ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
ולא כולל משחקים?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במחשב ישן שלי הפסיק לעבוד לוח אם ונשארו חלקים שהיתי רוצה למקור. יש לי כרטיס מסך AGP GeForce FX 5900XT של GigaByte יש לי גם סטיק של זכרון של TVDR1024M400 1GB DDR400 Team וגם נשאר לי מעבד AMD Athlon 64 3000+ 2 GHz שכולל גם גוף קירור בסיסי ומאורר כמה כסף אני יכול לבקש על חלקים האלה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 OCZ MODSTREAM 520W קירור - הזמנתי מחו"ל,כולל רדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ ובלוק למעבד,לגשר הצפוני ולכרטיס מסך (3 החבר'ה האלו). שאר הדברים יש לי.
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקריאת ספרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 7K לא כולל מסך ושם דבר אחר יש ברשותי T240 בבית,עכבר יש,מקלדת יש,רמקולים יש.. וכו אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק שירוץ הכל על רבולוצייה מקסימלית וחלק ו DX 10 ומשחקים כבדים אם התקציב לא מספיק בשביל להריץ הכל חלק אתם רשאים להשתמש ב 8K אני אבקש מהחברה לעשות OC ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי סביב 2000. א) האם לנצל את כל התקציב לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 2. מה שימושי המחשב אינטרנט וסרטים. א) תוכנות עיקריות: אולי קצת אופיס, שום דבר מיוחד. ב) גיימינג: לא מיועד לגיימינג מעבר למשחקי פלאש פשוטים. 3. ציוד הקפי: אין צורך. המחשב יחובר לטלוויזיה 32 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כאמור אין צורך בציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלול (OC) לא 7. מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות: בלי תוכנות, עם הרכבה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: מעדיף ב-KSP, סתם כי זה קרוב וזול, אבל אפשר גם במקום אחר אם שווה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לוח עם חיבור DVI או HDMI (או ש…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינצ ואני מעונין בoc בלי שום ציוד היקפי ושזה יהיה מחשב למשחקים כבדים תודה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבנית מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים (ללא גיימינג). אין צורך במערכת הפעלה, מסך, רמקולים מקלדת או עכבר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד hp pavilion לא חדש שדרש פירמוט ופירמטתי אותו. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין את ה windows בשלב שהקבצים מועתקים לאחר הפירמוט אני מקבל פתאום מסך כחול. האם מדובר בבעיה בדחסק הקשיח? או אולי בעיה בזיכרון? האם שווה בכלל לתקן את המחשב חומרתית? ומה יכול להיות המחיר בתיקון של מחשב נייד? המטרה העיקרית של המחשב היא שהוא יהיה מחובר ל LCD בסלון לצפיה בסרטים ואינטרנט ולכן אין לי צורך במחשב חזק...
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מפרט למחשב להורים, מחשב בסיסי לשימוש ביתי שיחזיק לכמה שנים טובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להישאר כמה שיותר קרוב לתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - תוכנות אינטרנט, נגנים, סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דגמים בסיסיים, לא מעבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ. מסך חיצוני לא ממש רלוונטי לדעתי,…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לאחיינים שלי בגילאים 5 ו 7. המטרה של המחשב היא אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים (אולי אפילו פיפ"א), צפיה בסרטונים וסרטים באיכות רגילה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים ובנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יכול להיות עבודות בOFFICE בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מחשב לשימושים רגילים... אולי למשחקים מידי פעם אבל לא משהו רציני. מסך שיהיה בגודל 22 . אם צריך קצת להוסיף אפשר אבל לא לחרוג יותר מדיי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים. לא אעשה לעולם OC. זה מחשב חדש לגמרי ואני צריך איתו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני מעדיף לשמור אותו בסביבות ה8500 שקל אבל עם עליית הדולר אני לא בטוח שזה אפשרי. התלבטות אחת שיש לי היא אם ללכת על מסך Dell2007fp או Viewsonic 930. הדל אמנם גדול יותר, אבל הוא גם יקר יותר וגם ידרוש ממני לקנות כרטיס מסך של 640 מגה. עם הויוסוניק אני יכול לקנות 320 בכיף. חוץ מזה, הבנתי מהפורום של המסכים שהרבה אנשים מקבלים את הדל עם פאנל p-va, ואז מעבר לגודל אין לו באמת יתרון על הויוסוניק. חשבתי על המפרט הבא, אבל אני לא מקובע על כלום: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤875 לוח אם: …
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום! אני מבקש המלצה למחשב נייד שיהיה בשימוש לשרטוט בסולידוורקס ועבור שימוש ביתי סטנדרטי. דרישות: תקציב: עד 4000 שקל מעבד: i5 לפחות מסך: 15" זכרון: 4gb לפחות יצאות: hdmi צורב אין משמעות למשקל וזמן סוללה. עדיפות ל: lenovo או dell תודה מראש, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 ש"ח, ואני מתכנן לשלם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב זה למשחקים כבדים (Crysis, COD4, TF2 וכו'), ותיכנות (למרות שלא ממש צריך להוסיף משהו מיוחד לזה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת, עכבר (לא אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא יודע אם אני צריך כונן דיסקטים, תחליטו אתם. 5. האם יש לכם העדפה לחברה…
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שכמעט חודש אני עוקב אחרי כל הנושאים שבסביבת התקציב שלי עדיין לא הצלחתי להרכיב מחשב מכיוון שכל פעם אני קורא על מפרט אחר והשתגעתי אז אני מבקש ממכם לבנות לי במפרט ב בסכום של 6000 שח כולל מסך LCD התקציב יכלול לחרוג קלות (!!!) אחרי שתבנו לי את המפרט אני מבטיח שלא לחזור לפורום הזה ולקרוא נושאים כי איך שזה נראה אני לא יקנה מחשב גם בעוד שנה ;D אז שיהיה: מבוסס AMD הדברים שאני "סגור" עליהם זה הדיסק קשיח, זכרון,צורב dvd מעבד/לוח אם/כ.מסך/ ספק מארז אלה הדברים שעוד לא הרכבתי במפרט לי המחשב ישמש למשחקים,עריכת וידאו ביתית ושימוש ביתי רגיל...
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות AutoCAD וSketchUp ופוטושופ בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 22-24 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא צריך, הרכבת מחשב בח…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שמשחקים כמו פיפא ירוצו עליו,WIFI ובלוטות מובנים,חובה 17 אינץ,וזהו בעיקרון. תודה רבה! נ.ב יש לי מסך של LG רחב(19) חדש ומחשב,שי מצב לטרייד אין באחת החנויות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם...קניתי מחשב נייד hp 2130ej ואני מאוד מאוד מתלהב ממנו חוץ מהכרטיס מסך...אני מאוד התבאסתי ממנו שאני שוקל בקצינות להחליף מחשב בגלל זה.. אז אני יכול להחזיר אותו לחנות ולקנות מה שאני רוצה במקום...אבקש לקבל ממכם חוות דעת טובה .תודה מראש.(דרך אגב חשבתי על המחשב טושיבה L-505-141 כי יש לו כרטיס מסך יחסית טוב) האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות עם אספקה מהירה של עד 3 ימים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ בלבד תקציב: 6000 גג!! יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אין בכלל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: מינימום שנה חברת המחשב הניד המועדפת: ( כרגע יש hp והתלהבתי מהעיצוב שלו) אבל לא משנה לי העיקר שיהיה חברה טובה מערכת הפעלה רצויה…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט (רק מה שאני זקוק לו): 2GB Cellshock V² (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (Elpida) 800M לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 975.78 ש"ח Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 710.77 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 640MB TDH - PCX - retail 1,997.01 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DQ6 (P35) - ATX 1,253.98 ש"ח Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,299.00 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 226.93 ש"ח אשמח לשמוע חוות דעת ותודה למגיבים
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית. המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא: It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor 15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD 3GB RAM , 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive ATI Radeon HD 4330 256MB video card dual-layer DVD burner 802.11g wireless webcam and Windows Vista Home Basic העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש או…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז האייסר שקניתי מגיע עם ויסטה הום פרימיום שזה חסרון אדיר ואני ממש לא סובל את המערכת הזאת. מרגישים שאם הייתי מריץ על המחשב XP ההבדל הייה משמעותי. העיניין הוא שאני רוצה לשמור על הגיבוי של הויסטה למקרה ומשו ישתבש ולכן רציתי לדעת אם אפשר להתקין על המחשב מערכת XP מבלי לפגוע בגיבוי למקרה ואני ארצה להחזיר למערכת הויסטה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -אבקש לכלול במפרט מסך 19" (גם אם מקורו בחנות אחרת וזולה יותר - עדיף!) - למיטב הבנתי ה BenQ הוא האטרקטיבי ביותר ? -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC בשלב הנראה לעין. -דרוש סלוט PCI + מקום ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז נעים לעין ! תודה מראש, אשמח לעזרתכם...
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא לצרכים מטורפים, לשימושי אינטרנט רגילים וגם כדי להפעיל את המשחקים החדשים ביותר שיוצאים, לא חייב בהגדרות הכי גבוהות. זה המפרט שבניתי: יש הצעות לשיפור? אני לא צריך ציוד הקפי, ואני ~לא~ יכול לעבור את ה3.6, אני מרושש וזה סכום הכסף המדויק שיש לי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת וידאו, עבודה בתלת מימד ( 3ds max) , גיימינג כבד(משחקים עם גרפיקה כמו של קרייסיס) , סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך צריך להיות רגיל.. נראה לי 17 אינג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב לי ממש אבל המינימום זה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? לא חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 3 שעות ומעלה יהיה טוב…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-