עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Davesky,

שלום רב, אני יודע שקיים נוסח שצריך למלא - אך אני מגיע עם מפרט בנוי ורק רוצה שתייעצו לי האם להשאירו במצב הקיים או שהתמורה שאני מקבל בפחות כסף בעזרת שיפור מפרט שלכם תהיה כדאית לי יותר. המפרט שאני בניתי: מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-HD3P (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 529 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty מארז: 220 ₪ - Antec GX300 ספק כוח:…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. חבר'ה אני צריך להרכיב מפרט במקסימום 1500 ש"ח......ואני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל!! תראו אני יודע שאי אפשר לעשות עם זה הרבה אבל זה מה יש. טוב אז המחשב הזה אמור להיות בעיקר לאינטרנט, שירים ומשחקים(לא מהדור החדש, סתם כמו sims1, warcraft וכאלה....) הדרישות הן: מעבד פנטיום 4 יכול להיות אפילו 1ghz ופחות מזה.... לוח אם מה שתרצו, רק חשוב ואפילו מאוד שיהיה בו יציאת LAN או לרשת אלחוטית(כי אני הולך לעשות רשת ביתית) וכרטיס קול מובנה זיכרון שיריץ sims1 לפחות...(128 אני מעריך...לא?) כונן קשיח: 10gb פחות או יותר(מינימום 5) כרטיס מסך(אני יודע....מה כבר אפשר בתקציב הזה) geforce 3d??חחח או שיש יותר טובים במחיר…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני שוקל לקנות מארה"ב HP Pavilion dv2700t special edition עם המפרט הבא: Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Processor Intel® Core 2 Duo Processor T8100 (2.10GHz) Display 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Graphics Card 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS Personalization HP Imprint Finish (Verve) + Microphone + Webcam Networking Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network w/Bluetooth Hard Drive FREE Upgrade to 160GB 5400RPM SATA Hard Drive from 120GB 5400RPM SATA Hard Drive!! Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade to LightScribe SuperMulti 8X DVD+/…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. מלפנים יציאות usb+atx p4 מארז ati 800mhz daul channel ddr 400+radeon 9200 לוח אם intel celeron d 2400mhz fsb533 256k cache מעבד ddr 256mb 400mhz samsung\kingston\hynix זיכרון כונן דיסקים 1.44 wd 80gb 7200rrpm s-ata דיסק קשיח lg ide 52x32x52 צורב מחיר סה"כ:2000 במידה ונרצה מעבד של פנטיום ולא סלרון 2450 #דרך אגב אם לא הבנת לא כולל מסך ומקלדת

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by nizzan77,

שלום רב, אני צריך לקנות מחשב חדש ללימודים, לומד הנדסה אזרחית (מריץ לפעמים AUTOCAD וREVIT). התקציב הוא 4-4.5K. גודל מסך רצוי 14". חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית קל משקל, בעל סוללה חזקה ויכולת עיבוד מספקת להרצת התוכנות AUTOCAD וREVIT, חשוב לציין שהוא לא מיועד להרצת מודלים בתוכנות אלו כל היום אבל חשוב שתהיה לו יכולת סבירה לעבד במקרה הצורך. בנוסף אשמח שיהיה בתצורת 2in1 ויכלול טאצ'. מעדיף מאוד לא לנובו או אסוס בגלל חוויות שרות מזעזעות. כרגע די ננעלתי על שני דגמים שהם גם די דומים במפרט: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26149&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=53222 השאלה שלי היא מי יתאים יותר לשימושים ויהיה חזק יותר? איך השירות של H…

6. שלום אני מעוניין בקניית מחשב שישמש אותי לתכנות, משחקים, וידאו/סרטים וכדומה. אחרי בדיקת מחשבים רבים, מצאתי שניים שמתאימים לי מבחינת הממשק, מקלדת, נוחות, גודל מסך וכן הנתונים הפנימיים שלו. המחשבים הם: DELL Inspiron N5100BKI245 HP DV6-6C03EJ לשניהם נתונים כמעט זהים (מסך,מעבד,דיסק קשיח, מערכת הפעלה, אחריות וכדומה). ל HP יש 8G זיכרון פנימי ול DELL יש רק 6G. לשניהם כרטיסי מסך חזקים עם 1G זיכרון (ל DELL יש GEFORCE GT525M ול HP יש RADEON HD7470). מחשב HP עולה 600 ש"ח יותר (ה DELL עןלה 4100 ש"ח). מה לדעתכם עדיף ? האם יש משהו אחר בתקציב כזה שהוא יותר טוב ? תודה רבה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות????

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. אשמח לעזרה לגבי מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי עם קצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. שלום אני צריך עזרה בבחירת מפרט אני צריך את המחשב להרצות כבדות של תכנות (MATLAB,JAVA) מעט משחקים אני מעדיף כפול ליבה אבל לא יודע לבחור בין intel לAMD הנטייה היא לAMD וצריך כרטיס קול טוב אני מעוניין שאני יוכל לשדרג אותו בלי הוצאות כבדות מדי תקציב 4500-5000 יש לי מסך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by nash,

