עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nevoy,

שלום, האם חוץ מהמראה וממשקל קצת יותר נמוך, יש ל U36SD יתרון על ה- U31SD? האם יצא למישהו לעבוד אם אחד מהדגמים והוא יכול לכתוב קצת רשמים (בעיקר על חסרונות)? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. (924שח)AMD ATHLON 64 3000 BOX Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 (490שח 128BIT POWERCOLOR 9600PRO 256mb(818שח) (450שח) Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 (861שח) Hauppauge WinTV PVR 150 (515שח) WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עוד לא החלטתי לגבי DVD או צורב/DVD ואת המארז והספק כבר יש לי .... אז מה דעתכם?? כל זה יעלה לי בסביבות ה4500 אם יש לכם מפרט אחר אשמח לקבל אותו ומה שיהיה יותר זול מבלי שיאבד מהאיכות יתקבל בברכה... ***** (נערך לאחר יום שלם ללא תגובות!! שזה הרבה זמן אינטרנט!!) ***** אנשים!!! זה לא יכול להיות שאין לכם דעה?? האם המפרט כלכך מוצלח, ואין לכם טענות בכלל????

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  3. כבר שאלתי אותכם לגבי שתי דגמים לפני כמה ימים.. וירדתי מהם בגלל שהם כבר ממש ישנים =| עשיתי סיבוב היום בין כמה חנויות מחשב ובדקתי עוד כמה דגמים עכשיו אני דיי סגור על הדגם הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5612WLMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783&aff=Zap כנראה אני משדרג את האחריות לשלוש שנים ואז זה עוד 400 ש"ח.. זה הדגם הטוב והמשתלם ביותר שאני יכול להשיג ב6400 ש"ח? הכרטיס מסך הזה ממש נשמע מעפן אבל אני לא צריך משהו יותר מדי טוב |: אבל הכרטיס הזה יריץ סרטים כמו שצריך ויתן תמונות יפות? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by levybar86,

היי, אחרי שנעזרתי בכם והחלטתי על מפרט, התקדמתי לשלב הבא שהוא לדבר עם החנות. הבחור שם אמר לי שהספק שאני רוצה לא כל כך מתאים למפרט, בגלל שהמפרט הוא תואם OC, והספק הוא היחיד שלא יעמוד בדרישות של הרכיבים במידה ואני באמת יעשה OC (אני לא מתכנן לעשות עכשיו, אולי בעוד שנתיים אם יהיה בזה צורך) מה אתם אומרים? הספק המדובר הוא ANTEC EARTHWATTS 500W וההמלצה של הבחור מהחנות הייתה לשדרג את הספק ל HEC COUGAR RS 550W - RETAIL זה שאר המפרט שבניתי: מעבד: [..] Intel 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] Antec THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪275 דיסק קשיח…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אז ככה אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין מתלבט אם לקנות נייד או דסקטופ, אבל נניח שאני לוקח את הדסקטופ אני לא ממש מבין בכל הכרטיסי מסך וכל שאר הדברים אז תעזרו לי לשפר את מה שהרכבתי פה: Intel CPU : Intel Core Duo2 E6400 2.13Hz, 1066FSB (Dual Core) 2048K Intel CPU Fans : Spire Socket 775 Intel P4 fan Intel Motherboards : ASUS P5LD2 945P, PCI Express, DDR2, Sound, LAN DDR2 memory : 2GB (2x1GB) PC4200 DDR2 533 Dual Channel PCI-Express Video cards : GeForce 7600GS 256Mb PCI EXpress 16X dual head, tv out Hard Drives : 250.0GB Samsung 7200rpm SATA2 UDMA 300 8m Cache DVD Recorders : LG 18x DVD Recorder Dual Layer +R/RW -R/RW (black) Sound Cards : AC 97 32 BIT Full Duplex so…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. אהלן, בקרוב אני אהיה בארה"ב ויש לי תכניות לקניית נייד שם עקב המחירים ה"מעט" נמוכים ביחס אלינו. אני יודע שהמבחר שם גדול בהרבה עקב דגמים שאינם מגיעים לארץ. * המערכת תהיה משרדית בעיקרה אך חשוב שתהיה מהירה עקב ריבוי טאבים והורדות, לא מתוכננים משחקים על המחשב. * חשבתי בהתחלה על 15.6'' על מנת לצפות בסרטים בצורה נוחה אך מייד הבנתי שהדבר יעלה לי במשקל גדול ובזמן סוללה נמוך יותר, לכן אין לי בעיה לשמוע על חלופות בקשר למסך מעט קטן יותר. * זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן שהשאיפה לכמה שיותר. * אשמח אם יש אפשרות לאחריות בינ"ל דוגמת מחשבי HP שאני מכיר. * התקציב הוא באיזור ה-400$ אך כמובן שדי גמיש אם השיפור דרמטי בעוד כמה עשרות דולרים כמובן שזה מקובל.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  7. בוקר טוב. הורדתי את התוכנה אוורסט על מנת לבדוק את מפרט המחשב שלי, אבל כיוון שיש שם הרבה אופציות, אני לא יודעת לאן להכנס על מנת לקבל את הנתונים של: מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כרטיס גרפי, צורב [זה אפשרי לראות את זה?], ספק כח [אפשרי?], קרור למעבד [אפשרי?], אני צריכה את זה כיוון שכשישאלו אותי מה המפרט, שאוכל לתת תשובה מדוייקת. תודה למי שיעזור וידריך אותי לאן להכנס.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  8. המחשב שאני מחפש הוא במיוחד לקידוד סרטים כי אני מקליט מהטלוויזיה צריך שגם יהיה חזק למשחקים נכון לרגע זה יש לי כרטיס מסך 9800 שעובד יפה עם UT2004 ככה שכל משהו יותר חדיש כבר יהיה יותר טוב ופחות מטריד אותי העניין הזה למרות שהייתי שמח אם המערכת תתמוך ב-SLI. נורא חשוב לי שיהיה לו יכולות עיבוד חזקות. וכמובן הארד דיסק גדול כי אני מאחסן בו הכל אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב וכרטיס טלוויזיה המחיר הוא כאמור 8000 ש"ח ואין לי בעיה להתגמש נ.ב. באמת לא מעניין אותי אם זה יהיה amd או אינטל ואפשר שיהיה מותאם ל-OC

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. עריכת הנהלה: אנא פרסם בטריידזון שלנו - זה המקום

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by trojan,

אהלן אנשים, אני מחפש נטבוק בתקציב של עד 1800 ש"ח, ופחות או יותר גיבשתי דעה על כמה דגמים אך יש דבר עיקרי שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד. האם אפשרי לעבוד עם מחשב כמו EEE PC של אסוס או MSI Wind בVisual Studio 2008 ובעתיד כנראה שאני גם אצטרך לעבוד עם Eclipse.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by Demagh,

אהלן, צריך חווד על השילוש הקדוש הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]21114[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolo…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by jenia1,

שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה. י לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ואני חושב למכור אותו כי התברר לי שאני לא כל כך צריך אותו השאלה בכמה הוא יכול להימכר בארץ הנה המפרט: Processor Intel® Core™2 Duo Processor1 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)7 Memory 4096MB 1066MHz DDR3 Dual Channel Memory (2-2048MB modules)8 Hard Drive 320GB 7200RPM SATA hard drive5 Chassis Chassis with NVIDIA® GeForce® 9800M GTS Graphics with 1GB of GDDR3 Discrete Video Memory and Intel® PM45 Chipset9 Battery 9-Cell Lithium Ion 86.58 Whr (2.6AHr) Display 17" High-Definition Widescreen WXGA+ Display (1440 x 900)11 Expansion Slots ExpressCard™ Type 54 תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by socrtes,

אני טס לניויורק לחודש ואני רוצה לקנות לפטופ חדש. אני אשמח לקבל המלצות על מחשבים וגם על חנויות אם מישהו מכיר. בגדול אני רוצה מחשב i5 ומעלה עם כרטיס מסך איכותי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (לא צריך את הכי טוב רק שיוכל להריץ SC2 ואולי עוד כמה משחקים) והכי חשוב שיהיה בנוי טוב ויהיה מחשב אמין אין לי העדפות לחברות מסוימות אבל נראה לי שמק זה לא ממש אני... וכמובן בעניין המחיר אז עדיף פחות מ 1000$ תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by DarkLloth,

לא צריך מארז וספק שקטים(כמובן שלא יהיה טרקטור בחדר) כי המחשב יחובר לטלוויזיה דרך קיר ויעמוד בחדר אחר (צריך שיהיה מארז מאווורר) , לגבי שאר החלקים : 1. האם צריך כרטיס קול מיוחד או שמספיק זה הקיים בלוח אם ? 2. האם צריך כרטיס מסך שתומך HD ? (הטלוויזיה היא מסך LCD תומך HD READY). 3. אין צורך בצורב. תודה על התגובות

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום , פעם ראשונה שאני פה.. התחלתי קורס אנימציה ותלת מימד ואני מחפש מחשב ברמת כניסה שיתמוך בתוכנות (PHOTOSHOP , PREMIER ,3DSTUDIO MAX, FLASH ,AFTER EFFECT) מה דעתכם על מפרט הבא ב 4.3K (ללא מסך , ציוד הקיפי והרכבה): 1,014 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box IE6750 549 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 383 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 505 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 OCZ2P800R22GK 942 כרטיס גרפי ASUS ATI READON 2600XT 256MB PCIe 32566 180 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD SH-S183L 358 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 40728 253 ספק כח HEC 450TDT 450W 450TDT 120 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 AC-FREEZER-7-…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by etamamx,

במסגרת התקציב שיש לי אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: 1. DELL :מסך "15.6 מעבד Intel® T6400 דיסק קשיח 320GB זכרון 4096MB מאיץ גרפי ATI RADEON 4330 זכרון : 4096MB DDR II 800MHz 2. LENOVO: מסך "15.4 מעבד Intel® T5870 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי GeForce 9300 זכרון: 2048MB DDR II 667MHz

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה למחשב לשימושים כמו אופיס,אינטרנט ,צפייה בסרטים איכות HD ,שיבוא עם צורב, עם מסך כמה שיותר גדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן ושיהיה קל יחסית.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego אמרו לי שזה המעבד הכי טוב למשחקים במחיר הגיוני זה טוב ? וזה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ? (מצטער על שאלות מפגרות..) :עכשיו אני חשבתי לקחת את המארז הזה http://shopping.com/xPF-Thermaltake_Thermaltake_Xaser_Tsunami_VA3000SWA_Silv_VA3000SWA_Aluminium_without_powersupply מה אתם אומרים עליו ? טוב ? יפה ? תמונה מוגדלת למי שרוצה http://www.computerkey.gr/catalog/images/tsunami%20va3000%20silver.jpg פשוט אמרו לי שהמעבד הזה שאני רוצה לקנות ממש יתחמם.. זה נכון ? או שה-3 מאווררים של המארז הזה (אם הוא בכלל טוב ואני אקח אותו) מספיקים ? אמרו לי שכדאי לקחת משהו שנקרא ביג טייפון (?) מה זה ובאמת אני צריך את ז…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by lemongrass,

לא מכיר ניידים כמעט בכלל לכן אני צריך המלצות רבות ככל האפשר הקנייה תתבצע ככל הנראה בחו"ל ויש לי שאלה בנוגע לזה האם כשאגיע לארץ עם הנייד אהיה חייב במס עליו? אין למחשב שימוש ספציפי כך שאפשרויות ההצעה יכולות להיות גם לשימוש עסקי וגם למשחקים מה שיתאים יותר מבחינת עלות מול תועלת... בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אהלן חברים, אשמח לעזרה להרכבת מפרט מחשב שהרכבתי ב ksp, אשמח אם תתנו את דעתכם. אני יכול גם לקנות באילת כדי לחסוך כסף. המחשב מיועד לעריכת אודיו/וידאו, שימוש בתוכנת AVID XPRESS ברמה מתקדמת כתחביב. אני לא צריך כרטיס מסך/אודיו חיצוני, מספיק לי מה שמגיע בלוח אם. חשוב לי כניסה DVI ו HDMI בלוח אם, מעבד חזק, הרבה זכרון פנימי ומהיר, חייב SSD של לפחות חצי טרה ומשהו טוב. מה דעתכם את המפרט שהרכבתי? 1. האם זכרונות של G.SKILL עדיין נחשבים מאוד טובים? לא הרכבתי נייח כבר לפחות 5-6 שנים 2. האם המארז טוב? הקירור טוב? 3. כל מה שתוכלו להוסיף.. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by elad the master,

intel pentium 4 3.0 8s661fxmp-rz samsung 512m 400mhz 40gb msi mx420 lg 52*32*52 Creative SBS 2.1 370 זה המפרט מה אפשר לשפר..?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח אפשר להתגמש ל6000 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:צפיה בסרטי HD, משחקים, אינטרנט, הורדות ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5. לא ממש משנה, מדובר במחשב לכבד שמיעה, פשוט שלא יהיה רעש טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק ב…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. שלום, אני צריך מחשב נייד לצורך עבודות בתוכנות גרפיקה ( לכן אני צריך כרטיס מסך מקצועי אם אפשר להכניס לתקציב). אני צריך 2GB RAM. עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שלום, מחפש נייד לעבודה משרדית. יירכש בדיוטי או בארהב, ולא יחזור לארץ לכן אין שיקולי מס. דרוש: תמיכה לעבודה עם הרבה טאבים בכרום, ווינדוס, צפייה בסדרות או סרטים (חיבור HDMI חובה), עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ, עריכת מסמכים גדולים בוורד ופאור פוינט. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1K דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס בשימוש תדיר, פוטושופ מזדמן ב) …

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים