עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adleret221,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (לא בטירוף). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD, גלישה ברשת, פוטושופ, תכנות ויז'ואל סטודיו, עומס עבודה גבוה וריבוי משימות (חשוב לי מאד שהמחשב יהיה חזק ומהיר, שקט וקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אשמח לדעת על דגם מוצלח של אל-פסק. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: COD BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 32 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by chiko311,

אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי גיימינג ועבודות גרפיקה קלות יחסית (פוטושופ וכדומה) כולל כל הציוד ההיקפי. התקציב כרגע הוא 6000, אבל אני גמיש מאוד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1361 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למארז: Cooler for Case 80 mm CC80 כמות: 1 - מחיר: ₪15 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Infinity 450W 120mm, 4*Sata , Fan speed control כמות: 1 - מחיר: ₪105 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: …

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Michael Markov,

שלום לכולם, בתור אחד שבשנים האחרונות באקסבוקס ובסוני אני רוצה גם להביא מחשב חזק כי חלק מהמשחקים אני מעדיף לשחק במחשב. אשמח למפרט חזק שגם יטעים לעריכת ווידאו וסטרימינג וגם יסחב משחקים באיכות גבוהה מאוד לכמה שנים הקרובות.

6. אהלן, בהמשך למפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ צריך מארז קומפלט, 1500 שקל גג, לא יהיה OC, ואין צורך בקירור למעבד שהוא לא סטוק אלא אם כן אין ברירה. אין צורך לכלול דמי הרכבה. תודה

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצות : 1)אני מעדיף מחשב של DELL 2)התקציב הוא עד 4500 כולל חריטת אותיות אם צריך 3) אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות כגון אופיס matlab ו visual studio 4)אני מעוניין בזכרון 4ghz במהירות של לפחות 800mhz 5)מעבד עם cash memory של 3mb . 6)ועדיף שיהיה בו בלוטוס. אני מודה לכם על העזרה ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by bubugu,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11972 http://computerland.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=〈=he כמו שאתם רואים שני המחשבים זהים חוץ מהצ'יפסט שלהם. רציתי לשאול איזה מהם יותר טוב? ה-GM45 או ה-HM57? ועוד דבר, איך המסך וכרטיס המסך של המחשב הזה? אני לא משחק משחקים על המחשב אבל אני כן רוצה שייראו תמונה יפה וחדה ולראות סרטי די וי די ובלו ריי בעתיד והמסך הוא אנטי גלייר או רגיל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. תקציב: אין תקציב מוגדר בדיוק. סביבות 1000-2000 שקל (אבל באמת רק אם זה שווה ביחס לצרכים). מהם השימושים במחשב? לימודים מתי מתוכננת הרכישה: השבוע האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן, אני אתקין לבד ווינדוס 8.1 גודל קשיח מינימלי: אני חושב שSSD 256 יספיק, אלא אם אתם ממליצים על HDD של 500. האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, מחשב לנשיאה יום יומית. האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, רצוי שיעבוד סביבות 6-9 שעות ללא צורך בטעינה גודל צג רצוי: פחות קריטי, רצוי גדול יותר (רק אם יש אפשרות בלי להוסיף כסף מיותר) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: נצרת עילית האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן[ ראיתי …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. אהלן כולם, אני בונה מפרט חלקי לאחותי: מעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך. כל השאר נלקח מהמחשב הישן. המטרה הסופית היא בסביבות 1200-1300 ש"ח, כרגע אני טיפה מעל אבל חריגה שכנראה תתקבל. המחשב יהיה בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכאלה עם טיפה משחקים פה ושם אבל לא כבדים מדי. על הכרטיס מסך אני כמעט סגור שזה יהיה 7600GS (אלא אם יש משהו יותר חזק במחירים שלו, ואני אישית לא מצאתי). ההתלבטות שנשארה לי כרגע זה המעבד... כמו שאמרתי אני מחפש משהו די זול, כך שזה יהיה או E2160 או 4200+. חיפשתי השוואות על שני המעבדים אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה ברורה בקשר למי מבינהם יותר טוב, ההבדל במחיר שלהם ובלוחות בשבילהם זניח. למי שיש תשובה, בבקשה לקחת בחשבון שיתכן OC קליל למעבד בעתיד (לא רציני, הלוח לא יהיה מדה…

11. Started by tehnodrom,

צריך מפרט שיכלול מעבד AMD (לפחות 3000) סוקט 939 לוח טוב תומך פי סי איי אקספרס כמובן כרטיס מסך פי סי איי אקספרס לא יקר בסביבות ה-700 שקל... הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה ג'יגה זיכרון אין צורך במסך עכבר מקלדת רמקוילם כל ההקפי... מארז שיהיה משהו פשוט שחור ... צורב די וי די וספק כוח (לא ג'נרי) התקציב : 3500 ש"ח.. אפשר לחרוג מעט.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by shachar138,

אוקי קצת רקע , אני משתמש במחשב שלי 90% לצורכי עיצוב InDesign Photoshop ו-illustraitor וזה המטרה העיקרית (אם יעבדו משחקים בצורה סבבה לא צריך יותר מזה אם בכלל) . אני רוצה להחליף כרטיס גרפי אחרי איזה 7 שנים וספק כוח(שזה דיי חייב כבר) ומסך חדש קטן (לא מעל 24")מה שאומר שהכרטיס צריך לתמוך בשני מסכים בHD ושיהיה חזק לעיצוב. אז אני לא מבין בזה בכלל אם תוכלו להציע מפרטים בטווח מחיר סביר זה נורא יעזור הנה המפרט שלי : SPECS.JPG

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 מה אתם חושבים עליו

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by h_yoav,

1.אפשר להפעיל את המחשב הנייד כמו רגיל נגיד לא לכבות אותו וכאלה או שמומלץ שלא? 2.יש לי מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה זה אומר לי שיש כבר תוכנה שמשתמשת בה יכול להיות שהיא לא מתאימה לויסטה? תודה יואב

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by abaganuv,

איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by reut corcus,

מחפשת מחשב נייד טוב וזול (עד 2500 ש"ח) למטרת לימודים. חשוב שיהיה- מעבד I5 או I7 קליטה טובה של wifi לא מתחמם מהר *לא לגרפיקה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by megaPipe,

לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by caramon,

תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. כמובן שאני לא מצפה למכונת מישחקים אבל אני אשמח אם ניתן יהי לשים כרטיס מסך יחסית טוב. יש אפשרות לחריגה ב100-200 ש"ח. ללא ציוד הקפי. תודה!

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by bugosvi,

שלום ברצוני לקנות מחשב לאבי ולהעיף מהבית את הפנטיום 4 שיש לו ...אז ככה ( אם יהיה אפשר לקנות מחשב קומפלט בלי הצורך להרכיב , יותר טוב ..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש בתוכנה protrack למסחר בבורסה למיטה הבנתי פועלת רק על XP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? :נמוכות אך למחשב יחוברו 2 מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by חבקוק,

1)האם זה נכון שמסך 15.4 עם רזולוציה של ( 1280x800) יציג בפועל שטח מסך זהה לזה של 13 אינץ'? 2)האם יש הבדל גדול בין רזולוציית ( 1280x800) ל1366X768 - האם השיפור הוא משמעותי לצפיה בסרטים? 3) האם רזולוציה של 1440X990 מהווה שידרוג משמעותי ושווה השקעה לצפיה בסרטים?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. כמו בכותרת. שהזיכרון יהיה 667MHZ גי'גה ,אם אתפשר שני גי'גה ואם אפשר להכניס 1900XT או 1800XT ואפשר לחרוג ככה 200+ ולציין חנות שממנה הרכבתם תודה עריכה: שכחתי לכתוב את המטרות של המחשב :משחקים כבדים ואולי בעתיד OC

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by sharonhart,

מעבד: Intel Core 2 E6600 לוח אם: GA-8I965P-DQ6 (aka) 6-Quad כ.מסך: GF 7950 GX2 זיכרונות:(2 סטיקים) PQI Turbo 1GB טוטל 2GB הארדיסקים: 2 של 250GB Western Digital ספק: OCZ 520w מארז: Sunbeam Transformer BLACK מסך: Viewcom 19" LCD VC9005L איך המחשב? לדעתכם אני צריך עוד מאווררים פרט לאלה שבאים עם המארז????

• 14 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים