עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב שיהיה נחמד שיהיה לו סניף בנתניה חברה אמינה עדיף אם זה נכנס במחיר גם כרטיס מסך תודה מראש נ.ב לא סלרון ושאלה קטנה מה אתם אומרים על אייבורי כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by yarden789,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15 , לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300GB * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לדל HP או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע אפשרי בתקציב? איך המחשב הזה http://www.buy2…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by m159,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכת וידאו ותמונה. ואשמח לעצות בנוגע למפרט איכותי. אני מתעסק בעיקר עם Avid express, Premier ו-After Effects. אני נורא לא מעודכן לגבי דור המעבדים החדש, ואשמח אם אפשר יהיה לצרף איזה הסברון למפרט במידה וישולב בו מעבד I7 או המקביל של AMD הגבול שלי הוא 4500 ש"ח ללא מסך, או כל ציוד היקפי אחר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA 5 סטארקראפט 2 אני כנראה קונה מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי, לא חובה. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. Started by EMY-NEM,

Athlon 64 3200+ (S-754) ZNF3-150 ZENITH (S-754) Chaintech 512MB A-DATA DDR 400 X2 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 80GB SATA איך החלקים האלה למחשב? לכמה זמן יכל להחזיק מחשב כזה מבחינת הרצת משחקים חדשים? האם צפויה בקרוב ירידת מחירים של החלקים האלה או של חלקם? האם צפויים לצאת בקרוב חלקים שיחליפו את החלקים האלה או חלקם?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by ani,

שימושים: תיכנות וקצת משחקים הכי חשוב: שקט! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤602 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE ¤63 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤871 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤291 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החב…

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי התלבטות איזה מחשב נייד לקנות. העיקרון הוא שה1005P די מספק, מכיוון שאני צריך אותו לנסיעות ומסמכים ואולי לראות קצת קטעי וידיאו באיכות סבירה. השאלה היא, האם 10 אינץ לא קטן מידי? וגם היתרון הוא בעצם זמן הסוללה. מצד שני יש את ה 1201N שזמן הסוללה שלו די מעפנה רק 3 שעות בערך, והוא 12.1 שזה די מושלם. ושמעתי שהוא מתחמם יותר מידי. אבל גם היתרון הכרטיס מסך. בעיקרון יש לי את התקציב של 2500 בערך. מה לדעתם כדאי? מנסיון אישי עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by TopRecon,

תקציב : מהו תקציב לשדרוג המחשב?אשמח להצעות , אין מחיר ספציפי כי אין לי ידע במחירים של מוצרים כאלה. כמה שיותר זול יותר טוב כנראה (בתנאי שזה עונה לדרישות) אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? מטרות השדרוג : מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC / אחר (נא לפרט). במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק . Call Of Duty , FarCry 3 , Assassins Creed III , Medal Of Honor Warfighter במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש . מערכת הפעלה : באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32 bit או 64bit)? במידה שתפרמט …

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. שלום חברים אני צריך עצה לקניית מחשב. העיסוק שלי הוא במסחר במטבעות חוץ זאת אומרת הרבה תוכנות פתוחות, הרבה חלונות בדפדפים שונים שפתוחים ובמקביל תוך כדי גם לצלם את המסכים בוידאו עם CAMTASIA, ריבוי מסכים(היום אני עובד עם שלושה מסכים וכנראה שאני אצטרך עוד בעתיד). אני צריך עצות לגבי כל המפרט כולל 2 מסכים, התקציב הוא 7000 שקלים אפשר קצת לסטות ממנו לכאן או לכאן. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין שסוס לג'גבייט, אני גם צריך יציבות באינטרנט אז יכול להיות שאני אצטרך שני חיבורי ר…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. אהלן כולם, נתחיל מהסוף כי אני בטח אשכח: אז תודה רבה וענקית על העזרה. עכשיו, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים אקדמאיים עיוניים לגמרי - הרבה שימוש באופיס ואינטרנט, בלי תכנות, בלי גרפיקה, בלי משחקים, מקסימום סרטים ופוטושופ בקטנה (יש לי מחשב סבבה לגמרי בן שנה בבית). גודל המסך: חשבתי על 13 או 14 אינטש. 12 טיפה צפוף לי משקל רצוי: פחות מ-2 קילו. המחשב ירוץ איתי על הגב 4 ימים בשבוע מהלימודים לעבודה ללימודים, ואני די עצלנית. אז משקל נמוך זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי. נדרש זמן סוללה ארוך מאוד - 8 שעות לימודים כל יום, לא בטוחה איפה יש שקעים ואיפה אין. אשמח אם תציינו האם כדאי לקנות סוללה נוספת בחו"ל, או שאפשר לקנות בארץ אם אין הפרש משמעותי במחירים. בלוטות, יציאות מיוחדות: לא …

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. מישהו יכל לארגן לי מפרט ,לא ממש מפרט אלא אותם שלוש רכיבים מעבד,לוח אם,וכרטיס מסך. למשחקים כמובן....תודה מראש

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by asi11,

מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  14. זה משנה אם אני שם כרטיס מסך בשווי 1500 שח או 3000 שח? מעבד כמובן I7 סוקט 1155 זה משנה אם אני שם לו לוח של ג'יגה בייט ב400 שקל או ב1000 שקל? מה ההבדלים? לגביי זכרון 4 ג'יגה מספיק? - ולמה בכלל קיים 16 ג'יגה? לגביי מארז זה משנה ? אם אני שם יותר יקר יותר טוב? לגביי ספק אפשר לשים ג'נרי 550 וואט? או שאני אצטרך כמובן של thermaltake או enermax 700 וואט? ובכלל איזה הצעות יש לכם? לגביי תקציב זה ממש לא משנה - אבל אם לא צריך להשתגע בשביל מחשב טוב למשחקים אז עדיף

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by parAzoid,

אני יודע שהנושא הזה קצת חרוש, אבל זה לא השאלה הרגילה. אבא שלי טס לארה"ב ב24.4 ואמי שבועיים אח"כ. אני מנצל את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש, ונשאלת הבעיה הבאה: לקחת AMD X2 4600+ עם לוח ABIT AN9 32X ולקנות 8800GTS וללכת "על בטוח" או לקחת E4300 עם לוח P5B DELUXE ולקוות שהכרטיס שאמור להתחרות ב8800GTS יהיה טוב יותר [וחשוב מאוד בשבילי - אותו מחיר או יותר זול, יותר לכיוון הגרסא של ה320MB]. אני שואל את זה מכיוון שבעתיד יתוכנן OC, אבל יותר חשוב - SLI \\ CROSSFIRE שהמחשב יתחיל להעלות אבק. אני גיימר כבד, ולכן זה מאוד חשוב לי. מתי ATI מוציאים את הכרטיסים? וכמה יעלה X2900XT ? בסביבות 300$ או כלפי מעלה\\מטה? תודה רבה לעוזרים, זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by hackert-bag,

מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. שלום רב. אני מעוניין לקנות את הנייד ASUS UL80VT מחברת QSYS. באתר שלהם ראיתי שהם נותנים עליהם אחריות לשנתיים. התקשרתי לרונלייט בשביל לבדוק אם הם אלה שנותנים את האחריות והם אמרו לי שלא אך שיש חברה אחרת שנותנת גם היא אחריות בשם VISUAL. התקשרתי ל-VISUAL וגם הם אמרו לי שהם לא עובדים עם QSYS. לבסוף יצרתי קשר עם QSYS ואמרו לי כך: 1. את הדגם הזה הם מזמינים מחו"ל לארץ 2. לגבי האחריות: הם טוענים שהאחריות היא אצלם ושיש להם מעבדות שהם מטפלים במחשבים במידה וקורה למחשבים משהו. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהם יתנו אחריות בלעדית משלהם על מחשבים ניידים של ASUS? האם מישהו קנה מ-QSYS? ויודע אם הם אמינים? אני די מפחד שיש פה נחש מתחת לקש. בתודה בן

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. 1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by djz,

יש לי מפרט ורציתי לדעת אם הוא משתלם בכלל ואם יש דברים שצריך לשנות התקציב הוא באיזור ה-3000 חריגה של 200 שקל גג מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3650 1024MB PCIe ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV361 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  20. זהו מחשב לאבא שלי, הוא לא משלם עליו אלא הוא משלם עליו ממענק שהוא קיבל לנושא. יש לו עוד דברים להוציא עליהם את המענק, אבל הוא חייב מחשב מאוד מתקדם כי הוא כל היום על המחשב, דגש על אמינות חומרה וכח . ההצעת מפרט שהוא קיבל הינה זו מ.ניידell D830 7500/2G/120/15.4U/Q256 /DWDRW/VS מחיר ליחידה $ 1,840.00 מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor T7500 2.2GHz, 800 MHz FSB 4MB זכרון: 2048MB (2x1024MB) PC2-5300 DDR2 SDRAM- מקסימום 4GB דיסק קשיח: 120GB/7200 SATA מסך: 15.4" WUXGA UltraSharpTM 1920x1200 כ.מסך: NVIDIA Quadro NVS 135M 256MB כונן אופטי(צורב DVD Multi Burner x 24 :(DVD כרטיס רשת 10/100 + מודם 56K עכבר: Two button touchpad with scroll feature Internal Dell 360 Bluetooth Bluetooth…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. שלום.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, הורדות ועריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-סיבליוס 7(עריכת מוזיקה)- שימוש כבד. דרישות התוכנה: : Intel Core 2 Duo (or equivalent) or better, 4 GB+ total physical RAM, 40 GB total hard disk space (7200 rpm or faster drive recommended; SSD preferable), ASIO-compatible soundcard ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by armadolph,

אני מחפש המלצה למחשב נייד כאשר המטרות הם בעיקר אינטרנט, מוסיקה וסרטים... התקציב לא מוגדר הוא עד 3000 אבל חשוב לי מאוד שהמפרט לא יהיה בזבזני (מעדיף שיהיה יותר לכיוון ה2500...) תודה!

23. Started by dark_zero,

שלום חברים! אני צריך מחשב ב3600 למשחקים עם מסך כך שאשמח לקבל מפרט. בלי לחקוג בבקשה. תודה מראש! נ.ב אמשח לקבל חוות דעת על החנות הזאת:http://www.omc.co.il/ ראיתי אותה בסביבה. רצוי שהמפרט יהיה מTMS כי קרוב לודאי שאקנה שם.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרה של הפעלת משחקי מחשב בעיקר. המשחקים שאני משחק בהם הם World of Warcraft (בקרוב יוצאת הרחבה חדשה) וכשיגיע המשיח גם דיאבלו 3. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את שני המשחקים ברמת גרפיקה טובה כשFraps עובד ומקליט את המשחקים. אין לי צורך במקלדת, עכבר או מסך. חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר שני מסכים אל המחשב, אחד מהם מסך טלויזיה והשני מסך רגיל. חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד כשנתיים+/- בלי בעיות. חשוב לי כניסות USB קדמיות בנוסף לאחוריות. הייתי שמח אם המחשב היה יחסית שקט (לא חובה שיהיה בית קברות, אבל שקט יחסית). אין לי שום רצון לעשות OC למחשב. התקציב עומד על איזור ה4500 שקלים. תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את ההודעה שלי ותודה רבה עוד יותר למי שיטרח…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיפעיל על הגדרות הכי גבוהות את המשחקים הכי חדשים בעולם + יוכל להריץ הרבה דברים ביחד בלי איטיות (ביצועים גבוהים). אני הולך לשחק בו הרבה משחקי רשת גם אז שיהיה לו מספיק RAM כדי שלא יהיה איטיות במקומות עם הרבה אנשים (במשחקי רשת) הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי - 1920 על 1080 ללא ציוד הקפי רמת שקט - 10 OC - ללא מערכת הפעלה - Windows 7 (לא יודע אם כדאי 32 ביט או 64) לכלול הרכבת השידרוג בחנות איזור מגורים - מודיעין חנות מועדפת - skypc המפרט של המחשב שלי שיש לי עכשיו: מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Lea…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים