עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מחשב חדש לעבודה משרדית בעיקר. השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודות באופיס ואולי פה ושם משחקים ( בסגנון פיפא לא יותר..) אין לי צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבה של המחשב. אין צורך בשום ציוד היקפי. חשוב רק שהמחשב יעבוד בצורה חלקה ולא יזחל לי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by F430,

המחשב לחבר שנמצא בצבא הייתי מעוניין כמה שיותר חדיש טכנולגית וקריר שיש שיתן תתמורה הטובה ביותר יש אפשרות לחריגה של 200 שקלים תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by guy15553,

היי .. אני מעוניין לקנות מחשב ב 1000 שח בחלקים. מעבד. זיכרונות. לוח אם ספק . וכרטיס מסך מובנה . תודה

4. הי, המפרט הנוכחי שלי כולל: מעבד - Intel C2D 4300 + Arctic cooling Alpine 7 כ. מסך - Radeon 3850 256MB זכרון - 2G (2x1GB) 800Mhz לוח- Gigabyte - P35-DSL3 ספק כוח - HEC 400W מארז - HEC 6A19 (ותיק, בן 6-7 שנים) הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לבצע שדרוג למפרט הזה, או כדאי פשוט למכור ולקנות הכל חדש. תודה, עריכה: oc בא בחשבון. גיימינג - בינוני כבד. (כלומר Far Cry אבל לא חובה במקסימום) שקט - בינוני (לא רועש, לא דג)

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב נייד ב 5K לאינטרנט ועבודה בעיקר. מה שחשוב הוא שיהיה של IBM, אינטרנט אלחוטי, צורב די וי די. אני ראיתי את הדגם הבא: ?ThinkPad C100 TB0B5IZ 1.86GHZ? באתר http://www.ksp.co.il למעלה בניידים וחברה לסמן IBM. הוא החמישי במספר מלמעלה. אייך המחשב שבחרתי? האם מישהו ממליץ על מחשב אחר מחנות אחרת אפילו? אני לא זוכר, אם המעבד של הניידים פנטיום אם 750 פינים הוא 2 מגה קאש, מישהו יכול לרענן? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שאפשר יהיה להתעסק איתו גם בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ. אני מחפש דגם של חברת DELL או חברת HP . אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. יש לי פירוט של מחשב בסך של 4500 תגידו לי בבקשה אם הוא שווה את המחיר ואם יש דברים שצריך לשפר או להוסיף : ATI - Sapphire Radeon X1950PRO 512MB PCIe - כרטיס מסך זה או Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כרטיס מסך Revolution 5.1וM-Audio כרטיס קול DDR2 1024MB 800MHZ CL5 Kingston זיכרון - X2 Gigabyte GAP-35-CDS3R לוח אם Intel Core 2 Duo E6700 - מעבד Western Digital WD3200KS הארד דיסק Pioneer DVR111 DVD16X - צורב

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  9. אז ככה עשיתי מפרט למחשב שאני קונה ורציתי שתחוו דיעה אז כמו שאתם רואים אני מעוניין באינטל וכמובן שקט לגמרי בשביל חדר שינה ואני מעוניין לדעת האם אני צריך קירור לאיזה חלק במפרט של המחשב הזה והאם אני צריך עוד משהו שאיני יודע עליו המחשב מיועד לסרטים עריכת וידאו משחקים וכל מה שבא יש לי 20 אינץ למי שישאל ואני נשאר עם ה xp הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 …

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by cobara,

שנה אזרחית טובה לכולם! יש לי שאילה בקשר לעבודה על מחשב נייד ללא ארקה. אני אסביר. אני כרגע ארצות הברית ויש ברשותי מחשב נייד DELL שהחיבור לחשמל שלו הוא רגיל כמו בישראל בנוסף יש לי מתאם לשקע מקומים אבל ללא ארקה. שאילה שלי אם אני מחבר אותו ככה לחשמל זה יכול לפגוע במחשב או במטען ? ואותה שאילה עם מדובר רק בטענה של מחשב. תודה,

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  11. אהלן אני מחפש להרכיב מפרט לחברה שלי אחרי כמה שנים טובות שהמחשב הישן כבר לא עומד בסטנדרט , אשמח לקבל המלצות למפרט פשוט בסביבות ה 1000 ש"ח , ללא כונן אופטי, מארז ג'נרי נחמד וספק פשוט. את ההרכבה אני אבצע בעצמי. תודה ויום טוב ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by elif744,

אני רציתי לדעת כמה לדעתכם כדאי לי להוציא על מחשב ... אני לא משחק הרבה אבל פה ושם אני משחק משחקי און ליין וגם הייתי רוצה לשחק COD2 ו - F.E.A.R וכל הדברים בסגנון על הגדרות נחמדות... אבל הרוב אני באינטרנט, איי סי קיו, מסינג'ר וכל הדברים האלה. תודה מראש, אלי.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אהלן, מקווה שתוכלו לעזור לי עם רכישת נייד. הLG בן ה5 נפח את נשמתו. אז ככה: * מטרות המחשב? - שימושים שותפים, אופיס מיילים ומשחקים קל עד בינוני. לא קרייסיס על FULL. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, לא יוצא מהבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, תמיד מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - אפשרי, לא צריך משהו ספציפי. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה יהיה נחמד, 320 גם בסדר. * צורב DVD? לא חובה, יש חיצוני. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן שתיהיה אחריות מקומית טובה ואפילו אפשרות להאריך מעל השנה הדיפולטית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בנוסף, מה שכן חשוב לי זה איכות המרכב ואיכות המסך, אז אם לאיזה חברה יש יתרון בזה נא להציע. תודה מרא…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by matosilon,

איך המפרט הזה? יש לי כונן חיצוני של 500Gb אז אני לא צריך עוד דיסק פנימי האם יש הצעות לשיפור? מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB ¤235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤120 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב Pioneer DVR-215 Silver X20 DVD ¤109 כמות:1 http://www…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יש רצון לא לחרוג מ 2k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי סטנדרטי לזוג מבוגר - גלישה, סרטים, אופיס וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה ומתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

16. שלום, יש לי נייד מסוג פוגיטסו אמילו L 6820 והלך לו הלוח אם, אני לא מצליח למצוא חברה שמוכרת לוחות אם... אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא לו לוח אם עבורו אפילו לוח אם מסדרה אחרת של פוגיטסו מתאים... תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום רב :-) הגיע הזמן בשעה טובה (לאחר הרבה הפצרות) להחליף את המחשב אצל הוריי. אשמח מאוד לכל עזרה בהרכבת מפרט למחשב לשימושים כלליים. לא מחפש משהו מהטופ אוף דה ליין. סביר כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי להגיע לקצה התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי - אופיס, אינטרנט, סרטים לנכדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. במחשב של סוני VAIO הצלחתי להתקין את כל הדרייברים ולמרות זאת לא היה תקשורת למדפסת, ועכשיו נשרפו היציאות USB יש אחריות על המחשב אבל בסוני טוענים שכיון שהתקנתי מערכת של 32 ביט זה גרם לתקלה ואין אחריות! הייתכן דבר כזה? :s05: בנוסף אמרו בסוני שאי אפשר להתקין מערכת הפעלה ויסטה אולטימט על מחשב שנמכר עם הום פרמיום אפילו אם שניהם 64 ביט

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Enable,

המפרט שלי להיום הוא כזה מעבד: E8400 לוח אם- ASUS P5K/EPU זיכרון4GB DDR 2 כרטיס מסך : ATI HD 6850 ספק :THERMALTEK 500W 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:gw2 bf3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680:1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. אהלן, לפני כמה ימים ביקשתי את עזרתכם - וקיבלתי בשפע - במפרט למחשב חדש. התכוונתי לקנות, ואז נזכרתי שזה 5,000 וזה הרבה. לכן, חשבתי לשדרג במקום - המפרט כרגע: Q6600 DFI BloodIron P35 4GB RAM Club3D HD4850 OC Edition המחשב מחובר כרגע למסך LCD 32. ניסיתי להריץ עליו משחקים בFHD, והמשחקים בקושי זזים על ההגדרות הכי נמוכות. האם ניתן לשדרג כרטיס מסך ולקבל ביצועים טובים יותר מבלי לקנות מערכת חדשה לגמרי? תודה מראש על העזרה, אם יש פורמט להודעת שדרוג שפספסתי אסדר מחדש. מתן

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by sabag,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!: 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?:משחקים וגרפיקה ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כל המשחקים החדשים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:"22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?:גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. אהלן חברה..אשמח לעזרה בנושא.. מחפש נייד בתקציב של עד 2500+- (אפשר לחרוג קצת, לא יותר מדי). מסך קטן כמה שאפשר (14.1 בהחלט מתקבל)... לא משהו מיוחד מדי, מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ולראית קבצי אופיס. לא חייב להריץ ויסטה, XP בהחלט מספק.... אשמח לקבל מפרט וכן חנות אמינה... תודה מראש לעוזרים נ.ב סליחה על ההפרה של החוקים...

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Price Units Total Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1190 1 1190 ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 320 2 640 Powercolor Price Units Total X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 1 1290 Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 360 1 360 Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Spire Price Units Total RockeTeer II 400W Silent (24pin) 190 1 190 Total price 4460 ₪ מחשב למשחקים

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by mevolbal,

אני שוקל לקנות את ה ‎Acer Aspire 5930G‎ מפרט: ‎Model‎ ‎733G25M‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA high-brightness 1280x800‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945ABG ‎ ‎ BlueTooth‎ ‎Yes, BLUETooth 2.0‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes, Acer Cristal Eye Orbicam‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.75 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warran…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש נייד שהשימושים שלו יהיו: 1. צפייה בסרטי HD- מעבר לביצועים הנדרשים מהחומרה אני רוצה גם חיבור HDMI. 2. גלישה באינטרנט ושימו בתוכנות משרדיות שונות, גם כשיחסית הרבה פתוחות במקביל. 3. תכנות- שימוש בתוכנות כמו VISUAL STUDIO, VMWARE, Matlab. הנייד חייב להיות אמין ועם אחריות טובה. אני לא צפוי להתנייד איתו יותר מדי- אך אם אפשר אני מעדיף מסך בינוני (באיזור ה12-13 אינץ'). לעניין התקציב- התקציב הקשיח הוא 4000, אך כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות ואני מקווה שבאיזור ה2500-3000 יש משהו שעונה לצרכים שלי בצורה טובה. ראיתי שבפוסטים קודמים לשימושים דומים המלצתם על Dell Vostro 3550, האם הוא אכן מתאים? ומה ההבדל מבחינת הפרמטרים שהגדרתי בין תקציב של 3000 ל4000? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים