ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
קודם כל מה אתם אומרים על המפרט של המחשב שאני הולך להזמין באופן כללי כבר שמתי פה את המפרט שלי אך עשיתי מספר שינויים בזכותכם אבל עדיין יש לי כמה שאלות בנוגע ללוח אם ,האם הוא מספיק טוב או שעדיף של גיג'הביט וגם בקשר למארז אני יודע שהוא טוב אבל הוא מזכיר את המארז שיש לי בבית הספר (מארז מכוער ומגושם) אז אם למישהו יש הצעות שיגיב כאן בבקשה כי אני כבר רוצה לסגור את עניין המחשב ולהזמין תודה מראש יניב http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg כנסו לכאן
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
מפרט למחשב משרדי ב 1900 ש"ח שלום לכולם אני חייב עזרה בבקשה בבקשה יש לי פרוייקט טכנאים ואני צריך מחשב לפי המפרט הבא: תקציב 1900 ש"ח המחשב ישמש למטרות משרדיות בלבד (אופיס ואינטרנט) אבל שיהיו לו איזשהם יכולות שדרוג עתידיות: לוח אם SOCKET 775 לא משנה איזה ועדיף שיהיה הכול ONBOARD כדי שיצא זול(כי המחשב צריך כרטיס קול פשוט וכרטיס רשת פשוט) חובה שיהיה עליו PCI EXPRESS לא משנה איזה המחשב יכלול מסך (לא משנה איזה) כל שאר הרכיבים (זכרונות,הארד דיסק, מקלדת,עכבר,מארז) לא משנה איזה העיקר שלא יעבור את התקציב אני יודע שלי זה נשמע פשוט בלתי אפשרי ואני מחפש המון זמן אני ישמח אם אני יקבל תשובה.. ואם לדעתכם זה לא אפשרי אני ישמח לפחות אם תתנו לי שם של לוח אם זול (פחות מ 400 שקל) שיש עליו PCI…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3000עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ממסך של סמסונג CRT מציג כרגע על 1024 על 768 ושוקל לקנות חדש... אבל במפרט כרגע לא. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דברים חדשים והכבדים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול ב…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמו בכותרת מפרט פחות או יותר שאני אוכל למצוא בכל חנות שמתאים לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצי Office וכו' תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס…
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור מחשב שלי השני, זה המפרט: INTEL CORE I7 920 + NOCTUA NH-U12P @ 4.21Ghz GIGABYTE GA-EX58-DS4 KINGSTON DDR3 HYPER-X BLU 8GB (4096X2) 1600MHZ CL-9 SAMSUNG F3 1.5TB SATA2 CF ATI RADEON HD4870 512MB GDDR5 LG DVD 24X SATA COOLER MASTER CM690 2 BASIC CORSAIR 750TX 750W כמה לערכתם הוא שווה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני קונה מארז עם ספק ויש לי תקציב עד 100 דולר בארה"ב למה שאני רוצה אז אמרתי למה אני לא ילך על הארד דיסק החלטתי לקחת 160 ג'יגה אני צריך שתגידו איך זה נראה לכם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144203 וזה תומך 100 אחוז במחשב שלי? לא לקנות סתם עכשיו העניין לגבי המארז אני צריך מארז עם ספק נורמליים פשוטים עד 400 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2113 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441 חשבתי ללכת על הראשון עם הספק 400 וואט,הוא בדיוק כמו המארז השני רק עם ספק חזק יותר ? אחלה תודה אני מת כבר להזמין
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו COD4 לדוגמא. אודה לכם על כל הצעת יעול ו/או התייחסות לפני הקנייה. ד.א. על המחשב תרוץ XP אז אין צורך ב-4GB זכרון ויש אופציה גם להקטין את גודל הכונן. מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤611 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤208 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 16MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤639 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 14, עם אינטל i7 ומסך מגע. רוצה להגיע לסכום של עד 4000 שח (עדיפות לפחות) ראיתי שיש לאסוס ו- hp אשמח לעזרה למשהו טוב עם הפונקציות שרשמתי ובמחיר סביר. יש ״חיה״ כזו?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בסביבות ה 2500 שקל מפרט למשחקים כרגע עם מסך 17 אינטצ על רזולוצייה 1028*768 ללא צורך ב OC או רכיבית נוספים למעט צורב DVD מפרט צריך להיות מבוסס אינטל תודה צריך להיות מKSP שם אותו בן אדם רוצה לקנות כי זה קרוב לביית אז שהמפרט יהיה משם תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מע' קולנוע ביתית וחשבתי לבסס אותה דווקא על HTPC. תחילה חשבתי על רסיבר אך לא מצאתי פיטרון לניגון מדיה מהרשת. וגם אם יתאפשר הדבר הרי שברגע שיצאו פורמטים חדשים אני אהיה בבעיה. streamerים למיניהם גם יורדים מהפרט מאותה הסיבה. קוסמת לי בHTPC הגמישות שלו. יצאה פורמט חדש - אין בעיה, מתקינית קודקים וסיימנו. וכמובן פשטות הגישה שלו לרשת - מאגר הסרטים/ מוזיקה. דרישות: 1. יכולת גישה לרשת (יחובר קווית לנתב), כניסה וניגון מדיה מתיקיות משותפות. לא סגור עדיין על הOS, אבל יתכן מאד שירוץ או XP או win7. 2. מרכזיה לכל המדיה שניתן לחבר לטלויזיה - ממיר, קונסולות משחק וכו'. חשוב שההאב יהיה פנימי וניתן יהיה לשלוט עליו ע"י שלט. לא אכפת לי שיהיה שלט הוסף לכך. היציאה צריכה להיו…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם חמי מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מקום עבודתו כחלק ממתנת חג. הוא מתלבט בין שני אופציות : Acer Aspire AS5732Z-443G25Mn במחיר של 2850 ש"ח Toshiba Satalite L_500-1SW במחיר של 3240 ש"ח השימוש במחשב הוא שימוש ביתי בלבד (אינטרנט אופיס וכו') המחירים הנ"ל הם לפני ההטבת של מתנת החג. אשמח לקבל התייחסות לגבי שני המחשבים והאם כדאי ללכת על היקר יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3700-4000 חצי במזומן השאר בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול ,וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיאה מקורר טוב ו…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש דרייברים לVISTA64, למחשבים של DELL? בעיקר לדגמי INSPIRON 1520 ו 1525? לא מצאתי באתר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל ובנוסף להנדסאי אדריכלות לעיצוב פנים. אני גם צלם חובב בנוסף. כך שאני מחפש מחשב נייד בגודל 15'' העדפה למקלדת מלאה אך לא מחייב שיוכל להריץ תוכנות לא קלות בלשון המעטה כמו אוטוקאד, סקאצ׳אפ, מולטיסים ופוטושופ כמובן.. אשמח להמלצות למחשב שיוכל להיות גם נייד(קל ובכל סוללה שתחזיק יום עבודה עדיפות) וגם יהיה בתקציב של עד 3500 (ניתן להוסיף קצתאםבאמת ישנה משמעותית את איכות המחשב) - ניתן לקנות גם בחו''ל אך כמובן שעדיף מהארץ. תודה וסליחה על החפירה 😅
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי ללכת על המעבד שתי ליבות e8500 +אוברקלוק של החנות והחלטתי להשקיע בכרטיס מסך 4870 עם 1gb זיכרון . המפרט הוא למשחקים המסך שלי הוא בגודל 22 אינץ. דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Reta…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 1 320 AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU 1 517 WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 247 Genius KB-12e PS2 Eng/Heb/Rus Keyboard 1 50 Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 395 Samsung 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 343 17" LG L1752S (8ms) Black DVI LCD Monitor 1 1199 Microsoft OEM PS2/USB Optical Mouse 1 65 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 1 185 Computer Integration 1 160 Logitech S100 5W 2.0 Black OEM Speakers 1 64 Advice PRPC 650VA UPS 1 349 Gigabyte NX7300GS PCI-e 128Mb(up to 256) Bulk Video Card 1 347 Logitech QuickCam Express USB Webcam 1 90 סה''כ: 14 4331 ¤ מחיר הובלה :60 ¤ , …
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי לפיתוח תוכנה. דרישות עיקריות זה מעבד חזק והרבה זכרון מהיר תקציב כרגע: 2500-3000 מיועד בעיקר לעבודה עם Visual Studio וכן להרצה במקביל של מכונה וירטואלית אחת או שתיים אין צורך ב: מערכת הפעלה, מקלדת\עכבר, כונן סידי, כרטיס רשת, מסך לא מתוכנן אובקלוקינג, לא מיועד לגיימינג דרגת רעש\שקט: 5 (עדיף שקט לא קריטי) זכרון: 16 ג"ב מעבד: עדיפות ל-i7 אפשרי גם i5 כרטיס מסך נפרד: אין צורך דיסק קשיח: מהיר אבל לא צריך להיות גדול (לא SSD בגלל בעיות תקציב ואמינות) לוח-אם: בעיקר אמין ספק-כח: אמין לאורך זמן ועמיד עד כמה שניתן לאבק נוספים: כמה שיותר יציאות USB תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-