ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב, השימושים הם משרדיים בעיקר olidworks קצת מטלב וקצת סרטים - ללא משחקים יש צורך במסך וללא שאר ציוד היקפי, החנות צריכה להיות בב"ש והוא מעדיף KSP ... התקציב הוא 3200 יש אפשרות לחרוג אבל עדיף שלא... , אין חשיבות מיוחדת לשקט, יש לשמור על אופק שידרוג זה מה שניסיתי אלו הרכיבים שצריך דגם מחשב: computer מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הדגש על המשקל הנמוך כמו גם על איך שהוא נראה הוא ישמש למצגות ולאופיס בעיקר
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הבא? (יד שנייה) מעבד P4 1.5 GHZ (שקע 423) 128 MB RDRAM לוח אם MSI צ'יפסט 850 40 GB דיסק קשיח כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 64MB כרטיס רשת כונן DVD (לא צורב) כונן פלופי מארז+ספק ג'אנריים תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: בנוסף, אני רוצה לדעת כמה שווה המפרט הזה עם ירידה בדיסק הקשיח ל20GB.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני שוקל לקנות מארה"ב HP Pavilion dv2700t special edition עם המפרט הבא: Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit) Processor Intel® Core 2 Duo Processor T8100 (2.10GHz) Display 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Graphics Card 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS Personalization HP Imprint Finish (Verve) + Microphone + Webcam Networking Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network w/Bluetooth Hard Drive FREE Upgrade to 160GB 5400RPM SATA Hard Drive from 120GB 5400RPM SATA Hard Drive!! Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade to LightScribe SuperMulti 8X DVD+/…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הרכבתי שני מפרטים מTMS,אחד מבוסס Intel ואחד מבוסס AMD,עקרונית שמתי בAMD את הלוח עם צ'יפסט 780G כדי שלמחשב תהיה אופציה להפוך לHTPC בעתיד אבל אני חושב שפשוט עדיף ללכת על המפרט Intel ובעתיד אם אני ארצה לעשות הסבה לHTPC אז לקחת פשוט כרטיס מסך ייעודי פשוט. הנה שני המפרטים: מפרט Intel: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤266 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤64 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤254 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 מחיר: ¤125 הרכבה: הרכב…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים עבודה מול התוכנה SOLIDWORKS ומשחקים בצורה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקים מזדמנים GTA וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אסתפק גם בהגדרו…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! אשמח למפרט או למחשב PC שכבר נמצא בשוק. בברכה ותודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5,CRYSIS,FAcry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 32'. לא יודע רזולוציה טבעית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן. 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום. לאחר שנתיים של שימוש במחשב המשפחתי, אני זקוק למחשב חדש למשחקים. אז כמו שהזכרתי מקודם, הסכום יהיה בערך 5000 שקל, ללא מסך. בנוגע לכרטיס מסך, אני בדילמה. לפני שנה בערך קניתי Radeon 9600xt. כיום הבעייה היחידה שלי איתו הוא שהוא מתחמם, והמאוור שמובנה לפעמים לא עובד, ולכן צריך לתת לו "פוש" קטן כדי שיפעל. השאלה שלי היא האם בגדול הכרטיס הזה טוב מספיק. אם כן, אז שיהיה מפרט גם ללא כרטיס מסך. כמו כן ראוי לציין שהקירור במחשב מאוד חשוב לי, לאור בעיות קירור רבות שהיו לי במחשב הנוכחי. גם על צורב אפשר לוותר. עריכה: גם עכבר כבר יש לי, אז גם על זה אפשר לוותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המפרט לחבר שישתמש בו רק לאינטרנט מוזיקה ואולי אייסיקיו.המסך הוא בשבילי,ניקח עסקה כוללת. מה דעתכם על זה: Sempron 3400+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB VT דיסקים קשיחים Seagate 80GB 7200RPM כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים FRONTIER IMPRESS Black, 12cm Fan מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV T38D 20'' LCD 8ms DVI או זה: Athlon64 3000+ (Socket AM2) לוחות…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גרפיקאית ועובדת הרבה על המחשב והגיע הזמן לאחד חדש. קיבלתי מחבר למקצוע מפרט של המחשב שלו שהוא קנה לפני כשנה, והייתי רוצה לשמוע חו"ד של מומחים+הצעת מחיר למחשב דומה. מעבד Intel Core i7920 D0 Trayלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R - ? GIGABYTE GA-P55-US3L Western Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000BG SATA2 32MB G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA מארז CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12II 620W מאוורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 1200rpm 120mm מע' הפעלה Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM בנ…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
[img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.startpc.co.il[/URL] - סטארט מחשבים [b]אודים[/b] | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: [b]1181 ₪[/b] - * חדש * - Intel 14 Core i5 13600 Up To 5.0Ghz Raptor Lake S1700 Tray קירור אוויר למעבד: [b]167 ₪[/b] - CoolerMaster Hyper 212 Black Edition לוח אם: [b]590 ₪[/b] - * חדש * - MSI B760M-P DDR5 זכרון: [b]603 ₪[/b] - * מבצע * Corsair Vengeance (2X16) 32GB DDR5 5600MHz CL36 - Cool Grey כרטיס מסך: [b]1899 ₪[/b] - * מבצע יום הולדת 16 בהרכבת מחשב * - PNY GeForce RTX4060Ti 8G VERTO Dual Fan דיסק קשיח: [b]472 ₪[/b] - XPG 1T NVMe R/W Up To 7400 / 6400MB/s GAMMIX S70 BLADE 5 Years ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... אני צריך מפרט למחשב עיצוב גרפי,התוכנות שיעבדו איתם הם: Photoshop Free Hand וכו.... התקציב הוא 4,600ש"ח כולל מסך. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
הערות: 1. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. אני לא מתעסק בOC- 3. יש ברשותי מסך DELL 24 ברזולוציה 1900*1200. 4. יש לי את כל הציוד ההיקפי שנחוץ חוץ ממקלדת שאפשר לצרף למפרט 5. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מצויין משחקים כבדים כמו Crysis
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני הרכבתי את זה: המחירים הכתומים הם הכוללים אחד עם ה1900XT והשני עם ה1900GT. אשמח לשמוע את דעתכם, דבר ראשון אם ההשקעה של עוד 600 שקל שווה את השדרוג ודבר שני אם יש הצעות לשדרוג במסגרת התקציב/ משהו מיותר לדעתכם. המחשב מיועד לFlight Simulator בגדול שדורש משאבים גבוהים מהמעבד, התבססתי על המאמר הזה לחומרה מומלצת שנכתב ע"י אחד מהבטא טסטרים: http://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=8707
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמו כן שיתאים ללינוקס היטב (לעת עתה יהיה שימוש רק עם חלונות). תוכלו לתת לנו המלצה? עדיף לפחות שתי אפשרויות ועדיפות לצבע בוהק ולא סתם צבע עדין פסטלי. 1)אם צריך מעט חריגה אפשר 2)בכותרת 3) ללא ציוד היקפי 4)שיהיה כמובן SSD ולא HDD 5)לא חייב להיות שקת 6)לא 7)חלונות 10 בעברית ביתי 8)איזור רמת גן עדיף לא רשת אלא חנות עם שירות אישי יותר 9)כרגע בימים הקרובים 10)לא 11)כן אם יש דבר כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קיצור זה המחשב שיקנה ביום ראשון בעזרת ה' מחר באייבורי בב"ש אני מאמין שהם ימכרו לי אותו במחירים הכי זולים שיש . מארז+ספק : http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 זה 400 ש"ח מעבד : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q660-G0&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה 1400 ש"ח כרטיס מסך : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV380~8~0.htm זה 1579 ש"ח מסך כולל רמקולים : http://www.skypc.co.il/pl_product~21416~9~0.htm זה 1070 ש"ח צורב : http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB זה 140 ש"ח לוח אם : http://www.skypc.co.il/pl_product~39206~10~0.htm זה 541 ש"ח זיכרון : http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm זה 495 ש"ח עכבר+מקלדת : http://skypc.…
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט בין 3000 ל4000 שיהיה כמה שיותר טוב...בלי מסך...בלי כונן דיסקטים...בלי עכבר...בלי מקלדת...בלי cd....וגם בלי רמקולים וצורב שיהיה כמה שיותר איכות למשחקים ועם מארז יפה תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
דרישות הסף שלי הם: 80GB SSD למערכת ההפעלה 4TB מידע (2X2TB?) 8GB DDR3 לפחות וכרטיס טלוויזיה בשאר הדברים אתם מוזמנים להיתפרע.. זה מחשב כללי, אני עושה איתו "בגדול" הכל, ממשחקים עד גרפיקה וגלישה באינטרנט.. מוירטואליזציה וסימולטורים לתוכנות וציוד כבד עד עריכת וידאו, עריכת סאונד, תיכנות, ובניית אתרים. * אין צורך לכלול.. ספק כח, מקלדת, עכבר, מסך, ורמקולים. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-