עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by david26,

שלום לכולם איזה חברת מחשבים יש לה מחשבים עמידים ויש להם שרות טוב בישראל אני זקוק למחשב בגודל 15.4 אינצ מחשב חזק לגלישה באינטרנט הורדות חיי סוללה טובים וחיבורים למסך HD בבית ולמערכת שמע בבית התקציב שלי כולל אביזרים נלווים (תיק עכבר כונן חיצוני וכו ) כ 4500-6500 ש"ח לאחר בדיקה קצרה המחשב שיענה על הצרכים שלי הוא Studio 1537 P8400 וDell (לדעתי ) שני כרטיסי מסך המוצעים במחשב זה Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD או ATI Mobility Radeon HD 3450 with 256MB hyper memmory הכרטיס של ATI מיקר את המחשה ב1K בערך אני לא מריץ משחקים במשחב אז מה עדיף לדעתכם ? ולמה?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום לכולם, החברה מעוניינת במחשב נייד חדש, עם הדרישות הבאות: 1) מסך מט, גודל 13"-14" 2) שיהיה לו עכבר באמצע (נקודה כמו בדל ולנובו, לא טאצ'פד) אין בעיה שיהיה טאצ'פד בנוסף (אך לא חובה). 3) שיהיה לפחות 4 גיג'ה זכרון פנימי. 4) משקל - פחות מ 3 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב). 5) זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות שעתיים וחצי *יש עדיפות למעדים החדשים של אינטל מסדרת i#. ** תקציב הוא 3000 ש"ח, חריגה אפשרית עד 3500 ש"ח נשמח לקבל דגמים העונים על הדרישות הנ"ל. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. Started by koko0,

אני בעניין של המחשב הזה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DellIns1012&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם למישהו יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע. המחשב בעיקר לאינטרנט וסרטים כי אין לי ממש תקציב למשהו יותר חזק שיהיה גם לכמה משחקים, נגיד סטארקראפט 2 שאני יודע שלא ירוץ.... הקריסטאל HD הזה לא עוזר במשחקים בכלל נכון? וגם הוא לא יעזור לאובונטו נכון? מה צריך להוריד חוץ מדרייברים לדבר הזה? מה זה בכלל נחשב?...כרטיס מסך? אחרי שאני מוריד דרייברים זה יריץ לי HD על כל תוכנת סרטים או רק WMP 11 ? סליחה על כ"כ הרבה שאלות...אבל הן קצרות יחסית

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by dorratz,

אהלן לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים לא כולל מסך. התקציב הוא מאוד מצומצם, בסביבות 2000-2500 ש"ח. הרכבתי משהו, רציתי לדעת האם הסמפרון הזה יכול להריץ משחקים בצורה סבירה... מעבד AMD SEMPRON 64 Bit 2800+/ 1.60GHz Socket 754 Palermo BOX 3Y 1.000 93.48'$ ¤438.64 לוח EPOX EP-8KDA3I AMD Socket-754 DDR 3Y 1.000 71.55'$ ¤335.73 כ.מסך LEADTEK WINFAST A-340-T GF FX5200 AGP*8 128MB DDR 3Y 1.000 45.82'$ ¤215.00 דיסק WD 80GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER WD800JB 3Y 1.000 66.69'$ ¤312.93 מארז MIDI ATX 630A 500W USB2.0+AUDIO COLOR : WHITE 1.000 44.16'$ ¤207.21 כונן FLOPPY DRIVE 1.44Mb 1.000 10.00'$ ¤46.92 כונן ASUS CD ROM X52 CD-S520/A5 WHITE RETAIL 2Y 1.000 19.72'$ ¤92.53 זיכרון…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by AlonAviram,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשרד שלו, המחשב יכיל את האופיס, עדיף הרבה ראם.. שיהיה מספיק זיכרון להרבה קבצי וורד, שיהיה מספיק מהיר ושלא יהיה צריך לחכות 200 שנה כדי שהמחשב יעלה.. עדיף שיהיה שקט.. לא צריך כרטיס מסך טוב, עדיף הכי פשוט, שיספיק כדי להציג וורד . טוב זהו בעיקר. תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום! אני מבקש המלצה למחשב נייד שיהיה בשימוש לשרטוט בסולידוורקס ועבור שימוש ביתי סטנדרטי. דרישות: תקציב: עד 4000 שקל מעבד: i5 לפחות מסך: 15" זכרון: 4gb לפחות יצאות: hdmi צורב אין משמעות למשקל וזמן סוללה. עדיפות ל: lenovo או dell תודה מראש, גלעד.

