עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EyalOnn,

הי, חבר ביקש ממני מפרט טוב למחשב גיימרים בסביבות ה-5000-6000 ש"ח. הוא רוצה להריץ משחקים ובעקרון לא להיות מוגבל ממש עם המחשב אני מניח שעדיף מסך 15"-17", כונן קשיח 320-500 גיגה, מה שהכי חשוב כנראה זה כרטיס מסך טוב (יחסית לניידים) ומעבד אשמח להצעות נ.ב. הוא אמר לי שהתקציב שלו זה עד 6000, עדיף בפחות

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by ytoledano,

ב3000 שקל מזיגזג, צריך רק את הרכיבים שכתובים כאן. מיועד למשחקים, אבל שום דבר מסיבי, אמור להחזיק מה שיותר זמן. 1 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX 205.62 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 527.46 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-S2 (nforce2) - ATX 469.35 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 835.89 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1. אני חושב שהספק אמור להחזיק את המערכת, או שלא? אם לא, מה לקחת מזיגזג? 2. הלוח אם בסדר, נכון? 3. יש כרטיס מסך יותר טוב מזה בתקציב? 4. לקחתי קירור נוסף רק בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by embedded,

בשעה טובה הוא בידי. לא היה לי זמן להתעסק איתו יותר מידי. השקע של השנאי הוא אמריקאי,מישהו יודע איפה ניתן להשיג חיבור שמתאים לארץ? אני צריך כבל שמתחבר לשנאי מצד אחד ומצד שני לחשמל. תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד המתאים לי... כמו שכתבתי בנושא, הצרכים שלי הם בסך הכל אופיס וקצת אינטרנט. אולי גם איזה סרטון פעם בכמה שבועות, ככה שעדיף שהרמקולים לא יהיו באיכות מחפירה. אה, ושיגיע עם ווינדוס 7 . מה שכן, צריך שהוא לא יהיה ממש איטי. גודל המסך יכול להיות מאוד קטן - 10.1 בלבד. ואני גם צריך עוד מחשב דומה לזה רק עם מסך יותר גדול ( בערך 13 ) והדבר הקריטי ביותר הוא כמובן - המחיר.ץץ יש מצב למחשב כזה + סוללה כפולה ב- 1500? (ל- 10.1) מה אתם אומרים על קנייה באייבורי? הבנתי שהבעיה איתם היא רק בדברים פתוחים, למשל מחשב בהרכבה. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by barakzac,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) תיכנות, עריכה, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך בגודל של לפחות 22", מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?עדיפות לשימוש בכרטיס מסך וכרטיס קול on-board 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.אין 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 המחשב ממוקם בחדר שינה ולכן יש צורך במארז שקט במיוחד, מנסיוני האישי Antec Sonata III הוא מארז שקט …

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  6. מעבד INTEL PENTIUM 4 2.6 GHZ DUAL לוח אם GIGABYTE INTEL 8I915MDG זיכרון 512X2 MB DDR400 PRINCETON(אפשרות לאותו המעבר רק של סמסונג+100 ש"ח) כרטיס מסך PALIT NVIDIA FX 6500 256MB דיסק קשיח 80GB 7200 SATA 8M WD מארז ATX USB 400 סה"כ מחיר 2750. תודה!

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  7. האמת שזה דיי דחוף כי זה מתנה לבר מצווה (השבוע) של אח של חבר (מדודה שלו) אז כל הצעה תתקבל בברכה. אני הרבה זמן לא בעניינים, לכן אני פונה אליכם. המפרט צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1 איכותיים יספיקו). שימו לב שהמסך שקיים הוא LCD 17, אז יש לקחת את זה בחשבון שבוחרים את כרטיס המסך, כי הרזולוציה המקסימלית היא 1024*1280. הטווח הוא בין 4-5K בגלל המסך, אם אפשר להביא מחשב טוב בפחות כסף שאין הפרשי ביצועים גדולים מבחינת המשחקים, אז עדיף. תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by EVGA,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by savransky,

אני מחפש מחשב חדש. כרגע הלכתי לאייבורי והציעו לי את המחשב בחזקת שלם וקח. המפרט שהציעו לנו בivory היה כזה, ואני רושם מה שכתוב לי בדף המפרט: מארז: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק: ספק כח A.PFC 450W FAN12 Ci-POWER CWT מעבד: מעבד אינטל 2.7GHz 3MB PENTIUM D.CORE G630 זכרון: זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz דיסק: דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD צורב: צורב SATA SONY- OPTIARC DVDX24 שחור AD7280S לוח אם: לוח אם H61 -E22 G3 HDMI 1GLAN MSI זה מה שהוצע לי בחנות, אך מכיוון שלא הייתי בטוח החלטתי להיכנס לבקש עזרה מפורום כלשהו, וזה הראשון שחבר המליץ לי עליו. הדרישות שלי מהמחשב: שיריץ משחקי אונליין בצורה טובה שיעבוד במהירות סבירה שיוריד קבצים במהירות נוחה.…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by lemongrass,

לא מכיר ניידים כמעט בכלל לכן אני צריך המלצות רבות ככל האפשר הקנייה תתבצע ככל הנראה בחו"ל ויש לי שאלה בנוגע לזה האם כשאגיע לארץ עם הנייד אהיה חייב במס עליו? אין למחשב שימוש ספציפי כך שאפשרויות ההצעה יכולות להיות גם לשימוש עסקי וגם למשחקים מה שיתאים יותר מבחינת עלות מול תועלת... בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by HunterVee,

אני מחפש מחשב ב-3500 בעיקר למשחקים לא כולל מסך מקלדת ועכבר..... בבקשה . כל הצעה תהייה מקובלת בחום . אם אפשר שהמחשב יכלול צורב DVD המחשב לחבר שלי בתודה מראש קובי וג'וני.. :

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by AmL1,

המחשב הוא לילד בן 12-13 מיועד למשחקים קצת בצפר קצת וכאלה עם מסך LCD 17/19... תודה...

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by baruch28,

איך המעבד הזה? אני בודק עבור מישהו שצריך מחשב בשביל דברים פשוטים - וורד וכאלה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. Started by gilm,

אני מבקש מחשב עד כ 8000 ש"ח בשביל משחקים בלבד זה הדרישות שלי: -מסך לא צריך - יש לי כבר לי חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קר-בחדר שלי אין חלון וכרגע יש לי מחשב בלי חומרה כל כך גבוהה והוא מתחמם מאוד -ואמה לעשות אני קצת נכנס לפניקה מזה אז לדוגמה אני מעדיף כרטיס NVIDIA שמעתי שהם פחות מתחממים ATI לוח אם -חשוב לי שיהיה הלוח הכי טוב שאפשר -פה אני לא רוצה להפתשר על משהו זול כי בעיני שה החלק הכי חשוב מעבד-אני רוצה את המעבדים של אינטל החדשים -ה6600 נראה לי הכי טוב במחיר סביר זכרון - אני רוצה 2 גיגה שאני לא יצטרך להגדיל אחרי זה הרד דיסק-אני רוצה הרד דיסק sata2 מארז-תמיד הה לי מארז רכיל אז הפעם אני רוצה מארז מהחברות המוכרות כמו ANTEC לדוגמה ושיהיה שקוף ומקום למספיק מאווררים _כמו שאמרתי …

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  16. שלום, אני צריך מחשב נייד לצורך עבודות בתוכנות גרפיקה ( לכן אני צריך כרטיס מסך מקצועי אם אפשר להכניס לתקציב). אני צריך 2GB RAM. עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by r.b.y,

שלום לכם אנשים יקרים ! אחרי חודש של סקירה בענין המחשב גיבשתי דיעה בקשר למחשב אני צריך הצעות מחיר והכי חשוב אני צריך את הדיעה שלכם אז אנא עזרו לי : מעבד : INTEL D2C 2.4GHZ E6600 לוח אם : ASUS P5WDG2-WS 775 כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Leadtek דיסק קשיח : WD250GB 16MB צורב : LD GSA H22L מארז : RAIDMAX SAGITA מקלדת ועכבר : MICROSOFT אלחוטי T1000 זיכרון :DDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו כפול ,2 מסך : PROVIEW FV926W "19 רמקולים :Z5300 Logitech קראיטב כרטיס קול : Revolution 7.1 M-Audio אל פסק :Line Interactiveוi-Compact UPS 700VAו ספק :HEC 580W PSU תודה על העזרה ואנא עזרו לי תנו לי הצעות מחיר ואם יש הערות ושינויים אקבל בשמחה רק אנא צרפו מחיר ודגם לכל חלק

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by אמיר_ה,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים. לא אעשה לעולם OC. זה מחשב חדש לגמרי ואני צריך איתו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני מעדיף לשמור אותו בסביבות ה8500 שקל אבל עם עליית הדולר אני לא בטוח שזה אפשרי. התלבטות אחת שיש לי היא אם ללכת על מסך Dell2007fp או Viewsonic 930. הדל אמנם גדול יותר, אבל הוא גם יקר יותר וגם ידרוש ממני לקנות כרטיס מסך של 640 מגה. עם הויוסוניק אני יכול לקנות 320 בכיף. חוץ מזה, הבנתי מהפורום של המסכים שהרבה אנשים מקבלים את הדל עם פאנל p-va, ואז מעבר לגודל אין לו באמת יתרון על הויוסוניק. חשבתי על המפרט הבא, אבל אני לא מקובע על כלום: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤875 לוח אם: …

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by moshemaman25,

אני לא מבין גדול במחשבים ניידים אני צריך מחשב למטרה לימודים (בטריה חזקה לפחות 4 שעות) לצפיית סרטים חושב יציאת HD כדי לחבר ל LCD וגם שמשעמם לי אני אוכל לשחק משחקים. בנתיים מה שמצאתי טוב זה המבצע של בזק שנראה שעונה על כל הדרישות שלי מה אתם אומרים ? מחשב נייד תלת מימד 15.6" Aspire AS5740D מערכת הפעלה win7 premium 64-bit מעבד: Intel Core i3 330M. זיכרון: 4GB DDR3 1066Mhz כונן קשיח: 320GB. כרטיס גרפי:ATI Radeon HD 4570 512MB Dedicated כרטיס קול: Dolby -optimized surround sound system. כונן אופטי: 8X DVD-Super multi double-layer drive סוללות: 6cell b / g / n :WIRELESS כולל יציאת HDMI משקל: 2.8KG ₪ 3,564

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by zahiz007,

שלום, אמנם כבר פתחתי בעבר נושא דומה, אך עכשיו אני לפני נקודת החלטה. איזה משני אלה עדיף: 1. http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137434196 (המחשב עם 128GB SSD ולא כפי שרשום). 2. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11842 אני עוסק בעיקר בתכנות (Java, asp.net). חשוב לי זמן סוללה משקל וכוח עיבוד. לא מיועד למשחקים במעט בכלל. מה מבין שני אלה יותר מתאים או האם יש מחשב בסגנון הנ"ל (13.3, קל) שיתאים לי יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. אשמח לקבל מפרט מחשב לצורכי משחקים בתקציב של *עד* 6,000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות יותר טוב) ואשר יכלול מסך 19" שטוח (לא LCD)

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  22. רקע - אני משתמש במספר מחשבים כשאחד מהם משמש כראוטר ותחנת הורדות, עד לאחרונה שימש בתפקיד P3 ישן עם 256M זכרון וכרטיס VOODOO עתיק. לאחרונה הוא שבק חיים ומכיון שהסידור מוצא חן בעיני אני רוצה לרכוש מערכת חדשה. האתגר - אני רוצה להמציא מינימום!!!! כסף על המחשב הנ"ל, יש לי מערכת נוספת המיועדת למשחקים וכול מה שאני צריך מהמחשב ה"חדש" הוא שהוא יתמוך בXP, מעבר לכך לא מענינות אותי אפשרויות השדרוג או יכולות נוספות, יש כמובן כבר צורב, עכבר וכיוב, כל מה שדרוש הוא לוח אם, זיכרון ןמעבד. מה האפשרויות? ברוך

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום חברים. אז כמו שהכותרת אומרת,צריך המלצה לנייד 17" בתקציב של 4-4.5K *חשוב לי 17 אינ'ץ -צרכי שימוש: שימוש יומיומי(גלישה באינטרנט,סרטים אונליין) תודה ענקית לעוזרים

24. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by moshe_ha,

17" LG F700P Flatron Monitor AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW Sunbeam Samurai Gaming P/S not include silver Case Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD יש הערות?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים