עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nice,

שלום,לאחרונה הוזכר בעולמי הפרטי שוב ושוב המושג "שרת". את ההגדרה השיטחית ביותר אני כבר מכיר - מחשב שמאכסן בתוכו קבצים למען שימוש של מחשבים אחרים.אבל כל מה שנוגע לדרישות משרת,מחירו הממוצע,והדרישות ממנו הוא תחום שבו אין לי כל ידע. ופה אתם נכנסים,אני הודה לכל מי שיוכל לתת קצת מידע על הנושא. כדי לייעל את המחקר הכנסתי מקרה היפותטי לסלט - ברשותי אתר עם 2000 כניסות ביום,אני מעונין להעלות אותו לשרת אחר מהשרת שברשותי עכשיו,מה אני צריך לחפש בשרת כזה אם ברצוני לאכסן אותו בביתי,ואיזו תשתית אני צריך בשבילו. תודה רבה לכל מי שיתרום לדיון ולא.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by tomerw,

אני צריך מפרט בתקציב 8000 ש"ח לצורך של משחקים בעיקר שיהיה בו את ה Geforce 7950 GX2 עם מעבד חזק ולוח אם שיתמוך בהם עם צורב דיוידי טוב, דיסק קשיח של 200 ג'יגה לפחות וזכרונות של 2GB . שלא יווצר לי מצב של צוואר בקבוק. האם כדאי לקנות מארז שמגיע עם ספק כוח ? מה דעתכם על המארז הזה ? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=264&category_id=fc61e353fd09fb2090705af2bafa6588& אשמח להעצות ושיפורים. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש את DELL INSPIRON 6400 עם מעבד 1.83 (לאחר לבטים לא קטנים מול הD520), ומצאתי מחיר טוב עם אחריות יבואן רשמי ל3 שנים (CMS) בחנות "נירטק". השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם החנות הזאת? אני לא ממש מכיר אותה אך עם את בזאפ יש ביקורות נפלאות (שאולי טיפה מעלות חשד). תודה רבה לעונים. (אני מקווה שלא עברתי על איזה חוק בפורום אע"פ שקראתי את התקנון, אז סליחה מראש).

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by אמתי,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK#shidrug איך המחשב נייד ? ומה הסוג שלו למה אני לא מוצא עוד מחירות שלו חוץ מוואלה יש מצב מישוה עוזר לי לימצוא ?

5. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות חדשים למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אשמח לחוות דעתכם האם המפרט הזה מתאים למשתמש הביתי והאם המחיר מתאים למפרט? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by d pro,

זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DDR II - 800 לא החלטתי כמה ואיזה.. עכשיו הבעיה זה רק הלוח מה עדיף? GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 ASUS P5W DH אני לא צריך חיבור לרשת ולא שניי מסכים ולא כרטיס קול מתקדם מה שכן צריך לוח טוב וחזק לאוברקלוק תודה.

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by Tal735,

זה המחשב ברשותי: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53SD/#specifications Intel® Core™ i7 2670QM Processor Battery 6Cells 5200 mAh 56 Whrs עברה בערך שנה מאז שקניתי אותו. כעת אני מקבל 4297mah כשאני מטעין 100% (ירידה של 1000mah). קצת מעצבן כי הסוללה נגמרת מהר יותר ממה שהיא אמורה. יש דרך לכייל את הסוללה חזרה או שזה נורמלי שהסוללה נשחקת בקצב כזה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי?8000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,ערכת וידאו,עריכת אודיו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:גם * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,CRISIS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. איזה מפרט יותר טוב לגיימינג כבד ? מפרט 1 : 4000 בדיוק . Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset, יחידות 1 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 הרכבת מחשב כולל בדיקות Windows 7 Home Premium OEM 64Bit גרסה אנגלית, יחידות 1 מאוור OCZ Vendetta CPU Cooler For Socket 775 1156 1155 AMD , יחידות 1 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, יחידות 1 Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1, יחידות 1 XFX P1-450S-XXB9 - ProSeries 450Watt PSU 80Plus Bronze 34A 120mm, יחידות 1 מפרט 2: [table][…

11. Started by kip,

אני גם צריך המלצה למדפסת, עדיף משולבת... במפרט צריך ג'יגה RAM 160 ג'יגה HD, ללא רמקולים... תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680/1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? crysis,gta iv,metro 2033 בקיצור כול המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by Aviv.H,

צריך מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים כיום ובעתיד הקרוב-רחוק... התקציב שלי כולל מסך וצורב DVD אני רוצה את השירות של הרכבת המחשב בקשות מיוחדות...שהמחשב יהיה לי לכמה שנים טובות , שלא ירעיש יותר מידי [יעני שאני יוכל לישון] , מסך רחב 20 איצ' ככה.. תודה לכולם אני חדש פה ומקווה למפרטים טובים !!

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by KingRyu,

אז ככה רציתי להתקין WIN7 במחשב הנייד. התקנתי והכל עבד סבבה ברגע שהוא סיים להתקין, הוא בצע הפעלה מחדש למחשב לבד. ואז מגיע למצב של ה- Bootloader ופשוט קופא לא ניתן לעשות כלום. הוא מגיע למצב הזה ונתקע: ניסיתי ללחוץ ESC וגם F9/F10/F11 שום דבר לא מגיב הוא פשוט נתקע. ניסיתי גם להכניס דיסק של WIN7 ולהריץ שוב פעם את ההתקנה לא נותן, גם ניסיתי HIRENBOOT אולי לגם אל עובד פשוןט נתקע יש למשהו רעיון מה הבעיה פתאום שקראת? זה המחשב שלי hp pavilion dv5 1190

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. ישמש לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים "קלים". לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למארז שקט 12CM כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL יש משהו שהייתם משנים/מחליפים/משדרגים? תודה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שלום רב, תודה ל Moon-Mage על המפרט שלהלן שהצעת לי. העניין הוא שאת הזיכרונות, ספק הכוח וה SSD לא הצלחתי למצוא באזור המגורים שלי רמת גן. יש לציין שאני מחפש באזור המגורים, יותר מבחינת מימוש האחריות למקרה ואצתרך. מסתבר שנקודות השירות של "START PC" לא פעילות בנתיים. בנתיים רכשתי את המעבד, לוח האם והמארז ברמת גן. מעבדים AMD RYZEN 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1487 לוחות אם Gigabyte B550M DS3H 1 ₪ 457 זכרונות Apacer DDR 4 16GB (8Gx2) 3200 Panther Golden w/Heatsink 1 ₪ 305 …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. היי, אני עובד עם תוכנות כגון פוטושופ ואילוסורטרייטור, כמו כן, פותח המון המון המון חלונות בזמן גלישה אודה לכם אם תוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, רק אם זה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

18. Started by tirani8,

שלום, אני רוצה לקנות נייד של DELL שישמש אותי לעבודות, אינטרנט וסרטים. אני לא מתכוון להפעיל משחקים כבדים אם בכלל על המחשב. מה אתם חושבים על הדגם הזה? http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=dell (המחשב הראשון ברשימה.) הגשתי עליו הצעת מחיר של 4,500 שזכתה באתר P1000. (מגיע ללא מערכת הפעלה) או שעדיף לי לקחת GigaByte עם מפרט דומה ב4,000 ש"ח? (לשלם 500 ש"ח פחות, להישאר עם אותם ביצועים ,אבל אחריות בג'יגה-בייט שנתיים לעומת 3 שנים בDELL.) מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by uzi230,

כמה לדעתם שווה המפרט הזה: IN-D2-E4300 -מעבד INTEL CORE 2DUO /1.86G800MHZ /S775 לוח אם IN-D965 GFEKR -INTEL GUARD FISH S775/DDR2/PE/1GL/965Q/V זכרון פנימי- KS-KVR667D2E5/1G KINGSTON CL5 1G - 1G/DDR2/667MHZ/CL5 כרטיס מסך POV-GF7300GS/512- POINT OF VIEW -כרטיס מסך PE/512TC 256M/DVI כונן דיסקיטים FL14 FLOPPY 1.44 MB מארז למחשב- CS-EL323-18 מארז24 PIN /500W /ATX שחור/ כסוף LOG-P-OB- - עכבר אופטי +גלגלת OEM PS2 שחור- LOGITECH KBD - -מקלדת 108/123 מ' PS2 עב/אנ SPK-600WSUB-BK רמקולים שחורים 600W +סאב WD-250S2-16 דיסק קשיח 250G /7200/16M// SATA2- WESTERN DIG. צורב DVD- NEC-AD7170A IDE +-X18R/8RW/X18 והאם הוא באמת מתאים עבור גיימינג?!

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  20. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. Started by lolsniperftw,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1080P 144HZ כחלק מהתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא כזה חשוב רק שלא ירעיש יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה אבל שהחנות תרכיב את המחשב 8. האם ישנה העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by z94x2,

אהלן עקב הרס לוח אם במחשב הישן החלטתי לשדרג אותו השדרוג יכלול מעבד לוח אם וזכרונות. המפרט כרגע: מעבד: intel PentiumD 2.6ghz לוח אם: msi PM8PM-V זיכרון: 512MB 533mhz ספק: 400W כ.ק.: WD 80gb צורב: asus(חיבור sata) עכשיו, יש ברשותי עוד מחשב, המפרט: מעבד: intel E6300 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-UD3L זיכרון: Mushkin 4GB כ.מ.: Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI ספק: Thermaltake 500W כ.ק.: WD 500gb צורב: LG חשבתי לקחת את המעבד מהמחשב החדש(יחסית), לקנות לוח אם(עם כרטיס מסך מובנה), וזכרון(בנפח 2GB DDR2) ואת זה לחבר למחשב הישן ובנוסף לקנות מעבד קצת יותר מתקדם למחשב החדש קודם כל, האם זה בכלל רעיון טוב, או שכדאי פשוט לשדרג את המחשב הישן ולהשאיר את החדש כמו שהוא?(האם יש בעיה בהעב…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. שלום רב, מחפש מפרט לעמדת עבודה למפתח המשתמש בתוכנות: Visual studio. flash builder, flash professional וכל הכלים הנלווים מסביב (profiler, sniffer, DB queries, office וכו'). שימוש בכמעט כל התוכנות במקביל. אין צורך בציוד היקפי (יש 2 מסכים, מקלדת עכבר וכו'), צריך רק את המארז + רכיבים פנימיים. חשוב ביותר - אחריות עסקית ל-3 + שירות תיקונים בעסק בזמן קצר (רצוי באותו יום). לא מחפש זול, מחפש אמינות רכיבים ושירות. קנינו בזול ועכשיו אנחנו משלמים בגדול... תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by tom123p,

שלום, זקוק להמלצה טובה למפרט מחשב נייח לשימושים בסיסיים (אינטרנט, סרטים ואופיס.. ואולי משחקים קלים), כולל מסך בעד 2,500 ש"ח. תודה מראש!

25. Started by amisu,

אחרי שבוע ראשון באוניברסיטה מסתבר שאי אפשר להסתדר בלי מחשב נייד. *הרכישה תתרחש בארץ. מטרות המחשב: אינטרנט ו office גודל המסך: 12.5/13.3 רזולוציית המסך: HD/FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת, אך לא כל כך משנה משקל רצוי: 1.5 - 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 + האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB 3, RJ-45 Bluetooth: כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD בלבד. 128 גיגה מספיקים כונן אופטי: ללא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Dell, lenovo, מוכן לשמוע על אחרים כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אפשרות למסך מגע, WIFI…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים