עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התבקשתי לעזור לחבר ומאחר שעזרו לי כאן המון בפורום אני אעביר את זה אליכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ויש הצדקה- אני לא רואה סיבה לחריגה עבור הדרישות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- סרטים, גלישה, אופיס - אין צורך בכרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד - אופיס , גלישה, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  2. שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ב KSP 1. התקציב 4500 ש"ח, לנסות לחסוך, (לא במסך,רמקולים,מקלדת), ואני לא רוצה לחרוג מעבר לזה. 2. שימושי המחשב: שימושים בייתים-משרדיים (מסמכים,גלישה, סרטים) תיכנות, קצת משחקים מעבר לתוכנות הרגילות אני משתמש הרבה בסביבות פיתוח (visualStudio , eclipse ) לjava ו C# וכד' . 3. ציוד הקפי - נראה לי שכבר בחרתי,אבל אני פתוח להערות: מסך:DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen רמקולים: Microlab FC-530U Speakers 2.1 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד, 8-9. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. מערכת הפעלה -וינדוס 7, הרכבת המחשב תעשה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - חנות בירושלים…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. יש לי מחשב APEL אמרו לי ברשת בייתית בבית ההגדרות בו הם שונות ממחשב אחר? זה נכון? אני רוצה לעשות רשת בייתית בבית ואמרו לי טכנאים שמחשב APEL מסובך בקטע הזה אמרתי להם שאני גם רוצה לפרמט אותו ולהשים בו ווינדוס מקורי אולי הם התכוונו שהתקת הווינדוס המחשב הזה שונה או שסתם אין להם מושג איך שמים רשת בייתית

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by haimiko84,

חבר'ה שלום, הגיעו מים עד נפש ואני מוכרח לקנות לאבא מחשב כדי שיעזוב את שלי לנפשי. הצרכים בסיסים למדי, אין צורך במחשב מפוצץ. רוב השימוש יהיה לאינטרנט בלבד. אודה לכם על המלצה. תודה רבה, חיים.

5. Started by el101,

חשוב מאוד לכלול את הרכיבים: מעבד i7 זיכרון 4GB+ זיכרון כ.מ. 1GB+ קשיח 500GB+ כרטיס רשת תומך NGN ללא מע' הפעלה, ללא כונן אופטי/צורב או כל רכיב שלא נחוץ חשוב שהמפרט יתאים ל DirectX 11. לא בטוח שכל זה נכנס ב3K לכן חריגה של 1K אפשרית אבל מומלץ שלא. אפליקציות לדוגמה: GTA IV Crysis 2 Photoshop CS5 Internet Explorer MS Office סרטים, שירים וכד' ברזולוציה גבוהה HD - FULL HD אשמח לקבל בנפרד גם הצעות לציוד היקפי (22"+, מקלדת ועכבר, סאונד) ומע' הפעלה עד 2,000 ש"ח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by tatush3,

מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כסף אין בעיה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. Started by mikilz,

שלום, בעקרון אני צריך גם מסך אבל אני כנראה הולך סופית על הvp930. לכן זה משאיר לי בסביבות ה- 3.5k לחלקים העיקריים. הדגש הוא על תוכנות התיב"ם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  8. רציתי לדעת האם באמת הוצעה לי הנחה וגם מה אתם חושבים על המפרטים גם רשום מה הופיע בפרוספקט שהמחיר האמיתי הוא ברור לי שאלה 3 רמות שונות אבל הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכן במיוחד לגבי ה-2 הראשונים 1 Lenovo R60E (UQ1A9IM) Intel® Core Duo2 processor T5500 1.66 GHz 667NHz 15 TFT XGA (1024x768) 2GIGA 512 מקסימוםזיכרון MB 667MHz DDR2 60GB 5400 RPM SATA Intel Graphics Media Accelerator 950 UP TO 128MB DVD-RW/ CD-RW MULTI BERNER Internal 56k V.92 modem + Integrated Intel PRO/1000 Gigabit Ethernet + wi-fi Intel 3945 a/b/g + Bluetooth LI-ION 6-CELL/3hr 2.86 ק"ג WIN XP PRO 4990 שח במקום 5800 מפרט שני: Lenovo R60 (UE1HTIM) Intel® Core Duo2 processor T5500 1.66 GHz 667NHz 15 TFT XGA (1…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by MeLeH,

שלום לכולם אני צריך מחשב עד 3500 לצורך של אינטרנט הורדת סרטים וזהו בעיקרון משחקי מחשב אני לא צריך מסתפק באקסבוקס וגם לתוכנות עיצוב כמו פוטושופ בקטנה ישמח להצעות טובות יותר ממשמצאתי באייבורי ובKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, גרפיקה, עריכות, סאונד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, Capture One, עבודה עם קבצי RAW, יצירה בcuebase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? LCD 37 אינצ' 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by kub,

שלום לכולם, וערב טוב. בעיה צצה לי היום ורציתי לדעת אולי אפשר לקבל פה מענה לבעיה במקום ישר לחשוב על ללכת למעבדה. הבעיה היא כזאת - עד אתמול הTV OUT עבד בסדר גמור, היום לקחתי את המחשב לחבר ורציתי להתחבר לפלסמה שלו, כדי לראות קצת פריסון ברייק (אחלה פרק דרך אגב.. מי שלא ראה אז שיראה ;D ) והכל שחור לבן על המסך :'( הבעיה היא שזה ממשיך ?#@#@$ גם עכשיו שאני בבית חיברתי את המחשב לשני מסכים שונים וזה ככה. ניסיתי להעביר לסוג אות שונה וזה גם לא עוזר. זהו נדפק לי הTV OUT? יש מצב שזה בכבל? אני משתמש בכבל ישן שסופק לי בזמנו עם GF 6600. תודה לכולם. מקווה שהבעיה תפתר במהרה. יאלה מכבי!!

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by C991Now,

ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  13. צריך: מארז ,HTPC , חרישי. מסוגל להריץ משחק כמו SIMS-2 בקלות. צורב DVD. כרטיס קול + רמקולים סבירים רצוי קטנים/דקים - לסרטים וקצת מוזיקה כניסת וידיאו - כדי לצפות ממכשיר וידיאו ישן לא צריך: מסך כרטיס PVR (ישמש בעיקר לצפייה בDVD + DIVX + מכשיר וידיאו) יציאת וידיאו (כרגע נצפה במסך מחשב. בעתיד נרצה מקרן) זכרון מעל 512MB - נשדרג אם יהיה צורך דיסק מעל 80GB - כנ"ל שלט רחוק - אבל שיהיה אפשר להוסיף בעתיד בתודה מראש למייעצים.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  14. אני מחפש מחשב לסטודנט להנדסת חשמל שהשימושים העיקריים שלו הם שימוש ביתי (אופיס, אינטרנט), קצת ללימודים (MathLab) ואולי קצת תוכנות גריפיקה אבל זה יחסית שולי (רק לעריכת תמונות בסיסית). אני אשמח למפרט שיתאים לצרכים שלו כאשר התקציב הוא 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה ומסך. אם OC יעזור לשפר ביצועים בגלל התקציב הנמוך אני אעשה זאת.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. Started by shalevv,

שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by zz66,

המחירים אותם מחירים http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2100&catId=3 ברור שהN4030 המפרט שלו יותר טוב,השאלה היא כמה זה מורגש? יש לו 5400RPM בדיסק קשיח לעומת 7200 של הN3010,כמה זה מורגש? ושאלה אחרונה,כמה הכרטיס מסך הלא מובנה שיש ב4030 טוב יותר,והאם הוא יגרום למשך סוללה קצר יותר?

20. הי חברים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המכונה הקיימת שלי (מפרט מחשב שאתם יכולים לראות כאן בצד ימין). אז מה אפשר לשדרג (ולא להחליף לגמרי) כדי להגיע למכונת משחקים מכובדת במנוחים של היום? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT 2, DIABLO 3,RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19 אינץ עם רזולציה מקסימלית 1024X1280. אני מתלבט אם לקנות מסך חדש על חשבון התקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by AreaDooM,

אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by rider704,

מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית. היא בעיקר תשתמש בו לסכם בשיעורים ולגלוש באינטרנט. חשוב שהיא תוכל להסתכל במסך לאורך זמן ארוך יחסית (כמה שעות) ותוכל להקליד בקלות ובנוחות. ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת מסך 12 אינץ' או 10 אינץ' - לכאורה נראה שה10 אינץ' גם מאמץ את העיניים יותר מדיי וגם המקלדת קצת קטנה, יש פה מישהו שיכול להפריך/לאמת חששות אלה? אשמח לשמוע המלצות לשני גדלי המסכים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים