עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Garletzet,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט המצ"ב. אבקש לציין שייעוד המחשב הינו לשימוש ביתי בלבד, שיכלול עבודה באופיס וגלישה באינטרנט, ללא גיימינג רציני ותוכנות גרפיות מסובכות. הדגש היה ליצור מערכת מיחשוב שקטה שתהיה ניתנת לשדרוג בשנים הבאות. מעבד: Intel Core i3 550 LGA1156 (With Graphics) Tray קירור מעבד: ZALMAN CNPS-10X Performa לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 LGA 1156 זכרונות: Corsair DDR3 4Gb Kit 1333Mhz CMV4GX3M2A1333C9 דיסק קשיח: Western Digital 3.5",1TB ,caviar blue 32MB Cache, 7200 RPM צורב די.וי.די: DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ספק כוח: Thermaltake TR2 RX Series 550Watt W0134RE מארז: Lian Li Mid Tower PC-B10B סה"כ עלות המפרט הנ"ל כולל הרכבה ובדיקות: 3,800 …

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. יכול לחרוג מהתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובעתיד BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). smasung 2253BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות המפרט שלי כרגע זה e8400 ep43ds3l g.skill 4gb pi-black ddr2 psu corsair 550 hx evga 9800 + gtx

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by FireThrower,

היי ! לאחר המוווון התלבטויות , החלפות , שינויים , עצבים ולבטים , הזמנתי את המפרט החדש השלי שיזכה לחיים ארוכים ( ) Processor: AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz Coolling: Xigmatec Dark Knight Mobo: Gigabyte GA-770TA-UD3 Memory: A-Data 4GB 2000Mhz DDR3 X-Series HDD: Samsung SpinPoint 1TB F3 32Mb GPU: Sapphire ATi Radeon HD5850 PSU: SeaSonic S12II Bronze 620W 80+ Case: Lancool PC-K60 Optical Drive: LG X24 Dual-Layer בהתחלה היה בתכנון ה 1055T , בגלל בעיות תקציביות התפשרתי על ה 965 עם אוברקלוק שאני מקווה שיגיע לפחות ל 3.8 . הכל יצא לי בסביבות ה 4.9K הבאסה היחידה שלי זה המארז , כי בתכנון היה ה K62 וגם הוא לא נכנס לתקציב . [הלכו הלדים והצביעה השחורה =.= ] …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. המחשב מיועד לבחורה (אולי יש מארז ורוד אנערף.. חח) שימושים בינוניים. אינטרנט מוסיקה הורדות ומשחקים לא כבדים. ללא OC הגעתי למפרט הזה דרך כל מיני מחירי דילרים: amd 64 x2 am2 6400+ GA-MA69G-53H לוח אם 4X 1GB kingston 800mhz seagate 500gb 32mb חמש שנים אחריות כרטיס מסך : לא הצלחתי להגיע לבחירה 9400GT 1gbddr2 עלות 320 או 9500gt 512mb עלות 372 (שניהם ASUS) מארז: TRITON 180 + PSU 420W עלות 364 dvdrw asusx20 עלות 130 LCD - לא יודע.. 20/22 - כ 900 שקלים [זקוק לייעוץ] עכבר+מקלדת אלחוטיים מייקרוסופט - 200 סה"כ כולל מעמ 3652 נגיד 4% הנחת מזומן: 3500 מה אתם אומרים? המפרט עומד טוב? יש הארות ו או הערות? *שכחתי לחשב קירור למעבד, מאוורר נוסף למארז ורמקולים (נגיד +200) …

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by ido-nava,

Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ Gigabyte GA-8I915MD-G Intel 915G Bulk Motherboard 489.00 ¤ 19" Sony SDM-S95A (8ms) Black LCD Monitor 1450.00 ¤ Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 770.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 157.00 ¤ Computer Assembly 160.00 ¤ Creative Inspire 2500 2.1 Speakers 293.00 ¤ EVGA e-Geforce 6800XT PCX-e 128MB DVI Video Card 1033.00 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 147.00 ¤ NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 580¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ סה"כ 7139 ¤ איך המפרט הזה…

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שלום לכולם, לאמא שלי נחוץ מחשב נייד לטובת העסק ושימושים יומיומיים. היא מעוניינת בDELL. הקטע שלאחר סקירה אני מבין שלא אוכל למצות את התקציב אם אני בוחר DELL, אז נפתחתי לעוד אפשרויות, מה שתציעו. אעשה סדר בדרישות: חברה: רק לא ASUS (ברשותכם) גודל מסך: 15.6" תקציב: אזור 3000₪ שימושים: אופיס, שיחות אונליין (זום \ Meet וכדומה), אינטרנט, היא הולכת לפגישות עם המחשב - עדיפות למסך שרואים בו מעולה. דרישות: שיחזיק שנים קדימה. שיהיה WINDOWS מותקן, שהמחשב יהיה מוכן ומותקן סוללה: היא תצא לפגישות עם המחשב, אז כדאי שהסוללה תהיה נחמדה ולא תצטרך להטעין אותו בכל רגע. נחמד שיהיה: בגלל שזה לאמא שלי, היא תשמח לקבל מחשב שנוח לעבוד איתו, שידוע שהוא נוח לשימוש יומיומי לאדם מב…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. אהלן, אני אשמח לכמה המלצות לנייד בתקציב של עד 4 וחצי אלף ש"ח.. המחשב אמור יהיה לשמש ללימודים בעיקרון, אבל אני המחשב צריך להיות גם קצת חזק, שיסחוב משחקים ברמה בסיסית ,לפחות את COD4 המסך צריך להיות בגודל 15.4' והסביבה והארדיסק של 320 מינימום. המחשב אמור יהיה להריץ תוכנות כמו CAD וMATLAB ולכן צריך שיהיה מספיק חזק לסחוב את זה מבחינת זיכרון ומעבד... (אהממ אני לא מעוניין בהמלצות על MSI ) תודה יאן.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by omrit,

שלום, לאחר המון עזרה מאנשים פה בפורום (באמת תודה לכולם ) זה המפרט הסופי שלי, אני מזמין אותו מחר/מחרתיים. בבקשה תנו לי הצעות לשיפור/שינוי (אם יש), אפילו הכי קטנים. תודה מראש! המחשב מיועד למשחקים וOC, ולתכנות. מצטער, אבל אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל.... מלוג'יק: NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1050.00 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 240.00 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD 735.00 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 135.00 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.0…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by dor962,

Dou Core e6600 Asus P5N-E SLI G.skill 1024*2 667hrz Radeon HD2900XT Nzxt Apollo LG GSA-H42*18 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 Thermaltake TOughpower 600w Thermaltake Beetle הכל ביחד אמור לעלות בערך 6100..(אני כנראה נותן את הרשימה למישהו שיזמין מחנויות שונות) לא מתוכנן OC המחשב למשחקים כבדים.. אני צריך חוות דעת על המפרט בעיקר על הכרטיס מסך..אני לא בטוח לגביו..אני לא יודע אם עדיף GTS 640MB. אני יודע שהקרור קצת חזק..אבל לא נורא ובקשר ללוח אם..הבנתי שהוא נותן ביצועים קצת יותר טובים מהGigabyte 965p ds3 והוא עולה רק 50 שקל יותר..אז הלוח הזה עדיף..

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  11. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. תקציב מקסימלי 4500 מחשב למשחקים (מסך "19) אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה דרוש גם כרטיס רשת אלחוטי שקט לא כזה חשוב (5) לא מתכנן אוברקלוק מעדיף מחנות במרכז הארץ מעדיף שיהיה מעבד של Intel, מספיק HD של חצי טרה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  12. היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by DanteRev,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2011 ,NBA2k11 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. אהלן אני אתן פה 2 מפרטים ואני רוצה שתגידו לי כמה אמור לצאת כל הסיפור במידה ואני משלם רק על הרכיבים (אני מרכיב). אז ככה: מעבד - Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache קירור מעבד - הוצע לי "Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler" אך אשמח להצעות אחרות, אני רוצה קירור יותר רציני, ומה דעתכם על קירור מים? בנוסף יש קירור פאסיבי אבל שוב, כל מע' הקירור של המחשב נראית לי חלשה משהו... לוח אם - Intel P55 Express Based Main Board זיכרון - הבנתי שיש רק 2 סלוטים על הלוח אם ואני רוצה מינימום 6גיגה אז 3072x2 DDR3 1333MHz ממשק פיירוייר 400 - Texas Instruments IEEE-1394A Firewire-400 (1 x Rear) כ. מסך - ATI Radeon HD4350 512-MB Dual Monitor + TV - Silent (Passiv…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

יש אפשרות לחריגה עד כמה שנדרש, אם זה ממש נדרש.. עבודה משרדית, אך שלא יגביל גם באפשרות למשחקים פה ושם.. כל הציוד ההיקפי נדרש, מסך אם יש אפשרות להכניס 19" זה יהיה מצוין, עכבר ומקלדת אל-חוטי, רמקולים אם אפשר 5.1 זה יהיה מצוין אבל גם 2.1 יהיה מספק, מדפסת מושלבת עם פקס וסורק. מארז לא קריטי הלוק, אבל אם יש אפשרות להשחיל איזה משהו טיפה מפואר, יהיה מצוין. תודה מראש =]

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? מה שנדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יש תוכנת SOLIDWORKS של מהנדסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, אמור להשתלב 23 אינץ' של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, נוסיף אחר כך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by alonra,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שאני הולך לפי הכללים. אני צריך מחשב חדש שמשלב עבודה משרדית ומשחקים, בעבודה משרדית אני מדבר בקטנה על תוכנות כמו אופיס וכאלה... מחשב שיענה על צרכים של סטודנט באוניברסיטה. מבחינת משחקים אני רוצה שהוא יריץ בצורה חלקה וטובה את כל המשחקים החדשים שיש היום ויוכל לעמוד בזה לאורך שנתיים בערך. יש לי מסף של MAG בגודל 17 אינץ' ככה שאני צריך רק את המחשב עצמו. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות טובה וזולה באזור המרכז (עדיף פ"ת או כפר סבא) שבא אוכל לרכוש את כל החלקים האלה ולשלם על הרכבתם. בתודה מראש. אלון

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by asafgolan,

אני מחפש מפרט ב1500 ש"ח שיתאים לישומים פשוטים כמו אינטרנט, וורד וכו'. המחיר הזה אמור לכלול גם מקלדת, עכבר, הרכבה ומשלוח, אז אני מקווה שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית. אין צורך במסך.

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  19. מלבד הפתרון הטריויאלי של שימוש בעכבר חיצוני. האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה ליצור פס גלילה? או לחלופין צירוף מקשים כלשהו או כל דבר בסגנון? תודה רבה אריאל עריכה : כמובן, דגם המחשב הוא msi ex400x

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 5000 בלי חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בעל רזולוציה גבוהה מאוד לא זוכר כמה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים מאוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש…

21. Started by White Fang,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים אלו. אני מתלבט אם לקנות מחשב עם מעבד AMD RYZENּּ 2400 ובהמשך להוסיף לו כרטיס מסך חדש שיצאו כרטיסים, או לקנות מחשב עם I5 8400 ּ וכרטיס מסך 1050TI ולמכור את הכרטיס מסך בהמשך שיצאו כרטיסים חדשים. מה יותר חכם ומשתלם לעשות ? כמה כסף מאבדים על כרטיסים שמוכרים מדור קודם ? תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by patetinka,

neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד DELL INSPIRION 14z, לאחרונה אני נתקל במצב כאשר אני מעתיק קבצים לDESKTOP הם לא מופיעים מיד עד שאני מרפרש את השולחן עבודה. יש לציין שהתופעה הזו קרתה לי בעבר - הדבר היחיד שפתר אותה לאחר גיגולים למינהם הייתה - פורמט. כרגע לאחר פורמט מלפני 3 חודשים - התופעה חזרה. הדיסק הקשיח - עובד בדיקת DIAG של היצרן. אשמח מאד להצעות בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מחשב בתקציב נמוך יחסית שיעבוד טוב מבחינת OFFICE INTERNET, אולי קצת סרטים וסדרות ב HD ולא הרבה מעבר. אני מחפש מחשב יציב, שיחזיק למטרות הללו יחסית הרבה זמן, ואם אפשר שיהיה בנוי מרכיבים חדשים יחסית על מנת שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בקלות יחסית. חשבתי על שני כיוונים, או AMD, או I3, האם התקציב נמוך מדי ל I3 , ומה ההיתרונות והחסרונות של מערכת I3 לעומת AMD ? אשמח לכמה אופציות של מפרטים באזור ה1500 כמו שציינתי, אפשר מעט יותר, אבל לא להשתגע. המפרט צריך לכלול HDD וצורב DVD, אבל ללא ציוד היקפי בכלל. (ונראה לי שבתקציב כזה ולצרכים הנוכחיים, אין סיבה לשים כ.מסך, במיוחד שתמיד אפשר להוסיף בעתיד) שקט לא חשוב במיוחד, ובכל מקרה למיטב ידיעתי מערכות מהסוג הזה לא רועשות ב…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח שמיועד בעיקר למשחקים ואולי OC בעתיד הרחוק מאוד, ללא מסך וציוד היקפי. אני חשבתי על משהו בכיוון הזה: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 759.90 ש"ח 1 WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 353.13 ש"ח 1 LITEON CD ROM X52 - Black 116.22 ש"ח 1 COMPUCASE LX-6CS3 300w ATX MIDI (White) TOWER CASE 214.56 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,945.73 ש"ח (לקוח מזיגזאג) אשמח לשמוע הצעות לשיפורים (שאני בטוח שיש) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.