשר גם על הגדרות הכי נמוכות) 3. ה…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. אני צריך מפרט אינטל משהו דומה לזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode= כולל עכבר, מקלדת, רמקולים... אין לי שום דרישה על ביצועים - רק צריך להיות מסוגל לגלוש באינטרנט ולכן אני רק מבקש רכיבים של חברות נורמליות כדי שיהיה יציב. תודה! תוספת: אני מתכוון לשים עליו לינוקס כך שלא יהיה צורך אפילו באנטי וירוס ופיירוול... באמת ביצועים מינימליים יספיקו.

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Rhx,

שלום. המון המון זמן לא הייתי פה ואני לא מעודכן בכל מה שקשור למחשבים, אז אני אשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי עד 4000 שקלים, אני מחפש משהו שיחזיק לי לאורך זמן, בעקרון אני צריך את המחשב הזה לגלישה כל מיני עבודות, קצת מוסיקה והכי חשוב שיזרום מהר.... וכמובן שיפעיל משחקים כראוי, בשביל האחים הקטנים שלי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות