עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. *כותרת* תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לאדם מבוגר, השימוש העיקרי בו יהיה סרטים (גם HD) ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה "מושלם" לתפקיד - שהכל ירוץ אקסטרה חלק בלי לאגים בכלל (למרות שאתקין ויסטה), ושיהיה אפשר לראות סרטים כמו שצריך בHD ואם יש צורך אז גם לחבר לטלוויזיה. התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך מובנה אבל פשוט אין לי שמץ של מושג איך זה ישפיע על הצפייה בסרטי HD... בנוסף גם אין לי מושג כמה זיכרון לקנות.. אם אני רוצה 0 לאגים צריך 4GB, לא? צריך שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי להתחיל לקרטע וזה כולל להריץ כל מיני דברים כמו הAERO. כנראה מתוכנן שדרוג לWIN 7, בלי קשר. יש צורך במסך וברמקולים כציוד היקפי, מקלדת ועכבר אני אבדוק בעצמי.. ה"יוקרה" של המחשב גם חשובה ככה שאם אתם מצליחים לדחוף מארז יפה …

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני לא בדיוק יודע איזה דרישות יהיו לי מבחינת החומרה לצרכי לימודים... אני מעדיף שיהיה עם זמן סוללה סביר (כלומר מעבד סדרה חסכנית יחסית כמו P8X00) ואיכות בניה סבירה. גודל מסך 13.3 ומעלה (ואם יש כרטיס מסך מחוזק, אז NVIDIA בבקשה). זה היה הכיוון שלי עד כה: ווסטרו V13, שמאוד חסכני בחשמל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm Latitude E5400 עם איכות הבניה הטובה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p87.htm והמחשב הזה עם חריגה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 ואם יש חנות מומלצת (אם נשארו כאלה) אז אשמח תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. בבקשה עצות והנחיות בנוגע למפרטי מחשב המיועד ליצירה/עריכה/הפקת מוזיקה אלקטרונית 2 הדרישות העיקריות- חזק ושקט, כלומר שירוץ ללא רעש מיותר כרטיס הקול מיועד בעיקר למוזיקה אלקטרונית ומעט מאד הקלטה חיה של כלי נגינה, תנו הצעות בבקשה הציעו מפרטים שיכללו מעבד טוב חזק ושקט, זיכרון RAM גדול, אוזניות LP איכותיות (-המחשב יהיה ללא רמקולים), קירור למעבד, ספק כוח חזק, מפסק וכו' כמובן שהרכיבים לא יזללו מתח ויעמיסו על המחשב, וסה"כ 5000 ש"ח... כרגע יש לי 2 מפרטים ללא כרטיס קול/ציוד היקפי/ אל-פסק/ מארז, אמרו דעתכם שפרו והציעו שונות: 1. שם המוצר מחיר ליחידה כמות סה"כ למוצר ENERMAX LIBERTY 400W ₪375.00 1 ₪375.00 GIGABYTE GA-P55-US3L ₪515.00 1 ₪515.00 INTEL Core i3 530 TRAY ₪534.00 1 …

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by aquaphoenix,

מה אתם אומרים על המחשב הזה..? אני קונה מחשב יום ראשון 13.3", מחפש מפרט שיהיה כמה שיותר טוב מכל הבחינות, שישקול עד 2 קילו, ושיראה סבבה. בקיצור אחרי הרבה חיפושים מצאתי את זה אתמול: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10084 מה אתם אומרים עליו? ומזה אומר שהמסך מבריק? אמור להפריע? או שלא?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. Started by Jenia24,

שלום קניתי את הLG X120 דרך המבצע של פלאפון ויש לי כמה שאלות כלליות. 1.אם איזה חומר אפשק לנקות את המסך ואם אפשרי לעשות את זה עם מטליות. 2.איך אני פותח טאב בפיירפוקס במידה ואני משתמש בטא'צפאד ולא בעכבר. 3.אפשר לקבל המלצות לתיק + עכבר טובים לנוטבוק במחירים סבירים כמובן. 4.אם אפשר גם המלצות למשחקים טובים שיעבדו על הנוטבוק (סטייל HL 2)

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: CRYSIS 3 ,WITCHER 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD\HD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (יש מארז P100) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

8. Started by roma4k,

שלום, לפני כחודשיים קניתי נייד של HP DV6790, היום התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' HWMONITOR והופתעתי לגלות שהכרטיס מסך (8400GS) במנוחה עומד על 57 מעלות.. הייתי שמח לשמוע מה הטמפ' אצל אנשים אחרים בניידים עם כרטיס זהה והאם זה לא מעט חם מידי? 9600GT אצלי במחשב נייח עומד על 42 מעלות במנוחה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by spider272,

http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. אין צורך במסך או מקדלת או עכבר, באיזור 4000 שקל והאם המפרט הזה של באג שווה מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4‏ 2 X USB 2.0‏ HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100 במידה ולא מישהו יכול להמליץ על מחשב כולל וינדוס 10 כמובן

11. Started by Amit_11,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום לכולם! קראתי את הסטיקי לגבי המפרטים החדשים וזה מה שאני שוקל לקנות : http://tms.co.il/preview/spec/6ysnct8r תגידו לי מה אתם חושבים שכן בשבועיים הקרובים אני מתכוון להזמין. תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by lampit,

שלום שלום. מחפש מפרט למחשב משרדי, בעיקר word + צפייה בסרטים, צריך שהחנות תהיה ירושלמית. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, + כמה שאלות: 1) AMD או Inetl נראה שהמחירים די דומים, וש Intel די מובילה כרגע מבחינת העתיד 2) האם כרטיס מסך מובנה על לוח האם יכול להספיק לצפייה בסרטים (כמעט ללא משחקים) ? 3) כמה חשוב שיהיה מארז+ספק+מאוור איכותי, כי נראה שזה מייקר את המחשב ב400 ש"ח ? ממש תודה, ושנה נעימה

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  14. שלום לכולם, התחלתי לבנות מפרט מחשב ואני צריך את העזרה שלכם מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R כרטיס ראם- תגידו לי אם עדיף שני כרטיסים שכל אחד 2 ג'יגה או כרטיס אחד של 4 CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX אני מקווה שהכרטיס הזה מספיק איכותי בשביל צפייה בHD. אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים אלא רמה גבוהה לצפייה בסרטים HD מן הסתם עם יציאת HDMI SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 1GB GDDR3 - RETAIL הארדיסק WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD- בבקשה תמליצו לי על צורב ממוצע 100-120 שקל ששווה לקנות ספק- אין לי מושג מה לבחור, עדיף כמה שיותר זול שיתאים לחומרה. מ…

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by yaari,

יש הכסף. אחרי התלבטויות והמתנה ארוכה, אני הולך לקנות בימים הקרובים. זה מה נראה לי כרגע: מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤722 יותר מDUAL פחות מQUAD פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 די זול, די טוב, ודי שקט. לא מיועד לאוברקלוק. לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤432 אולי פה יש משהו שכדאי לחסוך? או משהו שכדאי להשקיע? מארזים + ספק CoolerMaster Sileo 500 + SeaSonic SP SS-500ET PSU ¤630 מארז עם "ריפוד" להשקטה בילט-אין. עם ספק 80PLUS בבאנדל אולי משהו שקט(!) אחר וספק 80PLUS, הצעות? אם הספק יושב למעלה במארז, אז אני מעדיף ספק עם מאוורר 80MM ואם אפשר אז עדיף שהפסק ישב למטה. אולי CM 590 עם FSP 80PLUS כלשהו או אולי ANTEC 4480B שכולל EARTHWATT…

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  16. שלום כולם אני רוצה מחשב חדש למשחקים חייה עד 6000 אלף אני רנוצה מארז טוב למשל סופר טלנט , מסך טוב 17 אינץ, כרטיס מסך טוב , גיגה ראם , כרטיס רשת טוב על הלוח (גיגה לאן) ומבוסס a64 , ואת כול שאר השטויות כונן dvd כונן פלופי , מקדלת .הארד דיסק, לוח אם ואם נשאר תקציב אפשר להוסיף צורב דיודי טוב שתומך בכול הפורמטים וזהו עכבר יש לי כבר אז לא צריך וגם לא צריך רמקולים כי יש לי אונזיות טובות וגם רמוקלים התקציב שוב הוא 6000 שקלים כלומר 6 אלף שקל תודה לעוזרים וחג שמח !

17. Started by roy7777777,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_LCD19

• 14 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by cozmo,

שלום אני מתלבט ברכישת מחשב נישא. האם כדאי לקנות את ה- lenovo300 n100 עם המעבד החדש של אינטל (duo) או לרכוש את ה- R50 הישן (והזול משמעותית). השאלה אם כדאי להשקיע 2000 ש"ח בקניית מחשב עם המעבד החדש? אם ידוע על מחלות ילדות של המעבד החדש Dou? ועוד שאלה מהו המעבד sonoma -pentum מה ההבדל בינו לבים ה-centrino הרגיל. תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by speedy64,

היי כולם, אשמח אם בתשובות לא תתנו לי מערכים חלופיים - זה רק מבלבל אותי. אני מעוניין בתשובות לגבי רכיבים ספציפים במפרט שלי שאתם חושבים שלא מספיק חזקים למערכת סופר משחקים/גיימינג. או שסתם יקרים ואין לי צורך בהם. אני כבר מאוד מבולבל ורוצה לסגור על מערכת זו (בחנות אחרת) ופשוט רוצה לדעת האם כרטיס המסך/הספק כוח וכ"ד מספיק טובים ביחס למחיר שלהם. האם המפרט כולו ייתן לי את מה שאני מחפש וזה לשחק בצורה מקסימלית ביחס למחיר . 1. מה התקציב המקסימאלי - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ?- לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים וקצת צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מ…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500, אפשר חריגה של 100 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטי HD, כמה שיותר חזק למשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר משחקים כמו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X724 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Football manager 11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. אני מעוניין במפרט במסגרת התקציב שרשמתי בשביל מחשב לאחי, שימוש ביתי ומעט משחקים יש לי כמה שאלות לגבי המפרטים, 300W יחזיק מפרט כזה? אני יודע שזה לא ספק ג'נרי והוא נותן תפוקה אמיתית, אבל עדיין בכל המפרטים בקושי ראיתי ספקי כוח שהם עדיין 300W לוח אם לא עדיף לקחת של ASUS כשזה נוגע למעבדי AMD? ראיתי פה בהרכבות מפרטים שיש לוח אם זול כזה עם המון פיצ'רים.. אני ממש לא מבין במעבדים, ואני לא מבין מה השיקולים בבחירה בין מעבד AMD לאינטל? נגיד המעבד של AMD שמורכב פה בהצעה 4850e, לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בביצועים? וכמובן שאני מתכוון ללא OC ושאר ירקות כי אני לא מתכוון לעשות את זה... ראיתי שהזכרונות ממש זולים, אז למה לא ללכת כבר על 4GB? איך אני ארגיש, אם אני ארגיש בביצועים בין 2 ל4? …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by j g,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצפיית סרטים אשמח להצעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכי זול שמתאים לדרישות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5-3[font=] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 10% ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)? משחקים, אופיס בסיסי לביה"ס[font=], הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[font=] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [font=] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: [font=]מקלדת, , רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by momo12,

יש לי כמה דרישות מהמחשב הנייד דבר ראשון שלא יהיה לו ציפוי מבריק אלה ציפוי מט דבר שני 4 גיג'ה זיכרון דבר שלישי מעבד כפול ליבה הארד דיסק גדול מסך 15 המחשב הולך להריץ שני מערכות הפעלה ( יוניקס ווינדוס , מכונות וירטואליות , מהדר של 5 שפות תיכנות שונות , מערכות הצפנת נתונים ובקיצור כל מה שקשור לאבטחת מידע ! שזה אומר עבודה עם הרבה טקסטים חשוב שהמסך יהיה איכותי אשר לא יעייף לי את העיינים ) אשמח למחשבים החל מ 4000 שקל עד 6000 שקל תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים