עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר של המשפחה רוצה לקנות מפרט לילדיו (הילדה הגדולה שביניהם בת 12), המפרט מיועד למשחקים קלים עד בינוניים. הנה המפרט שהוצע: Pentium D-805 2.66GHz (Dual Core) DDR II 667Mhz 1GB Dual Channel (2X512) Seagate 80GB SATA II Sapphire Radeon X1300 256MB NEC 3550 DVD RW HEC 6A21 400W PSU Samsung 793DF Keyboard+ Optical Mouse + Speakers 4220 ¤. מה דעתכם? שווה? האם כדאי להוריד לכרטיס מסך X550? (בשביל להשאר בתקציב שעומד על 4000 ש"ח..) בתודה, אודי.

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by slimshady21,

ערב טוב ושנה טובה לכולם אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב, שיהיה בעיקר לשימוש משרדי - אינטרנט אופיס וכו', אך גם סרטים מדי פעם, ואפילו קצת משחקים אם זה יהיה אפשרי בתקציב. התקציב הוא בסביבות 2,000ש"ח, וזה צריך לכלול רק: מעבד, לוח אם, זכרון, כ.מסך, ספק,הארדיסק. מה שקיים כבר אצלי זה: עכבר, מקלדת, רמקולים,צורב DVD, מסך CRT של סמסונג ומארז compucase 6A19 שחשבתי להשאר איתו, מה אתם אומרים? אני גר בקריות אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהאיזור (KSP, OMC,TMS ועוד כמה שאני לא מכיר...)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. שלום יש לי WIND ויש לי בעיה נמחק לי מד הבטריה שהיה ליד השעון ואני לא יודע איך מחזירים את מד הסוללה בWIND לאחר שגם אחרי שעשיתי V בהצג תמיד בשורת המשימות במתקדם באפשרויות צריכת חשמל וזה לא עוזר!! תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. האם לרשתות יש נטיה להקפיץ את המחירים בכמה אחוזים בתקופת החגים? למשל יצא לי להתקל בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351847.msg3042122#msg3042122 אמנם בהודעה רשום שהנייד עולה 4200, אבל באתר כבר רשום 4670... וההודעה נכתה רק לפני חודשיים. אם כבר הייתי מצפה שהמחיר ירד מאז. ועוד משהו.. אילו ניידים מתחרים ב vostro 1310? אין לי דרישות גבוהות מביצועים, שימוש משרדי סטנדרטי בלבד, עם העדפה למסך מאט. התקציב הוא עד 4500

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. השימושים הם בשביל: קובצי WORD גלשיה באינטרנט הורדת סרטים וצפיה בהם ומוזיקה ולעיתים רחוקות שיוצא משחקים מענינים כמו סימס או GTA אז משחק גם בהם התקציב 4 אלף ש"ח

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. מחפש מחשב הכי זול שיש (2900 גג) שישלב איכות בניה סבירה, ומקלדת נוחה. משקל לא פקטור, וגם על אחריות של 3 שנים נאלץ לוותר. מה שחשבתי כרגע G550 . יש איתו בעיות ידועות ? ברשת מדווחים שהוא מסיבי למדי (חשוב) והפלסטיקה שלו בנויה היטב, ומתמונות ברשת נראה שיש לו מקלדת נוחה מאד יחסית. מולו עומד ווסטרו 1015 או 1014 שמציעים 3 שנים אחיות בתופסת של 300 שח פלוס מינוס, אך מקלדת קצת פחות נוחה לפי דעתי. יש עוד דגמים שפיספסתי ? (של דל , HP או לנובו ?) אשמח לעצות ו/או הערות.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by amirn,

תעזרו לי בבקשה ליצור מפרט *מזיגזג* בלא יותר מ-2400 ש"ח למטרות: אינטרנט, אופיס, משחקים לא כבדים צריך לכלול: הכל חוץ ממסך (צורב רגיל או צורב DVD, פלופי, כרטיס רשת OB, כרטיס קול OB, כרטיס מסך לא OB, עכבר ומקלדת ... עדיף 512MB אם אפשר HD לפחות 80GB, מארז עם USB מקדימה וכו,) תודה

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  8. צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב שירוצו עליו משחקים חדשים, יורידו בו המון המון דברים מכל מני תוכנות בו זמנית (UTORRENT, EMULE, FTP וכדומה) ישמעו מוזיקה ויראו סרטים, כנראה שהרוב יהיו HD לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך 22" מסך רחב HD, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומערכת סאונד של 2.1 תודה רבה לכל מי שעונה ועוזר

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by dan_dekel,

שוב לחבר, תודה. המחשב מיועד למשחקים. לא צריך ציוד הקפי.. רק ערכת שדרוג, כונן קשיח,מעבד,זכרונות, ספק ומארז, כרטיס מסך ולוח כמובן. תודה! דן.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  11. קודם כל חשוב שיהיה מעבד לפחות CORE 2 DUO , לא פחות מזה (בדגמי מעבד אני פחות מתמצא). זיכרון מ-3 ג'יגה ומעלה דיסק קשיח לא קריטי גם 250 יכול להספיק, בלוטות' - מעדיף מאוד שתהיה תמיכה. שתהיה יציאת HDMI חובה! רצוי מאוד WIN 7 , למרות שזה כבר שינויי תוכנה, אז זה לא כזה משנה יותר מדי אבל אם זה כבר בא עם 7 אז עדיף. וכרטיס גרפי שיהיה חזק כמה שאפשר שנכנס בתקציב... בנוגע לאחריות, זה כבר תלוי בחנות במייבאת אני מניח. יש למישהו המלצות ? *כמובן שהמחשב הזה הולך להחליף את המחשב השולחני - מה שאומר כל הגלישה באינטרנט, הורדות, סרטים, תוכנות כמו AUTOCAD ושות', OFFICE, מוזיקה ואם הכרטיס מסך מספיק חזק אז גם משחקים פה ושם (לא משחקים כבדים מדי) וכ'ו.*

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by avihai159,

בקשה למפרט מחשב: תקציב:5 אלף שקל מזמן/תשלומים מטרת המחשב:משחקים כבדים(iv) ציוד הקפי:מסך 22" כלול במחיר(לא צריך כונן דיסקטים) אני מעדיף שתקנו מksp שהמארז יהיה נורמלי לא מכוער ולא מוגזם לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות רק שירכיבו אותו לא עושה OC אבל שיהיה אופציה לעתיד אם אפשר דיסק קשיח 500GB צורב DVD [br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 16:34:43 מה עשיתי משהו לא טוב שלא מגיבים לי?

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by 3p,

אבא שלי רוצה מחשב שיחובר למקרן שלו. הוא רוצה להקליט איתו ולעבוד עליו (אינטרנט + וורד בלבד) לא ישחקו עליו שום משחק אף פעם ולא יעשו לו שום OC. המחשב הקודם שקנינו למטרה הזאת היה מחב רגיל והספק שלו נשרף מהחום (המחשב נמצא בכוננית). יש לנו: מעבד E6400 של אינטל (נקנה כבר), צורב, HDD, ציוד היקפי, כרטיס טלוויזיה. דר"א המקרן מתחבר עם כניסת DVI. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by blitsi,

ישלי זיכרונות אז אני לא צריך אז המקסימום זה 3200. אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים החדשים חלק. במיוחד את CNC החדש. אני רוצה את המארז הזה אז אל תשנו לי ?Thermaltake Armor Jr VC3000BWS? (עולה 580). +אני לא חייב את המעבדים החדשים C2D כיוון שאוכל לשדרג אותם בעתיד אז בינתיים אלך על מעבדי D. ציוד היקפי אינו נחוץ.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. INTEL WESTCHESTER (G965) - FIREWIRE - LAN 1000 - VGA - ATX 687.48 ש"ח1 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 198.65 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 236.92 ש"ח ASUS X16 DVD WHITE/BLACK - SATA 119.19 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 303.87 ש"ח1 Thermaltake SonicTower (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech 197.97 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח INTEL Pentium D - 3.0 (925) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI 518.09 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,432.15 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/pixel_trans.gif סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,359.18 ש"ח מסך: מתלבט בין שני אלו: MAG LCD 19" - LP917 - 8ms SILVER 1,018.7…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by eladaz,

אפשר לחרוג קצת מהתקציב. ·מטרות- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'.. ·מסך: 15.6 לא רלוונטי מבריק או מאט ·רזולוציה- לא רלוונטי ·משקל- 2.2 בערך. ·זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. ·יציאות מיוחדות- HDMI, VGA ·בלוטוס- לא רלוונטי ·גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לא משנה סוג ·לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה מיוחדת ·לא נדרשת אחריות בינלאומית ·אין צורך ברישיון מערכת הפעלה ·העדפה ל- HP אבל לא חובה. ·לא מסך מגע, עדיפות לצבע שחור. חובה: אחריות 3 שנים. עדיפות: מעבד i5. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. Started by juggernaut,

מארז: Gigabyte Isoloמעבד: Core I7 2600K לוח אם: ASUS P8H גוף קירור: SCYTHE MUGEN IIזיכרון: Kingston DDR3 8GBכונן: SSD 60GB OCZ SATA3 אל תבקשו עוד פרטים, זה מה שהבחור רשם ביד שנייה : תודה רבה!

19. מעבד : AMD X2 4000+ לוח ASUS M2N-E כ.מסך: EVGA 7900GS או X1950 GT (מה עדיף?) זכרון : 1GB KINGSTON 800MHZ CL5 (האם עדיף 667 CL4 ?) ד.קשיח : WD 250GB SATA 2 מארז, ספק כוח 400 . האם אתם חושבים שהמפרט הזה יריץ לי משחקים טוב להרבה זמן (3 שנים ) ? מה אתם אומרים עליו? הוא עולה לי בערך 2100 שקל..

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by izik29,

PYTHON A30 IKQNIK מארז A-PEC5-550W FAN12 CI-POWER CWT ספק כוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL לוח 2.8GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 INTEL מעבד CORE I5 LGA 1156 מאוורר למעבד AM3\1366\1155 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למעבד COLD BIT 12CM מאוורר למארז HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ זיכרון NAVIDIA GEFORCE 460GTX 768MB-5 P.O.VIEW כרטיס מסך 500GB SATA3 7200 16MB WD דיסק קשיח OEM LIGHTSCRIBE SATA LG DVDX22 DL צורב

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. הרדאון 9800 PRO מת... מה הכי כדאי?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by emilio,

מעבד: E6300 BOX לוח אם: D945NTLRוIntel זיכרון: DDR2 ULTRA 667MHz 512MBX2 כרטיס מסך: 7600gt 256MB או 7900gs 256MB דיסק קשיח: 160GB SATA2 WD כונן: DVDRW LG מארז בינוני מסך: Newvision 19 inch 8m רמקולים: creative 370 + מדפסת HP כל זה 5000 שח אני לא בטוח איזה מכרטיסי מסך לקחת עזרו לי בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by m00trix,

שלום, אז לפני כמה חודשים פרסמתי כאן בקשה לעזרה בקניית מחשב נייד, ואמרו לי לשוב כשזה יהיה קרוב יותר לשנת הלימודים הקרובה הבאה עלינו לטובה בגלל שינויים אפשריים שיהיו במחירים, ועכשיו זה הזמן והדרישות לא השתנו במיוחד. ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אך האחרון לא חובה. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. טוב אז אני צריך: לוח אם, מעבד, זכרונות (2 ג'יגה בכמה שפחות סטיקים או 1.5, מה שיותר כדאי מבחינת ביצוע מקסימלי בהשוואה למחיר), hard drive, וכרטיס קול (אני יודע שברוב הלוחות אם יש onboard אבל אני רוצה משהו איכותי ונפרד), ואולי ספק כוח... רק כדי שלא יהיו אי הבנות אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת, רמקולים, כרטיס מסך, או מארז. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש לשדרג ת'מחשב. יש לי מארז, ספק, HD, צורב וכו' - מה שאני צריך זה לוח אם+זכרונות+מעבד. המחשב הוא לשימוש בייתי ופיתוח תוכנה ב JAVA ואפליקציות WEB (לעיתים רחוקות גם משחק ב FIFA). אשמח לקבל מכם הצעות לשילובים מנצחים לתקציב הזה. תודה רבה, אייל

• 8 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים