ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
טוב מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.8GHZ לוח: Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 זיכרונות: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK מארז + ספק: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU + 400W HEC דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS עד עכשיו אני מתחרט שקניתי את ה 965G ולא 965P לא מצליח לעבור ת2.1GHZ במעבד :\
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא החליט שהוא צריך מחשב חדש (ובצדק, יש לו לנובו בן שלוש פחות או יותר). הבנאדם איש עסקים, צריך מחשב שנראה סביר, עדיף שיעמוד בקצת התעללות פיזית. ברמה העקרונית מדובר במחליף שולחני, שכן בבית ובעבודה הוא מחבר אותו למקלדת ועכבר. בעדיפות, כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח איכסון. אבא ביקש יפה גם מסך 15 אינץ' (ראיתי שיש 15.6 ו15.4, באמת שלא משנה). לא חייב להיות מפרט מדהים, העיקר כמו שנאמר- כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח אכסון. תקציב כולל- עד 5000 שקל עם חריגות גבוליות, נגיד 200 שקל. עבדכם הנאמן שונא את לנובו (המחשבים שלהם נראים לי נורא פשוטים ופלסטיקיים) והיה מעדיף משהו מתוצרת ראויה אחרת. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המחשב:ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 לעבודות,אינטרנט,משחקים כמו pro 2011,god of war,world of warcrfat,heroes 3,buttlefiled,call of duty,counter strike. תודה כפיר
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיקרון יש לי מחשב נייח מעולה שעובד בו הכל על ההגדרות הכי גבוהות בלי בניה אבל בגלל שאני הרבה פעמים לא נמצא בבית והמחשב הנייד שיש לי עכשיו מקרטע חשבתי לקנות מחשב חדש תקציב : באיזור ה5 אלף משחקים שהוא יריץ : csgo, valorant ועדיפות גם למחשב שיריץ cod-warzone עוד שאלה מאוד חשובה ומשמעותית מסך 144hz קיים למחשבים ניידים או שצריך בנפרד? אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים חלק אחרת זה הורס הכל ואין לי טעם לקנות
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם!!! השאלה שלי אוו הבעייה שלי תקראו לזה איך שאתם רוצים. כשאני במחשב נייד לא עושה כלום , לא מפעיל שום תוכנה חוץ מהתוכנות שבאות עם המחשב נייד. אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך ללשונית משאבים, הוא מראה לי שם שהזיכרון תופס בין 400 ל- 500 לערך משאבים זה הזיכרון. האם זה נורמלי? ככה זה אמור להיות במחשבים ניידים? וכמה צריך להיות בדרך כלל? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300- לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX מארז+ספק כוח: COMPUCASE CI-6A19 BLACK + HEC-400TRT 400W 20/24PIN איך הוא נראה לכם? מספיק חזק?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש נייד לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ... לא חשוב גודל מסך. אפשרות לקנייה באיביי . אם אפשר להשיג נייד יותר טוב באותו מחיר מיד שניה זה מצוין. תודה .
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לחבר (מרצה שלא ממש מבין במחשבים) לצרכי מצגות, גלישה וכתיבת מאמרים. הוא מחפש מחשב שיהיה אמין ושלא יצטרך להיטרטר לתיקונים. אני לעומת זאת אוהב את DELL מה דעתכם על הבאים? כולל הרחבת זכרון ל 2GB http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-80gb.htm או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm או http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=68 תודה.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שולחני לסטודנט בהנדסת חשמל בטכניון. הסטודנט יעבוד עם התוכנות: matlab, office, visual studio וכו' ראיתי את המפרט הבא (הכולל מסך) בפירסום של מרדנית: מחשב אינטל E7400 core 2 duo 2.8GHz 3MB cache לוח אם gigabyte ep43-s3l זיכרון DDR2 2GB 800 דיסק סמסונג 320 sata2 7200 Nvidia 9400GT 512 MB מסך דק 19" 5ms שאר המפרט סטנדרטי. מה דעתכם עליו? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב טוב יותר בתקציב דומה. מה דעתכם על מרדנית באיזור חיפה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה(די הרבה למען האמת) ביקשתי עזרה במציאת מפרט מתאים, בסוף מרוב בילבול וחוסר זמן לא קניתי את המחשב, אבל עכשיו אני כבר חייבת לקנות, לא יכולה לדחות יותר, אז אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד. אני צריכה מחשב לאינטרנט, משחקים בינוניים(כמו סימס 3 וFALLOU3) ואולי קצת גרפיקה חובבנית(לא 3D). לא מעוניינת בOC(לא רוצה להסתבך עם זה). בחדר שלי די חם בקיץ כך שהקירור צריך ליהיות מספיק טוב, וכמובן רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא הכי חשוב. אני צריכה שהצורב DVD יוכל לצרוב גם על CD 900MB(כלומר צריבת יתר). התקציב הוא בסביבות 3.5K למחשב(אם אפשרות לחריגה אם זה באמת יהיה שווה את זה) + עד 1K למסך. ראיתי מחשב אחד באייבורי(לא ממש בטוחה אם בכלל כדאי לקנות אצלהם): http://www.…
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הוטלה עלי המשימה לקנות מחשב להורים. מטרת המחשב - גלישה באינטרנט, הפעלת אופיס ומקסימום - צפיה בסרטים. אין מצב שירוצו משחקים על המחשב הזה. התקציב הוא עד 2200 ש"ח למארז בלבד (כולל הרכבת מחשב) הדגש הוא (כפי שאפשר להבין) לא על מהירות וביצועים אלא אמינות ומינימום סיכוי לתקלות. הרכבתי את המפרט הבא ב-Logicpc: שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ AMD Sempron 64 2600+ Socket 754 Palermo Box CPU 1 449 ¤ Liteon 16/48 Retail DVD-ROM 1 149 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 1 329 ¤ Gigaybyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 379 ¤ A-Data (V-DATA)…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה פרקטי אפשרי בגלל שאין לי מחשב נייד אז ככה שני דרכים: אחד זה להקטין את שטח התצוגה, במקום לנצל את כל ה 15 אינצ למשל אפשר להמשך בחלקו כמו במסכי ה CRT הישנים שאפשר לצמצם את גודלו השנייה זה לנסות להוריד את המתח שיש על המעבד דרך הביוס [ ?] ולהריצ את המחשב על MHZ נמוך יותר ושוב אני לא יודע אם זה אפשרי אם מישהו יכול לנסות ואפילו להביא תוצאה אם זה יעיל בכלל אשמח מאוד ;D
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט מחשב עד 12000 שח לסימולטורי טיסה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסימולטור טיסה/נהיגה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 2 מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל אני פשוט לא יודע מה לבחור!,אז אני נותן לכם להחליט,תקציב 1000 שקל ואפשרות לחריגה המפרט שלי כתוב בחתימה,יש לי ספק ג'נרי עם המארז הזה: http://www.ipex.com.au/NR/rdonlyres/1DC28A8E-D773-4463-8E66-D21D6C86127F/0/t400.jpg עכשיו,אם אתם חושבים שכדאי לי להחליף מארז אז אני יחליף,אני יקשיב להצעה הכי טובה,אני חושב על כיוון החלפת מארז,דרך אגב אם אני יחליף מארז החום ירד? כי המארז שלי דיי קטן לפי התמונה,אז האם שווה להחליף מארז?אם כן רשמו איזה,ספק אני בדוק רוצה להחליף וכרטיס מסך אם אתם חושבים שכדאי.. ****אוקיי התקציב שונה ל1200 ****
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המחשב הבא ליישומי אופיס ואינטרנט לאמא שלי? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7702682 הויסטה קצת מטריד אותי בגלל הראם הנמוך (ובכלל) השאלה אם יש משהו יותר טוב בכזה מחיר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
במחשב של סוני VAIO הצלחתי להתקין את כל הדרייברים ולמרות זאת לא היה תקשורת למדפסת, ועכשיו נשרפו היציאות USB יש אחריות על המחשב אבל בסוני טוענים שכיון שהתקנתי מערכת של 32 ביט זה גרם לתקלה ואין אחריות! הייתכן דבר כזה? :s05: בנוסף אמרו בסוני שאי אפשר להתקין מערכת הפעלה ויסטה אולטימט על מחשב שנמכר עם הום פרמיום אפילו אם שניהם 64 ביט
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש ברשותי מחשב נייד מסוג fujitsu lifebook דגם s-4510 הנה לינק למחשב http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/lifebook/SSeries/S4510.html אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי אבל אני לא יודע מה יתאים לו אני ישמח עם תעזרו לי תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט למחשב שבעיקר יעבוד עם תוכנות כגון Photoshop + Solidworks + Illustrator. יריץ וויסטה. תודה
-
- 14 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה Acer Aspire 5930G מפרט: Model 733G25M CPU Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB Memory 3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250 GB (5400 rpm) Display 15.4'' WXGA high-brightness 1280x800 GPU Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 Optical Device DVD Super Multi Dual Layer Wireless Intel® PRO/Wireless 3945ABG BlueTooth Yes, BLUETooth 2.0 Webcam Yes, Acer Cristal Eye Orbicam Card Reader 5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.75 kg Battery 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery Warran…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתכנות שהחלק הכבד בו הוא הAsp.net בVisual Studio מי שמכיר. (מי שלא מכיר, התוכנה לא דורשת משאבים מטורפים כמו לעיצוב גרפי לדוגמא). 1. מה התקציב? 5000-6000 2. מטרות המחשב? תכנות 3. גודל המסך? 15.2 לפחות 4. משקל רצוי?לא משנה. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? לא 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 9. צורב? כן, DVD 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מובילה. הנה שני המחשבים שאני רוצה לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2470&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=7161
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני חדש ושאלתי היא אני מתלבט בין שני מחשבים DELL VOSTO3700 לבין מחשב DELL STUDIO 1558 האם יש משהו עדיף כמו כן האם אלו מחשבים על מעבד של I5 האם עדיף לרכוש במקומם מחשב DELL אחר? השימוש העיקרי בו הוא תוכנות תכנות של MICROSFOT כמו MICROSFOT VISUAL STUDO VB וכו'
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעבד celeron 2.4 לוח asus p4p800 m-x או מעבד amd sempron 2300 לוח abit nf-7 בבקשה תעזרו לי איזה חבילת מחשב יותר כדאי לי??.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-