עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by aviad3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני רוצה לבנות HTPC בעיקר לצפיה בסרטים. אין לי צורך כרגע בהקלטה. נאמר לי ש CELERON עדיף למשימה הזו. אני זקוק לכמה המלצות 1. איזה לוח אם לבחור ? אני מעדיף משהו קטן כמו MICRO-ATX 2. איך מתגברים על בעית הרעש ? בסלון הזמזום של המחשב הרבה יותר מפריע. חשבתי לקנות ספק גנרי זול ולהחליף לו את המאוורר. זה אפשרי ? מישהו יכול להמליץ על מאוורר שקט ? ומאוורר CPU שקט ? 3. 256 מגה זיכרון יספיקו למשימה ? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by H3zi,

שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by MODY69,

שלום, הרבה זמן לא התעניינתי במחשבים אז פשוט תמליצו לי, אני לא מעודכן בחלקים החדשים של השנה האחרונה. המחשב בשביל שכן שלי, הוא רוצה שהמחשב יריץ משחקים רציניים ולמשך הרבה זמן. מדובר במחשב נטו, בלי ציוד הקפי. תקציב-6 אלף. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום לכולם!! יש לי מחשב דורון 2000 (1300MHZ) שנקנה לפני 4 שנים. לוח אם - M810D ו2 זכרונות DDR 256M ..כרטיס המסך מובנה בתוך לוח האם (SIS_650_740) והוא ממש גרוע. בזמנו המחשב היה מיועד רק לאינטרנט ודברים בסיסיים ולכן גם הורכב כחבילה ולא ממש התעמקתי בכל רכיב. מה גם שהוא נקנה ע"י אבי שלא הכי מבין במחשבים. הייתי רוצה לבקש את עזרתכם בשדרוג המחשב...בעקרון חשבתי להחליף רק את המעבד, לוח האם וכרטיס המסך...ואם צריך לקנות גם RAM חדש. המטרה של השדרוג היא יכולת להריץ משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות 2000 - 3000 ש"ח, אך אם יש אפשרות למשהו סביר במחיר יותר זול זה מצוין. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by darkeli,

מפרט בסיסי עם I3 יעלה בסביבות ה-2300. מפרט AMD עם מעבד בעל מהירות דומה, אבל עם כרטיס מסך חיצוני וחזק יותר יעלה בערך אותו דבר. מחשב מבוסס CORE 2 DUO יעלה 600 שקל פחות... היתרון של הI3 הוא שזו היא קנייה לטווח ערוך, בגלל לוח האם והסוקט החדש, אבל האם זה שווה את הכסף? מטרת המחשב היא עיבוד מסמכים, אינרטנט, משחקי מחשב ישנים, ומשחקי משב חדשים שלא דורשים יותר מדי (הגיימר בן 10...) על WIN 7 32BIT אז מה דעתכם? (אני יכול להרכיב את המפרטים הספציפיים, אבל השאלה היא ברמה העקרונית - 150 שקל לפה ולשם לא ישנו הרבה)

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, במידת הצורך אפשר להוסיף עוד 200-300. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לאחי שמתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב. כך שבעיקר תכנות. ישמש מדי פעם גם למעט גיימינג. מעדיף שיהיה טרה של M.2 NVME כך שיהיה די אחסון ומהירות גבוהה לכל סביבות התכנות השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר, …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. מלבד החומרה האם יש הבדלים במקלדת או בעכבר? האם המשקל זהה? אני יודע מקריאה בפורום הנוכחי שבדגם הרגיל יש הבדל אם זה במקלדת וכו' האם גם בדגם s הפער משמעותי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום לכולם, לאמא שלי נחוץ מחשב נייד לטובת העסק ושימושים יומיומיים. היא מעוניינת בDELL. הקטע שלאחר סקירה אני מבין שלא אוכל למצות את התקציב אם אני בוחר DELL, אז נפתחתי לעוד אפשרויות, מה שתציעו. אעשה סדר בדרישות: חברה: רק לא ASUS (ברשותכם) גודל מסך: 15.6" תקציב: אזור 3000₪ שימושים: אופיס, שיחות אונליין (זום \ Meet וכדומה), אינטרנט, היא הולכת לפגישות עם המחשב - עדיפות למסך שרואים בו מעולה. דרישות: שיחזיק שנים קדימה. שיהיה WINDOWS מותקן, שהמחשב יהיה מוכן ומותקן סוללה: היא תצא לפגישות עם המחשב, אז כדאי שהסוללה תהיה נחמדה ולא תצטרך להטעין אותו בכל רגע. נחמד שיהיה: בגלל שזה לאמא שלי, היא תשמח לקבל מחשב שנוח לעבוד איתו, שידוע שהוא נוח לשימוש יומיומי לאדם מב…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. Started by kip,

שלושה מפרטים. אשמח להערות, מתלבט לגבי מעבד ולוח אם. לגיימינג קל. סליחה על החפירה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD VEGA RYZEN 7 2700 MAX FAN BOX - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 659 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 זכרונות RAM: DDR4 16G 3000 CL16 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 295 מארזים: ANTEC Gaming Case NX300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 153 ספקי כוח: Corsair PSU 550W VS550 80+ - White Certified כמות: 1 - מחיר: ₪ 203 כונני SSD: Intel® SSD 660p 512GB M.2 P…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. תקציב מקסימלי 4500 מחשב למשחקים (מסך "19) אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה דרוש גם כרטיס רשת אלחוטי שקט לא כזה חשוב (5) לא מתכנן אוברקלוק מעדיף מחנות במרכז הארץ מעדיף שיהיה מעבד של Intel, מספיק HD של חצי טרה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by SaintSoul,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4500 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג,סרטים וכו', אבל בעיקר בעיקר בעיקר גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.נראה לי שכרטיס קול וצורב זה חשוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב …

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  16. נושא ראשון בקהילת hwzone ;D טוב אז לענייננו אני צריך מפרט לאחותי שימנה את הדברים הבאים ב-2500 גג: מעבד, לוח אם, ספק, זכרונות, hd , מארז, רמקולים פשוטים ביותר , כרטיס קול עם עדיפות ל-ob, מסך וכ.מסך. כן אני חושב שזה הכל. בקיצור אני צריך מחשב חדש לשימושיים כלליים (אופיס, אינטרנט, ודברים הכי בסיסיים שקשורים למחשב) שכולל בערך הכל ויעלה 2500 ש"ח. אני יודע שזה קצת בלתי אפשרי אבל אני ממש צריך את זה. אמממ....זהו. בתודה איתי.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שלום לכולם קיבלתי עכשיו הזדמנות לרכוש Lenovo C200 במחיר מציאה (לדעתי..) 1.5K.. המכשיר במצב טוב מאוד, אני מכיר את בעליו העכשוויים. המחשב הולך לשמש בעבודה משרדית (תוכנו office למיניהם) ועבודה שותפת מול האינטרנט (חברות כלשהם..) יש לי עד סוף היום להחליט אם לרכוש את המחשב, אז בבקשה תשובות כמו שיותר מהירות.. מי שלא מכיר, זה המפרט: Intel CoreDuo Processor T2250 1.73 GHZ 1024MB(2X512) 80GB 15" 1024X768 Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשב מגיע עם vista מקורי, אבל כניראה שהחליף אותו לXP (אין בעיה להתקין עליו גירסאת retail נכון?) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by PuG3o6,

מחפש נייד למשחקים כבדים שיריץ עמה יותר טוב , כמה שיותר FPS משחק משחקים כבדים מאוד ( GTA CRYSIS BF3) אפשר לחרוג לעד 4000 אם יש הבדל משמעותי בביצועים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by timac,

הנה המחשב: intel pentium 4 ht 2433 mhz מעבד: msi 865pe neo 2 -s (5 pci/1 agp/4 dimm/audio לוח אם: 512 mb (ddr sdram) זיכרון: geforce fx 5500 256mb 128bit tv-out dvi כרטיס מסך: benq g744 17 מסף שטוח: כרטיס קול מובנה על הלוח אם. קונן תקליטורים קונן דיסקים קונן צורב די וי די של סמסונג הארד דיסק 40 ג'יגה עכבר+מקלדת אלחוטיים 2 רמקולים +סאב מעץ ספק כוח 400 ואט מארז אם 2 מאווררים ואולטרה כחולה. מערכת הפעלה וינדוס אקס פי הום אדישין מקורית. כמה הוא שווה המחשב שלי???

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by treekiller,

היי מעוניין מחשבים למשחקים, שיהיה מחשב מרכזי בבית (ולכן יפעל די הרבה וחשוב שיהיה גם שקט) מחפש משהו אמין, אני לא גיימר אלא אחד שמשחק פה ושם (דיאבלו, סטארקראפט, הירוס, דברים כאלה). בנוסף לפעמים אני משתמש במחשב הזה לתיכנות (שהמחשב הנייד לא זמין או לצורך בדיקת תוכנות כבדות יותר). בנתיים שמתי לב שיש באופיס דיפו מחשב נייד של AMD ב3.6 אלף שקל. כולל ווינדוס (יש לשים לב שאני מעדיף לא מערכת הפעלה מקורית, ולא לא לינוקס [בכל זאת משחקים ]) מפרט המחשב המוצע באופיס דיפו: מעבד: AMD Phenom Quad Core 960 2.3GHz לוח אם: Gigabyte GA MA790FXQS זיכרון: 2G DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB מעבד גרפי: ATI HD38070 512>MB צורב DVD אחריות ל3 שנים מערכת הפעלה: windows vista home premium, …

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1,070 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 650 OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 350 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 470 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 185 Palit GeForce 8800GT Sonic 512Mb 1,480 CoolerMaster CM 690 RC-690 458 Corsair VX Series 450W PSU 475 סה"כ 5,138 ש"ח

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by ms1ms1ms2,

יש לי מחשב נייד מדגם LG Zebra Cynote NZ2 עכשיו הבעיה איתו היא כזאת....קיבלתי אותו מחבר עם מערכת הפעלה מותקנת (xp)....עבד טוב והכל ולא היו בעיות שניסיתי לפרמט אותו הוא תמיד נכבה לי באמצע הפירמוט בלבד (באחוזים שרצים...). אם אני מפעיל אותו בלי להתחיל את הפירמוט הוא יכול להישאר דלוק יום שלם מבלי להכבות. עד שאני יתחיל את הפירמוט והוא יכבה שוב ולוקח לו אחרי זה חצי שעה בערך להידלק.... אגב...הוא מחובר למטען בחשמל בכל הזמן הזה של הפירמוט והכל....משום מה אני לא יכול להדליק אותו בלי המטען גם אם היה מכובה ומחובר לחשמל לילה שלם למרות שהנורה של הסוללה דלוקה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 15:30:23 ועוד דבר ששמתי לב אליו עכשיו....הוא ממש ממ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Gorge25,

יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by cantsay,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל הארד דיסק לא חשוב לי אבל מעוניין שיהיה 7200 RPM. עם ספסיפיקציות הבאות: מסך 15.6 אנטי-גלר - זאת מכיוון שאני יותר מחפש אותו לעבודה עם מסמכים, ולא בגלל שאני עומד לעבוד איתו בשמש. האם זה נכון שהאנטי גלר פחות מעייפים את העיניים? USB 3 (מנסה לחשוב קדימה) מקלדת מלאה. זמן סוללה טוב מעבד I5 ואף פחות. (לא יותר - זמן סוללה חשוב לי) אני מאוד רוצה אסוס אבל לא יודע להחליט בין הדגמים השונים ולא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק. אם לא אסוס אז אני אלך על dell vostro 3550 בלי מקלדת מלאה - האם הוא אמין כמו אסוס? סכום השקעה של 4K הוא ריאלי מבחינתי אבל גמיש. אם אני לא אמצא משהו כזה - מבחינתי לרדת ממש בדגם ולקחת משהו כמו לנובו אנטי-גלר ב2K ב…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by rdx,

שאלה היא האם מחשב עם נתונים כאלה יריץ GTA IV טוב יותר מהנתונים של המחשב השני מעבד E 5200 , זכרון 2 ג'יגה , כרטיס מסך 9800gt ..... הנותנים של המחשב השני : מעבד E 7400 , זכרון 2 ג'יגה , כרטיס מסך 9400gt ... הראשון מסוגל להריץ על MED והשני על LOW .. ?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים