ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום. המחשב הישן שלי הלך פייפן ואני רוצה לקנות בדחיפות מחשב חדש. תקציב 1500: ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 אל מול ההצעה של חבר שלי: מערכת ב1K, Q6600, HD2950, GIGABYTE aurora, DDR2 800MHZ 4GB CROSAIR, לוח של גיגהבייט. המחשב למטרות לימודים אוניברסיטיים(לשלושה אנשים במקביל, דהיינו, עבודה שוטפת). המטרה היא ריבוי משימות ועמידה בעומס ללא קריסות. אם יש הצעה טובה יותר, אשמח לשמוע על כך! תודה ולילה טוב!!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב נייד אבל הוא לא יודע מאיזו חנות כדאי לו. יש למישהו המלצות?או שכל החנויות בסדר? כי אני יודע שעם מחשבים נייחים אייבורי וKSP עושים בעיות..אולי יש חברות שעושות בעיות גם עם ניידים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי את עצתכם ודעתכם לגבי דגם A200-10W של טושיבה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3100&scat=339&tcat= התקציב שלי הוא עד 8000 ש"ח המחשב ישמש כמחליף למחשב הבייתי הנייח כעיקרון הצרכים שלי הם : 1. לימודים - מגוון תוכנות האופיס. 2. עבודה - מצגות בעיקר. 3. הורדות כבדות - הורדות ביטורנט בעיקר של סרטים ומוזיקה. 3. משחקים - לא שימוש עיקרי אך חשוב שיהיה חזק מספיק ובעל כרטיס מסך חזק מספיק כדי להעלות משחקים בצורה סבירה + הרצונות הם : 1. רצוי מאוד מסך מבריק עדיף בגודל 15.4. 2. רצוי כמובן שישקול כמה שפחות. 3. רצוי שהסוללה תהיה חזקה עד כמה שאפשר שיעבור זמן בין טעינה לטעינה. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנוגע למחשב שציינתי לעיל בהקשר לצרכים שלי וכמובן במידה ויש לכם ר…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ב EBAY יש החל מ 2 דולר ועד עשרות דולרים. מישהו קנה ויכול להמליץ על מנעול סביר ולא יקר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ומה אפשר להחליף ולשפר בו בשביל להפוך אותו לסופר תותח התקציב עד 5 אלף וצריך להוסיף למפרט -מסך מקלדת עכבר וקונן דיוידי מעבד AMD Athlon64 3400+ (S-754) לוח אם AMD (ASUS) A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E, 2xGBL? זיכרונות 400 DDR ? Mb512 400MHz Samsung? כרטיס מסך: Radeon 9800 GT 128MB/256Bit Hard disk 80GB SATA ? (western digital/Seagate/Hitachi) Floopy Teac/SONY 1.44? צורב די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? תודה רבה...יוסי
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב HTPC בתקציב של 2000 עד 2500 ש"ח. חשוב לי כי בלוח האם יהיו 2 יציאות DVI/VGA כך שאוכל לצפות ב-2 מסכים במקביל. בנוסף חשוב לי כי למחשב יהיו 4 גיגה זיכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני הלכתי לחנות שאני מכיר אותה ואת המוכר שלה כבר הרבה זמן, הציעו לי שם את המפרט הבא: מעבד AMD 64 3000 939 לוח GIGABYTE NFORCE 4 (הדגם הזול, אני לא זוכר אותו) כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT עם קרור פסיבי וVIVO דיסק קשיח 160 GB זיכרון 1024 MB RAM (כנראה PQI) צורב DVD LG/NEC וכל שאר הדברים... אז מה אתם חושבים על המפרט? ועכשיו גם שאלה, בהתחלה אני לקחתי במפרט מארז של CHENBRO וספק של TT אבל ראיתי שזה מייקר בהרבה את המפרט, ואז שאלתי את המוכר אם באמת כדאי להשקיע כל כך הרבה בספק ובמארז או שעדיף לקחת מארז וספק ג'נריים, אז הוא אמר לי שעדיף לקחת ג'נריים ואני שאלתי אותו מה בקשר לזה שזה יעניק לרכיבים ביטחון והוא אמר שגם אם אני אקח ג'נריים וישרף לי איזשהו רכיב אז הוא מחליף לי אותו לחדש על א…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל הצעה לשילוש חדש. אני מעוניין במעבד 2500K ואני מעוניין לבצע OC ברמה שהיא לא אקסטרים . הקירור שאני הולך להעביר מהמחשב הקיים הוא ה- MUGEN 2 . מה שאני צריך זה לוח שיתאים לצרכים שלי . לא משהו בומבסטי ויקר . חשבתי על תמיכה ב- SLI אבל אני לא בטוח בזה עדיין .. התקציב הוא כמובן 2K אבל אני אבקש לחסוך אם אפשר . ספק הכוח + כ.מסך מה שמופיע במפרט כרגע יועברו למחשב החדש יחד עם המסך . אני מתכוון לקנות ב- IQPC . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט במדור מפרטים מומלצים [המחשב בשביל חבר] http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ נשמע לא רע בכלל אבל אולי יש מה לשפר? נגיד הוא לא צריך צורב...אז אולי אפשר לשים 4G זיכרון פנימי...? תודה!
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הצרכים הם גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. מסך 13-14-15". אפשר עם XP אם עוד מוכרים כאלה. זיכרון 2GB (כדי שהכל יעבוד באמת חלק). אני יודע שיש המון ניידים במחירים זולים שמתאימים אבל אשמח לשמוע המלצות על נייד אמין, וקנייה בחנות אמינה. עד 3000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד שיישאר בסביבות ה5K, מסך 14 אינץ' ... עדיף שיהיה מסוגנן. ביצועים - לא קריטי - לא הולך לעבוד קשה מדי. את הניידים של DELL ראיתיInspiration 6400 לא קוסם לא במיוחד, הVostro עושה רושם של Destop Replacement (בביקורת כינו את המחשב הזה מפלצת של משקל), אך ... הניידים של HP עושים רושם טוב - רק שלצערי אני משום מה לא מצליח למצוא שום ביקורות על דגמי HP שנמכרים בארץ משום מה ... יש לכם המלצות בנוגע לHP? (או כמובן בנוגע לכל חברה אחרת ...) בנוסף, מה דעתכם על הדגם הזה? http://www.buy4less.co.il/product_print.asp?f=3328 זול בצורה מפתיעה, הלא כן? זו הביקורת - http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3873&review=Dell+Vostro+1400 עושה רושם טוב. דעתכם? אודה ל…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה לחבר מפרט שיעבורOC מכובד. התקציב הוא 3000. עד עכשיו יצא לי ככה Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 255 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 293 ש"ח LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 210 ש"ח Corsair VX Series 450W PSU 405 ש"ח Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 630 ש"ח Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe 849 ש"ח סה"כ 3,332 ש"ח שזה כולל חריגה …
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט ומאד קשה לי להחליט בין כמה דגמים אפשריים. (וחייב לקבל החלטה עד מחר בצהריים). מדובר על מחשב לעבודה משרדית, סרטים ואינטרנט (ללא משחקים). התקציב נע בין 700 ל-850$ - איאפשר לחרוג. ואגב, הוא נקנה בארה"ב- כלומר זה חייב להיות כולל אחריות ל-3 שנים. בגדול מחפש 14" i3 או i5 מהסידרה החדשה (sandy bridge), עדיף עם משקל כמה שיותר נמוך (סביב ה-2 ק"ג) עדיף בטרייה ארוכת טווח. עדיף עם כרטיס מסך on board (פחות מתחמם וזולל בטריה). כונן 320 או 500, לא מאד משנה- אם אפשר 7200 זה יהיה נמחד מאד. 4GB של זכרון. אני מתבלט בין: lenovo e420s שיעלה באתר שלהם 731$ והוא פחות מ2 ק"ג- כאשר הבעיה איתו היא הבטריה הלא חזקה Lipolymer 48. lenovo t420 שיעלה 850$ יהיה כבד יותר, אבל עם בטרייה…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג אינטרנט סרטים בניסיון השקעה לטווח ארוך (הלוואי שיחזיק 2-3 שנים) מעבד: Q6600 (נקנה) זכרונות: DOMINATOR CORSAIR CL4 800MHZ (נקנה) הארד דיסק: BARACUDA 7200.10 500GB (נקנה) לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DSR3R (נקנה) עכשיו מה שנשאר...כדאי לוותר על משהו (האמת שתיכננתי על מחשב של 5K וקצת השתוללתי בדרך) כדאי להחליף פה משהו? : כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC2 320MB מארז: P182 ANTEC CPU COOLER: סוניק טאואר ספק: OCZ STEALTH EXTREME 600W צורב DVD: לייטאון LH20A1H מה אתם אומרים, הגזמתי קצת, לא?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאמא שלי נחוץ מחשב נייד לטובת העסק ושימושים יומיומיים. היא מעוניינת בDELL. הקטע שלאחר סקירה אני מבין שלא אוכל למצות את התקציב אם אני בוחר DELL, אז נפתחתי לעוד אפשרויות, מה שתציעו. אעשה סדר בדרישות: חברה: רק לא ASUS (ברשותכם) גודל מסך: 15.6" תקציב: אזור 3000₪ שימושים: אופיס, שיחות אונליין (זום \ Meet וכדומה), אינטרנט, היא הולכת לפגישות עם המחשב - עדיפות למסך שרואים בו מעולה. דרישות: שיחזיק שנים קדימה. שיהיה WINDOWS מותקן, שהמחשב יהיה מוכן ומותקן סוללה: היא תצא לפגישות עם המחשב, אז כדאי שהסוללה תהיה נחמדה ולא תצטרך להטעין אותו בכל רגע. נחמד שיהיה: בגלל שזה לאמא שלי, היא תשמח לקבל מחשב שנוח לעבוד איתו, שידוע שהוא נוח לשימוש יומיומי לאדם מב…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד SONY VAIO שנקנה בחול לפני כמה חודשים הוא הגיע עם ווינדוס ויסטה עסקים. הבעיה התחילה כאשר השתמשתי בתוכנה magic partition חילקתי את הכוננים ואז התוכנה מבקשת לעשות ריסטרט כדי להריץ את הפעולה לאחר שעה שכנראה שהתוכנה נתקעה ניסיתי לצאת ממנה אך לא הצלחתי נאלצתי לכבות את המחשב בעזרת לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי כאשר הדלקתי שוב את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : interrupted operation insert the recovery cd or other recovery madia and reboot your pc כידוע לכם רוב המחשבים הניידים לא מגיעים עם דיסק של ווינדוס או RECOVERY מכיוון שיש חלק מסוים בארד דיסק ששמור לגיבוים כולל הדריברים. כל הנסיונות האפשרים שחשבתי עליהם לא צלחו בבקשה אני כבר מיואש . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
מעוניינת להגדיל את הHDD בנייד M912X גיגה בייט - תקציב אלפיים שקלים לאחרונה צפוף לי מאוד במחשב שלי, אני היום עם 160GB ויש לי בקושי 10GB פנוי, הייתי מעוניינת להגדיל את הHDD אצלי למקסימום האפשרי. i-pink
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך מחשב חדש אז הנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות חסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שהצקציב מאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מסך 17" עם רזו 1280X1024 וזה המפרט שהרכבתי מה אתם אומרים? http://tms.co.il/preview/spec/zdhy4b5m קשיח אני קונה מפוקס 640GB של סאמסונג
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל ישמש ללימודים באוניברסיטה. תודה רבה עדיפות לחברה HP לנובו HDD 500GB לפחות מסך עדיפות ל15.6 כונן DVD משקל כמה שיותר קל זמן סוללה סביר
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
של amd או אינטל אבל של השתי ליבות מה שיותר שווה *בלי מסך *בלי רמקולים בלי עכבר *בלי מקלדת. שיהיה בו 120 ג'יגה,כרטיס מסך חזק ג'יגה זיכרון וסידרום רגיל+צורב די וי די מארז יפה ואמממ זהו ממש תודה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי חברה יש לי שאלה בנוגע למסך של Dell Inspiron 1545. השאלה היא כזאת : באתר של וואלהשופס המחשב הזה מופיע כבעל מסך White LED http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 ובאתר של notebookclub.co.il המחשב הזה מופיע כבעל מסך WXGA Ultrasharp With Truelife שמזה אני מבין שהוא לא LED האם זה ייתכן או שבאתר של וואלה "משדרגים" את המסך על דעת עצמם?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Dell studio Xps 16 http://www.dell.com/us/en/home/noteb...s&cs=19&~ck=mn מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . מחיר: 1250 דולר שימושים: המחשב מיועד למשחקים , כמו nba 2k , football manager , red alert 2 , counter strike וסוללה של 4 שעות ו51 דקות זה טוב ? מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . ונגיד במקרה שקרה משהו למחשב , האחריות תקפה גם בארץ , כאילו יתקנו לי את המחשב בארץ ? בחינם נכון בלי שאני משלם כלום .. כי כתוב שיש אחריות לשנתיים ... ועוד שאלה ... אני קונה את המחשב בארצות הברית , ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס בעברית , איך עושים את זה בהכי פחות כסף ... (רוצה מקורי , להוריד אני גם יודע) תודה מראש חברה ... אני מעוניין לקנות את זה מחר אז אני צריך…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מפרט למחשב עד 2500 ש"ח , היעוד הוא בעיקר אינטרנט,תוכנות גרפיקה וקצת משחקים
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-