עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kfirr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. שלום, אני חדש בפורום.. צריך ביקורת על מפרט.. ישן (בן כמעט שנה) מה שאני צריך מכם זה ביקורת - מה כדאי לחדש, כמה כדאי להשקיע? אני רוצה 100% להוסיף זיכרון ולקנות כרטיס קול שלא יהיה ON BOARD. מה עוד כדאי לי? תודה מראש.. עומר. עריכה קטנה: יש לי ערכת רמקולים 5.1 אז הכרטיס קול צריך להיות בהתאם O_O

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by The-Devil,

איזה מפרט יהיה חזק יותר למשחקים מפרט מבוסס INTEL או AMD?? אני חשבתי (ועדיין חושב) שאפשר לעשות מפרטים מצויינים למשחקים משניהם אבל חבר שלי שעובד באיבורי אמר לי שלמשחקים עדיף שיהיה INETL ושAMD עדיף יותר לתוכנות גרפיות וכו'... זה נכון?!?!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by kuBBia,

שלום אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט הנ"ל שהוצע לי למחשב שמיועד לשימוש משרדי (אינטרנט + אופיס) תקציב 2000-2500 לוח ראשי Intel RaisinCity עם Chipset Intel G41 מעבד Intel E5300 Core 2 Duo 2.60GHz, זיכרון קיט 2GB זיכרון למחשב שולחני, DDR2 800MHz 2x1GB, תוצרת Kingston דיסק קשיח SATA-II WD 320GB, מטמון 16MB, סלד 7200RPM, דגם WD3200AAKS צורב אופטיDVDRW פנימי, Dual Layer 22x תוצרת LG מארז שקט קטן מידות HEC 6T10, שחור, עם 2 חיבורי USB קדמי, ספק Truepower שקט 300W HEC מערכת הפעלה Windows XP Home 1959 ₪

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  7. כבר שאלתי אותכם לגבי שתי דגמים לפני כמה ימים.. וירדתי מהם בגלל שהם כבר ממש ישנים =| עשיתי סיבוב היום בין כמה חנויות מחשב ובדקתי עוד כמה דגמים עכשיו אני דיי סגור על הדגם הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5612WLMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783&aff=Zap כנראה אני משדרג את האחריות לשלוש שנים ואז זה עוד 400 ש"ח.. זה הדגם הטוב והמשתלם ביותר שאני יכול להשיג ב6400 ש"ח? הכרטיס מסך הזה ממש נשמע מעפן אבל אני לא צריך משהו יותר מדי טוב |: אבל הכרטיס הזה יריץ סרטים כמו שצריך ויתן תמונות יפות? תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by ScorpZ,

Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [635 NIS] 1 Motherboard : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) - [459 NIS] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory - [521 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD - [381 NIS] 1 Video Card : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card - [1,086 NIS] 1 זה מפרט שעולה לי 3085 בערך... יש לי תקציב עד 3200 מה אפשר לשפר?...אם אפשר..

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג: מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P: PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. Started by e0z0,

שלום, אני יורד לאילת בעוד שבוע וצריך להחליף מחשב. הישן כבר בן 6-7 שנים והגיע הזמן להשתדרג. חיפשתי מחשב שהוא חזק עם רכיבים יחסית חדשים - מהשנה שנתיים האחרונות - שיחזיק לכמה שנים טובות פלוס שאוכל להשתמש בו לסרטים, משחקים חדשים, מוזיקה ואינטרנט. כל זה כמובן במולטי טסקין. המחשב הישן היה מקרטע אם הייתי שומע מוזיקה וגולש באינטנרט. בכל מקרה, למחשב הנוכחי אני מצרף עוד 2 הארד דיסקים קיימים - 3 טרה - כאשר אחד מהארד דיסקים כבר בא עם מערכת ההפעלה הישנה (על WD BLACK). מחפש לשמוע אם יש משהו ששווה להוריד או להוסיף. התקציב היה עד 4200.

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by קייזרמן,

שלום לכולם ברשותי המחשב הנ"ל אותו רכשתי לאחרונה. המסך הוא 14.1 אינץ' והרזולוציה המומלצת: 1440 על 900 . בכל זאת הדברים במסך נראים ממש קטנים וקשה להתנהל איתו כך. אם אני משנה את הרזולוציה- איכות המסך יורדת מאוד. מה ניתן לעשות? כיצד משנים DPI ? יש עוד אפשרויות להגדיל את הנראה על המסך ולשמור על איכות גבוהה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. היי לכולם, בגלל שאין פורום ספציפי של חומרה, ראיתי לנכון לשאול את השאלה בפורום הזה. יש ברשותי מחשב ישן יחסית (מ-2008, נקנה בזמנו ב-1000 ש"ח). כרגע יש לי כמה מאות שקלים בודדים פנויים (בין 300-400 עם חריגה של עד 150). ברור לי שלשדרג מחשב ישן או בכלל לקנות חומרה ישנה זה בזבוז. אבל המצב הוא שחייב מחשב, לעבודה משרדית, ואין תקציב (ולא יהיה בקרוב) ללקנות מחשב משרדי חדש ב-1200+-. ההתלבטות האם היא לקנות מחשב יד שנייה בתקציב הנ"ל, או לשדרג איכשהו את המחשב שקיים. המחשב מאוד מרעיש ויחסית איטי. המפרט הוא: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G 1024 DDR2 667 כ. מסך OB WD WDC WD1600AAJS-ooWAA0 160GB IDE מארז וספק ג'נריים, מאווררים מרעישים. לא הצלחתי למצוא א…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5800 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים, עריכת סאונד ואינטרנט. א) תוכנות עיקריות ספציפיות: cubase sx תוכנת עריכת סאונד הדורשת מעבד חזק וזיכרון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: crysis 2. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) : מקלדת טובה, עכבר סטנדרטי. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה …

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by roiZZ,

בניתי מפרט לחבר ב6500ש"ח. המחשב למשחקים כבדים,שירים,MSN. מעבד: AMD 3800+ DUAL CORE לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכורונת: GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel HD: WS 80GB SATA2 (זה יספיק לי) כרטיס מסך: LEADTEK 7900GT 256MB PCI-E צורב: NEC 3550 Dual Layer כונן רגיל: של NEC מארז: Compucase 6A19 Midi Tower NO PSU ספק: HEC ACE480 480W 20//24PIN + הרכבת מחשב במעבדה סה"כ: 6649 ש"ח (בפנדה) איך המפרט? הספק יחזיק ? בתודה,רויה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by n-o-a-m,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וHD עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס כרגע ובעתיד עוד (אני רוצה כרטיס מסך חזק ושיהיה חזק לאורך זמן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by jenia1,

שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה. י לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ואני חושב למכור אותו כי התברר לי שאני לא כל כך צריך אותו השאלה בכמה הוא יכול להימכר בארץ הנה המפרט: Processor Intel® Core™2 Duo Processor1 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)7 Memory 4096MB 1066MHz DDR3 Dual Channel Memory (2-2048MB modules)8 Hard Drive 320GB 7200RPM SATA hard drive5 Chassis Chassis with NVIDIA® GeForce® 9800M GTS Graphics with 1GB of GDDR3 Discrete Video Memory and Intel® PM45 Chipset9 Battery 9-Cell Lithium Ion 86.58 Whr (2.6AHr) Display 17" High-Definition Widescreen WXGA+ Display (1440 x 900)11 Expansion Slots ExpressCard™ Type 54 תודה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by socrtes,

אני טס לניויורק לחודש ואני רוצה לקנות לפטופ חדש. אני אשמח לקבל המלצות על מחשבים וגם על חנויות אם מישהו מכיר. בגדול אני רוצה מחשב i5 ומעלה עם כרטיס מסך איכותי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (לא צריך את הכי טוב רק שיוכל להריץ SC2 ואולי עוד כמה משחקים) והכי חשוב שיהיה בנוי טוב ויהיה מחשב אמין אין לי העדפות לחברות מסוימות אבל נראה לי שמק זה לא ממש אני... וכמובן בעניין המחיר אז עדיף פחות מ 1000$ תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. ​אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עוד כמה ימים מחשב חדש כולל מסך 22" ללא ציוד הקפי אחר בסכום כולל של 3200 שח". אם אפשר שהמסך לא יעבור את ה1100 שח". אני מעוניין במחשב שרובו הוא לסרטים ואינטרנט אבל גם קצת למשחקים. שהמחשב יהיה מחשב שקט ומאוורר היטב. אשמח אם תראו לי פה אפשריות הכי טובות שאפשר בסכום שציינתי תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by Forza Milan,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= מה דעתכם על המפרט הזה? ומה דעתכם על אייבורי? הבאתם לי פה לא מזמן מפרט ב-5000 ש"ח, אמרתי לכם שנאי מתכנן לקנות אחרי סוכות אבל מה לעשות שהתקציב לא מאפשר כרגע, וזה די דחוף מחשב חדש, התקציב סופי הוא גג 4000 ש"ח, ואני צריך מחשב שקט + מסך CRT + מקלדת ועכבר (לא צריך רמקולים) שיהיה שקט זה חשוב מאוד לעבודה שוטפת על המחשב, וגם למשחקים , אני לא גיימר כבד, אבל משחק או שניים זה הכל.

21. קניתי את המחשב הזה : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc אני רוצה לדעת אם יש לי עליו אחריות גם בארץ? ואם לא מה אני עושה בכדי שיהיה לי אחריות? יש לי עליו את כל הקבלות ופירוט הקניה אם צריך.. ודרך אגב איך המחשב הוא טוב מבחינת הרצת משחקים ומדיה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by ShahafH,

טוב בערך לפני חודשיים ביקשתי המלצות ואני משער שהמחירים ירדו אז אני צריך הערכה מחדש. 1. אני צריך כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה DDR. 2. אני צריך ספק כוח חדש כי יש לי ג'נרי 3. כרטיס מסך GeForce 7800 GS AGP. ואם נשאר כסף אז למערכת קירור או מאוורר שיצנן את העסק. תודה

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום ובוקר טוב אני נמצא בארץ הקניות הבלתי מוגבלות (ארה"ב) ועומד בפני החלטה אחת הקשות שעשיתי בחיי... לאחר מחקר מעמיק של השוק וירידה לפרטים מצאתי את עצמי עוד יותר מבולבל מכשהייתי בהתחלה... אני סטודנט שמחפש את הלפטופ הראשון שלו ! אני משתמש וותיק במחשבים ואוהב חומרה איכותית ומאמין כי זהו ענף שתמיד ישנה תמורה שווה לכסף! על מה לא הסתכלתי... SAMSUNG, ASUS, HP, DELL וכו וכו וכו... כמובן מיותר לציין את הMACBOOK שהודעה זו נרשמת בעזרתו... אז לאחר הקדמה זו אנא עזרו לי ! אני נואש מנבירה חסרת תחלית במרחבי אתרי הסיקורים... המליצו לי על מחשב טוב+ בכדי שאוכל לישון בשקט לפני שנת הלימודים הבאה, הבאה עלינו לטובה … * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדי…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by lemongrass,

לא מכיר ניידים כמעט בכלל לכן אני צריך המלצות רבות ככל האפשר הקנייה תתבצע ככל הנראה בחו"ל ויש לי שאלה בנוגע לזה האם כשאגיע לארץ עם הנייד אהיה חייב במס עליו? אין למחשב שימוש ספציפי כך שאפשרויות ההצעה יכולות להיות גם לשימוש עסקי וגם למשחקים מה שיתאים יותר מבחינת עלות מול תועלת... בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.