שלום. לאחר שנתיים של שימוש במחשב המשפחתי, אני זקוק למחשב חדש למשחקים. אז כמו שהזכרתי מקודם, הסכום יהיה בערך 5000 שקל, ללא מסך. בנוגע לכרטיס מסך, אני בדילמה. לפני שנה בערך קניתי Radeon 9600xt. כיום הבעייה היחידה שלי איתו הוא שהוא מתחמם, והמאוור שמובנה לפעמים לא עובד, ולכן צריך לתת לו "פוש" קטן כדי שיפעל. השאלה שלי היא האם בגדול הכרטיס הזה טוב מספיק. אם כן, אז שיהיה מפרט גם ללא כרטיס מסך. כמו כן ראוי לציין שהקירור במחשב מאוד חשוב לי, לאור בעיות קירור רבות שהיו לי במחשב הנוכחי. גם על צורב אפשר לוותר. עריכה: גם עכבר כבר יש לי, אז גם על זה אפשר לוותר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by binyamins,

שלום, אני מעוניין לקנות דל "14 אבל יש מלא דגמים. אני צריך: 1) מסך מט 2) ווינדוס 3) פוטושופ ואילוסטרייטר בסיסי 4) קצת עריכת וידאו בסיסית של סרטים קצרים (דקה) 5) תקציב עד 5,500₪ יש לי Inspirion 15 , סדרה 500 שנהיה כבד. 16 גיגה, כרטיס אינטל 520, ווינדוס 10 תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by sOMz47,

השאלה היא זו ...... איזה מעבד גרפי לניידי intel יותר טוב ?????? האם המעבד intel GMA 4500M שמובנה בלוח האם או Intel HD Graphics שבא במעבדי CORE I3/5 ובמה מתבטא היתרון של אותו GPU ? ועוד ...... האם קיים מעבד גרפי משולב על לוח האם של Intel יותר חזק מ GMA 4500M השמח על כול אינפורמציה בנושא.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by sh0ck3r,

האם כדאי לקנות את המחשב הנ"ל בסדרה : http://www.skypc.co.il/pl_product~TDG1004~97~0.htm או להשקיע עוד קצת מחשבה וחיפושים ואולי גם כן כסף ולבנות מחשב שבנוי על ביקורות ומבחנים של החומרה הנמצאת בתוכו ?! בעיקרון אני מחפש מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על FULL הגדרות בתקציב של 6000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי , ושיספיק לי לשנתיים.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  14. איך המפרט הזה ? מ IQPC. התקציב הוא באזור ה 1500-1700 ש"ח . לעבודה משרדית , OFFICE אינטרנט וסרטים. כנראה עם WIN7. צריך שיעבוד מהר וחלק שלא ירגישו כבדות במסמכי OFFICE ודברים כאלה. נראה לי ממש אחלה מפרט למטרות, רק דבר אחד אני לא מבין בו, וזה הלוח אם, אני לא יודע אם הוא תומך את הזכרון והמעבד שלקחתי, ואני לא יודע אם יש בו כ.מסך מובנה. לא צריך HDD ולא צריך צורב DVD מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪443 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪316 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪248 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪250 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1518 ה…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בשביל תכנות וגרפיקה קלה, פוטושופ וכאלה (בקיצור, לא תכנות גרפי). חשוב שיהיו בו: - יכולת להפעלת הרבה תוכנות בו זמנית - חיי סוללה ארוכים מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

18. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by omerr8,

מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. אהלן אני צריך מפרט מחשב, 5 אלף שקל, עם מסך LCD, מקלדת עכבר, מטרת גיימינג. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  21. היי תוכלו בבקשה לעזור לי בבניית מפרט למשחקים למחשב בסביבות ה3K. אני צריך 2 מפרטים, אחד עם מסך (22" נגיד) ואחד בלי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שלום. אני מתעניין לגבי רכישת אולטרבוק לשימושים יומיומיים, אז אני אפרט מה הדרישות שלי. המחשב יירכש בארה"ב, ואין ממש הגבלת תקציב. אני צריך מסך של 13-15 אינץ' עם 8GB של ראם, כונן SSD של כ 500GB ומעבד i7 כלשהו. בנוגע לכרטיס המסך - כרטיס מסך שאינו "Intel graphics 3000" הוא יתרון, היות ויכול להיות וארצה לשחק משחק כלשהו (כדוגמת Portal או MW3 על הגדרות נמוכות) מדי פעם, ואני רוצה שזו תהיה אופציה אפשרית חומרתית. גם יהיה נחמד אם לא יישרפו לי הידיים כשאני מקליד. חיבורים: אני צריך USB 3 ו HDMI. בעקרון המחשב העיקרי אותו אני שוקל הוא ה U44SG של אסוס שנשמע פשוט מצויין. כשאני מסמן בדיוק את האופציות בהן אני מעוניין הוא יוצא בערך 2,200 דולר אחרי מס. אני לא רוצה מק בגלל חוסר התמיכה ב MW3 למש…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by bono_71,

המחשב מיועד למשחקים אין צורך בציוד הקפי רצוי מארז שקט ומעוצב ספק חזק שיחזיק את המערכת אם אפשר לוח של abit וג'יגה זיכרון. לוח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7440 מארז http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5843 מה דעתכם על הלוח והמארז בלינקים?? רצוי מפרט מ logicpc תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  24. היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by NEUROMA,

שלום לכולם ! שמי שי ואני רוצה לרכוש מחשב נייד עם המעבד החדש של אינטל דגם - T3200 דול קור 2 המחשב נייד הוא בגודל 12.1 " איך לפי דעתכם המעבד מהסדרה החדשה הזו ? איך החימום ואיך הוא יעבוד על הויסטה פרימיום ? בברכה ותודה שי

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים