עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בכוננים, מסך וציוד היקפי. מתכנן OC עתידי. יש צורך במארז (אך אני מעדיף מארז ללא ספק ולקנות את הLiberty 400w). מעוניין כרגע ב1 ג'יגה זכרון עם אפשרות שדרוג ל2 בעתיד. המפרט שחשבתי עליו (מKSP): Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 860 1GB TwinMOS TwiSTER 1 900 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 HJA-70 MIDI Black 1 135 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 סה"כ 5020 מפרט מSkypc: IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 ¤1,051.00 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤833.00 ¤833.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  2. * מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  3. יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by yamamoto,

בסדר חבר'ה צמצמתי ל 2 דגמים רק תעזרו לי לבחור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13359 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 בעקרון הנתונים שלהם די דומים ועם מסך מגע (אני לא מבין מה הטעם בWIN 8 בלי מסך מגע) וגם פחות או יותר במסגרת התקציב בערך 4.5 לאסוס יש קצת יותר זיכרון אבל לסמסונג יש SSD אמיתי 128 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו + עריכה של סרטים ותמונות (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מס…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום קוראים לי שמעון ואני צריך עזרה במפרט... {אני לא הכי מבין במפרטים-כמעט ולא} בעזרת כמה חברים כאן בפורום בניתי מפרט של מחשב בשווי של 3495 ש"ח והתקציב שלי זה [move]3500 ש"ח[/move] רציתי לדעת מהי דעתכם על המפרט הזה... ואם יש מקום לשיפורים... ואם אולי חסר משהו ששכחנו... דרך אגב:יש לי דיסק קשיח של excel stor 80 g"b ואני רוצה שהוא יתאים למפרט הזה, יש לי גם ציוד היקפי:רמקולים מקלדת עכבר, ויש לי גם כוננים, צורבים, ופלופי, זה המפרט: כמות מחיר דגם AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ¤550 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 ¤550 1 RAIDMAX Scorpio 868 Black ¤290 1 FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm ¤260 1 ARCTIC COOLING Silencer 64 ¤ 55 1 1 620 ¤ DFI INFINTY NF4 1 ¤1…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  6. בוקר טוב! אני מחפש מפרט מבוסס על מערכת השבבים הרשומה מעלה - המטרה: Vista Media Center שיוכל להריץ 1080P ללא בעיות. ..זה הכל, תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by Sol19,

אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום. אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. המטרה של המחשב זה משחקים (אולי לא הכי חדשים) + עבודה + סרטים התקציב שלי למחשב כ 4000שקל כולל ציוד הקפי מקלדת ... ללא OS (אני מקבל אותה מהעבודה) + מסך בתקציב של 2000 שקל. לגבי מסך אני מבלה מול מחשב המון שעות כך שהדרישה על מסך איכותי מאוד חשובה. התקציב וחלוקתו גמיש כך שניתן להוסיף סך הכל כ 1000 שקל המון תודה אני

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  9. אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. Started by Amit_H,

המחשב מיועד לשמיעת מוזיקה/לצפייה בסרטים בעיקר, נא לא לחרוג מהתקציב ולחסוך כמה שאפשר, התקציב המקורי הוא 1,200 ש"ח, והוספתי עוד 300 ש"ח על רמקולים טובים לפי המלצתכם. ציוד היקפי: רמקולים, נא להמליץ על רמקולים טובים (עד כמה שניתן) במחיר שלא יחרוג מהתקציב הכולל של המחשב. רכיבים שאין בהם צורך: אין צורך בצורבים, יש לי שני צורבים ישנים שעושים עבודתם נאמנה, גם מסך כבר יש. אוברקלוק: אין צורך. מערכת הפעלה: בעיקרון אין צורך, אבל אם אפשרי לקבל בנוסף מ"ה במחיר כזה, מה טוב. לא ויסטה. חנות מועדפת: אין, עדיף מאזור ירושלים או שיהיה אפשרי לקבל את החלקים עד הבית ואני ארכיב. שלא אצרך לנסוע מחוץ לאזור ירושלים על מנת לקבל את החלקים. בקשות מיוחדות: חיבור המחשב לטלוויזיה. כפי שכתוב למעלה, אין צור…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. קניתי נייד חדש של חברת LG דגם R405 עם מעבד T7500 , דיסק קשיח 160, כרטיס מסך Nvidia 8400M. הנייד מגיע עם סוללת 6 תאים. הסוללה שלי נגמרת בקצב כזה: במצב ביצועים : שעתיים עבודה במצב רגיל : שעתיים וחצי עבודה. במצב חיסכון : 3 שעות עבודה. האם המצב סטנדרטי? זה משום מה מרגיש לי מעט מאוד זמן עבודה. תודה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by Sickp,

ישלי נייד זול של HP עם 3 ג'יגה ראם, I3 וכ.מסך מובנה אם אני פותח את המאפיינים של "המחשב שלי" אז כתוב לי Installed memory: 3GB (2.43 Usable) אני יודע שזה הולך לכרטיס מסך... הקטע הוא שיותר מ500 מגה הולכים אליו ולדעתי זה יותר מידי בעיקר בגלל שאני בטוח לא מנצל אותם שם.. יש איזה דרך שזה יהיה בשימוש למערכת הפעלה? נ"ב אני כבר ניסיתי את הAdvanced options בלשונית BOOT בmsconfig וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. שלום רב לחברי הפורם אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה) המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן 1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה) 2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט 3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו 4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד 5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון) 6. חשובה …

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by KOBRA CHOPER,

Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1220 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 PQI TURBO DDR2 533MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 670 HEC 480W ACE480 435 WD 160GB 7200RPM 8MB JB 460 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 או לחכות ל Conore? סה"כ: ¤ 5795

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0010QD6FE/ref=nosim/coffeeresearch79157-20 תנו לי חוות דעת אם הוא חזק מספיק..לא להתייחס בקשה למחיר רק דעה כללית על המחשב תודה רבה(:

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. שלום חברים, קודם כל שאפו על עיצוב האתר מדהים ! ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים ומשמש בעיקר לשימושים כללים לעבודה אופיס+אינטרנט בעיקר + סקייפ + צפיה בטלויזיה וסרטים עובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה. הבנתי מכם בזמנו כי אין הגיון לשדרוג של רכיב מסוים לשיפור ביצועים אלא לרכוש מחשב חדש. המחשבה שלי היא כזו אני מאד מאד מרוצה מהמארז (שקט מופתי כבר 3 שנים) ומקווה שאין צורך להחליף ספק מקורי + זיכרון + כונן DVD . איזה מעבד+לוח אם + דיסק קשיח גדול יותר אוכל לקנות בתקציב עד 900 ₪ (+ הרכבה) אתם ממליצים לי לרכוש? המפרט הקיים מתואר כאן Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by tomer873,

לילה טוב לכולם , לאחר מחשבות רבות החלטתי לרכוש מחשב נייד ולא מחשב נייח. התקציב שלי הוא בין 10K ל-12K. הייעוד של המחשב הוא ביצועים למשחקים ולמולטימדיה. לפניכם מבחר המחשבים שביניהם אני מתלבט (צריך להגיע להחלטה מהירה כי שבוע הבא רוכש את אחד מהם). אופציות: 1. Toshiba Qosmio G50-12K - שמעתי שיש לו שבב מיוחד שאמור לקודד גרפיקה ומולטימדיה ולהוריד העומס של המעבד והזכרון. 2. ASUS N90SV-A2 3. ASUS G71G-Q2 Q9000 - המחשב הזה נראה לי הכי מתקדם (למרות המחיר הממוצע שלו). מעבד מרובע , 6 GB וכרטיס מסך 9800m תעזרו לי להחליט... תהיו קצרים וענייינים!...מבטיח לספר לכם חוויות. בברכה, תומר

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  18. חג שמח לכולם,אני חדש בפורום וניגשתי אליו כי שמעתי שהקהילה פה איכותית ויש עם מי לדבר. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאני הולך לקנות בקרוב. נתחיל מזה שאני צריך מחשב נייח,אני צריך רק את הקופסא,ללא ציוד היקפי. המחשב למטרת גיימינג כאמור,מחשב בערך ברמה של המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=15890 אחת הסיבות שניגשתי לפורום הזה היא שהבנתי שפה יוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בצורה הטובה והיעילה ביותר בלי שיגבו ממני מחיר מופרך או שימכרו לי חלקים שלא מתאימים לחלקים אחרים או חלקים שהם לא איכותיים. לא מתכוון לעשות בו OC,אין צורך ביותר מ1TB דיסק קשיח,לא משחק משחקים כבדים ביותר,רזולוציה 1280x1024. כמו כן במידה ולא ציינתי פה פרט חשוב כלשהו אני אכנס לפורום לבדוק כל שעה ב12 שעות הקרובות ככה שא…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב שישמש לגיימנג\צפיית סרטים לשם כך אצטרך את המלצתכם. נתחיל ממה שיש לי כבר: מארז שיתאים כמעט להכל creative sound blaster recon3d pcie שיחובר לריסיבר של ימאהה (סרונד 5.1) עם כבל אופטי Samsung 16GB 2Rx4 PC4-2133P-RA0-10-DC0 DIMM כונן קשיח HP SATA של 4TB עם RPM של 7200 צורב DVD גם SATA אני הולך להתקין windows 10 64-bit home אשמח לשמוע את המלצתכם לגבי: כרטיס מסך 4GB (ללא האופציה של הסאונד) שיחובר בכבל DVI -HDMI לטלוויזית LG full HD 1080 (יחסית ישנה) מהכרטיס היציאה היא DVI הכניסה למסך היא HDMI מעבד (לפחות 3.4 GHZ) לוח אם בהתאמה לרכיבים שיצליח להכיל הכל ולפחות 3 יציאות sata ספק …

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by Ashand,

חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by shimon-med,

שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? לא מוגדר. בין 5 אלף למשהו חסכוני ואמין ועד 10 אלף ליקר ואיכותי האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? עריכה בינונית בתוכנות שעובדות במקביל ומשחקים פה ושם 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך 29 עד 34 אינץ 2K ultrawide עד +- 2,000 שח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 שיהיה 7.5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי גדול לא הכי קטן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר במרכז אבל אפשרי לנסוע לאילת במידה ומשתלם 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by shay767,

שלום ... אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים משחקים וכאלה .. יכול להיות שאני ארצה להפעיל כמה תוכנות של גרפיקה ועוד לעשות דברים במקביל המחיר שהקצבתי לעצמי הוא עד 4000 (אפשר לחרוג בעוד 300 שקל) לאחר שראיתי מספר מחשבים חשבתי אולי המפרטים הבאים: 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1330ej כולל מסך HD + HDMI וכ. מסך ATI 4650 + מע' הפעלה WIM 7 מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6600 2.2GHz דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 4650 עם זיכרון ייעודי 1GB DDR3 חבילת זיכרון 2048MB DDR3 צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 חיבורים ויציאו…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Crysis 3,באטלפילד 3 וכ'ו...בעיקרון משחקים חדשים,לא ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש …

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by מכבי חיפה,

שלום אני צריך מפרט ב5000 אני לא צריך ציוד היקפי ולא צריך כוננים.. מטרות המחשב אנטרנט MSN ICQ ופה ושם משחקים אם אתם יכולים להכניס למפרט כפול ליבה אז סבבה אין לי עדיפות לאף חברה..אבל רק עדיף שהכרטיס מסך יהיה NVIDIA.. תודה

דיונים חדשים בפורומים