עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ושבוע טוב, אשמח לעזרה מהמומחים כאן אני מחפש מפרט למחשב נייח חזק שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הקרובות מתלבט אם לקנות מחשב מותג מוכן כמו Dell XPS Desktop או לבחור את החלקים בנפרד המחשב הישן שלי שרד מעל 10 שנים (עם שדרוגים אחת לכמה שנים) ובזמן האחרון מאותת שהגיע זמנו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7k ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, עריכה גרפית (After Effects, Blender, PS וכו') ופתיחת טאבים ותוכנות מרובות בצורה חלקה ומדי פעם למשחקים ( Split Second, GTA 5 ודומיהם) - שירוץ ברמה סבירה ובלי תקיעות. 3. האם י…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by shaihood,

אז ככה אני צריך מפרט למשחקים ואם אפשר גם מקלדת ועכבר במסגרת התקציב. המפרט מיועד לחבר שביקש ממני ועל כן, הוא אמר ש 250 גיגה זה יספיק והוא מעדיף לקנות 4 ליבות(המחיר הוא ללא מסך). תודה מראש חברה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. הדבר הכי חשוב הוא המחיר, אין צורך במחשב יותר מידי חזק, ולכן אם נצליח להרכיב מפרט בפחות מה טוב... הכל כלול במחשב! - מסך, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר וכמובן המחשב עצמו. הכל במסגרת הנורמל, לא יוקרתי ומפואר- אבל גם לא באייכות ירודה. כעקרון המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מארז Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤404 1 זיכרון Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz ¤122 2 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II 8MB ¤269 1 כרטיס מסך Palit Nvidia Geforce 8400GS 512MB Retail ¤285 1 כונן אופטי LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤1391 כמו שבטח שמתם לב, אין כאן מעבד ולוח אם... אותם אני משאיר באחריותכם אני חשבתי על משהו בסגנון 1000 שקל למסך, עוד 900 למעבד + לו…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  4. שלום, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב באמריקה או בריטניה, לאור סוגיית האחריות הבינלאומית, אני מעוניין להמלצות על טיב האחריות שהחברות הנ''ל נותנות על הדגמים הללו בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4P04MY1914 Asus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834315187(Acer) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834299297 (Alienware) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233083 (Gigabyte) תודה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by dlogan,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אך אני רוצה שיצא המחשב הטוב ביותר אז אם זה מגיע ל2500 זה לא נוראי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקי מחשב.חשוב לי שהוא יריץ 2 משחקים :SIMCITY 5 - בצורה טובה ואיכותית ללא בעיות דרישות מערכת: http://www.simprograms.com/simcity/s...-requiremen... GTA V - בצורה נמוכה-בינונית ללא בעיות*2 המשחקים יצאו בעתיד יש לי מסך 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

7. מפרט שאני בניתי ... הוא חלקי עדין הייתי רוצה לדעת כמה הוא יעלה או בערך אם מישהו יודע .. מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6300 Intel מפרט טכני : מהירות 1800 MHz חיבור LGA 775 1066 MHz FSB 2048Kb Cache ליבה כפולה 64 bit לוח אם: GA-964-PD-S3 GigaByte 1066MHz FSB Intel 965P Express DDR2 זיכרון : [1]Kingston DDR2 512Mb 400MHz CL3 או [2]Kingston DDR2 512Mb 533MHz CL2 כרטיס מסך : ATI ALL-IN-WOnder Radeon X800XL Video Graphics[1] PCI-Express x16 256Mb 400MHz GDDR 3 או [2]ATI RADEON X800XT Video Card PCI-E x16 256Mb GDDR 3 תודה לעוזרים ..

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים פחות או יותר, כלומר לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ושימוש כללי כמו גלישה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בפוטושופ וקצת סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני לא יודע כי יש לי מחשב עתיק, אבל אני ארצה לשחק במשחקים כבדים וחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה, טרי, הרגע יצא מהתנור. אני מבקר פה הרבה בזמן האחרון מאז שהתחלתי להתעניין במחשב חדש (סוף סוף אושר התקציב בממשלה) וחייב לכריז: אתר אחד המקצועיים בארץ, פשוט אין מילים! ועכשיו לעיקר: מחפש מחשב למשחקים חדשים שיעלו בקירוב ברזולוציה 1050X1400 (לא חייב CTYSIS ב-HIGH למרות שזה גם לא אפשרי). בנוסף אני מחפש לעשות OC לא מטורף בעתיד הלא רחוק ורוצה מפרט עם פוטנציאל ל-OC לא גדול. לאחר סקרי שוק רבים והשוואות הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 1295nis קירור למעבד: ZALMAN CNPS8700 LED 259nis לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R 627nis זיכרון: G.SKILL 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 4-4-4-12 298nis כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 8800GT 512MB 1243nis דיסק קשיח: W.D …

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. תקציב 1500 פלוס מינוס, ללא מסך וציוד היקפי. לעבודה משרדית. תודה מראש. Intel Pentium E Dual Core E5300 2.6Ghz BOX, יחידות 1 ₪317 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=627 ANTEC NSK4400 Mini ATX 400Watt Black , יחידות 1 ₪344 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1800 Gigabyte GA-G41MT-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1536 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1497 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ספורט כגון פיפא 2012 פרו 2012 ו-NBA 2012 לכשיצאו, תכני HD ועבודה משרדית. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בשאיפה ל-10 4. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם אפשרי USB 3 וכמו כן HDMI. בגדול ה-HTPC יחובר למע' הקולנוע הביתית ולטלויזיה 50" FHD 3D ז"א שאני צריך שתי חיבורי HDMI? אני שואף גם לנפח פנימי של 2 טרה מינימום. תודה..…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by mmw,

המפרט נמצא פה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913317&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he האם המחשב הזה מספיק טוב להרצת משחקים יחסית כבדים ותוכנות כבדות?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מחשב שיהיה לו אינטרנט וזה,עכשיו אמרתי לו שאני אקח מחשב בשבילי כי עכשיו במחירים של היום אפשר להביא מחשב ב2900 שקל ממש טוב ואפילו הרבה יותר טוב משלי! מה אתם אומרים על זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9875 רק שאין מסך,זה הבעיה. כרטיס מסך gforce (leadetk) 6600gt 128ddr תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by bugosdckh,

אני צריך מחשב חזק לגרפיקה. (משחקים כאופציה) כמו שיהיה שקט ומעוצב יפה. אם צריך עוד משהו תשאלו. תודה

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום איזה מחשב מהבאים עדיף לצרכים הרשומים ? 1. Toshiba Satellite L505-13Z 2. Toshiba Satellite L505-10V 3. Q1580P-P87H4 GIGABYTE

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. Started by eity,

שלום אני רוצה מחשב למשחקים עד 3000 בלי ציוד היקפי לא מיועד OC

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  21. אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. אני קונה מחשב 1.ונגמר להם במלאי הthermaltake xp-90 ו ה-xp120 מה כדאי לי במקום?? חשוב לי מאוד שיהיה ממש ממש שקט (לפחות כמו הxp 90) וחשוב לי שגם יהיו לזה אותם ביצעוים לפחות, ופחות או יותר אותו מחיר... 2. נגמר להם גם הtwinmos קאס 2.5, והציעו לי באותו מחיר את הocz, גם קאס 2.5 מה עדיף? לocz יש הבנתי קירור יותר טוב או משהו..... (:תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  23. מארז ANTEC שוכב 380W NSK2480 לוח ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד אינטל 2.6GH 2MB PENTIUM D.CORE E5300 מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO AR 775HEAT-PIPE זכרון CEON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 Western Digital מאיץ גרפי INTEL X4500 OB ב-1750ש"ח

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום, חבר מעוניין במפרט מחשב לשימושי BI, תחקור נתונים ומשחקים. 1. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 200 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב תחקור נתונים מקבצי DB ואקסל ענקיים, תכני HD משחקים (מתכנן על BF3) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר +מקלדת (הסט הכי טוב שניתן להשיג ב 100-150 ש"ח - אין צורך באלחוטיים) 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט/הצעה צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G לפחות. מעבד I5-2500K, לוח ASROCK PRO3 Z68, 8GB זיכרון בסיסי, ספק כח עם אחריות ל 5 שנים, מארז ENERM…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by KingRyu,

אז ככה רציתי להתקין WIN7 במחשב הנייד. התקנתי והכל עבד סבבה ברגע שהוא סיים להתקין, הוא בצע הפעלה מחדש למחשב לבד. ואז מגיע למצב של ה- Bootloader ופשוט קופא לא ניתן לעשות כלום. הוא מגיע למצב הזה ונתקע: ניסיתי ללחוץ ESC וגם F9/F10/F11 שום דבר לא מגיב הוא פשוט נתקע. ניסיתי גם להכניס דיסק של WIN7 ולהריץ שוב פעם את ההתקנה לא נותן, גם ניסיתי HIRENBOOT אולי לגם אל עובד פשוןט נתקע יש למשהו רעיון מה הבעיה פתאום שקראת? זה המחשב שלי hp pavilion dv5 1190

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.