עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ELpsycho,

שלום לכלום, השבוע ישד לי יום הולדת חברה שלי רוצה לקנות לי מיני לפטופ. אני לא יודע איזה לבחור... השימושים שלו יהיהו לשם לימודים כמובן. אשמח לקבל המלצות תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. היינו: אינטרנט, אופיס, וסרטים . (אולי גם משחקים קלילים ביותר) תקציב: הכי מינימלי שאפשר. ואם אפשר קישור לחנות (רצוי בי-ם). תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.

4. שלום לכולם, חיפשתי מההצעות שניתנו כאן מיפרט בסכום 4000, ולא ממש ראיתי משהו על פי הדרישות שלי. אני צריך מחשב כולל מסך וציוד היקפי. מטרת המחשב היא לאינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס אטלון. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  5. יש כבר מפרט והכל, נכון לעכשיו מעוניין לבדוק פיזית את נוחות המחשבים מהסדרה הזאת. אשמח מאוד לקבל כתובות של חנויות/חדרי תצוגה של מחשבי ThinkPad X תודה רבה מראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by topcat115,

זה נורמאלי שמחשב נייד מגיע ל65-70 מעלות? מחשב נייד של Fujitsu Siemens, מעבד Pentium 2.2Ghz

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. Started by vermise,

שווה לקנות את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 עם לא תציעו רעיונות לא מחירים בשמיים

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. מתלבט בין AMD לאינטל, בכל מקרה אין טעם לדעתי לרכוש 4 ליבות בשלב הזה, לכן נא להתבסס על מעבדי ליבה כפולה. המחיר כולל ציוד היקפי, ללא מסך. שימוש עיקרי - משחקים ואינטרנט. אהבתי את המפרט הבא מ KSP, דעתכם: ‏AMD - Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך ASUS 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E כרטיס קול 7.1 Channel Audio צורב Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec CX CH-03B, PSU HEC 500W מקלדות Logitech Internet 350 Blac…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by eriK,

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Strike MX VI6001BNS (No PSU) Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 3110 טוב אז יש לי כמה התלבטויות לגבי הכרטיס מסך חשבתי על GIGABYTE 9800GT ZF, אבל לפי מה שהבנתי ה4850 יותר טוב ויש את 9800GT+ של ZOTAC אבל אני לא מכיר תחברה ואני לא יודע אם כדאי מה ההמלצה? כן וד"א אין פה צורב מסך וציוד הקפי כי כל זה יש לי אז אני לא צריך

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by yuval48,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Velo,

שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

12. Started by randominator,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2099 עם השידרוג שהם מציעים ל4 GB והמסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 סך הכל 3559 ש''ח המפרט סביר למשחקים כמו starcraft 2 שירוץ חלק על הגדרות גבוהות, לאו דווקא ULTRA אבל שיחזיק בלי בעיה? ומשחקים כמו call of duty crysis gta 4 ? ושמתי לב שפה תמיד אתם מרכיבים מהאתר הזה אז זה אומר שאתם קונים שם ושהמקום אמין? כי לא שמעתי עליהם אף פעם... כדי לקנות דווקא משם?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. טוב, זה המפרט שהרכבתי: מארזים: ATOP Gladiator Silver/black 500W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3798 מארז מעוצב של ALIEN, אחד היפים וגם מידי טאוור, אוורור טוב וספק של ATOP 500W. אני לא סגור לגבי הספק שלו. A-Top Gladiator BLACK http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_216&products_id=946 אותו המארז, רק מעוצב שונה, לחלון במקום דלת רשת, אוורור קצת פחות טוב. A-Top X-Blade Black http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_216&products_id=947 דגם ה-XBLADE של ALIEN, יפה לא פחות. Sunbeam Transformer BLACK http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2246 מארז יפה של סנבים, אוורור מצויין, אבל רועש. לסנבים שבא בלי ספק אני ארכיב…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by ohad1990,

הרכבתי עכשיו מפרט טכני למחשב. אני צריך חוות דעת.. אם כדאי לשנות משו או להוסיף משו. הייתי שמח אם הייתם בודקים לי את אותו מפרט (אפשר קצת שונה) במקום אחר בשביל שיצא יותר זול בתמונה שהבאתי שכחתי להוסיף כרטיס קול אז תוסיפו את הכרטיס קול הזה למפרט: Asus Xonar DX 7.1 Channel PCIe 2.0 המחיר שלו הוא:552 ש''ח אבל אפשר להחליף אותו אם הוא לא מתאים.. אבל בקיצור זה לא מה שחשוב מקסימום אני יחליף את הכרטיס קול. הבאתי גם מסך מחשב ב-800 שקל מפה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7728549 המחשב יצא בסך הכל: 6049 והמסך:800 תגידו לי מה דעתכם על זה ואם אני יכול להוריד קצת את המחיר של המחשב במקום אחר או לשנות.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80208&item=6784131403&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80208&item=6784326274&rd=1 איזה יותר טוב מהם ?? ומה דעתכם עליהם ?? בכלל יש מחשב נייד יותר חזק מאלו ?? תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by joocker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא חובה, העיקר שהמחשב יהיה טוב ובסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250~ 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תוכנות לא משהו משוגע וכו', מחשב רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא מנג'ר, קומבט ארמס וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא צריך להיות הכי חזק בעולם אבל צריך…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by idanpc,

אני מתלבט בין amd ל-intel מה אתם מציעים? ללא מסך

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by SeaMonster,

ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי, להחליף את הקירור של המעבד ואת שני המאווררים, אחד מלפנים(מכניס אוויר) והשני מאחור(מוציא אוויר) השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים וסרטים/סדרות. המפרט הנוכחי נימצא בצד ימין. ככרטיס מסך חשבתי על: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 ולגבי הקירור חשבתי לכחת את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro ושני מאוררים ARCTIC COOLING 120mm AF12025. יש למישהו אולי הצעה טובה יותר?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום לכולם פרסמתי אשכול לפני כמה זמן לבקשת מפרט וממש עזרו לי אז תודה רבה לכל מי שעזר! הנה המפרט הסופי: Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1285 Gigabyte GA-EP45-DS3R P45 Chipset ¤725 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤460 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 Seagate ST3320620AS 500GB 16MB SATA II ? APEVIA X-PLORER SILVER NO PCU 301¤ Enermax Liberty 500W ¤578 בסוף החלטתי לרדת מCF וככה גם הלוח אם ירד המעבד מרובע ליבות בגלל שאני לא מתכוון להחליף אותו בעתיד כשיהיה עדיף מרובע ליבות על כפול ליבות ואני לא סגור לגבי המארז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט למפתח תוכנה, עבודה על ויז'ואל סטודיו, תוכנות פלאש, מספר רב של חלונות במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, גלישה בלפחות 15-20 חלונות (לשוניות) במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו, פלאש פרו, פלאש בילדר, משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פלאש בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. שלום ותודה מראש לכל מי מיעזור לי. אני צריך מחשב לעצמי לשימוש ביתי (הורדות וכו) אין שימוש במשחקים וכו. הדברים שחשובים לי: 1) שהמחשב יהיה מהיר מאוד( בגלישה באינטרנט , בהרצת תוכנות סטנדרטיות וכו) 2) הכי חשוב - שקט 3) נפח איחסון גדול (אולי 2 דיסקים קשיחים -אחד למערכת הפעלה ותוכנות ואחד לאיחסון) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור - ובאמת הכי חשוב לי זה שקט -אני רוצה מחשב חרישי . אין לי בעיה לחרוג מהתקציב ולמעשה בשביל שקט התקציב בלתי מוגבל. את המחשב אני ירכוש בKSP סניף תלפיות ירושלים - אז עדיף דברים שקיימים אצלהם במלאי או לפחות במלאי בKSP בכללי. ממש ממש תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Roei101,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000-6000 שקל, חשבתי על הASUS ZENBOOK. מה דעתכם? * תקציב? 5000-6000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה בתחום האינטרנט, תוכן, מדיה חברתית ומידענות, לימודים, צפייה בסרטים * גודל המסך? 14-15" * משקל רצוי? לא מאוד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות * זיכרון ? 6-8GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * מעבד - אינטל i7 בלבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלה נוספת - האם כדאי לקנות דגם עם מסך מגע? אני לא מחפש טאבלט, אבל יש למסך מגע הרבה יתרונות מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by nir56,

שלום, מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17299 אני צריך מחשב פשוט יחסית, קל שמתאים ללימודים בערך בתקציב הזה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. אני קונה מחשב 1.ונגמר להם במלאי הthermaltake xp-90 ו ה-xp120 מה כדאי לי במקום?? חשוב לי מאוד שיהיה ממש ממש שקט (לפחות כמו הxp 90) וחשוב לי שגם יהיו לזה אותם ביצעוים לפחות, ופחות או יותר אותו מחיר... 2. נגמר להם גם הtwinmos קאס 2.5, והציעו לי באותו מחיר את הocz, גם קאס 2.5 מה עדיף? לocz יש הבנתי קירור יותר טוב או משהו..... (:תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by ltzik,

אז בניתי מפרט ללא לוח וללא זכרונות, אשמח אם תוסיפו אותם + תשפרו דברים אם צריך. המשחק מיועד ל-OC במעבד, להריץ BF3, BF4, BIOSOCK, CRYSIS 3 בקיצור גיימינג וגיימינג עתידי. הנה מה שבניתי, אשמח אם תשפרו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 מארז: באנדל - LanCool PC-K57B + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪679 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪335 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 …

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים