עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד:amd athlon 64 3800+ x2 לוח אם:gigabyte ga-m55plus-s3 (nforce 430) זיכרון:1024mg 667mhz דיסק קשיח:160 gb כרטיס מסך:geforce 7900gs pci express 256 mg זהו כעיקרון זה הרכיבים החשובים.. אה ומסך:lg l1952tq 4 מילי שנייה 19'

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  2. כשהמחשב היה חדש, הסוללה החזיקה מעמד יפה מאוד. בערך 4.5 שעות. בדיוק לאחר שנה (כאילו זה מתוכנת כך) הקיבולת שלה ירדה, אבל עדיין הצלחתי להרוויח זמן של כ-3 שעות. בזמן האחרון זה פשוט בלתי נסבל. מצליח להחזיק בערך 50 דקות. תוכנת הבדיקה של HP מראה כי מתוך קיבולת מלאה של 5600 mAh היא עומדת על 1561mAh. ניסיתי את כל סוגי הקליברציה הידועים. אם למישהו יש רעיון נוסף אני אשמח לשמוע. סוללה בארץ (מבדיקה קצרה שעשיתי לסוללות מקוריות) היא כ-500 ש"ח. סוללה בחו"ל (חליפית) בערך כ-200 ש"ח. מה הכי שווה לעשות במקרה כזה, לקנות מקורית או חליפית? להביא מחו"ל או לקנות בארץ? (יש מכס/מע"מ?) אשמח לשמוע כל הצעה שיש לכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. בשעה טובה ולאחר שנמאס לי מהקירטועים החלטתי להיפרד ממערכת ה-Athlon XP 2500+ שלי ששירתה אותי נאמנה (עם שדרוגים מסויימים) במשך קרוב לשמונה שנים. אני רוצה להשקיע סכום כסף נכבד במערכת שתשרת אותי נאמנה. הקצבתי לפרוייקט 10K, אבל אני חושב שאפשר כנראה להשיג את המטרה בהרבה פחות. חיפשתי בפורום, קראתי את הדביקים והסתכלתי על חלק מהמפרטים המומלצים. נטיתי לכיוון המפרט מקסימאלי (לרוב מוגזם) לשימוש כללי אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לי. אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. שלום לכם, אני דיי הרבה זמן מטלבט איזה מחשב נייד לקנות, ואחרי כמה חיפושים ברשת הגעתי ל-3 אפשריים (עדיין לא סופי) 1. Dell studio 1537 P8400 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2. ThinkPad SL500 T5870 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2746_az 3. Lenovo N500 T6400 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4154 השימושים העיקריים של המחשב: עבודה ממושכת, נוח לעין, עדיפות לצריכה נמוכה בחשמל, שיהיה חזק (משחקים קלים, עבודה עם תוכנות) * הערה למנהלים, זה לא מפרט לכן אני עושה סקר. אז בבקשה תנו לו לזרום. תודה רבה! ואם אפשר, חוות דעת מקצועיות עם קצת הסברים על יתרונות חסרונות וכו'.. אם יש למישהו המלצה - בבקשה תנו לי.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by or0126,

כמו שרשום בכותרת אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור אי אם די או אינטל מה אתם אומרים ולמה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by Chymes,

אחרי שהרכבתי מחשב חדש, והתחלתי להתעניין בחומרה, התאהבתי בניסויים שונים ובעיקר OC. החלטתי להרכיב מחשב שני, שאוכל לעשות עליו OC קיצוני וסתם שטויות מבלי לפגוע ב"מחשב האם" היקר. אז רציתי לשאול אילו חלקים צריך לקנות חדשים ומה עדיף יד שנייה. לוח אם - Abit NF חדש / משומש? מעבד - Athlon xp רגיל / Mobile חדש / משומש? כרטיס מסך - רק משומש. מה דעתכם על Asus GeForce 3 Ti 500 deluxe? אחרי OC זה יהיה כרטיס מסך לא רע בכלל. זיכרון - A-data, אני חושב. לא בטוח. אני חושב שזיכרון צריך לקנות חדש. מה דעתכם? ממליצים על חברות אחרות? ספק - רק חדש. 350W יספיק? אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים. כונן קשיח - חדש או משומש? של איזו חברה? מארז - אין צורך. החלקים ישכבו בלי מארז. מסך - עכשיו זה בעיית…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by lompy,

זקוק למפרט בתקציב הנ"ל כולל ציוד הקפי אבל בלי רמקולים וכולל מסך המחשב מיועד לסטודנט והוא רוצה גם אפשרות למשחקים אבל זה בעדיפות אחרונה ככה שבסוף תכניסו כרטיס מסך נורמלי כמה שיותר חזק ובבקשה שזה יהיה מנועה או פנדה או KSP או כל חנות אחרת באזור חיפה והקריות

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן, 3350 שקל כולל החריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ורמקולים(שניהם שחורים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי מספיק כרטיס קול מובנה על לוח אם, כונם דיסקטים לא נחוץ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שישתלם כמה יותר ושישאר בגבולות המחיר והאיכות הנדרשים למשחקי…

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  10. איך הוא לפי המפרט והאם המחיר שווה? http://www.getit.co.il/Prod/51912/28

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריכה לתת הצעת מחיר למחשב נייד לארגון שלי. על המחשב להריץ תוכנות כבדות כמו Photoshop , storyline , Premier . מסך מט. זיכרון, מעל 8 ג'יגה אין צורך בפיצ'רים מיוחדים נוספים... הצעות, מישהו, משהו? יום טוב ושקט, לילך

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. כמו שאתם רואים ברשותי יש מספיק דברים למפרט חדש , לכן זה שדרוג מה שהמפרט החדש צריך להכיל הוא מעבד זכרונות לוח אם כרטיס מסך וספק אם צריך. אני ממש רוצה 5870 , ואולי גם לשלב COREI7 בעניין , אמרו לי שהספק שיש לי (OCZSXS500W) לא מספיק חזק בשביל מערכת כזאת. יש ברשותי מארז , דיסק קשיח וקירור למעבד , המלצות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. המחשב מיועד למשחקים חדשים ועם OC חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Q6700,1066MHZ, 8MB tray לוח: EP43-DS3L או EP43-UD3L זכרונות: DDR2 800MHZ 2X2GB OCZ Reaper HPC edition דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, ST3500418AS כרטיס מסך: Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie קירור למעבד - לא הוחלט עדיין: Ultra 120 eXtreme Thermalright Scythe infinity Tuniq tower 120 ספק כח: SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX Chieftec 650W active PFC 12cm fan 24pin מארז - לא הוחלט אז ככה מה אתם אומרים בכללי? ספק כח - כמה W אני צריך, הבנתי שבגלל הכרטיס מסך אני צריך 550W לפחות ? מארז - האמת…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Matann26,

מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. Started by Vincent,

אני מתלבט בין LG ל DELL, והדילמה העיקרית היא בין האחריות שאני יקבל על הנייד. דל נותנים 3 שנים אחריות אבל המחשב עולה בסביבות 500 שקל יותר משל LG, שנותנים שנתיים. יש למישהו ניסיון עם היבואן הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. גיסי מתכנן לקנות לאשתו, אחותי, מתנה ליום הנישואין: נטבוק (זו הפתעה, אל תספרו לה ;D). היא צריכה מחשב שיאפשר לה לגלוש, לראות סרטים בעת נסיעות ארוכות ועם מצלמת רשת כדי לשמור על קשר עם הילדים כשהיא באותן נסיעות ארוכות. התקציב הוא בסביבות 2,000 ש"ח וכחברים בכוחות הבטחון, יש להם הנחות על חלק מהדגמים שאחרת לא היו נכנסים. שלחתי אותו לחנות לראות אותם בפעולה, המפרטים של כל הנטבוקים כמעט זהים אבל חייבים להניח את הידיים על המקלדת ולראות את המסך. הוא חזר עם המסקנות הבאות: Asus EEEPC 1005HA/HE - זמן סוללה ארוך מאוד (9.5 שעות לפי נתוני היצרן, בצפיה בסרטים זה בטח חצי מזה) שיאפשר לה לצפות בכמה סרטים בנסיעות הנ"ל. לא ברור האם המעבד הוא N270 או N280 - עד כמה ההבדל משמעותי? Acer Aspire D150/…

17. Started by Etyopi,

מה דעתכם בגדול על המפרט? http://tms.co.il/preview/spec/qsw7jc5h/1 רק יש לי שאלה קטנה,כתוב שהמסך מגיע ללא כבל DVI... מהזה בדיוק הכבל הזה? עוד שאלה: במארז כתוב "NO PSU" שלדעתי זה אומר Power supply ספק כוח אבל מצד שני כתוב +FSP 600W SILVER מהזה בדיוק FSP? **אני לא סגור אם כלול במארז ספק כוח או לא. תודה ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by blacknot,

מעוניין בהמלצה למפרט למחשב כולל מסך 24 אינץ' לפחות ומערכת הפעלה windows 10 pro השימושים שלו בעיקר משחקים כמו warhammer total war,wow,starcraft 2, witcner נוסף עבודה על VMware הפעלת לפחות עד 4 מכונות סימולטנית. התקציב עומד על 10k עם אפשר להכניס מסך שני יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by david_borohov,

שלום לאנשי הפורום. אני מעוניין במחשב, שאני יוכל להנות בו ממשחקים, ואולי גם לאוברקלוק חמוד. רק המחשב (בלי מסך וציוד היקפי)! אם אפשר עם צורב DVD ואולי קירור למעבד (של זלמן אולי, אני לא מבין בזה כ"כ). אם אפשר את המארז של |Compucase ה- 6916 הגדול. והרכבה כמובן, אין צורך במערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תודה!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. סתכלוו תמפרט החדשש שהכנתי תגידוו איך הוא לדעתכם... מעבד:AMD ATLHON 3200(939 pins) box דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 NCQ כרטיס מסך: GIGBITA\ASUS 6600 GT זכרון: 512*2 400 DDR TWIMNS\E-DATA מסך: LCD MAG 17' LP717 CD-ROM X52 רמקולים : 4.1 criatve + סאב וואפר מקלדת ועכבר אלחוטי עכשיו חסר לי לוח אםם וגם מארזז אבל מארז כבר ישלי משהו שנאי חושב עליו אז המלצות יתקבלו בברכה ואם אפשר לוח אם ממולמץ ומה דעתכם על המחשב שאמור להספיק לגיימר ממוצע שרוצה לשחק במחשב בלי בעיות במשחקים החדשים ביותר...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by liav12,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ולכן אני צריך את העזרה הקטנה שלכם כאן בנוגע למפרט שהכנתי. התקציב הוא לא יותר מ2300 אבל המפרט הזה נראה לי בסדר ולכן 2800 זה עוד בסדר בשבילי. הוא לא הולך לשמש יותר מדי בשביל משחקים, אולי CS:S קצת אובליביון לא משהו מטורף... ויותר למוזיקה, אבל כרטיס קול אני כבר יקנה משהו חיצוני בנפרד. Core 2 Duo E4300 - 670 IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E - 530 512MB 667Mhz Kingston * 2 - 310 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 535 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 320 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) - 240 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin - 270 הכל ביחד 12 תשלומים 2875... זה נראה בסדר? זה מוזמן מ KSP אם כך.

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  22. שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. Started by Led.G,

מחפשת מפרט.. לגיימינג כולל הכל ולמוזיקה+הארד דיסק גדול כרטיס מסך ומעבד חזקים ולוח אם SLI מה ההבדל בין SLI לרגיל? האם כדאי? האם כדאי לשקיע במעבד DUAL CORE למחשב שיהיה לטווח ארוך? שלא יתיישן לי אחרי טווח זמן קצר מתי יוצא הSOCKET החדש של AMD שיתמוך בDDR2?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by ido308,

דרוש מפרט למחשב אישי, תחת מגבלת המחיר של כ-2500 ש"ח, אשר אמור לענות על הצרכים הבאים: הפעלת תכנות שרטוט גרפי כגון SOLIDWORKS, PROENGINEER בצורה חלקה. הפעלת וויז'ואל C++ ביצוע חישובים בתוכנה החישובית MATHLAB יצירת מצגות ב MICROSOFT POWER POINT תודה מראש עידו מהטכניון

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. שלום לכולם להלן מפרט: מעבד: Intel Core i7-7700 3.6GHz 8M LGA1151 לוח אם: Z270H STRIX GAMING LGA1151,USB3.1,M.2,MB מאוורר: Intel Thermal Solution TS15A LGA1151 CPU Cooler זיכרון RAM: 16GB 2400MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black - כפול 2 (סה"כ 32 ג'יגה זיכרון) SSD: 240GB SSDNow M.2 SATA 6Gbps (Single Side) כרטיס מסך: STRIX-GTX1060-O6G-GAMING (לשים לב שמדובר בגרסאת האוברקלוק) כונן קשיח: …

דיונים חדשים בפורומים