7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000 ש"ח, ואני מתכנן לשלם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב זה למשחקים כבדים (Crysis, COD4, TF2 וכו'), ותיכנות (למרות שלא ממש צריך להוסיף משהו מיוחד לזה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת, עכבר (לא אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא יודע אם אני צריך כונן דיסקטים, תחליטו אתם. 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם\מעבד\זכרונות. לסדרת הI5\I3 כרטיס המסך שלי מחזיק די יפה, הוא גם בOC די גדול אז כרגע אני לא רוצה לשדרג אותו. חשוב לי שהשלושה יהיו חזקים כמה שיותר לצרכי משחקים, אין צורך כמובן בכרטיס מסך OB. חשוב לי גם שיהיו 2 יציאות של PCIE. משום מה המפרט נמחק לי מהפרופיל, אז מהזכרון זה מה שיש לי כרגע: כיום יש לי E8200 עם OC ל3.2GHZ, וכרטיס מסך 8800GTS 512MB (עם OC, לא זוכר בע"פ לכמה, אעדכן מאוחר יותר). לוח אם .abit IP35p ספק כח ENERMAX 425W MODU. קירור למעבד freezer pro 7.(האם אוכל להעביר אותו לI5\I3?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by maor-a-,

אוקיי אחרי שכמעט חודש אני עוקב אחרי כל הנושאים שבסביבת התקציב שלי עדיין לא הצלחתי להרכיב מחשב מכיוון שכל פעם אני קורא על מפרט אחר והשתגעתי אז אני מבקש ממכם לבנות לי במפרט ב בסכום של 6000 שח כולל מסך LCD התקציב יכלול לחרוג קלות (!!!) אחרי שתבנו לי את המפרט אני מבטיח שלא לחזור לפורום הזה ולקרוא נושאים כי איך שזה נראה אני לא יקנה מחשב גם בעוד שנה ;D אז שיהיה: מבוסס AMD הדברים שאני "סגור" עליהם זה הדיסק קשיח, זכרון,צורב dvd מעבד/לוח אם/כ.מסך/ ספק מארז אלה הדברים שעוד לא הרכבתי במפרט לי המחשב ישמש למשחקים,עריכת וידאו ביתית ושימוש ביתי רגיל...

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by etaish,

אהלן, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב 3-3.5K, זרקו לי המלצות ... שנוכל להביא לו שיקנה לעצמו מחשב ליומלדת ... אין לי יותר מידי זמן לשבת ולחשב וכו וכו , אז אם מתחשק לכם לעזור לי אני אודה לכם מקרב הבאנג [מחשב לצרכים ביתיים, אינטרנט, משחקים , מוזיקה וכוכו, לא שום דבר שקשור למודינג/ אוברקלוקינג] תודה : )

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. טוב אחרי שנה של ביקורות מאמרים חיפושים שיקולים רבים הגעתי למסקנה ובניתי מחשב איכותי בישביל בחור איכותי אז ככה לפניכם... מעבד:INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) לוח אם:ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP זיכרון:SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך:ASUS - EAX1900XT/HTVDP/256M דיסק קשיח:MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 מקלדת+עכבר:LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 רמקולים:LOGITECH 5.1 X-530 - 70W מארז:ANTEC P180 ספק כוח:ENERMAX LIBERTY 400W מסך:LG LCD 20" L204WT 5ms צורב: .............. סך הכל המחיר מגיע לסביבות 10200 ש"ח כל המיפרט ניבנה מהאתר IQPC4U אני צריך צורב אני לא מבין בזה כל כך אז תביאו הכי טוב מי פה... תקציב בסביבות 200 +…

12. קודם כל שלום לכולם וחג שמח השאלה שלי היא כזאת עד היום עבדתי רק על אינטל ! וזה כל מה שהכרתי היה לי 386,486,פ 3 . . . וכו'. כרגע אני מעוניין להחליף את עגלת הפנטיום 3 ו ה SDR במחשב חדיש יותר מה שכן אני לא גיימר מטורף. אני רוצה להרכיב מחשב לעבודות DESK אופיס אינטרנט בעיקר אבל גם לשחק מדי פעם FIFA יש לי יבואן בנתניה שנקרא GYRO והצצתי באתר וראיתי מבחר של מעבדי AMD ו גם סלרון D במחיר שאני מעוניין יש סמפרון ב 80 $ ה 2300 ויש ב 45 $ את הדורון 1800 שגם הוא ביחס לפנטיום 3 יותר חדיש ומתקדם על הנייר הסמפרון עדיף למרות שמהירות השעון שלו נמוכה יותר ב 300 מה"ץ מהדורון אך הוא תומך בזכרונות 333 בניגוד לדורון שהוא תומך רק 266 והשאלה הנוספת אם כבר משקיעים כל כך הרבה בסמפרון 80 $ לא …

13. Started by itay-ab11,

שמשחקים כמו פיפא ירוצו עליו,WIFI ובלוטות מובנים,חובה 17 אינץ,וזהו בעיקרון. תודה רבה! נ.ב יש לי מסך של LG רחב(19) חדש ומחשב,שי מצב לטרייד אין באחת החנויות?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. קיבלתי הצעה לקנות מחשב נייד יד שנייה ב1000 שקל ורציתי לדעת מה דעתכם. המפרט של הנייד הוא: intel® pentium® 3 933mhz זכרון 384 מגה הארדיסק 20 גיגה כרטיס מסך mobility radeon - M6 צורב די וי די מסך 15 אינץ השימוש של הנייד אמור להיות בגדול אינטרנט ואופיס בשביל הלימודים. מה דעתכם? שווה את המחיר? איך אני יודע אם למחשב יש TVOUT?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום ותודה מראש על העזרה יש לי מחשב שמשמש בעיקר לגיימינג ברזולוציות גבוהות: * מעבד i5-750 * לוח אם Gigabyte Ga-P55-US3L * זכרון Gskill 4Gb 1600 * כרטיס מסך HD5850 המחשב בן כמעט שלוש שנים (נקנה בעזרת המומחים מהפורום הזה) ואני מאד רוצה לשדרג השנה חבר שמתעסק בעסקי המחשבי הציע תמורת אלף שקל להחליף לי את המעבד ולוח האם ל: * מעבד i7 960 * לוח אם Gigabyte GA-X58 USB3 ומעניין אותי לדעת מה דעתכם, האם זה משתלם? בדקתי וניתן לקנות באלף שקל מעבד 2500K ואז מוסיפים 300-500 שקל ללוח אם בינוני ויש מצב שהתוצאה תהיה די דומה והטכנולוגיה לא תהיה דור אחורנית בשני המקרים אני צריך להוסיף כ300-400 שקל ל 6Gb זיכרון ההצעה הזו משתלמת מאד אם אני אצליח למצא עוד כרטיס מסך 5850 כי הלוח אם המוצע טוב ל C…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום לכולם, הגעתי כאן בעקבות המלצה מפורום גיימר. אני זקוק למפרט למחשב שמותאם במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו photoshop, 3ds max, zbrush... בתקציב של 5000 ש"ח (אם צריך קצת יותר אז בסדר) אני לא צריך מסך, ואני צריך כרטיס גרפיקה שתומך בdual display כי יש לי 2 מסכים. אני גם לא חייב עכבר\מקלדת\רמקולים. בבקשה המליצו לי על מפרט. תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by WarMachine,

אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית. המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא: It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor 15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD 3GB RAM , 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive ATI Radeon HD 4330 256MB video card dual-layer DVD burner 802.11g wireless webcam and Windows Vista Home Basic העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש או…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by iyehuda,

יש לי בזה הרגע סוללה ביד איך אני יכול לדעת כמה תאים יש לה ? ( לא רשום עליה 6 cell )

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מחשב בעיקר לflight simulator X (פלוס משחקים כמו COD5) ב4K שקל ללא ציוד היקפי. העדפה עיקרית שלי היא foxpc (לא חובה) היות והכרטיס מסך שאני רוצה הוא זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 בגלל מחירו הסביר בחנות ובגלל שהמליצו לי עליו. המסך שיש לי הוא benq fp222w ורזולוציה של 1050*1680. OC אפשרי בעתיד אבל חלש-בינוני לכן המחשב צריך להיות מאוורר. שקט לא ממש חשוב לי כי המחשב יכבה ללילה אך כמובן שלא יהיה רועש כמו טרקטור . עדיף מארז יפה. נ.ב. האם אני יכול להגיע לביצועים של הכרטיס שלמעלה עם הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1565 וOC קטנטן?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. מארז : Cooler Master cm690 לוח : gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד : q9400 זיכרון למחשב : 2 gb transcend ddr2 800mhz כמות 2 דיסק קשיח : seagate barrcuda 500gb 16mb כרטיס מסך : gigabyte gv-r4870 1gb צורב : lg dvd rw x22 black ספק כוח : cooler master extreme power 550w מסכים : lg w2286l led 22 wide במחיר של 6700 ש"ח האם זה שווה אם כן סבבה אם לא תבנו לי הצעה יותר טובה תודה רבה=]\ לגיימינג בעיקר שקט לא אכפת לי אבל אם שקט אז סבבה OC לא בקרוב וזה כולל 2 מסכים אז תתחשבו בתקציב המחשב בערך 4000

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. ואם לא- יש אופציה אחרת להוסיף מקום איחסון?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by dnco,

אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by orese,

אני מחפש בשביל חבר שהשימוש שלו זה אינטרנט וכתיבת מיילים אבל נראה שאין להשיג, גם ביד שנייה לא מצאתי שום דבר אמין אני חושב להזמין מחול אבל אין לי כל כך ניסיון בזה מה לדעתכם הפתרון הכי טוב לאחד שרוצה לקנות מחשב נייד ב באזור ה 1500-1800

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by det0x,

שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by aavichai,

שלום רציתי את עזרתכם בבניית מפרט מחשב+מסך ב 4,000 בערך המחשב ישמש לאינטרנט ולשימוש בסיסי הוא לא ישמש למשחקים גדולים וכו' תודה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.