ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
טוב, אחותי החליטה שהיא רוצה לרכוש מחשב לצורכי הלימודים שלה, השימושים יהיו בעיקר בתוכנות ( אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פלאש (תוכנת אנימציה) ודרימוויבר) ובנוסף לזה, אינטרנט, סרטים ואופיס. היא די מוגבלת בתקציב, בייחוד כשיש צורך גם במסך. אז אני שואל פה כדי לקבל הצעות. לשמחתה, את הרכבת המחשב אני יכול לעשות עבורה ככה שאין צורך להזמין הרכבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב +-3000 שקל - הערות על התקציב גם יתקבלו אם כי לא בטוח אם ניתן יהיה להגדיל אותו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעריך שנצליח לעמוד בחריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אחרי חיפוש של שבוע והתייעצויות בניתי מחשב ללא מסך וספק שיש כבר ברשותי בעלות של 4K שנראה לי מוצלח אשמח לדעתך לתיקונים והצעות. אני מעוניין להזמין היום כי יש 15 אחוז הנחה כרגע על ה לוח אם אם יש חנות אחרת שבה זה יכול לצאת זול יותר אשמח לשמוע או אם יש לכם דרך לשנות/ללחסוך או לשפר באופן ריציני ללא שינו כספי משמעותי אשמח לדעות !!! תודה מראש! המפרט + תמונה של המפרט קריא יותר בסוף: Intel Core i5 7600K / 1151 Tray 1 1012₪ מבצע שבועות - Asus ROG STRIX Z270F GAMING 1 688₪ DDR4 16GB (8Gx2) 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Blue CMK16GX4M2B3000C15B 1 588₪ קירור למעבד Noctua NH-D9L 1 228₪ Samsung SSD 250GB 850 EVO M.2 1 443₪ WD 1TB Sata3 Ca…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום , עזרה לחבר : ברשותי מחשב של Lenovo Y50 היה עליו מערכת הפעלה 8.1 של לנובו מובנה ניסיתי לשדרג לוינדוס 10 אך המחשב לא עלה בהצלחה עשיתי שחזור להגדרות יצרן והמחשב כיביכול פורמט וחזר לוינדוס 8.1 חדש כמו שקיבלתי איתו . נמחקו לי כל הקבצים והתמונות שהיו לי לפני הניסיון עדכון לוינדוס 10 יש אפשרות להשיב אותם בחזרה אשמח לעזרתכם חברים .?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חבר שלי לאחרונה רכש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13137 והוא פתאום ראה שבחנות אחרת יש את המחשב הזה: http://www.1pc.co.il/product-3268-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_X550CC_XX109H.aspx שבתכלס ההבדלים בינהם זה המעבד i5 לעומת הi7 והקשיחים (אצל אחד 750 גיגה במהירות 7200 בזמן שאצל האחר טרה זכרון במהירות 5400, בהזדמנות נשמח לדעת אם יש הבדל בין שתי המהירויות) בכל מקרה הוא כרגע מתלבט האם לבטל את ההזמנה שעוד לא הגיעה (וכנראה תגיע ביום ראשון) לביתו ולהזמין את האחר או שלהמשיך עם ההזמנה, בכל מקרה לפי החוקים אני אמלא את הרשימת דרישות: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב…
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, אחי נמצא בחו"ל והוא ראה בחנות את הדגמים הבאים: http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-S855-S5168-15-6-Inch-Aluminum/dp/B00AY1FE2O http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L855D-S5139NR-15-6-Inch-Mercury/dp/B00AY1FFAK http://www.amazon.com/Sony-Series-SVE15135CXW-15-5-Inch-Laptop/dp/B00AW4O6DQ יש הבדלים גדולים מאוד במחירים. הצרכים הם עריכת וידיאו ותמונות. פוטושופ, וגם שימוש יום יומי. בהתחלה רציתי לומר להם שיכולים להסתפק בטושיבה עם הAMD בגלל המאיץ הגרפי במעבד שהבנתי שהוא יותר חזק מהhd4000. אח"כ שמעתי שיכול להיות שה A8 זה בעצם רק 2 ליבות ולא 4 כמו שכתוב. נראה לי הcore i7 מיותר. אבל אני משאיר לשיפוטכם, אולי ההבדל במחיר כן שווה את זה. אולי בכלל עדיף מאקבוק? (א…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחשב DELL INSPIRON 1520 תוכנת הפעלה WIN7 תוכנה WORD 2007 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בניתי שתי מיפרטים אני מעוניין לדעת מה עדיף או שתציעו אחד שעדיף רק מKSP בלי שום חריגה מה יותר עדיף ?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב ב-3,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם לסרטים. המחשב צריך להיות חזק מבחינה גרפית ומהיר. בקשר למערכת ההפעלה, עדיף להשאר אם ה-xp או לתהקדם ל-win 7? אין צורך במסך או בדברים נלווים פרט לעכבר ומקלדת סבירים. כמו כן, הוצע לי המפרט הבא אשמח עם לשמוע את דעתכם עליו, למרות שעל פניו הוא נראה מתאים למה שאני מחפש עדיין אשמח לעוד דעות בשביל הוצאה כזו. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000, אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה 500. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות, רגילות של עבודה של יום יום.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חוץ מציוד היקפי שלא צריך, אין צורך גם במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן א…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחותי שוקלת לקנות את הנייד Fujitsu Siemens Amilo Li3710-5 T4300. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754497&orderby=price בכל האתרים מופיע זמן סוללה מקסימלי של 3 שעות ורציתי לדעת אם יש אפשרות (פיזית) לשדרג לבטריה יותר עמידה. כמו כן, האם זה זמן עבודה סביר ואני סתם מנסה? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, מוכר את העגלה הישנה שלי לטובת קנייה של מחשב חדש. צוואר בקבוק של הכרטיסים החדשים משמעותי בדור הזה... התקציב סביב 7-8k מקסימום. המטרה היא לחסוך איפה שלא פוגע בביצועים הבסיס הוא 3080 החדש. מה שראיתי משחקים כבדים הוא מתקרב ל144hz שזה מה שאני רוצה.. 4k זה פיקציה אני מחפש את המעבד הכי יעיל שלא יהווה צוואר בקבוק בשנים הקרובות. אדום או כחול לא מעניין נגמרו ימי הפאן בוי לוח אם לא רוצה rgb לא מעניין אותי אוברקלוקינג.. שיתמוך pci 4 וזהו זכרונות מתלבט 16 או 32 תגידו אתם לגבי איחסון אם אמצא ssd nvme בנפח 1tb אשמח אם לא אפשר פחות מארז מעדיף סגור לגמרי, המחשב בחדר ילדים והאור מפריע בלילה, עדי…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
Intel Quad 9450 Asus P5Q Pro Sapphire Radeon HD4850 DDR3 Western Digital 500AAKS X 2 Corsair 550VX Artic Freezer 7 Pro Artic Cooing LG GH20NS Thermaltake Matrix (מארז) אני עוד לא סגור על הזכרונות מתלבט בין 4GB DDR2 800 MHZ של GSKILL או כל אחד לבין DDR3 2 GB מה עדיף ? והאם כדאי להשקיע ביותר מ 800MHZ תודה רבה המחשב צריך להיות למשחקים, תלת מימד, פוטושופ, המסך שיש הוא SAMSUNG 226BW איזור ה5000 שקל תודה רבה אשמח לשמוע על שיוניים וחחות דעת
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חשוב מאוד לכלול את הרכיבים: מעבד i7 זיכרון 4GB+ זיכרון כ.מ. 1GB+ קשיח 500GB+ כרטיס רשת תומך NGN ללא מע' הפעלה, ללא כונן אופטי/צורב או כל רכיב שלא נחוץ חשוב שהמפרט יתאים ל DirectX 11. לא בטוח שכל זה נכנס ב3K לכן חריגה של 1K אפשרית אבל מומלץ שלא. אפליקציות לדוגמה: GTA IV Crysis 2 Photoshop CS5 Internet Explorer MS Office סרטים, שירים וכד' ברזולוציה גבוהה HD - FULL HD אשמח לקבל בנפרד גם הצעות לציוד היקפי (22"+, מקלדת ועכבר, סאונד) ומע' הפעלה עד 2,000 ש"ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ViewSonic 19'' VX924 4ms Antec TX1088 AMG Metallic Grey SOHO Case Amd athlon64 X2 Dual Core 4800 DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Athlon 64 RAID 2x Leadtek Geforce 7800 GT 1x Western Digital SATA 10000Rpm 74GB Raptor 8MB Buffer 3x Maxtor DiamondMax 10 300GB SATA 16MB X-Fi fatal1ty With X-Ram Logitech G7 LASER WIRELESS Gaming Mouse2000dp איזה זיכרון הייתם מכניסים כאן? איזה ספק כוח? ואיזה קירור? ובכלל מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום ע"פ המלצות באתר ניסיתי להרכיב משהו לבד הדרישות צנועות אינטרנט ,סרטים תמיכה ב TV OUT כניסת RCA רגילה ותמיכה ב HDMI HD של 160 ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי לא למשחקים המלצה לרמקולים עד 300 ש"ח(לא להחשיב בעלות המפרט) ספק ומארז סבירים ולא לשכוח להוסיף גם את מחיר ההרכבה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות שרת קבצים ביתי, למטרות גיבוי והזרמת מדיה למכשירים שונים. אני רוצה לבנות מערך Raid לשם היתירות. כמו כן, השרת יהיה מבוסס Linux, לכן, אני מעדיף לתעל את התקציב לאחסון ואמינות, על פני כח חישוב. אשמח לקבל את דעתכם מה ניתן לבנות בתקציב שבנדון
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
בבקשה מחשב 2500-2700 לצורכי לימודים\כיף
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד dell inspiron 15 i15N-2727BK מי מכיר, מי יודע, לא מצאתי על זה הרבה פרטים. בינתיים לא פותח את המחשב, אשמח לביקורות
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שולחני לסטודנט בהנדסת חשמל בטכניון. הסטודנט יעבוד עם התוכנות: matlab, office, visual studio וכו' ראיתי את המפרט הבא (הכולל מסך) בפירסום של מרדנית: מחשב אינטל E7400 core 2 duo 2.8GHz 3MB cache לוח אם gigabyte ep43-s3l זיכרון DDR2 2GB 800 דיסק סמסונג 320 sata2 7200 Nvidia 9400GT 512 MB מסך דק 19" 5ms שאר המפרט סטנדרטי. מה דעתכם עליו? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב טוב יותר בתקציב דומה. מה דעתכם על מרדנית באיזור חיפה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 בעיות במחשב dell n5110 הראשונה אני משתמש באוזניות ולפעמים שאני נכנס למשחק כלשהו אז האוזניות מפסיקות לעבוד ובשביל שהם יעבדו שוב צריך לעשות ריסטרט למחשב הבעיה השניה יש לי מקש FN הוא עובד אבל ה FN של כיבוי משטח של העכבר לא עובד יש למישהו פיתרון ? בנוסף יש לי FPS נמוך בGTA IV
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מה דעתכם על הנייד הבא: http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=204&CatID=8 ישמש להרצת סרטים, מוזיקה וגלישה. 2500 ש"ח ו-3 שנות אחריות וחשוב שהוא בא בלי ווינדוס. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו שמצוין בכותרת, תקציב 4K עם חריגה קטנה, דרוש גם מסך. השקט והיופי של המחשב לא חשובים כמו הביצועים, עדיפות לחנויות עם סניף בת"א
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-