עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 , להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ירי : COD , BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. Started by amisu,

אחרי שבוע ראשון באוניברסיטה מסתבר שאי אפשר להסתדר בלי מחשב נייד. *הרכישה תתרחש בארץ. מטרות המחשב: אינטרנט ו office גודל המסך: 12.5/13.3 רזולוציית המסך: HD/FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת, אך לא כל כך משנה משקל רצוי: 1.5 - 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 + האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB 3, RJ-45 Bluetooth: כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD בלבד. 128 גיגה מספיקים כונן אופטי: ללא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Dell, lenovo, מוכן לשמוע על אחרים כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אפשרות למסך מגע, WIFI…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by spektor,

כולל מסך, מחשב בשביל משחקים לא מתוכנן OC תודה

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - gta העתידי,העיקר שיוכל להריץ משחקים בעוד שנה ושנתיים מעכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by lioryb,

אשמח לקבל המלצה ללפטופ לילדים בבית, שיישמש גם ללימודים וגם למשחקים. התקציב כ-4.5K אין חשיבות למשקל, כי אמנם יהיה לפטופ, אבל תמיד יישאר בבית תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים הבאים: 1.וורד,אקסל וכל תוכנות האופיס למיניהן. 2.שימוש ביתי,מוזיקה,אינטרנט וכו'... ויש לה דרישות: שיהיה לו כמות טובה של זיכרון(בדיסק הקשיח),ואני מעדיף שהוא יהיה עם מעבד טוב וחזק עדיפות לדואל קור,עם 2GB זיכרון(RAM) לפחות. סוללה טובה ומחזיקה,וחברה בעלת שם ואיכות(הכי חשוב!) ולא סתם אחת שתשכח מהאחריות לאחר יומיים... ואם אפשר לא מחשב מהקטנים והחלשים החדשים(כמו Asus e)... תקציב: 3 אלף,עם אפשרות לחריגה ל3.5K. תודה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by roma4k,

היי רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של HP דגם DV 6790.. ביחד עם המחשב הגיע מתאם AC 90W, שמתי לב שהוא "מוציא" זמזומים כל הזמן עם הפסקות קצרות מידי פעם. למיטב הבנתי זה הקול של הזרם החשמל הזורם שם, השאלה שלי היא האם זאת תופעה ידועה או שאולי אצלי ספציפית המתאם פגום? הרעשים האלה ממש מעצבנים ולי אישית קשה להתעלם מהם בעוד שאחרים בקושי שומעים את זה. אגב, אני לא מתכוון לתופעה שקורת במחשבים עם מעבדי כפולי ליבה שבהם יש זמזומים מהמחשב עצמו (כן, גם בדגם הזה קיים..) תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. אלהן חברים השארתי בעבר מספר הודעות בנושא אבקש חוות דעת לגבי המפרט של המחשב הבא ולדעת האם הכרטיס מסך תומך במסך 22" FHD וקיימת כניסת HDMI? במידה ולא נדרש כרטיס תומך חיבור HDMI דבר שני האם המחשב מספיק חזק על מנת לעבוד עם 30 בארים פתוחים של אינטרנט ומספר תוכנות כגון פוטושופ מוליטימדיה ומוזיקה במקביל האם יעבוד בצורה נקייה ולא יתקע חשוב מאד זמן תגובה של המחשב והמהירות שלו אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב ישמש לצרכי עבודה ופנאי חשוב שיעבוד כראוי יהיה חזק ויחזיק למספר שנים אין לי כוונה לשדרג ולשפר התקציב לא יעלה על 2500 תודה על העזרה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונו…

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by bararb,

מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11536 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Mushkin 991770 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11902 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10702 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Middle Tower Series Bl…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי כתוב אצלי בדרייברים שיש לי Avermedia TV tuner איך אני יכול להיות בטוח שיש לי בנייד Avermedia TV tuner? לאחר בדיקה קלה מצאתי שאין לי אנטנה בנייד מה ששולל את המצאותו של כרטיס טלוויזיה ישנו CIR receiver. אבל זה בשביל להפעיל את המערכת עם שלט חיצוני במקרה שמדובר במחשב המחובר למקרן \ LCD בשביל קולנוע ביתי

12. אשמח להצעות. בין השאר חשבתי על LG E500-G201 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6410&perur=2&t=1&c=322 TOSHIBA satellite A300-1EC http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 Dell Inspiron 1525 Professional Elegant Versatile 2.0Ghz http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 אולי גם המבצע של אופיס דיפו (3500 ש"ח) על Esprimo V5535 וFujitsu (או משהו כזה) http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3190723&refid=16 הצעות נוספות ? שאלות ספציפיות: 1. איך המחשבים של fujitsui ? 2. לא שמעתי אף פעם על כרטיס מסך SiS Mirage 3+ Graphics מוכר? איך הוא לעומת ה- Intel X3100? תודה מראש על היעוץ והעזרה, טל

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. שלום, אני זקוק לעצה לגבי קניית מחשב נייד. אשתמש בו ללימודים ועבודה (רשת, אופיס ושאר שטויות) ולמשחק (ספיציפית, הירוס 6 הוא היחיד שאני יודע עליו כרגע - הנה לינק למה שהוא דורש: http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1393 גודל מסך - סביב ה13 אינץ'. משקל - תיקון - לא יותר מ2.2. זמן סוללה של כ4 שעות. כונן קשיח - לפחות 500 ג'יגה. חייב כונן אופטי. מבחינת חברה - לא אפל. מעבר לזה, אני פתוח לכל החברות. התקציב כאן הוא תקציב עליון - אם אפשר להשיג מחשב שעונה על הצרכים הללו בפחות מזה זה יהיה מעולה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz Socket AM2+ 125W Quad-Core Processor Model HDX920XCGIBOX - Retail GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard - Retail G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ - Retail SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM (x2) CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Compatible with Core i7 Power Supply - Retail LITE-ON 20X DVD±R DVD Burn…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. אודה על המלצות למחשב נייד מסך 14 עד 4500 ש"ח תנאים: 1. לא סלרון/סמפרון 2. 1 ג'גה ראם 3. שיכלול ויסטה פרימיום

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Amount: 1 Total Price: 275.18 NIS ----------------------------------------- Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card Amount: 1 Total Price: 284.94 NIS ----------------------------------------- Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Amount: 1 Total Price: 51.4 NIS ----------------------------------------- CD-ROM Asus x 52 Amount: 1 Total Price: 116.82 NIS ----------------------------------------- 17" LG T710BH EZ…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. Started by dood,

שלום , איזה נייד הכי מומלץ בתקציב 4-5 אלף בלי לחרוג מה -5 אלף. המטרות שלו הם : אינטרנט , וורד אולי אקסל , לא משהוא כבד. 1GIGA זיכרון פנימי.( כמה עולה 512 זיכרון לנייד ?) אולי אפשר בהתחלה לקנות רק עם 512 ? כרטיס אלחוטי חובה ואם אפשר גם סוללה כמה שיותר חזקה ככה יותר טוב. וגם משהוא אמין עם אחריות טובה :-X תודה!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Lenya,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3500 ללא ציוד הקיפי . הסימולטור שאני מעוניין להשתמש הוא MFS2004-6 ו LOCK ON . תודה !

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by VegansXe,

MB G31 gigabyte סוקט 775 תומך עד Quad core לוח אם אינטל DG41BI חדש (פעם קיבלתי מתנה מאיפה שעבדתי) תומך עד Quad Core 775 מעבד Intel Dual core E5200 זיכרון ddr2 1gb לוח אם אינטל סוקט 775 תומך פנטיום 4 לא תומך בdual core והלאה תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by mawass1,

גיימינג כבד חברים אני רגע לפני רכישה, חייב להחליט סופית מה יותר חזק??? מעבד:intel core i5-4590 3.3GHZ 3.7. turbo LGA 1150 tray קירור למעבד:arctic cooling freezer 11 LP לוח אם:gigabyte GA B85N PHEONIX מארז:silverstone raven 01 ספק כוח:450W SFX 450-60GHS 80MM active PFC SXF to PS2 Adaptor זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV N970XOC-3GD for MINI ITX קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200 14 1 TB SATA3 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD EVO 850 כונן אופטי anasonic DVDRW 8X 9.5mm slim shot כולל מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 5,500 מעבד: intel core i5- 4590 3.30 6mLGA 1150 מארז : ANTEC ISK600 ספק כוח : 500W 120 MM XIGMATET XC…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. בגדול זה לא מחשב למשחקים אלה כללי צריך מפרט שלם ואחריות לשלוש שנים על החומרה עם אפשר כמה שיותר קטן ושקט אין בעיה להכניס מעבד שהליבה הגרפית בתוכו עם זה יקצץ עלויות ואין בעיה להכניס AMD השימוש בעיקר גלישה ופיסבוק אבל לא רוצה מעבד אטום אלה משהו נורמלי יותר -זה לקרוב משפחה ציוד עיקפי לא צריך

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. הי דבר ראשון אני חייב להגיד שזה אחלה אתר וכל הכבוד על ההשקעה המדריכים הסקירות המידע והפורומים אבל כמו שאומרים מ"רוב עצים כבר לא רואים את היער" (יש כאלו שטוענים שגם מרוב דובים...) :s05: ומכל המידע יצאתי קצת מבולבל אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיר לגרפיקה עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ אילוסטריטור ופלאש לא ממש למשחקים ואולי בעתיד גם כמדיה סנטר (אבל זה רק בגדר אופציה) התקציב הוא בערך 4500- 5500 עם מסך של 20'' חשבתי ללכת על: כרטיס מסך -256 Leadtek nVIDIA GeForce 8600 GT מעבד של אינטל dual core (איזה כדאי??) זיכרון של 1-2GB (אם 2 אז מפוצל) לוח אם??? מקלדת ועכבר די טובים אם אפשר wireless כרטיס קול ממש לא חשוב כונן קשיח WS 160GB SATA II מארז שקט - ?? 1. זהו בערך הא…

• 14 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by J.S.Bach,

היי מה נשמע? יש ברשותי HP Pavilion מסדרה dv9750 ובעל זיהוי טביעת אצבע. רציתי לדעת אם הזיהוי טביעת אצבע מומלץ, מכיוון שראיתי תגובות באיזה פורום שאם הטביעת אצבע מזוהה כלא נכונה, הלוח אם יכול לנעול את עצמו, ואני מפחד לגבי זה. מומלץ/לא מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by Kjede,

שלום פורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בסביבות ה4500 ש"ח (ניתן להתגמש במידת מה בלית ברירה) למשחקים. אני משתמש כבד, אבל אני משחק פחות בFPS ויותר בMMORPGS, כך שהוא פחות תובעני בגרפיקה (המשחקים הכי כבדים על המערכת שאני משחק הם בסגנון Assassin's Creed). הייתי רוצה, במידת האפשר, מחשב שיספק אותי לכמה שיותר שנים, ויש סיכוי שאצטרך לכלול במחיר מסך, ואם זה אכן המצב אני מחפש מסך שטוח ורחב למטרת צפייה בסרטים. אני לא מבין מספיק במסכים בשביל לתת ספציפיקציות יותר מספקות...אני חדש לעולם החומרה. שום ציוד הקפי אחר לא נדרש. לא צריך לכלול מחיר תוכנה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  25. המחשב מיועד למוזיקה, לסרטים למשחקים אבל לא כבדים במיוחד.. או חדשים במיוחד (זה לא שימוש עיקרי בכלל) לתיכנות!! (גם עם תוכנות כבדות כמו jdev ו vs2005) כמו כן אני הרבה פעמים מפעיל הרבה תוכנות ביחד. ו OC אני כרגע לא עושה ולא מתכנן כרגע. אני מתכנן להשתמש בו עד שאני אגיע לקבע כנראה.. שזה אומר שנתיים וחצי לפחות.. אגב המחשב צריך להיות ברשת אלחוטית ככה שצריך להוסיף משהו למפרט כדי שהוא יוכל. אשמח להמלצות בנוגע להחלפת רכיבים, איפה לקנות מה לשנות וכל המלצה שיש לכם. כמו כן המארז לא חייב להיות זה אבל רצוי שיהיה יפה.. למרות שזה טיפשי ואני יודע שיופי עולה כסף. במסכים אני לא ממש מבין.. זה סתם מסך שלקחתי לא על סמך משהו מסויים, בכל מקרה צריך שזה יהיה מסך 19 אינצ' לפחות. כמו כן אפשר לחרוג קצ…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.