עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכותרת אומרת הכל.... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by bigwave,

http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5584 מה אתם אומרים על המחשב הזה לצורכי אינטרנט-שירים-סרטים-אופיס? מספיק חזק? מה עם הדגם הזה ? החברה טובה? הדגם אמין? מישהו?משהו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by mike666,

שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם. המחשב ישן , בן 4 בערך . משום מה כאשר המחשב מופעל באמצעות הסוללה , ברגע שהווינדוס מסיים לעלות המחשב קופא, המסך נשאר על אותה התמונה ושום דבר לא מגיב. כמובן שניסיתי לפרמט כמה פעמים ושום דבר לא עוזר , אותה הבעיה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by BarBee,

שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. שלום, בדרך כלל אני מבין משהו במחשבים, למרות שלא יותר מדי טוב, כי נמאס לי מהנושא, אבל עכשיו יש לי בעיה אחותי רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא ממש יודע משהו על מחשבים ניידים. המחיר של המחשב אמור להיות בסביבות ה4 - 4.5 אלף ש"ח והוא למטרות עבודה . בבקשה ממכם אם אתם יכולים לשלוח לי מפרט . תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by gal51,

אני מחפש המלצה למחשב נייד על פי הדרישות הבאות: Budget: up to 3000 NIS 13" to 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 2GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Keeps cool (to be used on lap) Good Warranty (international is best) I could handle a laptop with Medium battery life. Advantages: Mouse stick (like in the Lenovo ThinkPad)

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. הזמניתי מחשב נייד מחול.. מה אתם אומרים עליו? הזמני מdell outlet כמה נראה לכם שהוא שווה? מפרט: Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo T9800 (2.93GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) No Fingerprint Reader Dell Bluetooth 5 Button Travel Mouse Back-lit Keyboard Label 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) 14.1 inch UltraSharp WXGA+ LED Display - Brush Metal Black Information 90W AC Adapter NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management Genuine Windows Vista Ultimate 9 Cell Primary Battery Power DVD Software Power DVD Software CD Information 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (1 DIMMs) 125V Power Cord Regal Red 56k Modem Operating System Label Reso…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. הי אני צריך בבקשה בשביל שכן שלי מפרט מחשב בסביבות 1,500-2,000 ש"ח. בלי מסך.. הוא מעוניין להפעיל רק מידיי פעם איזשהו משחק - לא משהו רציני מידיי ולכן אני צריך בשבילו לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD.. ליד הבית יש KSP אז 90% שקונים משם הכל...(KSP ירולשים - הר חוצבים או תלפיות גם אפשרי) ואפשרי גם לקנות מאייבורי (גבעת שאול) ולקבל שירות מעל הממוצע... (פשוט הגוף שאבא שלי עובד איתו מזמין מהם הזמנות רציניות ולא כדאי להם לאבד לקוח עסקי רב ערך...) ללא ציוד היקפי. הוא רוצה ראם 4GB - אפשרי בתקציב הזה? בכלל נחוץ כזה נפח זיכרון?? יש הצעות למפרט נחמד? ת-ו-ד-ה!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. Started by AVI_456,

HP Compaq 6730b מעבד: Core 2 Duo P8600 Processor דיסק קשיח: 320G

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. אני מחפש מחשב שישמש לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) אין העדפה לחברות ספציפיות. התקציב הוא כ3000 ש"ח ללא מסך אך יכול לעלות גם לאיזור ה3500. חשוב לשמור מאוד על יחס של עלות/תועלת - המחשב מיועד למשרד של דוד שלי שלא רוצה להוציא יותר מידי וביחוד לא ירצה לחרוג מהתקציב אלא אם כן יש שיפור רציני בביצועים.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  13. הדבר הכי חשוב הוא המחיר, אין צורך במחשב יותר מידי חזק, ולכן אם נצליח להרכיב מפרט בפחות מה טוב... הכל כלול במחשב! - מסך, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר וכמובן המחשב עצמו. הכל במסגרת הנורמל, לא יוקרתי ומפואר- אבל גם לא באייכות ירודה. כעקרון המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מארז Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤404 1 זיכרון Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz ¤122 2 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II 8MB ¤269 1 כרטיס מסך Palit Nvidia Geforce 8400GS 512MB Retail ¤285 1 כונן אופטי LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤1391 כמו שבטח שמתם לב, אין כאן מעבד ולוח אם... אותם אני משאיר באחריותכם אני חשבתי על משהו בסגנון 1000 שקל למסך, עוד 900 למעבד + לו…

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by nirzx,

לאחר חודשים של לבטים רבים החלטתי לבסוף לקנות את הASUS g73jh-a2. ראיתי שאין שום סקירה על המחשב ולכן החלטתי לשתף את המעוניינים. אז ככה: כרטים המסך של המחשב באמת חזק מאוד radeon 5870 מפעיל call of duty Modern Warfar על האפשרויות הכי גבוהות ופועל מעולה. המעבד הפתיע אותי לרעה, כאשר אני מפעיל את הטורבו מוד שאמור לחזק את המעבד, בעצם רק מחליש אותו וגורם לכל משחק לפעול לאט יותר. המחשב היה אמור להגיע עם 1000G אך הגיע רק עם 910G. ולא התקנתי עליו דבר וכבר תפוס עליו 80 ג'יגה שלא ברור לי על מה.(ווינדוס שוקל כל כך הרבה? :s05:)((ולכן נשארתי רק עם 830G)) אם משקל הוא נושא בשבילכם, אז כדי לדעת שעם המטען העכבר המחשב והתיק, תגיעו למשקל של לפחות 5 קילו אותם תיסכבו על הגב. למחשב אין בעיית חימום…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by ls10,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו אשמח אם פחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה רגיל 4 שעות , אשמח אם יהיה 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של HD, SSD . * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן אחריות מלאה לשלוש שנים . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש לירון.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. אז אני מחפש נייד למטרות כלליות -סרטים,עיבוד תמונה,סריקות,עיבוד תמלילים,קצת תכנות,אינטרנט * גודל המסך? 15.6 אינצים ומסך מט! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שאפשרי בתקציב - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI חובה. * בלוטות? תוספת נחמדה לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה בייט * צורב DVD? בגודל הזה הייתי מצפה לקבל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. --אין צרוך במערכת הפעלה. מצאתי מספר דגמים ואני בהתלבטות ביניהם: האינספירון הזה עדיף בגלל התוספת הארדדיסק מבאחרים אבל אין מסך מט http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_i…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. היי חברים מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לסים ריסינג. מעדיף עם מארז איכותי כדי שבתקווה אוכל לשדרג אותו בעתיד בקרוב תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by Kazan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח אבל אני הולך לאיבוד בין כל המחשבים... הוא ישמש בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ואינטרנט וכו...

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by haya1238,

מחפשת מחשב נייד(אזור ה2500-3000) בעיקר לצרכים בסיסיים(אינטרנט סרטים וורד וכו´). יש לי אפשרות לבחור בין שתי דגמים במחיר מוזל: dell inspiraion 3421 או 3521 בשניהם ישנה האפשרות לגרסה עם הI3 והI5. (בתוספת לטובת הI5 של 500 ש"ח בערך) על מה הייתם ממליצים? מה ההבדלים הרציניים בינהם?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by AMD-ALI-G,

צריך מפרט במחיר של 3500 שח הדרישות הם: מבוסס AMD לפחות 2500 512 זיכרון 80 GB 8 מגה בייט באפר סאטה עדיף מקסטור צורב DVD וכונן DVD רמקולים טובים ראדון 9600 אובר קלוק יתקבל בברכה המחשב אמור לשמש לאינטרנט, ווינאמפ, משחקים בינונים וצריבות של דיסקים מקוריים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אני מקווה שהדרישות לא מוגזמות בשביל המחיר אם כן אז שזה יבוא על חשבון הכרטיס מסך אך שלא ירד מ9200 רגיל. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. Started by Mr.Angel,

לעבודה משרדית בעיקר, אבל לא לשלול צפייה בסרטים מדי פעם שיהיה משהו טוב, שיחזיק קצת זמן. אם אפשר לעזור לי כאן כי באמת שאין לי מושג בתחום הזה.. תודה, אלעד.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. שלום... אני סטודנט, שהמחשב הביתי השולחני שלו שובק חיים לאט אבל בטוח, אני רוצה לאסוף את כל הגרושים שנשארו אחרי השכירות,תשלומים ושאר חולירות למיניהם ולשדרג את עצמי למחשב נייד. התקציב די מוגבל, באיזור ה-6500-6800 והמחשב צריך להיות כולל כרטיס מסך סביר, ג'יגה זיכרון ddr2 והעיקר, מחשב אמין שילווה אותי לשאר התואר. המשקל לא אמור להיות פקטור משמעותי. בגדול אני מתלבט בין hp dv5282 ל- dell inspiron 6400,שניהם יחסית בעלי מפרט דומה. ראיתי פה אנשים שחוששים מ-hp- הייתי שמח לדעת למה. ולשמוע הצעות תודה דרור

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. תקציב עד 4K , מתרת המחשב למשחקים כבדים , לא צריך ציוד הקפי ולא עושה OC עריכה אחרי תגובות איך המחשב ? יש משהו לשפר ? יש חלקים יותר משתלמים ?

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  24. אהלן אני צריך מפרט מחשב, 5 אלף שקל, עם מסך LCD, מקלדת עכבר, מטרת גיימינג. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  25. באיזה מקרים אני צריך לשדרג ממעבד T5800 ולעבור למעבד P8400 ? שמעתי מחברים שאמרו שאפילו בצרכים בסיסיים כמו גלישה סרטים שירים ואופיס וHD כדאי מעבד שהוא לא פחות מ P8400 בגלל זכרון מטמון וFSB יותר גבוהים ומעבד חזק שבאים על ידי ביטוי אפילו בצרכים בסיסיים כמו שצינתי וגם בגלל מערכת הפעלה של ויסטה שמתפקדת יותר טוב עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים