ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה בקשר לנייד שקניתי . יש לי מחשב נייד dell xps m1330 קניתי אותו לפני כמה שבועות ושמתי לב (כשהוא עובד כמובן) יש צליל של כאילו משהו חורט בפנים . אז רציתי לדעת אם זה תקין או שיש צורך לטפל בזה . אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? כמו כן הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד טוב ועמיד ב-5000 שקלים.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
dell 5150 (מחשב נייד !!!) משהו יודע אולי באיזה מהירות של מעבדים הוא תומך? והאם הוא תומך ב2ghz מעבד.. אני ישמח עם תענו לי בהקדם האפשרי... פשוט יש לי נייד כזה ואין לי מעבד רציתי לדעת באיזה מהירות הוא תומך כי יש לי 2 מעבדים של פנטיום 4 אחד הוא 2Ghz והשני הוא 2.4Ghz
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם - כמו שרשום בכותרת מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא משחקים- סגנון משחקים ראשי זה MMORPG כמו warcraft ובהמשך age of conan וכו' אבל שיתאים גם ל FPS למיניהם.... מעבר למשחקים מעט סרטים ומוזיקה. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס קול. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ואני מתכוון שקט ממש כי אני פשוט אלרגי לרעשים האלו עכשיו...אם צריך למשוך את התקציב לכיוון ה 6K בידיעה שההבדל הוא משמעותי אז אין שום בעיה אני אשמח לקבל המלצות גם למחיר הזה. תודה מראש, אושיק. נ.ב- וכמובן- האם זו תקופה טובה לקנות מחשב או שעומדים להיות שינויים כאלו ואחרים שעדיף לחכות קצת?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ישמש להכל סרטים תוכנות עריכת ווידאו ומוזיקה ומשחקים כמו באטלפילד ודומים לו 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן גם לא בעתיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP קרוב לבית 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה מעבד חזק לוח אם מתקדם והרבה זכרון פנימי כרטיס מסך לא חייב להיות בטופ 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי יעבור שדרוג בעתיד הרחו…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הכל התחיל מהנושא שפתחתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269533.0 אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד. 2 ג'יגה זיכרון, הייתי רוצה לנצל את הזיכרון מהמחשב הקודם. תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר אבל עם אופציה למשחקים ללא OC, לא חשוב עיצוב המארז ולא חשוב השקט. כולל: מסך 19 LCD צורב DVD הרכבה ללא: מע' הפעלה מקלדת עכבר רמקולים עדיפות לחנות מאיזור אשדוד (IQPC ?) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כולל מסך. מעבדAMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty לוח אםSocket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - DFI Infinity NF4U - 3Y Warranty זיכרון פנימי512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty300 זיכרון פנימי - מודול שני512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty דיסק קשיח160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty צורבNEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk כרטיס מסךPCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty מערכת קירור- Thermalt…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי אני צריך בבקשה בשביל שכן שלי מפרט מחשב בסביבות 1,500-2,000 ש"ח. בלי מסך.. הוא מעוניין להפעיל רק מידיי פעם איזשהו משחק - לא משהו רציני מידיי ולכן אני צריך בשבילו לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD.. ליד הבית יש KSP אז 90% שקונים משם הכל...(KSP ירולשים - הר חוצבים או תלפיות גם אפשרי) ואפשרי גם לקנות מאייבורי (גבעת שאול) ולקבל שירות מעל הממוצע... (פשוט הגוף שאבא שלי עובד איתו מזמין מהם הזמנות רציניות ולא כדאי להם לאבד לקוח עסקי רב ערך...) ללא ציוד היקפי. הוא רוצה ראם 4GB - אפשרי בתקציב הזה? בכלל נחוץ כזה נפח זיכרון?? יש הצעות למפרט נחמד? ת-ו-ד-ה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לציין שחלק מהחלקים אני קונה בארץ וחלק אני מקבל מחו"ל... מטרות המחשב: מעט משחקים- בעיקר מנג'ר, עריכה גראפית בתלת מימד, אינטרנט, צפייה בסרטים(כולל HD),חשוב שיהיה בנוי לעומס(הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית) לא מעוניין לבצע OC יש לי כרגע מפרט חלקי ואני אשמח אם תשלימו לי אותו ותשפרו אותו: מעבד: intel i7 920 2.66 1000 ש"ח לוח אם: Asus X58 Rampage II 850 ש"ח זיכרון: OCZ Gold XTC Triple Channel Kit 6 GB ( 3 x 2 GB ) Memory - DIMM 240-pin - 1600 MHz 420 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 570 ש"ח (כרגע יש מסך 19" אבל בקרוב מאוד אני הולך להשתמש ב 32" של סמסונג) צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז+ספק: אני לא מבין בנו…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב נייד קטן משהו בסגנון ה10-11 אינץ' חשבתי על ה MSI WIND מה דעתכם עליו? בכל אופן אני לא רוצה לעבור את ה 2000 שקל ואני רוצה לקנות או מפה www.ivory.co.il או www.ksp.co.il השימושים שלי הם מיילים אופיס ואינטרנט בנוסף מה זה בדיוק המעבד הזה אינטל אטום הוא ליבה כפולה יחידה? מה הסיפור איתו? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם יש למישהו ניסיון עם ניידים של טושיבה? אני מתכוון בעיקר לשירות. אני מתלבט אם לקנות את הנייד הזה http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2002397 לאור העובדה שניידים של טושיבה לא כ"כ נפוצים בארץ אני מפחד שהשירות שלהם פה לא הכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לסטודנט להנדסת חשמל שהשימושים העיקריים שלו הם שימוש ביתי (אופיס, אינטרנט), קצת ללימודים (MathLab) ואולי קצת תוכנות גריפיקה אבל זה יחסית שולי (רק לעריכת תמונות בסיסית). אני אשמח למפרט שיתאים לצרכים שלו כאשר התקציב הוא 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה ומסך. אם OC יעזור לשפר ביצועים בגלל התקציב הנמוך אני אעשה זאת.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה קירור טוב למעבד AMD 955 AM2+ AM3 תקציב עד 120 שקל בערך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שיותר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אופיס סקייפ (איכות וידאו טובה ככל האפשר) visual studio c++ FPGA של אלטרה תוכנת QUARTUS, NIOS, MODEL SIM ORCAD תוכנות להצגת תמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא (דיסקטים כונן A לא הכרחי) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במח…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד שנה ג' הנדסת תוכנה, עובד במספר סביבות פיתוח, כל חיי עבדתי על PC ואני מעוניין לבצע את המעבר למחשב של אפל. רציתי להקצות לנושא בערך 6,500ש"ח. ראיתי שתחת התקציב שלי ניתן למצוא מספר אפשרויות של מחשבי אפל, ורציתי לשאול לגבי יכולת העבודה שלהם, נוחות, ביצועים. והאם בכלל הצעד הזה הוא צעד נכון או ששווה להקצות את הכסף הזה לPC. יש הרבה תשובות מפוזרות באינטרנט, אשמח לתשובה מהפעילים בפורום עקב הידע והנסיון. תודה לכם, בן
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS BF3 FIFA 13 COD בעקרון אני אשחק כמעט בכל המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב מפרט מ- IQPC ב - 8.5K . המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים. לא מתכונן OC . אבקש לשמוע, מה הייתם משנים תוך שמירה על מסגרת התקציב הנ"ל ואם אפשר מ IQPC . מסך : SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI ¤ 1721 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1759 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 ¤ 685 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1884 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 804 מארז : GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA ¤ 423 צורב DVD : SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 189 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT …
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב בעייתי, אבל לאחר שהרגע ראיתי כמה מחשבים בתקציב בגודל 15.6 עם מעבד I5 בפנים, יש לי תקווה. הגודל המינימלי שאני רוצה הוא 13. אני יודע שה13 יקרים, ומשיטוט ראיתי שיש הרבה 14 מעניינים בתקציב. אודה מאוד למי שימצא לי דיל טוב על מחשב איכותי. * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? מעל 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש רצוף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * כונן קשיח? 500G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? 4GB ומעלה. * מעבד? כמה שיותר חזק. * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-