ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box 865 nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe Gigabyte 834 5610 HP 820 GAM55PLUSS3G Gigabyte 518 WD1600JS Western Digital 338 Kingston DDR2 512MB 667MHZ C5 303 מארז מחשב Impress (FC-IM09A) Frontier 196 LG DVD GSA-4167B 178 POWER SUPPLY 500W 2-FAN 20/24 PIN+SATA+PCI-E 170 מקלדת מולטי מדיה GPT/ COMPAQ 85 עכבר MICROSOFT BASIC OPTI 50 כונן דיסקטים FLOPPY 1.44 SONY 39 מאוורר למארז 80M 35 בעקרון זה המפרט. אני מתלבט בקשר למארז לוח אם וכרטיס מסך... (שאני לא בטוח אם צריך, אולי כדאי משולב). חוץ מי זה אני צריך מסך LCD 19 אינץ' ממש טוב. התקציב עד 2000 שקל. תודה רבה ארז. הסכום המקסימלי חייב להיות 3800 שקל.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אמנם כבר פתחתי בעבר נושא דומה, אך עכשיו אני לפני נקודת החלטה. איזה משני אלה עדיף: 1. http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137434196 (המחשב עם 128GB SSD ולא כפי שרשום). 2. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11842 אני עוסק בעיקר בתכנות (Java, asp.net). חשוב לי זמן סוללה משקל וכוח עיבוד. לא מיועד למשחקים במעט בכלל. מה מבין שני אלה יותר מתאים או האם יש מחשב בסגנון הנ"ל (13.3, קל) שיתאים לי יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחשב פנאי הכוונה למחשב משחקים, גלישה וכ"ו. הדרישה העיקרית היא שהוא יוכל להריץ את המשחקים האלף לייף 2, דאוס אקס 2 ואם אפשר גם דום 3 בצורה נסבלת. התקציב כאמור הוא 3000 עם אפשרות לחריגה קלה למטה או למעלה (עדיף למטה ). עקרונית מה שאני צריך זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרון פנימי, כונן קשיח וכרטיס מסך. כונן דיוידי ודיסקטים כבר יש לי כנ"ל לגבי ציוד הקפי כגון מקלדת עכבר רמקולים ומסך כמובן. גם כרטיסי רשת יש לי למרות שלא יזיק אם יהיה אחד רענן על הלוח אם. אם כבר מדברים על רענון אז הייתי רוצה לדעת גם אם זה חכם להישאר עם אותו דיוידי בן 3 שנים...אם יצויין מאיפה אוכל לרכוש את המפרט אני אשמח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
עדיף שיהיה מחשב כמה שיותר חזק לסימולציות תלת מימד ותוכנות שרטוט תלת מימד. על אילו דגמים הייתם ממליצים? והאם אחריותם תקפה גם בארץ? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות אופיס ולימודי אוניברסיטה עם עדיפות ל512 מ''ב ומסך כמה שיותר גדול כמובן לתקציב ומעבד טוב ונורמלי תודה ויום טוב ;D
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מפרט עבור קרוב משפחה. השימוש העיקרי שלו יהיה פורטנייט (עד כמה המחשב צריך להיות חזק בשביל זה?) האם ניתן בתקציב הזה לבנות מחשב טוב שיכלול גם מסך ושאר ציוד הקפי? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K, רצוי ללא חריגה משמעותית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. יש דרישה למסך קעור בגודל של 27-30 אינץ', מקלדת, עכבר, פד ואוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, המחש…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי לי מפרט לאוברקלוק ומשחקים ואני צריך עצות לשיפור............ ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD OCZ 512MB DDR-RAM 4000 Performance Series Memory Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case LG 52/32/52 Bulk CD-RW CD-ROM LG x 52 ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD Thermaltake Highest Performance - DuctingMod
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום תוכלו להמליץ לי על מחשב טוב לאנשי עסקים משהו באזור ה15" או 14" העיקר שלא יהיה כבד שלא יתחמם ויעבוד עם רשת אלחוטית בצורה טובה אין הגבלת מחיר כי אני מעדיף להשקיע עכשיו אפילו 9 אלף שקל ולצאת עם משהו טוב לכמה השנים הקרובות תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש מחשב שיהיה לאמא שלי שזה אומר אינטרנט,תמונות ומסמכים פחות או יותר. חשוב שהמסך יהיה גדול. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בסיסי: כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטונים. חשוב מאוד כרטיס רשת מובנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה בקשר לנייד שקניתי . יש לי מחשב נייד dell xps m1330 קניתי אותו לפני כמה שבועות ושמתי לב (כשהוא עובד כמובן) יש צליל של כאילו משהו חורט בפנים . אז רציתי לדעת אם זה תקין או שיש צורך לטפל בזה . אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
]שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהביאו לרמה מספיק טובה בכדי להריץ משחקים חדשים (AC2, Aliens vs. Predator וכו') באופן חלק (FPS 50-60) על הגדרות בינוניות ומעלה. אני בטוח שהשידרוג צריך לכלול כרטיס מסך חדש ויתכן שעוד מרכיבים כמו לוח אם או זיכרון.... טווח ההוצאה שאני יכול להוציא: 1500-2000 ש"ח להלן המפרט הנוכחי שלי: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Version EVEREST v5.02.1750/he Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer 1HOME …
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד למטרת מוזיקה,אינטרנט, ותוכנות כמו OFFICE לא צריך אותו למשחקים.אין צורך בכרטיס מסך כבד!!! ראיתי דווקא באתר איבורי הרבה מחשבים נידיים מה לדעתכם שווה לרכוש שם או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי.??!?!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היינו: אינטרנט, אופיס, וסרטים . (אולי גם משחקים קלילים ביותר) תקציב: הכי מינימלי שאפשר. ואם אפשר קישור לחנות (רצוי בי-ם). תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מטרות המחשב?כעיקרון אני רוצה לפטופ חדש שגם יתאים לי ללימודים אבללא רק:אז כן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים כבדים,אבל חשוב מסך טוב לצפיה בסרטים סדרות HD, רמקולים טובים כי אני שומעת מוזיקה והרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קג לא יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI חשוב * בלוטות?לא יודעת מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?2 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפ שיהיה כונן אבל לא קריטי אם משפיע משמעותית על המחיר * כונן Bluray? לא חשןב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות לא משנה איזה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי חג שמח מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל שהוצעו לי . שימוש משרדי זום ואופיס. מחיר לא רלוונטי כי זה מחשב לעבודה יומיומית שאקח מהבית לעבודה על בסיס יומי. Dell Vistro 15 3000 (i5) 15.6” Lenovo ThinkPad (i7) 8hGen 14” יש עדיפות לדגם מסויים ? את דל אני מכיר עם מסך 14 שיש לי עם 4 גיגה זיכרון . את הלנובו אני בכלל לא מכיר רק יודע שיש לו 2 יציאות USB (יש לי מתאם USB TO RJ45 ) . המחשב יהיה מחובר קבוע למקלדת עכבר ומסך חיצוני אשמח לדעתכם . תודה מראשש
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום רכשתי מחשב דל חדש אשמח לסיוע ממכם איזה תוכנות רצוי שיהיה במחשב נייד מעבר לOFFIC אשמח לקבל הדרכה האם יש תוכנות לייט למחשב נייד ??? בברכה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לסלון שיהיה להצגת סרטים וסדרות ואינטרנט בעיקר התקציב שלי הוא 1700-1500 על המחשב עצמו ולמקלדת ועכבר עוד 200 שקל גג לא יותר חשבתי ללכת על המחשבים של ה giada יש מניעה או המלצה? אשמח לקבל מפרט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-