עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ettox,

צריך עזרה במחשב עד 4K אני לא משחק משחקים כבדים מידי בעיקר Dota2 וcs:go משתמש בafter effects וSony Vegas לעריכת וידאו. אני רוצה שסיאס ירוץ הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב תודה לעוזרים. (SSD) חשוב לי גם כן.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. לדעתכם המפרט הזה מאוזן ויחזיק ל3 שנים? http://planet.nana.co.il/stuff1337/pandass.bmp

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by saarsa,

מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים-בינוניים, צפיה בסרטים * גודל המסך?15.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?מה זה?? * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

4. Started by LironMat,

שלום=] חיפשתי קצת ומצאתי מפרט שלדעתי עם קצת שידרוגים יהיה מצוין ובמחיר נמוך משאר ההצעות. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3189931 כמובן אני ישדרג ללוח אם של ASUS, יעלה זיכרון ל2GB במהירות 800 ויקנה כרטיס גרפי מתאים(עד 400 שקל) אבל הסה"כ יוצא זול משמעותית משאר המחשבים ואם אני מבינה נכון הוא גם מתאים להרצת משחקים בעלי דרישות גבוהות לא? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by yosi79,

קיבלתי מחשב נייד hp pavilion לא חדש שדרש פירמוט ופירמטתי אותו. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין את ה windows בשלב שהקבצים מועתקים לאחר הפירמוט אני מקבל פתאום מסך כחול. האם מדובר בבעיה בדחסק הקשיח? או אולי בעיה בזיכרון? האם שווה בכלל לתקן את המחשב חומרתית? ומה יכול להיות המחיר בתיקון של מחשב נייד? המטרה העיקרית של המחשב היא שהוא יהיה מחובר ל LCD בסלון לצפיה בסרטים ואינטרנט ולכן אין לי צורך במחשב חזק...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי דיי הרבה זמן. והשאלה המתבקשת היא מה עדיף? השימושים העיקרים הם: משחקים ( לא צריך להיות ברזולוציה הכי גבוהה, אבל כן חשוב שיתמוך בכל מיני פיצ'יפקסים DX11 וכד') תכני HD וזהו בגדול. אני זקוק למעבד לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך השאלה הבאה היא מה עדיף? AMD או אינטל? באינטל הצלחתי לבנות מפרט דיי טוב אומנם קצת גבוהה מהתקציב שלי אבל זה בגלל שהעדפתי לקחת לוח אם שיש לו המון פיצ'רים (זה כבר סטיה שיש לי ;D) מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray זכרונות: 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel לוח אם: Asus Maximus III Extreme (יש גם את p7p55D-E Deluxe בתור אופציה) כרטיס מסך: Sapphire HD 5830 1GB GDDR5 DX11…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by lilo007,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. Started by pegasus27,

שלום חברים יקרים,אשמח מאוד לקבל את העזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב נייד ולעשות עסקה טובה,מאוד אודה לכם על העזרה שלכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 3000 ש"ח,מסך 15,4 אינץ,הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור טוב לטינטרנט,יהיה נחמד שיהיה מהיר ואוכל לשחק בו משחקים,אבל הכי חשוב זה החיבור לאינטרנט,מה אני צריך לחפש בדיוק?זה נקרא אנטנה אלחוטית מובנת למחשב? תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS1530 המצויד בכרטיס מסך 8600GT. בניייד קיימת יציאת HDMI. רכשתי כבל HDMI TO HDMI וחיברתי את הנייד למסך LCD בעזרתו. הקול בניגוד לתמונה לא עובר. למיטב ידעתי הכבל הנ"ל יכול להעביר הן קול והן תמונה. אשמח לקבל את עזרתכם בדבר. תודה מראש, יגאל

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב asus 1000he באחד משני מקומות עליהם אני סומך וקניתי בהם בעבר pandas או skypc' אין בנייהם הבדלי רבים ולכן ההתלבתןת שלי בין המומות תהיה בקשר להרחבת הזיכרון אותו הם יספקו לי השאלה שלי היא מה מהזכרונות הבאים הכי מומלץ בשביל המחשב שאני קונה Transcend 2GB DDR2 667 JetRam SODIMM - 143 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3154_3156&products_id=19728 Samsung 2GB DDR2 667MHz - 149 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3154_2040&products_id=20189 Kingston SODIMM 2G DDRII 667MHz CL5 - 189 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3154_2011_2014&products_id=21385 OCZ DDR2 SODIMM 2GB 667M…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות AutoCAD וSketchUp ופוטושופ בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 22-24 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא צריך, הרכבת מחשב בח…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. לאור השקתו לאחרונה של תקן הUSB 3, האם כדאי לקנות עכשיו מחשב נייד או לחכות קצת? מתי צפוי להגיע התקן החדש למחשבים הניידים ? ברור לי כי כל הזמן ישנם חידושים טכנולוגיים כאלו ואחרים, ואם אחכה כל פעם לחידוש הבא - לעולם לא אקנה מחשב. אבל תקן חדש של USB זה לא דבר של מה-בכך, והפרשי הביצועים, לפחות לפי הנתונים היבשים, אדירים. אז, מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  13. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום, אני חדש פה אז מקווה שאני לא עובר על הכללים ( קראתי אבל תמיד קל לפספס). התשובות לשאלון בסוף. ראשית, ראיתי את שני המומלצים שמופיעים פה : https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. זה מפרט הגיוני ( יש לי ספק שכל החלקים יכולים להתחבר אחד לשני) ב. האם יכול לענות לצורך. המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by joker8834,

שלום, יש לי Lenovo 3000 N100 ויש פה קורא טביעות אצבע. רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו בשביל להתחבר לאימייל מבלי להקיש סיסמה... רק לשים טביעת אצבע... אולי יש איזה תוכנה חיצונית... התוכנה שאני רואה כאן היא: OmniPass תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. המחשב שקניתי לפני איזה שנתיים כבר חלש ולא מריץ לי משחקים ברמה הכי טובה המפרט הישן: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*4 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 160GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז Thermaltake 420W-ספק כח מבקש מפרט דיי חזק עדיפות או מ-KSP כי זה קרוב לבית או מפנדס כי פעם שעברה הייתי מבסוט מהשירות!! (בקשר למסך יש לי מסך חמוד (samsung 17 ) אבל אם גם זה קשור לגרפיקה של המשחקים וזה אז עדיף עם מסך אם לא אז נוותר)

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Str4ng3r,

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by BEN903,

קונה רק מTMS הנה משהו שבניתי הצעות שיפור יתקבלו קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 469 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 442 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 213 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤ 161 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 :סך הכל ¤ 3890

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעבוד עם Solid Works...מכיוון שהתוכנה כבדה והיישומים המורצים בה כבדים נדרש מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב והרבה זכרון התקציב הוא עד 2000--3000$ הלבטים העיקרים שלי הם האם לבחור בין מעבד אינטל או AMD ואיזה מעבד מכל אחת מהן...2 ג'גה זיכרון בטוח נדרש וכרטיס מסך חזק מאוד מסדרות Quadro או FireGL...אשמח להמלצות או סקירות שיכוונו אותי

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by maor5,

שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי בהכנת מפרט למחשב חדש? בין 3000 לבין 3500 כולל ציוד הקפי -הכי הכי חשוב שיכלול מסך lcd 17-19 אינץ (דק ויפה ) אני רוצה להפעיל על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אז חשוב לי שיהיה 2 גיגה בזיכרון מינימום 160 גיגה בדיסק קשיח המחשב בעיקרו יהיה בשימוש משרדי(אינטרנט אי סי קיו מסנגר וכ''ו) ובין היתר גם משחקים אז אני רוצה משו בין לבין.... תודה על העזרה כולם ואני מקווה שתמצאו לי משו טוב

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by LielZ,

צריך עזרה בשיפור המפרט שלי,משחקים כמו gtaiv לא עובדים לי טוב חשבתי ללכת לכיוון המעבד ולהשאיר את הלוח אם שיש עכשיו , אני אשמח לרעיונות התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 שקל oc כמובן,שקט לא חשוב כל כך. וזה פחות או יותר. שיעבוד טוב הgta ומשחקים בעתיד

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by דנדן,

בעקרון רציתי להשקיע, עד 7000, אבל מה דעתכם עליו? שווה להשקיע קצת יותר? המחשב הוא DELL 1520 Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 4MB L2 64bit (Santa Rosa) מעבד 15.4 WSXGA TFT (1440x900) מסך 2,048MB DDR II 667MHz (up to 4GB) (2x1,024) זיכרון 160GB SATA (5,400 RPM) דיסק קשיח DVD/RW Multi burner מדיה nVIDIA® GeForce Go 8600M GT with 256MB dedicated + 2MP Camera כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + WiFi (802.11b/g) + Bluetooth תקשורת 2.89 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista Home Premium תוכנה Mic ,VGA , Fire-wire, 4xUSB2.0 ,RG-11, RG-45, 7.1 channel stereo sound (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) יציאות 3 אחריות

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by !_Evil_!,

מעבד,לוח אם,ספק,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אולי מארז? אפשר לחרוג ב300-400 שקל עם זה מצדיק את זה מעבד חשבתי על הe6300 כרטיס מסך שיחזיק לא חייב מכונת משחקים. זיכרון לפחות 1 ג'יגה ספק חזק לוח אם תואם עם כל התכונות החדשות. דיסק קשיח עם אפשר 120 ומעלה.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by iyehuda,

יש לי בזה הרגע סוללה ביד איך אני יכול לדעת כמה תאים יש לה ? ( לא רשום עליה 6 cell )

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by ofirs44,

שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  25. בשעה טובה ומוצלחת החלטנו לקנות מחשב חדש!!! אני מסתכל בפורומים שלכם כבר כמעט חצי שנה ואני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד מהמקצועיות והעזרה שאתם מעניקים פה למקשים... לכן החלטתי גם לבקש את עזרתכם. (אני יודע שזה יצא קצת ארוך אבל אני מקווה שתוכלו בכל אופן לעזור לי). חלק א - המפרט המפרט שברצוני לקנות חייב לענות לדרישות הבאות: * כל המפרט חייב להכנס בתקציב של עד 4500 ש"ח בלי חריגות. * על המחשב לכלול את כל הרכיבים חוץ מציוד הקפי + צורב. * הדרישה הגבוהה ביותר שעל המחשב יהיה לעמוד בה היא משחקים (שעלולים להיות כבדים). * המפרט צריך להיות מחברת TMS (פרטים בהמשך). * בתקציב הזה לפי מה שידוע לי לוקחים מעבד אינטל ואכן לשם השאיפה * אין צורך ביותר מ 250 GB בדיסק הקשיח (למרות שלא נראה לי רלוונטי ל…

• 6 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים