ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני רוצה ממכם בבקשה שתמליצו על מפרט מחשב שמיועד למשחקים כבדים כמו : קרייסיס , call of duty החדש , GTA החדש שהולך לצאת שכל המשחקים יעבדו על הרזולציות הכי גבוהות והגרפיקה הכי גבוהה . זה בשביל חבר שלי והוא עובד על מסך 22" ** אין צורב במסך ולא בציוד היקפי , רק מחשב נטו . ואם אפשר שזה יהיה מחנות אחת כל החלקים זה יהיה טוב . תודה רבה ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכלום, השבוע ישד לי יום הולדת חברה שלי רוצה לקנות לי מיני לפטופ. אני לא יודע איזה לבחור... השימושים שלו יהיהו לשם לימודים כמובן. אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שבכותרת. תודה רבה מראש לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לאדם מבוגר. התכנון הוא אינטרנט וכדומה. וכפי שאתם יכולים לנחש הוא לא ישחק דום. הדרישות, מה המחשוב יכלול בטווח המחיר: מסך 19 אינץ. מערכת הפעלה WIN VISTA - כמובן שהמחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה התובענית הזאת בצורה חלקה לגמרי וללא בעיות. כרטיס מסך שיהיה בעל התאמה מלאה לממשק הארו. נפח אכסון לא גדול במיוחד. רמקולים סטנדרטים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=400&AuctionId=6357118 קנייה טובה או שאפשר להשיג יותר טוב באותו מחיר? וכמובן בהתאם לרכיבים אם כדאי לקנות או לחכות עוד קצת.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. אני מאמין שהתקלה היא בלוח אם, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב.. בתקציב שבכותרת.. ובלי מסך.. שימושים בעיקר משחקים ואינטרנט.. מה אתם יכולים להכין לו?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב המדובר הוא: Intel Pentium 4 3.2Ghz PGA 478 לוח של אביט שתומך AGP 1G זיכרון של קינגסטון... 9600XT (שהמשחקים כבר מקרטעים רצח עליו..) אז מה שחשבתי זה להחליף לוח שיתמוך pci-e כדי שיהיה אפשר להכניס את ה7900GT שחשבתי עליו לשידרוג.. (אל תשכחו שיש למעבד תושבת 478).. כ. מסך כמובן... חשבתי על ה7900GT.. והספק שלי מספיק חזק בשבילו כבר בדקתי... מראש תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב אני כבר קונה את 2 8800GTX ואת ה .6700QX עכשיו אני צריך זיכרון 2GB לוח אם ו2 כוננים של מינימום 250GB וספק כוח בשביל המפלצות עכשיו כמה שאלות. יש לי את המארז coolermaster praetorian הישן והטוב (מי לא אוהב את הסדרה הזאת). השאלה היא אם יש מקום לכרטיסי מסך אם לא אז בבקשה תציעו כמה מארזים ששווה לקנות....משהו טוב אני יכול לבזבז על זה אבל לא משהו כמו lian-li אני בצבא עכשיו ואני מתכנן לקנות מחשב ל3-5 שנים הבאות השאלה היא אם באמת כדאי לי לקנות quad core עכשיו או פשוט לקנות dual. כי בינתיים זה לא ממש משנה אין הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה תודה לכל עזרה שתינתן
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב HTPC-NAS, אשמח לעזרתכם בנושא המפרט. המחשב מיועד לשמש כשרת NAS ביתי ובו-זמנית יחובר לטלוויזיה כמחשב HTPC לצורך צפייה בתכני וידאו (בעיקר 1080P/720P). הדרישות הבסיסיות הן: * לפחות 4 יציאות SATA. * יציאת HDMI. * חיבורי USB3. * גודל mATX או mini-ITX. * תושבת 1155. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 מארז: LIAN-LI Cube Case PC-V351B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ₪581 ספק כוח: TR2 RX SERIES 450W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ A.PFC MODULAR כמות: 1 - מחיר: ₪261 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 סה"כ: ₪1922. 1. ק…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים אין צורך בציוד הקפי רצוי מארז שקט ומעוצב ספק חזק שיחזיק את המערכת אם אפשר לוח של abit וג'יגה זיכרון. לוח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7440 מארז http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5843 מה דעתכם על הלוח והמארז בלינקים?? רצוי מפרט מ logicpc תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מצאתי כמה פריטים נחמדים שמוכרים ברשת: מעבד [200 ש"ח]: AMD Athlon XP 2600+ Barton לוח אם [250 ש"ח]: EPoX 8RDA3 זכרונות [200 ש"ח]: Crossair CL2.5 256MB x2 כרטיס מסך [250 ש"ח]: Chaintech Ti4600 + THERMALTAKE G4-VGA המחשב ישמש בעיקר למשחקי ה-Counter-Strike, אני מקווה להריץ גם CS:S. האם ספק הכוח שלי (Codegen 300W) יחזיק את המערכת? מה דעתכם? לדעתי מערכת לא רעה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד אבל אני הרבה זמן כבר לא מעודכן בכל הקשור למחשבים אז אשמח מאד לעזרה. המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, משחקים וכמובן שימוש בייתי. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.4 אינץ' (שאלה- מה ההבדל בין מבריק למאט ?) הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: האם יש הבדל מהותי בין 2GB ל4GB? זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. לפחות 3 חריצי USB. מבחינת רמקולים: רוב הזמן מחובר למערכת סטריאו כך שרמקולים פחות חשוב לי. כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. לא צריך תוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוס…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
רוצה להזמין בבלאק פריידי מחשב אז אשמח לשמוע המלצות על מחשבים שהזמנתם מאמזון בעיקר של dell. והאם יש הבדל גדול בין new לביןlike new במחשבים. מפרט מסך: 14-13 ברזולוציית FHD זיכרון ראם: 8GB זיכרון פנימי: 256GB SSD מעבד: INTEL CORE I5-8250U ומעלה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
השימוש הוא כאמור פשוט למדי (אינטרנט, סרטים). כאשר אין חשיבות יתרה למשקל, והכיוון הוא 14". הדרישות המיוחדות הן: 3 שנים אחריות, הארדיסק 7200, ועדיפות ליציאת HDMI (אך לא חובה). יש לי הכרות טובה עם ה VOSTRO 1320. האם הוא אכן מוצלח ? ראיתי גם משיטוט פשוט שיש את ה ווסטרו 1014 שהוא די זול ונראה לי מתאים לצרכים. למישהוא יש משהוא רע להגיד עליו ? ושאלה אחרונה - איך ה SL300 ? הוא אומנם שנה אחריות, אבל מעניין אותי לדעת עם המדבקת THINKPAD שלו הוכיחה את עצמה במבחן הזמן... אשמל לכל תובנה שהיא
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. מעבד INTEL. לוח-אם (עדיפות ל-GigaByte) שיכלול כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. זכרון פנימי 4GB. צורב SAMSUNG. מארז פשוט עם יציאות USB מקדימה ואחורה + ספק כוח מתאים ונורמלי (לא ג'נרי). כונן קשיח SAMSUNG\WD עד 500GB. שימושים: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (אופיס\אווטלוק), מוזיקה וסרטי HD. אם פספסתי איזה רכיב אז כמובן תוסיפו בבקשה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מחשב שיהיה לו אינטרנט וזה,עכשיו אמרתי לו שאני אקח מחשב בשבילי כי עכשיו במחירים של היום אפשר להביא מחשב ב2900 שקל ממש טוב ואפילו הרבה יותר טוב משלי! מה אתם אומרים על זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9875 רק שאין מסך,זה הבעיה. כרטיס מסך gforce (leadetk) 6600gt 128ddr תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חשבתי שזה פשוט אבל טעיתי קיבלתי מחבר אתמול מחשב נייד קצת ישן חיפשתי בנרות דרייברים ולא מצאתי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כל הלילה חיפשתי ולא מצאתי הנה פרטים על המחשב
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב לצורך עבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס, סרטים HD + חיבור לטלויזיה), שימוש בתכנות פיתוח תכנה והרצת מכונה וירטואלית או שניים (לצרכים אישיים - לא מכונה שתזלול זיכרון או CPU) - יש להדגיש כי זה לא מחשב לפרנסה. בנוסף המחשב לא מיועד לגיימינג, כך שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך מטורף (אך בכל זאת ארצה לחבר אותו לטלויזיה). *אני מעדיף את המפרט מבוסס אינטל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? -למעלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/AMD+Puma+Mobile+Platform+Details+Unveiled/article7340.htm 3 חידושים נחמדים א. תמיכה בPCIe 2.0 ב. HyperTransport 3.0 (ואם לא צריך אותו, הוא יכבה עצמו אוטו') ג. אפשרות לשנות voltage לכל ליבה (ליבה א' תצרוך Xvoltage וליבה ב' Yvoltage או שבכלל ליבה אחת תכבה עצמה .. ) הליבה תצא במהלך 2008 ד"א פתחתי את התרד' פה, כי הוא לא נראה לי קשור לפורום ניידים (ששייך למפרטים...)
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב.. אני צריך רק חומרה (בלי מארז, ספק, מקלדת, עכבר ורמקולים) בסכום של עד 2000 ש"ח המחשב הוא ביתי לצפיית סרטים משחקים ואינטרנט שיהיה בקשה מבוסס על P4 S478 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון בשביל חבר, התוכן מועתק אחד לאחד: הי חברה ! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר - 2000$ * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * שיהיה דק ויראה טוב המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. אלי
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש, שימוש עיקרי הוא: פיתוח צריך מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות ללא בעיה תוכנות כגון: Photoshop, Eclipse וכדומה. בנוסף אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים, אני מאוד אוהב את המחשבים של DELL אז יש לזה עדיפות אבל מצד שני אני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אשמח לקבל המלצות למפרט.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-